Hoe het beste laptop schoonmaken. Tijdens deze artikel zullen we u informatie geven over hoe u het beste uw laptop schoon kunt maken. Hierbij zal er een aantal Tips en producten die u het beste zullen helpen om dit te kunnen doen.

Om je laptop schoon te maken heb je de volgende nodig:

Hoe het beste laptop schoonmaken

Stappen om hoe het beste laptop schoonmaken:

  1. “Hoe het beste laptop schoonmaken” BEGIN: Zet uw laptop uit en verwijder de oplader, USB sticks en batterij.
  2. Eerst ga je de bovenkant van de laptop schoonmaken. Doe de laptop dicht en gebruikt een droge doek en veeg voorzichtig over de laptop zonder enige druk erop te zetten. Op deze manier beschadig je geen componenten van de laptop of de beeldscherm. Als je laptop erg vies is kan je de doek een beetje vochtig maken maar zorgt ervoor dat er geen water in de laptop komt.
  3. Als je een vochtige doekje hebt gebruikt, gebruik je daarna een droge doek om je laptop droog te maken.
  4. Maak gebruik van procedure 2 en 3 om de onderkant van de laptop ook schoon te maken.
  5. De Touchpad schoonmaken doe je met een droge doekje. Daarna kan je gebruik maken van perslucht om overige stof eruit te halen.
  6. Het toetsenbord is waar de meeste stof zal liggen naast de cooler. Om het toetsenbord schoon te maken maak je gebruik van de perslucht. Je moet de perslucht zacht indrukken zodat de stof uit de toetsen komt. Daarna ga je voorzichtig over de toetsenbord met de verfkwast. Als de toetsen erg veel stof hebben dan kun je gebruik maken van de wattenstaafjes om deze nog beter schoon te maken. Zodra je klaar bent kan je het toetsenbord wegen met een droge doek.
  7. De USB poorten kan je schoonmaken door met de verfkwast er langs te wegen, zorgt ervoor dat je niet de binnenkant van de usb veegt omdat je dan deze poort kan beschadigen. Ook kun je gebruik maken van wattenstaafjes om de buitenkant schoon te maken.
  8. De koelers schoonmaken doe je door de verfkwast langs de buitenkant van de koelers te vegen en ook met de wattenstaafjes kun je dit doen. Maak niet gebruik van de perslucht want dit kan zan zorgen dat de stof weer in de laptop komt of dieper in de laptop gaat waardoor je laptop nog viezer zal worden.
  9. Het beeldscherm schoonmaken kan je makkelijk doen met een spray die speciaal is voor scherm en een microfiber cloth. Wij hebben een zeer goedkope spray met microfiber cloth behuizing die je dagelijks kunt gebruiken. Met deze kun je 1 tot 3 keren op het scherm spuiten en van een kant van de scherm naar de andere kant vegen. 

Als je merkt dat je laptop heel snel vies wordt dan kan je ook zorgen dat je gebruikt maakt van een laptop cooler. Deze zorgt ervoor dat je laptop niet snel heet wordt en dat alles snel en soepel draait. Meestal worden laptop coolers vies omdat ze niet genoeg ruimte hebben voor lucht circulatie. 

Voor en na de screen cleaner 2 in 1

Om deze producten te bekijken klik je op de namen in de tekst of op de lijst bovenaan. Hopelijk is je computer nu schoon en gloednieuw.

Voor meer informatie over laptops: Bekijk onze blog

Categorized in: