De beste microsoft surface laptops

De surface laptops zijn ontworpen door Microsoft een deel van het bedrijf is service en deze heeft de laptop bedacht.

de Surface laptops zijn sinds Mei 2, 2017 met daarnaast Windows 10s in de markt gekomen . de meeste laptops hebben een prijs van 800 euro tot het met 2700 euro .

De operating system van deze laptops zijn the Windows 10s  of Windows 10 Pro als deze geupgrade is. De processor van deze laptops zijn de Intel kaby Lake dual core en deze kunnen de m3-7Y30, i5-7200 U of de i7-7660 U zijn.

De camera van deze laptops is een HD camera met een resolutie van 720 pixels en hiermee kan je videos en foto’s maken.  Ook is deze heel handig voor als je met vrienden of familieleden wilt skypen.

Gerelateerde afbeelding

Top 5 Microsoft Surface Laptops

Als je graag een Microsoft Surface laptop wilt hebben en je weet niet welke je moet kiezen. Hier zullen we 5 Top microsoft Surface laptops laten zien die de meest gekozen zijn en ook uitstekend zijn.

Microsoft Surface Go

Front

We beginnen eerst met een van de goedkoopste Microsoft surface laptop die er is. De Microsoft Surface Go is een 10 inch laptop met een 1800 x 1200 pixels resolution.

De paneel van deze laptop is een IPS paneel. Deze zijn de meest gekozen voor laptops omdat deze ware kleuren weergeven op het scherm.

De processor van deze laptop is een Intel Pentium. Deze processor heeft een 1.6 Ghz kloksnelheid met een cache van 2 MB. Deze processor is niet de snelste maar is wel snel genoeg om dagelijkse taken uit te voeren.

De ram van deze laptop is 8GB ram. De ram van deze laptop is meer dan genoeg voor dagelijkse taken. Een computer of laptop gebruik ongeveer 2 GB voor de windows en programma’s en de rest voor de taken die je zelf uitvoert.

De opslag van de laptop is niet veel maar wel genoeg voor als je alleen foto’s wilt opslaan. Deze laptop beschikt over 128GB SSD. De SSD is de snelste schijf die er is en zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart. Dit is heel handig omdat je dan sneller aan de slag kunt gaan.

Denk eraan dat je de toetsenbord(typecover) apart moet kopen met de laptop. Dit is als je graag een fysieke toetsenbord wilt gebruiken.

(Dit zijn de voordelen en nadelen van de Microsoft Surface Go)

Voordelen van de Microsoft Surface Go

 • Mooi design
 • Gezichtsherkenning
 • Degelijke behuizing
 • Prima prestaties
 • Kleine formfactor

Nadelen van de Microsoft Surface Go

 • Toetsenbord niet standaard meegeleverd (Kortom is dit een soort tablet)
 • Geen volledige USB poort
 • Geen bijgeleverde type cover

Microsoft Surface Pro – i5

Front

De Microsoft Surface Pro i5. Gemaakt voor gebruikers die graag overal  willen werken zonder dat ze zware laptops hoeven mee te nemen.

Deze laptop kan in verschillende vormen gebruikt worden om het beste uit jou te halen. Je hebt de laptop vorm waarmee je de meeste tijd zal besteden.

Daarnaast heb je de studio mode en dit wordt meer gebruikt voor als je wilt schrijven of voor als je wilt tekenen. Heel goed voor als je graphic design studeert of doet.

Als laatste heb je de tablet vorm en dit is heel handig voor als je thuis bent en je even een film wilt kijken op je laptop. Dit is heel handig omdat je dan deze bij je kan hebben zonder dat de toetsenbord in de weg zit.

Deze laptop is zeer klein omdat het 12,3 inch is en daarnaast heeft een een uitstekende resolutie waardoor je alles goed kan zien. Daarnaast is de IPS paneel uitstekend voor als je video’s en foto’s in ware kleuren wilt zien.

De processor is een intel core i5 processor. Deze processor is een dual core processor en heeft een uitstekende snelheid waardoor je snel door het internet kan browsen en ook programma’s kan draaien.

De ram van deze laptop is 8 GB en dit is meer dan genoeg om verschillende taken tegelijk te doen. Zeer handig voor als je wilt browsen op het internet en andere programma wilt draaien.

Uit 132 reviews van de  Microsoft Surface Pro – i5

Voordelen:

 • Unlocken met je gezicht
 • Als tablet en laptop goed te gebruiken
 • Batterij gaat bij normaal gebruik in een dag mee.
 • Ziet er met de typecover erg mooi uit

Nadelen:

 • Slechts een usb-poort
 • Niet de goedkoopste ( wel te begrijpen met de componenten)

Microsoft Surface Book 2

Front

De Microsoft surface book 2. Ook een laptop die gebruikt kan worden als een tablet en beschikt over de mogelijkheid om een toetsenbord er aan toe te voegen voor meer flexibiliteit.

Deze laptop is een uitstekende keus voor als je graag steeds wilt bewegen zonder je zorgen te maken dat je zware laptop moet meenemen.

Deze 13.5 inch laptop beschikt over een uitstekende resolutie waardoor je video’s en foto’s makkelijk kan bewerken. Daarnaast is de IPS paneel van deze laptop zeer handig omdat je dan de ware kleuren op je beeldscherm zal zien.

De intel core i5 van deze laptop heeft een dual cure en beschikt over een 2.6 GHz snelheid waardoor je video’s en foto’s kan bewerken zonder probleem. Ook is dit zeer handig om snel door het internet te surfen.

Tenslotte hebben we de ram en de opslag van de laptop. Deze laptop heeft 8 GB ram en beschikt over 256 GB SSD. De SSD van deze laptop zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart en zeker handig op projecten op te slaan. Denk eraan dat 256GB best veel is maar niet genoeg als je grote video’s gaat bewerken.

Uit 17 reviews zijn deze de meest voorkomende.

Voordelen:

 • Degelijk
 • Design
 • Snel
 • Heel prettig in gebruik

Nadelen:

 • Geen beschermhoes voor het scherm
 • Prijs

Microsoft Surface Laptop

Front

De Microsoft Surface Laptop. Deze is meer een laptop dan een tablet en deze is heel handig voor als je niet een toetsenbord apart wilt gaan kopen.

De Microsoft Surface laptop is zoals het staat een echte laptop en beschikt over uitstekende componenten waarmee je zeker veel dingen kunt doen.

De microsoft Surface laptop is een 13,5 inch laptop met een uitstekende resolutie waarmee je alles op full hd kunt zien. Deze laptop heeft een resolutie van 2556 x 1504 pixels en beschikt daarnaast over een IPS paneel waarmee je alles op ware kleuren kunt zien op je beeldscherm.

De processor van deze laptop is een top klasse processor. Dit is de Intel core i5 dual core processor met een kloksnelheid van 2.5 Ghz. Deze is zeer sterk en hiermee kan je zeker alle basistaken doen.

De ram geheugen en de opslag van deze laptop zijn ook heel goed voor het formaat van de laptop. De ram is 8 GB en de opslag is 256GB SSD. De SSD bij deze laptop is zeer handig en zeker iets dat je op moet letten als je een laptop gaat kopen. De SSD zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart zodat je snel aan de slag kunt gaan.

Daarnaast scoort deze laptop een 8 bij tweakers. Dit is een website die producten test en hierbij ook een score geeft.

Uit 33 reviews zijn dit de meest voorkomende.

Voordelen:

 • Geweldig beeldscherm
 • Top touchpad en toetsenbord
 • Dun, licht, en toch heel stevig

Nadelen:

 • Slechts een USB poort.
 • Bij het switchen naar windows 10 pro kan je niet meer terug naar 10s.

Microsoft Surface Pro 6

Front

De microsoft surface pro 6 is een uitstekende Laptop/Tablet met uitstekende componenten die zorgen dat je alle dagelijkse taken kan doen en meer.

Deze 12,3 inch laptop heeft een Quad HD beeldscherm met een resolutie van 2736 x 1824 pixels. De ips paneel van deze laptop is zeer handig omdat je op de beeldscherm de ware kleuren van foto’s en video’s kunt zien.

De processor in deze laptop is een intel core quad core i7 processor met een kloksnelheid van 1.9 Ghz. Dit is een zeer snelle processor en je kunt hiermee ook foto’s bewerken.

Tenslotte is de ram en opslag van deze laptop zeer goed. De ram is 16GB en dit is zeer goed voor als je meerdere taken tegelijk wilt gaan uitvoeren. Daarnaast is de opslag 512 GB SSD en de SSD zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart zodat je snel aan de slag kunt gaan.

 

Wat zijn de voordelen van Microsoft Surface Laptops

De Microsoft Surface laptops zijn ontworpen voor gebruikers die graag kleine laptop nodig hebben met goede componenten. De microsoft laptops zijn zo gemaakt dat je deze in veel verschillende manieren kan gebruiken om het beste uit ze te halen. Zo kun je de laptops als tablet gebruiken en als laptop met toetsenbord.

Categorized in:

Tagged in: