Welke laptop kopen voor games | Bestelaptops

Welke laptop kopen voor games?. Als jij opzoekt ben naar een laptop om games mee te spelen moet je eerst goed nadenken over welke games je met deze laptop wilt gaan spelen.

Als je graag nieuwe games wilt spelen zoals Assasin’s creed origin, player unknown battleground of Grand Theft Auto 5 dan zal je wel op een laptop zitten die tussen de 1000 tot 3000 euro zit.

Dit komt namelijk omdat laptops moeilijker zijn om componenten voor te krijgen dan de desktop gaming computers. Daarnaast moet je ook weten hoeveel je maximaal wilt uitgeven voor een laptop en of je wel een laptop nodig hebt of een desktop gaming pc.

Welke laptop kopen voor games

We zullen je hier vertellen onze top 5 laptops die je kan bekijken of kopen. Deze laptop zijn door vele andere gekocht doordat ze zo goed zijn voor gamen en dagelijkse taken.

Welke laptop kopen voor games tips:

  • Als je games gaat spelen zoals Dota 2, League of legends en csgo dan is de GTX 1050 met 8GB ram of hoger goed genoeg.
  • Als je hogere games wilt spelen als Witcher 3 en Assassin’s creed origin dan zal je een GTX 1070 of hoger met 16 GB ram.
  • Als je video wilt bewerken dan zal je een Intel core i7 laptop moeten halen.

voorkant ROG Strix GL503VM-FY140T

1. Asus ROG Strix GL503

Als je graag alle games wilt spelen die er nu zijn dan is de ASUS ROG STRIX GL503Deze laptop beschikt over de Nvidia GeForce GTX 1060 en deze videokaart heeft 6 GB geheugen. 6 GB geheugen is meer dan genoeg om games van deze tijd te spelen. Ook kan je nieuwe games in de toekomst spelen maar dan zal je wel de video kwaliteit wat lager moeten zetten.

Daarnaast beschikt deze laptop over een Intel core i7 processor. Deze processor is uitstekend voor als je ook naast het gamen ook wel video’s en foto’s wilt bewerken voor een YouTube video of andere dingen. De 16 GB ram van de laptop zullen je helpen voor als je veel programma’s tegelijk gaat gebruiken.

Prijs kwaliteit verhouding

Stevig

Ventileert goed

Accu snel leeg

1399,- Bol.com

1499,- Coolblue

1399,- MediaMarkt

Afbeeldingsresultaat voor Asus ROG Zephyrus GX501

2. Asus ROG Zephyrus GX501

De allerbeste gaming laptop die er nu is. De Asus Rog Zephyrus GX501 is zeker de beste en kan alles aan wat je maar wilt. Deze laptop is zeker een must have als je alles wilt voor nu en de toekomst. De laptop beschikt over een ontzettend krachtige videokaart en dat is de Nvidia GeForce GTX 1080 Max Q.

Met de Nvidia GeForce GTX 1080 Max Q kan je zeker elke game die er is op ultra spelen zonder vertraging of iets dergelijk. Deze laptop kan ook gebruikt worden voor VR  (Virtual Reality) gaming.

De opslagcapaciteit is 512 GB PCIe SSD en deze is veel sneller dat de gewone SSD en dit zorgt voor kortere laadtijden. Gamen gaat supersnel door de PCIe SSD en je zal veel plezier mee hebben.

De scherm is naast de videokaart ook uitstekend. Deze scherm beschikt over 120hz en niet 60hz. Als je niet weet wat hz is dat dan zullen we je het zo kort mogelijk uitleggen. Hz zorgt ervoor dat je games sneller gaan en dat er meer refresh time is. dus je muis en je games zullen beter weergeven en sneller.

De laptop is dunner en lichter dan andere soortgelijke laptops. Het is 1,7 cm en 2,25kg.

Coole toetsenbord belichting

120Hz snelheid

Duur

2799,- Coolblue

2799,- MediaMarkt

Afbeeldingsresultaat voor Lenovo Legion Y520

3. Lenovo Legion Y520

De Lonovo Legion Y520 is een perfecte laptop voor als je ongeveer 1000 euro wilt uitgeven aan een gaming laptop.  Deze laptop kan elke game aan en heeft en uitstekende design voor gamers. Deze laptop zal je zeker leuk vinden door de design en de prestatie.

De Lenovo legion Y520 beschikt over de Nvidia GeForce GTX 1050 en deze videokaart is goed genoeg om ermee te gamen. Veel van de nieuwste games zal je wel op low en medium moeten spelen maar wat oudere games kan je zeker op high of ultra spelen met deze videokaart.

De opslagcapaciteit van deze laptop is 128 GB SSD en 1 TB HDD waardoor je ontzettend veel gegevens en games kan opslaan. De processor van deze laptop is de Intel core i7 en deze zal je wensen vervullen omdat deze processor is een van de beste die er zijn en kan zeker gebruikt worden voor video bewerking. Daarnaast heeft het 16 GB ram en dit is meer dan genoeg voor games en om meerdere taken tegelijk uit te voeren zonder vertraging.

Snel

Krachtig

Prijs en kwaliteit

Kleine SSD

1149,- Coolblue

899,- Bol.com

949,- MediaMarkt

Afbeeldingsresultaat voor HP Omen 15

4. HP Omen 15

De HP Omen 15 met een uitstekende desgin zal deze laptop je wensen vervullen. Deze laptop is uitstekend voor gamen en kan zeker elke game van deze tijd goed draaien.

Deze laptop beschikt over de Nvidia GeForce GTX 1050 en deze videokaart is een goede keus voor als je niet veel zware games speelt maar meer games zoals csgo en league of legends speelt.

De opslagcapaciteit is goed genoeg je krijgt 256 GB SSD en 1 TB HDD als opslagruimte voor al je bestanden en games. Door de Intel core i7 kan je ook video’s bewerken en deze opslaan in de HDD.

Games kunnen heel goed erop gespeeld worden

Uiterlijk

Lampjes onder toetsen

soms maakt de ventilator lawaai

1299,- Coolblue

1340,- Bol.com

1099,- MediaMarkt

Gerelateerde afbeelding

5. ASUS ROG G752VS

Als een van de aller beste laptop om te kiezen van de “Welke laptop kiezen voor games”. De ASUS ROG G752VS kan namelijk alles.  Gamen, videobijwerken en foto’s bewerken.

De laptop heeft de Nvidia GeForce GTX 1070. Deze videokaart is meer dan genoeg om games te spelen op high of ultra kwaliteit. De processor van deze laptop is ook uitstekend en deze is de Intel core i7. En zoals eerder gezegd kan je deze ook gebruiken om video’s te bewerken.

De opslagruimte bij deze laptop is zeker een plus. Je krijg bij deze laptop 512 GB SSD en 1 TB HDD waardoor je de 1 TB kan gebruiken om je video’s op te slaan en games die je niet veel speelt. Daarnaast kan je de SSD gebruiken om je meest gespeelde games te bewaren en je projecten waarmee je bezig bent.  De ram is 16 GB en met dit kan je zeker meerdere taken tegelijk uitvoeren zonder vertraging.

supersnel

mooi beeld

snelle videokaart

Letters toetsenboord

2699,- Coolblue

Dit was onze blog bericht over “Welke laptop kopen voor games”. Als je wilt weten over gaming laptop bekijk onze welke laptop kopen om te gamen.

Onze Top winkels om laptops te kopen zijn.

Coolblue

Bol.com

Mediamarkt