Refurbished laptop HP

Een refurbished laptop is heel belangrijk voor gebruikers die graag niet veel willen uitgeven. Daarnaast zijn er gebruikers die zich graag aan een merk willen houden omdat ze dan een goede ervaring hebben met laptops of andere producten van deze merk.

Tijdens deze artikel ga ik het hebben over Refurbished laptop hp. De HP merk is heel bekend en wordt door vele mensen gebruikt omdat het van goede kwaliteit is.

Alle refurbished laptops HP kun je hier bekijken 

14 Inch refurbished laptop hp

Een kleine laptop is altijd belangrijk. Dit is zeer handig omdat je ze overal kan meenemen en ze nemen niet veel plek in.

Een kleine laptop kan veel voordelen hebben en ook nadelen. De voordelen van een kleine laptop is dat je deze overal kan meenemen en dat het klein is en neemt niet veel plek. Daarnaast zijn de nadelen dat de componenten wel wat kleiner zijn en in elkaar gezet waardoor deze vaak veel meer geld kosten als je een goede 14 inch laptop wilt.

Bij Laptops4all kun je voor een lage prijs een 14 inch refurbished laptop hp krijgen en veel andere laptops. Bekijk de prijzen en de componenten die het beste bij je passen.

Bekijk ze in de webwinkel met prijzen

Een aantal laptops die ze hebben zijn:

 

 • HP Zbook 17
 • HP Probook 640 G3
 • HP Probook 645 G1
 • HP Elitebook 6570b
 • HP Elitebook 8570p

 

Er zijn vele meer. Als je deze wilt bekijken bekijk de website via onze link hier.

15 inch refurbished laptop hp

Een 15 inch refurbished laptop hp is ook wel handig. De 15 inch laptops worden wel de standaard laptops genoemd.

Deze laptops zijn niet te groot en niet te klein. Perfect om te vervoeren en ook om overal te gebruiken omdat ze ook met uitstekende componenten komen.

De i5 inch laptops zijn de meest gekozen laptop die in de markt zitten. Dit komt omdat deze laptop over alles beschikken wat je nodig zal hebben. Denk hieraan de gewicht, vervoersmogelijkheid en componenten. De i5 inch laptops hebben bijna altijd goede componenten.

Bij laptops4all kun je 15 inch refurbished laptop hp vinden voor een goedkope prijs. Deze laptops zijn 2de hands en hebben zeker uitstekende componenten.

De laptops die ze hebben zijn zo goed bij elkaar gezet dat ze zelfs 12 maanden garantie hebben waardoor je deze kan laten repareren voor als er iets gebeurd. Zelf vind ik dat ze een uitstekende service hebben voor refurbished laptops.

Bekijk ze in de webwinkel met prijzen

Een aantal 15 inch refurbished laptop hp dat ze hebben zijn:

 

 • HP Zbook 15 G2
 • HP Zbook 15 Mobile
 • HP Probook 650 G1 I7
 • Hp Elitebook 850 G1 I5
 • HP Elitebook 8570W AMD

 

Deze laptops hebben een ontzettend goede prijs die je niet moet missen via onze link hier. De prijzen lopen vanaf 300 euro tot 800 euro.

17 Inch refurbished laptop hp

Nu ga ik het hebben over de 17 inch refurbished laptop hp. Deze laptop zijn meer aan de grote laptops kant.

Grote laptops worden door mensen gekozen die graag goede componenten willen voor een goede prijs. Laptops zijn heel belangrijk en moeilijk in elkaar te zetten.

Als je onderzoek doet zal je zien dat kleine laptop duurder zijn dan grote laptops die hetzelfde componenten beschikken.

Dit komt omdat het moeilijker is om componenten in een kleine laptop te zetten. Wil je graag een 17 inch refurbished laptop hp. Zoals al eerder verteld is laptops4all je beste keus voor als je een refurbished laptop wilt in Nederland en dit komt omdat ze een mooie service hebben en ook garantie op laptops.

Bekijk ze in de webwinkel met prijzen 

De 17 inch refurbished laptop hp die ze nu beschikken zijn de:

 

 • HP Zbook 17

 

Deze HP Zbook 17 hebben ze in 3 verschillende vorm met verschillende processors en videokaarten voor u eigen keuze.

Refurbished laptops i7 processor Hp

Alle refurbished laptops HP kun je hier bekijken 

Wil je graag weten welke refurbished laptops een i7 processor hebben van de merk Hp. Hieronder zullen we je precies vertellen welke ze bij laptops4all hebben en van welke generatie.

2e generatie refurbished laptops i7 processor hp zijn:

 

 • HP Elitebook 8560W

 

3e generatie refurbished laptops i7 processor hp zijn:

 

 • HP Elitebook Folio 9470M
 • HP Elitebook 8570W
 • HP Elitebook 8570W AMD
 • HP Elitebook 8570W FHD

 

4e generatie refurbished laptops i7 processor hp zijn:

 

 • HP Probook 650 G1 i7
 • HP Elitebook Folio 1040 G1
 • HP Zbook 15 Mobile
 • HP Zbook 15 G2

 

(Denk eraan dat als je meer wilt lezen/weten over deze laptops dat je op de namen moet klikken. Zo wordt je naar de webwinkel verzonden voor meer informatie.)

Refurbished laptops i5 processor HP

Alle refurbished laptops HP kun je hier bekijken 

Een i5 processor is zeer handig als je niet een high-end processor wilt. Daarom zullen we hier de beste refurbished laptops bespreken met een i5 processor van het merk hp.

2e generatie refurbished laptops i5 processor hp zijn:

(Bekijk ze hier allemaal)

 

 • HP Probook 6560b HD+
 • HP Probook 6560b AMD
 • Probook 6560b AMD HD+

 

3e generatie refurbished laptops i5 processor hp merk zijn:

(Bekijk ze hier allemaal)

 

 • HP Elitebook 8570p
 • HP Probook 6570b
 • HP Elitebook 8570p

 

4e generatie refurbished laptops i5 processor hp merk zijn:

(Bekijk ze hier allemaal)

 

 • HP Elitebook 840 G1
 • HP Elitebook 840 G2
 • HP Elitebook 850 G1 i5
 • HP Zbook 17

 

Als je meer wilt weten over deze laptops klik gerust op de namen voor meer informatie bij laptops4all. Door gebruik te maken van onze link helpt u ons uit om meer informatie te kunnen  produceren zoals deze. Alvast bedankt.

Hp elitebook Refurbished

Alle refurbished laptops HP kun je hier bekijken 

Er zijn veel gebruikers die graag een hp elitebook refurbished willen. Hieronder zullen we een aantal van deze Hp elitebook refurbished bespreken die er zijn en wat voor componenten deze hebben. Denk eraan dat we alleen een aantal zullen bespreken en als je meer wilt zien zullen we aan het eind van deze tekst er een link plaatsen waar je ze allemaal kunt zien.

Deze hp elitebook refurbished zijn heel dun en hebben uitstekende componenten voor de prijs. Dit is de reden dat iedereen ze wil hebben. Deze laptops zijn ontzettend goed en zijn niet zo groot als andere laptops.

Nu ga ik 3 hp elitebook refurbished bespreken die ik denk dat de beste zijn op dit moment.

De HP Elitebook Folio 1040 G1 FHD

HP Folio 1040

De Hp Elitebook Folio 1040 G1 FHD is een 14 inch laptop met een full HD beeldscherm. De processor in deze dunne laptop is de Intel core i7 van de 4e generatie. Deze is zeer sterk en kan zeker veel aan.

De ram geheugen die deze laptop beschikt is 8GB Ram. Daarnaast is de opslagcapaciteit 240 GB van type SSD. Een ssd is zeer handig omdat deze sneller omgaat met je data en zal ook je laptop sneller laten opstarten (15sec).

Verder heeft deze laptop ook een webcam en komt met windows 10. De aansluiting porten in deze laptop zijn Displayport, USB 3.0 en een  SD card reader.

Tenslotte komt deze laptop met meer dingen erbij dat je zeker zal moeten. Klik op de link/naam en lees verder over deze product.  

De HP Elitebook 850 G1 I5

HP Elitebook 850 G1 i5

De Hp Elitebook 850 G1 I5 is een 15 inch laptop met een full hd beeldscherm die een resolutie heeft van 1920 x 1080.

De processor van deze laptop is een intel core i5 van de 4e generatie. Deze is best wel snel voor als je kleine taken wilt gaan uitvoeren.

De werkgeheugen of wel ram genoemd is 8GB DDR3 in deze laptop met daarnaast een SSD van 128GB die je zeker zal helpen. Een SSD is supersnel en het laad ook gegevens sneller. Dit zorgt ook voor dat de laptop rond 15 sec opstart.

Verder beschikt deze laptop over Aansluitingen zoals Displayport, VGA, 4x USB 3.0 en Smartcard Reader.

Tenslotte heeft deze laptop ook veel software die worden gratis meegeleverd en om deze te zien zal je op de naam klikken voor meer informatie over deze laptop.

HP Elitebook 840 G2 Touchscreen

HP Elitebook 840 G2 touchscreen

De HP Elitebook 840 G2 Touchscreen is een 14 inch full hd laptop met een resolutie 1920 x 1080 p. Deze Hp elitebook komt met een 4e generatie i5 processor die een kloksnelheid heeft van 2.3/2.9 Ghz.

De werkgeheugen in deze laptop is 8GB ram van type DDR3. Daarnaast heeft deze laptop een SSD met 128GB. De videokaart daarnaast is de AMD Radeon R7 1GB GDDR5.

De aansluitingen aan deze laptop zijn Displayport, VGA en Smartcard Reader. Daarnaast komt deze laptop met meerdere programma’s bijgeleverd en deze zal je zeker goed vinden. Om meer te weten over deze Hp Elitebook klik op de naam.

Categorized in:

Tagged in: