Nieuwe laptop kopen – waar op letten

Een nieuwe laptop kopen gaat niet gemakkelijk. Bij het kopen van een nieuwe laptop zijn er een aantal dingen waar je aan moet letten. Is deze laptop sterk genoeg voor u om uw werk te kunnen doen of voor uw doel.  Hier in deze bericht vind u de informatie die u nodig heeft om de beste keus te maken bij het kopen van een laptop.

Een nieuwe laptop kopen

Bij het kopen van een laptop zijn er een aantal dingen waar u zou moeten opletten. Hier zal ik u vertellen waar u moet letten als u de perfecte laptop wilt kopen.

 

Als u een laptop gaat kopen moet u eerst letten op:

  • Hoe groot wilt u een laptop
  • Is deze laptop bedoeld voor gamen, thuis, school of juist voor kantoor

Alles Samengevat:

Beste keuze voor kantoor is de APPLE MACBOOK AIR 13

Beste keuze voor gamen is de ASUS GAMING ROG STRIX GL553VE-FY264T

Beste laptop voor school en all around ASUS ZENBOOK PRO UX550VE-BN050T  of de APPLE MACBOOK AIR 13

Beste laptop voor dagelijkse taken ACER CHROMEBOOK 14

 

MEER INFORMATIE LEES JE HIERONDER!

 

 Perfecte nieuwe laptop kopen voor werk en kantoor

De perfecte kantoor notebook kopen? De APPLE MACBOOK AIR 13 laptop kopen, beste laptops voor studenten die alleen ermee willen werken. Bijna iedereen is bekend met macbook want deze zijn juist de beste laptops en computers om te gebruiken bij je werk of studie. De macbook is supersnel en is de beste keus voor je als je alleen ermee wilt werken aan design, video editing, Photoshop en programming.

Image result for APPLE MACBOOK AIR 13,3

Bij het programmeren is het zeer handing omdat macbook’s komen met hun eigen ingebouwde Localhost system om je websites te bekijken die met PHP worden gemaakt. Als je hier geen verstand van heb maar je gaat studeren als een programmeur zou je wel even ernaar moeten zoeken want dit is zeer belangrijk.

Niet alleen maar is de Apple macbook air 13 goed om te programmeren maar ook om foto’s en video’s te bewerken omdat het beschikt over een van de snelste CPU’s.

Voordelen:

  • Laptop is klein
  • Dunner en lichter dan soortgelijke modellen
  • Laptop start in 15 sec dankzij de SSD schijf.

 

Nadelen:

  • Resolutie van 1440×900 Pixel is het beeld minder scherp dan een laptop met full HD.
  • Gamen, Deze laptop is zeer ongeschikt voor gamen.

 

voorkant Gaming ROG Strix GL553VE-FY264T

Perfecte nieuwe laptop kopen voor gamen

Een gaming notebook kopen? De ASUS GAMING ROG STRIX GL553VE-FY264T is een 15,6 inch gaming laptop. Deze laptop kan alle nieuwste games handelen zonder problemen. De laptop beschikt over een van de nieuwste gpu NVIDIA GeForce GTX 1050TI.

De laptop beschikt over een SSD kaart waardoor je laptop binnen 15 sec opstart. De SSD kaart is 256 GB.

 

 

ZenBook Pro UX550VE-BN050T

Perfecte nieuwe laptop kopen voor school

Een all-round nieuwe laptop kopen? De ASUS ZENBOOK PRO UX550VE-BN050T is een van de beste laptops voor gamen, foto’s en video’s editen en ook voor dagelijkse taken.Daarnaast beschikt deze laptop over 16GB werkgeheugen waardoor u makkelijk meerderen taken kunt uitvoeren zonder problemen.

De opslagcapaciteit die u zal krijgen als u deze laptop koopt is 1TB in SSD schijf. De SSD schijf is zoo snel dat je laptop binnen 15 sec zal starten zo dat u snel aan de slag kunt gaan. De Videokaart in deze laptop is de NVIDIA GeForce GTX 1050TI. Deze videokaart is zeer geschikt voor gamen, met deze videokaart kunt je elke nieuwe game spelen.

 

voorkant Chromebook 14 CB3-431-C5K7

Perfecte nieuwe laptop kopen voor thuis en dagelijkse taken

Met over 150 reviews en 4.5 sterren is de ACER CHROMEBOOK 14 de beste keus voor als je een goedkope laptop wilt voor dagelijkse taken.

Deze laptop heeft een schermgrootte van 14 inch en heeft 4GB ram waardoor je meerdere taken tergelijk kan doen. Daarnaast beschikt deze laptop een SSD schijf waardoor je laptop binnen 15 sec opstart.

 

Als je graag meer keuze wilt bij een nieuwe laptop kopen dan kan je meer keuzes bekijken HIER (coolblue)