Welke laptop kopen om te gamen. Tijdens deze blog bericht zullen we u precies vertellen welke laptops de beste zijn om te gamen.

Daarbij zullen we u vertellen waar u moet opletten bij aankoop van een laptop. De beste webwinkels die u kunt bezoeken om een game laptop te kopen of bekijken.

We zullen u een aantal tips geven voor als u een game laptop wilt kopen. Ook gaan we u een aantal laptops laten zien die wij vinden dat zeer goed zijn om te gamen en dat door andere gamers worden gebruikt.

Zo Welke laptop kopen om te gamen?

Deze vraag zullen we beantwoorden tijdens deze blog bericht. We zullen je zo goed mogelijk informeren zodat je zelf ook onze top  5 webwinkels kan bezoeken om een laptop te kiezen. Daarnaast zullen we ook 5 laptops laten zien die wij denken dat zeer goed zijn om games mee te spelen.

1. HP Omen 15

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

 

HP Omen 15-dc0982nd Main Image

De HP Omen 15 is een van de meest gekozen laptop voor als je graag wilt gaan gamen. Deze 15.6 inch laptop heeft een Full HD beeldscherm met een uitstekende IPS Paneel waarmee je kleuren goed kan bekijken en heeft ook betere kijkhoek.

Daarnaast heeft deze laptop G-Sync en 144Hz. Dit is een van de meest geweldige dingen dat een beeldscherm moet beschikken om te gamen. Als je niet precies weet wat dit doet kun je deze video bekijken.

GSYNC

Hz

 

Belangrijkste onderdeel voor als je een laptop wilt kopen om te gamen is de videokaart. De videokaart in deze laptop is de Nvidia GeForce GTX 1070. Deze videokaart is geweldig, supersnel en beschikt over 8GB VRAM waarmee je elke game op high of extreme kan spelen.

Deze laptop heeft een geweldige processor. De intel core i7 hexa core(6) processor heeft een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. Omdat dit een hexa core is werken er 6 cores tergelijk op deze geweldige snelheid.

De werkgeheugen in deze laptop is 16GB waarmee je elke game kan spelen en naast spelen kan je andere taken uitvoeren zoals internet browsen, muziek luisteren en meer.

De opslag is naast elke andere component ook uitstekend. Met deze laptop krijg je een opslag combinatie van SSD en HDD. Je krijgt 256GB in een SSD en 1TB in een HDD. De SSD is zeer handig omdat het zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart en verder is de HDD goed voor het opslaan van grote games of videos.

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”] Scherp beeld

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”] Snel

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”] 15 Opstarten door SSD

[wp-svg-icons icon=”minus” wrap=”b”] Geen dvd speler

[wp-svg-icons icon=”minus” wrap=”b”] Kleine SSD voor sommige

2. MSI GE62VR

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

 

Tweedekans MSI GF62VR 7RF-1013NL Front

De MSI GE62VR is de perfecte keus voor als je nieuwe games wilt spelen op gemiddelde kwaliteit. Deze laptop beschikt over een van de nieuwste videokaart die sneller zijn dan de oude. De Nvidia GeForce GTX 1060 met 6GB geheugen kan je bijna elke game spelen die er nu op dit moment is.

De GTX 1060 is een perfecte keus voor gamers die niet te veel willen maar ook niet te weinig. Deze videokaart kan bijna elke game aan die er nu is. Dankzij de resolutie van de laptop zal deze videokaart zich niet veel moeten richten op veel pixels maar meer om je game perfect te laten draaien doordat deze laptop 1080p is.

Daarnaast heeft deze laptop ontzettend veel geheugen om je games en bestanden op te slaan. Ook dankzij de Intel core I7 kan je op elke moment video’s gaan bewerken. Dit  komt goed van pas als je bijvoorbeeld een youtube channel hebt en je wilt graag je gameplay met andere delen. Je krijg 256 GB SSD en daarnaast ook 1 TB HDD.

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”] Mooie Design

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”] Super snel door de GTX 1060 en SSD

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”]  Supersnel ook bij veel openstaande programma’s door de 16 GB Ram

[wp-svg-icons icon=”minus” wrap=”b”] Fan boost kan beetje lawaai maken

3. ASUS ROG STRIX 

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Asus ROG Strix GL703GM-E5091T Main Image

De Beste laptop die je ooit zal vinden met de beste videokaart die er is van de nieuwste series. De ASUS ROG STRIX  beschikt over de Nvidia GeForce GTX 1060 waardoor je letterlijk elke game die er nu is en zal komen kan spelen zonder zorgen.

De Nvidia GeForce GTX 1060 beschikt over 6GB geheugen. Veel van de games die er nu zijn gebruiken maar tot 4GB van de videokaart waardoor je met 6GB meer dan genoeg zal hebben voor de meeste games. Denk eraan dat als je hoger kwaliteit wilt dat je wel meer zal gaan gebruiken dan 4GB.

Ook deze laptop beschikt over 144 Hz en is zeer handig om beter te kunnen zien in FPS games en andere games in het algemeen. De Hz zorgt ervoor dat je alles beter en sneller kunt zien zoals muis bewegingen.

Daarnaast heeft deze laptop ontzettend veel geheugen om je games en bestanden op te slaan. Ook dankzij de Intel core I7 kan je op elke moment video’s gaan bewerken. Dit  komt goed van pas als je bijvoorbeeld een youtube channel hebt en je wilt graag je gameplay met andere delen. Je krijg 128 GB SSD en daarnaast ook 1 TB HDD.

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”] Mooie Grafische weergave

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”] Vr-Ready

[wp-svg-icons icon=”plus” wrap=”b”]  120 hz Scherm

[wp-svg-icons icon=”minus” wrap=”b”] Langzame HDD schijf (dit is begrijpelijk maar je krijg ook een SSD)

[su_heading size=”15″ margin=”30″]Voor meer gaming laptops klik hier [wp-svg-icons icon=”arrow-up-right-2″ wrap=”i”][/su_heading]

Categorized in: