Opzoek naar de beste laptop en tablet in 1 die bij jou pas. Hier zullen we een aantal laptop en tablet in 1 combinaties aanraden die veel worden gebruikt door consumenten om hun dagelijkse taken en werk gemakkelijker te maken. Deze laptop en tablet in 1 zijn zeer goed en daarom worden ze door vele gebruikt.

Tijdens deze artikel zullen wij u informatie geven over welke laptop en tablet in 1 worden gebruikt en welke op dit moment de beste zijn om uw wensen te vervullen.

BESTE LAPTOP EN TABLET IN 1 COMBINATIE

Als je graag een laptop en tablet in 1 wilt hebben die voor alles gebruikt kan worden en die zeer sterk is om  zelfs videos te bewerken. De HP Spectre X360 15-bl110nd is de perfecte laptop en tablet in 1 combinatie en heeft 5 sterren gekregen door vele gebruikers. De schermgrootte is 15,6 inch en deze beschikt over een Intel core I7 processor een van de beste waardoor je videos kan bewerken.
BESTE LAPTOP EN TABLET IN 1 COMBINATIE - voorkant Spectre x360 15-bl110nd
Ook beschikt deze laptop over 16GB ram en 1 TB SSD waardoor je meerdere taken tegelijk kan uitvoeren en veel gegevens kan opslaan. De videokaart in deze laptop is de NVIDIA GeForce MX150 en deze videokaart is heel goed in games zoals Dota 2, Cs:go, League of legends en world of tanks op full HD resolutie op 60 FPS. De meeste van deze games zijn gratis te downloaden en ook om ze te spelen zoals Dota 2 en League of legends.Deze laptop beschikt over een webcam die windows Hello ondersteunt. Zo kan je inloggen op basis van gezichtsherkenning. De prijs van deze laptop is 1.999,- en is wel wat duur dan vele laptops maar omdat deze een laptop en tablet in 1 combinatie is en ook zeer klein is zijn de componenten in deze laptop wel duur en ook de resolutie is 4K (3840 x 2160) waardoor je alles op ultra HD kwaliteit ziet. Daarnaast beschikt deze laptop en tablet in 1 combinatie over touchscreen voor ultiem controle tot uw bestanden  en tijdens het gebruiken van deze laptop. Bij deze laptop pas ook een uitstekende laptop sleeve zoals de HP Black cherry 15,6 en een laptop muis als de Logitech Wireless Mouse M235.

GOEDKOPE LAPTOP EN TABLET IN 1 COMBINATIE

Een wat goedkope laptop en tablet in 1 combinatie is de Lenovo Yoga 310-11IAP 80U20041MH. Deze is een uitstekende keus voor als je een laptop en tablet in 1 combinatie wilt om te internetten, e-mailen en tekstverwerken. Deze laptop heeft een schermgrootte van 11,6 inch en een Intel Pentium processor.
GOEDKOPE LAPTOP EN TABLET IN 1 COMBINATIE - voorkant Yoga 310-11IAP 80U20041MH
Daarnaast heeft deze laptop 4 GB ram waardoor je dagelijkse taken kan uitvoeren en 64GB Flash waar je bestanden kan opslaan maar niet veel. De videokaart in deze laptop is de Intel HD Graphics 505 en is niet sterk genoeg om de nieuwste games te spelen maar wel kleine en oude spellen. Bij deze goedkope laptop en tablet in 1 combinatie hoort ook een goedkope tas en muis die het gebruiken van deze laptop zoals de Case logic Ibira 11,6 Sleeve zwart  en de  Trust Primo Optische Muis zwart.

ALGEMEEN LAPTOP EN TABLET IN 1 COMBINATIE

Deze laptop en tablet in 1 combinatie is een uitstekende keus voor als je alleen foto’s wilt bewerken en ook dagelijkse taken wilt uitvoeren. De HP Pavilion X360 14-ba191nd is de juiste keus voor als je alleen deze dingen ermee wilt gaan doen. De prijs van deze laptop ligt tussen de 700-800 euro  dat is een perfecte prijs voor een gewone laptop. Deze laptop heeft een intel core i5 processor waardoor alles wat je doet soepel gaat en ook bij het gebruiken van touchscreen.
voorkant Pavilion X360 14-ba191nd
Des schermgrootte van deze laptop is 14 inch en heeft een ram-geheugen van 8GB waardoor je meerdere taken kan uitvoeren zonder dat je laptop langzaam wordt. De opslagcapaciteit is 128 GB SSD, SSD zorgt dat je laptop binnen 15 seconden opstart zodat je meteen door kan gaan met waar je mee bezig was. De videokaart bij deze laptop is de Intel UHD Graphics 620 en deze kan games zoals Team fortress 2, Rocket league of faming simulator 17 draaien. Daarnaast pas een perfecte laptop tas en muis hierbij zoals de Targus Strata 13-14 en de Microsoft wireless mobile mouse 3500.
Als je graag meer keuze wilt om een laptop en tablet in 1 wilt kopen dan kan je HIER meer bekijken.

Categorized in:

Tagged in: