Wil je graag een refurbished laptop kopen. Hier zullen we de beste webwinkel bespreken waarop jij een laptop of notebook kunt vinden voor een zeer lage prijs.

Deze refurbished laptops zijn zeer uitstekend hebben perfecte componenten, prijs, kwaliteit en garantie waardoor je ook als ie kapot gaat het weer kan laten repareren.

Waar Refurbished laptop kopen

Bij laptops4all kun je laptops, monitoren en veel meer vinden voor een betaalbare prijs en het zijn meestal refurbished producten. Deze producten zijn zeer goed gemaakt en hebben zelfs 1 jaar garantie bij aankoop, maak gebruik van onze link om deze laptops te zien.

A-Merken laptops

Deze laptops zijn van verschillende A-merken. Denk aan bijvoorbeeld Hp, Dell, Lenovo, Toshiba en Macbooks.  Hier kun je ze vinden voor een goede prijs en deze hebben ook een uitstekende kwaliteit waardoor deze lang meegaat.

1+ jaar garantie

Omdat ze veel vertrouwen hebben in de kwaliteit die ze leveren hebben ze ook een standaard garantie van 1 jaar op elke product. Bij sommige producten kan je tot 50 euro betalen voor een extra jaar garantie voor als er iets mis gaat met je gekochte laptop. Dit is heel handig om te halen als je geen vertrouwen hebt dat het lang gaat duren.

Uitbreidingen

Bij het kopen van een laptop kun je ook een laptop uitbreiden. Dit is zeer handig voor als je bijvoorbeeld meer werkgeheugen, garantie, schijfruimte of een andere besturingsysteem wilt.

Lage prijzen

De prijzen bij laptops4all zijn zeer laag. Dit komt omdat deze laptops tweedehands zijn en zijn door hun gerepareerd.

De prijzen van de refurbished laptops die ze beschikken lopen van 200 tot rond 900 euro. De laptops die ze hebben hebben goede componenten en een uitstekende prijs.

Met Windows

De refurbished laptops die je koopt komen ook geleverd met windows. Dit geeft aan dat je zelf geen windows hoeft te kopen. Daarnaast voorkom je de langdurig installatie process en errors die vaak voorkomen bij installatie.

Een windows kan honderden euro’s kosten als je deze origineel wilt gaan kopen en vaak als je er een gratis vind moet je weer een sleutel activeren.

Deze refurbished laptops komen geactiveerd bij u aan waardoor u meteen aan de slag kunt gaan met het gebruiken van uw 2e hands laptop.

Extra software

De refurbished laptops die je bij laptops4all koopt komen ook met extra software die heel handig zijn en door iedereen worden gebruikt.

Softwares zoals Google chrome, Libreoffice, VLC media player en meer. Deze zijn standaard software die je graag op elke computer zou willen hebben.

Afstand support

Wanneer er is aan de hand is met je laptop kun je ook van afstand support vragen. Dit is zeer handig voor als je even hulp nodig hebt met je laptop.

De hulp die ze aanbieden gaat via TeamViewer dit is een programma waarmee anderen mensen beperkt je laptop kunnen gebruiken. Dit is heel veilig omdat je op elke moment iemand uit je laptop kunt gooien als je het niet vertrouwd.

U-pas

De U-pas mag alleen gebruikt worden voor Kinderen die van het Basisonderwijs naar het voorgezet onderwijs gaan. (VMBO/MAVO/HAVO/VWO)

De korting is tot € 200,– voor de aanschaf van een Laptop. Als het bedrag daarboven zit is het de bedoeling dat u het restant bedrag zelf bijbetaald. Wij zullen hier checken of de u-pas gebruikt kan worden via de u-pas website. In sommige gevallen is uw kind door de Gemeente Utrecht nog niet erkend voor het voortgezet onderwijs en kunt u de pas nog niet gebruiken. U kunt dan met gemeente Utrecht contact opnemen dat uw kind nog moet worden aangemeld voor het voortgezet onderwijs. U kunt ook contact opnemen met of U-pasTel. 088-2030630 of hun een email sturen via de website van U-pas.

Veilig betaling

Met SSL certificaat kun je veilig betalen bij laptops4all met de volgende betaalmethodes.

  • Giropay
  • PayPal
  • Overboeking
  • Mister Cash/Bancontact
  • Ideal
  • Capayable gespreid betalen (kosten gebruik gespreid betalen 2,9 % van de aanschafwaarde)

Categorized in:

Tagged in: