Welke laptop past bij mij

Welke laptop past bij mij

Als jij op zoek bent naar een laptop die bij jou past. Tijdens deze artikel zullen we proberen om de vraag “Welke laptop past bij mij” te beantwoorden door een aantal laptops te bekijken die veel worden gebruikt voor verschillende aspecten.

We zullen eerst kijken naar de meest gekozen laptops voor verschillende aspecten zoals fotobewerking, videobewerking, studenten laptop, zakelijke laptops en laptops voor gaming.

Als je tijdens deze artikel niet kan vinden waar je naar op zoekt bent kun je altijd een bericht achterlaten onderaan waardoor ik je makkelijker kan helpen, als je graag een laptop wilt kopen bekijk ze via onze link om ons te helpen, alvast bedankt voor het lezen.

(Meer laptops kun je hier bekijken)

Laptop voor fotobewerking

Afbeeldingsresultaat voor foto editing

Als je wilt weten welke laptop past bij jou dan zullen we eerst kijken naar laptops voor fotobewerking. Deze laptops kunnen ook gebruikt worden om door het internet te surfen omdat ze even wat sneller zijn dan laptops die iets minder kosten. Daarnaast zijn ze beter omdat ze niet gaan crashen tijdens het browsen op het internet of bij het draaien van sommige programma’s.

Een goede voorbeeld van een fotobewerking laptop is de HP Pavilion G15 en de Lenovo Yoga 530.

HP Pavilion G15-cx0963nd detail

De HP Pavilion G15 Is een 15.6 inch laptop met een Full HD beeldscherm en een IPS paneel die zorgt ervoor dat je de ware kleuren kan zien zodat je altijd je afbeeldingen perfect kan bewerken.

De processor is een uitstekende processor en is supersnel. De Intel core i7 hexa core(6) processor heeft een snelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz.

Daarnaast heeft deze laptop een geweldige werkgeheugen waarmee je veel taken uit kan voeren zonder dat de laptop langzaam van wordt. Deze laptop heeft 16GB DDR4 ram geheugen. De DDR4 type is de snelste op dit moment.

Tenslotte heeft deze laptop een geweldige combinatie van opslag. Deze laptop heeft een SSD en een HDD combinatie van 256GB in een SSD en 1TB in een HDD waardoor je veel projecten kunt opslaan. Ook heeft deze laptop een videokaart de GeForce GTX 1050TI met 4GB VRAM waarmee je games op low kan spelen.

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00HWMH achterkant

De Lenovo Yoga 530 is een iets zwakkere laptop maar is een 2 in 1 laptop die je kan vouwen. Het is een 14 inch laptop met een intel core i5 processor. Deze processor is een quad core(4) met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.4Ghz.

De werkgeheugen is 8GB en dit is genoeg voor fotobewerking. De opslag is een SSD met 256 GB en dit is genoeg als je projecten gaat opslaan van fotobewerking omdat deze niet veel opslag innemen.

Laptop voor videobewerking

HP Pavilion G15-cx0963nd Main Image

De HP Pavilion G15 die hierboven is besproken is ook een uitstekende laptop voor videobewerking dankzij de snelle processor en beeldscherm. Daarnaast kan je ook gebruik maken  van de Apple macbook Pro 15 voor videobewerking als je niet van de HP Pavilion G15 houdt.

Apple MacBook Pro 15'' Touch Bar (2018) MR932N/A Space Gray Main Image

De Macbook Pro 15 is een geweldige mac omdat je het kan gebruiken voor foto en videobewerking. Als je graag video wilt bewerken en je houd van macbooks dan is deze de laptop die bij jou past.

De Macbook Pro 15 Touch bar is een 15.4 inch laptop met een ips paneel waardoor je alle kleuren goed kan zien op de beeldscherm zonder wazigheid.

De processor in deze laptop is een snelle processor die veel voorkomt in andere laptops ook. De Intel core i7 hexa core(6) processor heeft een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. De cache van deze processor is 9MB en hier wordt tijdelijke informatie opgeslagen door de processor om sneller te werken.

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB. De type van deze ram is de snelste die er is op dit moment. De DDR4 ram type is de snelste en wordt de afgelopen jaren veel gebruikt. Ook heeft deze macbook een geweldige opslag. De SSD van deze macbook beschikt 256GB en is meer dan genoeg om projecten op te slaan. Denk eraan dat als je veel projecten wilt gaan opslaan zal je wel een externe harde schijf moeten kopen voor meer opslag.

Tenslotte heeft deze macbook pro 15 een geweldige videokaart waarmee je sommige games kan spelen. De Mac besturingssysteem is niet bedoeld voor games en je kan niet alle games spelen maar je kan wel games spelen op high of extreme dankzij de 4GB VRAM van deze AMD Radeon PRo 555X.  

Laptop voor studenten

Ben jij een student en vraag je jezelf steeds af “Welke laptop past bij mij” dan zullen we hier een aantal tips geven van beste laptops door studenten worden gekozen

Dell XPS 13 9370 BNX37003 linkerkant

De Dell XPS 13 is een geweldige keus voor als je een kleine laptop wilt die sterk genoeg is. Deze laptop is zeer sterk om alles te doen wat met je studie te maken heeft. Als je graag wilt programmeren, fotobewerken, videobewerken of veel internet browsen is dit je beste keus. Denk eraan dat dit niet een laptop is voor gamen als je wilt gamen kan je gaan voor de HP Pavilion G15.

De Dell XPS 13 is een 13,3 inch laptop met een Full HD of 4K beeldscherm. Deze beeldscherm heeft een ips paneel waardoor je kleuren goed kan zien.

De processor van deze laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en de turbo snelheid van deze processor is 4Ghz.

De ram van de laptop is 16GB ram en is meer dan genoeg voor studenten om veel taken uit te voeren. Daarnaast heeft deze laptop een uitstekende opslag van 512GB SSD. De SSD is zeer snel en zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart.

De Macbook Pro 15 is ook een uitstekende laptop die zeer sterk is voor studenten om te gebruiken. Deze laptop weegt niet veel waardoor je het makkelijk kan vervoeren. Voor meer informatie lees de de tekst boven laptop voor studenten.

Laptop voor zakelijk gebruik

Dell XPS 13 9370 CNX37007 voorkant

Dell XPS 13 en de Macbook pro 13 zijn de beste keuzes voor zakelijke laptops. Deze laptop zijn klein, compact en hebben een geweldige look voor zakelijk gebruikt.

Alle informatie over de Dell XPS 13 staat hierboven. Hieronder gaan we het hebben over de Macbook pro 13. De  macbook pro 13 is een geweldige laptop met een 13 inch beeldscherm en een ips paneel.

De processor in dit laptop is een intel core i5 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 2.3Ghz en een turbo snelheid van 3.8Ghz.

De werkgeheugen in dit laptop is 16GB en dit is meer dan genoeg om veel taken uit te voeren en om snel door het internet te browsen. Daarnaast heeft deze laptop een opslag van 512GB SSD. Zoals hierboven al besproken zorgt de SSD voor dat je laptop binnen 15 seconden opstart. Dit is heel handig voor als je zakelijk bezig bent en je wilt niet een laptop die ontzettend lang duurt tijdens het opstarten.

Laptop voor gaming

HP Omen 15-dc0982nd Main Image

Voor gamers die zich afvragen “welke laptop past bij mij” hebben we de HP Omen 15. De HP Omen 15 is een 15.6 inch laptop met een Full HD beeldscherm en een IPS Paneel waardoor je games en alles op je beeldscherm in goede kleuren kan zien. Dit is heel handig omdat je ook foto’s en video’s kan bewerken met deze laptop.

De belangrijkste component voor gamers is de videokaart. Dit is waar gamers altijd naar moeten kijken bij het kopen van een gaming laptop of pc. De videokaart in deze laptop is de Nvidia GeForce GTX 1070 en deze videokaart heeft 8GB VRAM waardoor je elke game op high of extreme kan spelen zonder enige zorgen.

De processor is de intel core i7 hexa core(6) processor met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz.

De werkgeheugen is 16GB en dit is meer dan genoeg om te gamen, videobewerken, fotobewerken en internet browsen. De type van deze ram is de snelste type op dit moment en dat is de DDR4. Tenslotte heeft deze laptop een geweldige opslag combinatie van SSD en HDD. De SSD is 256GB en de HDD is 1TB.

 

1 gedachte over “Welke laptop past bij mij”

  1. It’s actually a great and helpful piece of information. I am glad that you just shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

Reacties zijn gesloten.