Goedkope laptops

De goedkope laptops vind je hier. Hier hebben we de beste goedkope laptops voor studenten, voor school, dagelijkse taken, gamen en voor foto’s en video’s bewerking.

Goedkope laptops 

Deze laptops zijn gekozen doordat ze veel worden gekocht en omdat ze zeer goed reviews hebben gekregen. Daarnaast keken we ook naar de componenten en de aantal sterren.

De goedkope laptops in elke aspect:

  • Goedkope laptops voor studenten
  • Goedkope laptops 13 inch
  • Goedkope laptops HP
  • Goedkope laptops Apple

 

Goedkope laptops voor studenten

Als je gaat studeren is het zeer belangrijk dat je een goede laptop hebt. Daarnaast moet je goed opletten dat je de perfect laptop kies voor wat je deze wilt gebruiken. Hier laten we je laptops zien die goed zijn voor Foto’s en video’s bewerken en ook om te programmeren.

De goedkope laptops voor studenten zijn:

 

Goedkope laptops 13 inch:

 

Goedkope laptops HP

 

Goedkope laptops Apple

APPLE MACBOOK AIR 13,3

Apple Macbook air 13,3

De Apple macbook air 13 laptop kopen, beste laptop voor studenten die alleen ermee willen werken. Bijna iedereen is bekend met macbook want deze zijn juist de beste laptops en computers om te gebruiken bij je werk of studie. De macbook is supersnel en is de beste keus voor je als je alleen ermee wilt werken aan design, video editing, Photoshop en programming. Deze mac is de goedkoopste macbook die er nu is die ook veel wordt verkocht.

Image result for APPLE MACBOOK AIR 13,3

Bij het programmeren is het zeer handing omdat macbook’s komen met hun eigen ingebouwde Localhost system om je websites te bekijken die met PHP worden gemaakt. Als je hier geen verstand van heb maar je gaat studeren als een programmeur zou je wel even ernaar moeten zoeken want dit is zeer belangrijk.

Niet alleen maar is de Apple macbook air 13 goed om te programmeren maar ook om foto’s en video’s te bewerken omdat het beschikt over een van de snelste CPU’s.

 

Voordelen:

  • Laptop is klein
  • Dunner en lichter dan soortgelijke modellen
  • Laptop start in 15 sec dankzij de SSD schijf.

 

Nadelen:

  • Resolutie van 1440×900 Pixel is het beeld minder scherp dan een laptop met full HD.
  • Gamen, Deze laptop is zeer ongeschikt voor gamen.

 

 

HP 15-BS591ND

HP 15-BS591nd

Met een processor Intel core i7 is de HP 15-BS591ND een goeie keus. Met deze laptop kunt u foto’s en video’s bewerken zonder problemen. Een Ram-geheugen van 8GB kunt u meerdere taken tegelijk uitvoeren zonder dat de laptop langzaam wordt.

Image result for HP 15-BS591ND

Geen langzame opstart van laptop meer omdat deze laptop een SSD schijf heeft. Door de SSD schijf start de laptop binnen 15 sec waardoor u uw werk snel kan uitvoeren en tijd kan besparen. u zal deze laptop geweldig vinden om uw werk te doen of dagelijkse taken.

 

voorkant Yoga 520-14IKBR 81C80065MH

Lenovo Yoga 520

De Lenovo Yoga 520-14IKBR 81C80065MH is een laptop en tablet in één waarop je foto’s bewerkt en tekeningen maakt. Het 14 inch beeldscherm van deze 2-in-1 ondersteunt Windows Ink, waardoor je in elk programma aantekeningen maakt en tekent en schrijft alsof je op papier schrijft. Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de Yoga als tablet om al je creatieve ideeën uit te tekenen.

* Dit is een perfecte keus voor als je een designer bent of design wilt studeren.

 

voorkant Akoya E3213T 64GB Wit

Medion Akoya E3213T

De Medion Akoya E3213T is een perfecte keus voor als je dagelijkse taken moet uitvoeren. Deze laptop is niet bedoeld om te gamen of om video’s te editen want daar is de CPU niet sterk genoeg voor. Maar aan de andere hand is deze laptop wel snel voor als je alleen internet wilt bezoeken, denk hier aan bijv. facebook bekijken of series enzovoort.

 

voorkant Chromebook 14 CB3-431-C5K7

ACER CHROMEBOOK

Met over 150 reviews en 4.5 sterren is de ACER CHROMEBOOK 14 de beste keus voor als je een goedkope laptop wilt voor dagelijkse taken.

Deze laptop heeft een schermgrootte van 14 inch en heeft 4GB ram waardoor je meerdere taken tergelijk kan doen. Daarnaast beschikt deze laptop een SSD schijf waardoor je laptop binnen 15 sec opstart.

 

voorkant Aspire ES1-523-81VF

ACER ASPIRE ES1

Met over 240 reviews en 4.5 sterren is de ACER ASPIRE ES1 ontzettend goed en veel gekozen laptop.

De schermgrootte is 15,6 inch en de laptop beschikt over een AMD 18 processor. Daarnaast heeft deze 8GB ram geheugen en 256 GB SSD waardoor je laptop binnen 15 sec opstart.

 

voorkant ProBook 430 G4 i5-8gb-256ssd

HP ProBook 430 G4

De perfecte laptop tegen extreme omstandigheden de HP PROBOOK 430. Met een SSD schijf start deze laptop binnen 15 sec. Deze laptop beschikt over een vingerafdruksensor en TPM-chip die helpen om je bestanden veilig te bewaren.

 

voorkant Pavilion X360 14-ba095nd

HP Pavilion x360

Gebruik de HP PAVILION X360 14-BA095ND als laptop én als tablet voor alledaagse taken zoals internetten, e-mailen en het maken van aantekeningen. Klap het scherm 360 graden om het toetsenbord heen en gebruik deze 2-in-1 in de stand die jij wilt. Klap het scherm helemaal om en je gebruikt hem als tablet. Swipe op het touchscreen door je apps en maak via Windows Ink met een touchpen aantekeningen tijdens een vergadering of college.

 

voor meer goedkope laptops klik hier.