Een goedkope laptop is een perfecte keus voor vele mensen. Veel geld uitgeven voor een laptop is meestal niet ideaal voor veel gebruikers en daarom is het belangrijk om de juiste goedkope laptop te kiezen. 

De top 15 beste goedkope laptops zijn de volgende:

 • HP 14s
 • Acer Chromebook 314 CB314
 • Acer Swift 3 SF314
 • HP Pavilion 15 
 • HP 15s
 • Acer Aspire 3 A315
 • Acer Aspire 5 A515-55G
 • Lenovo IdeaPad 3 17IML05
 • Lenovo IdeaPad 3 17ADA05
 • Asus X705MA
 • HP Pavilion x360 14
 • Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3
 • Acer Aspire 7 A715-41G
 • HP Chromebook x360
 • Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05

Top 15 beste goedkope laptops 

In dit artikel ga ik het hebben over de Top 15 beste goedkope laptops die je kunt kiezen. Deze laptop zijn zeer sterk en worden door veel andere gebruikers gekozen. Elke van deze laptop heeft een goedkope prijs voor de doelen die ze hebben. 

Sommige van deze laptops zijn duurder dan andere en dat komt natuurlijk omdat ze bedoeld zijn voor een bepaalde doel. Je hebt laptops hier die bedoeld zijn voor fotobewerking, videobewerking, gamen, dagelijkse taken, school en meer. 

Het is aan jou om te kiezen welke jij nodig hebt en welke jou het beste aanspreekt. Als je een laptop nodig hebt om je dagelijkse taken uit te voeren zoals je emails bekijken, internet browsen enzovoort dan heb je niet een sterke laptop nodig. 

Er zijn natuurlijk ook gebruiker die juist een wat sterke laptop willen om bijvoorbeeld nog te kunnen gamen of juist foto’s te kunnen bewerken en daar zijn andere laptops voor. 

Bekijk de laptops hieronder en check welke sectie voor jou bedoeld is. Je hebt naast de doelen ook bepaalde grootte laptops zoals 14, 15 en 17 inch laptops die zeer sterk zijn voor de prijs. Dit zijn top laptops voor de goedkope prijs die ze hebben en krijgen ook uitstekende reviews van gebruikers die ze al gebruiken 🙂

Goedkope 14 inch laptops

Als eerst ga ik beginnen met de kleine laptops van 14 inch. Goedkope laptops van 14 inch zijn moeilijk te kiezen. Meeste 14 inch laptops komen niet met sterke componenten omdat ze al zo klein zijn en daarom dat het wat moeilijk was om een aantal goede laptops te kiezen. 

HP 14s

HP 14s Goedkope 14 inch laptops

Als eerst hebben we de HP 14s, dit is een perfecte keuze laptop voor een 14 inch laptop. De laptop is geweldig voor veel gebruikers omdat het komt in veel variaties waaruit je kunt kiezen als gebruiker. 

De laptop komt met veel verschillende componenten waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen voor een i3 processor met lage ram, i5 processor met middelmatig ram en zelfs voor een i7 processor waarmee je zelfs video’s kunt bewerken. 

Voor een goedkope prijs/kwaliteit heb ik de i5 processor als voorbeeld met 8GB ram. Dit is meer dan genoeg voor de meeste gebruikers en zelfs kun je nog foto’s bewerken op deze laptop. Dit betekend dat je programma’s zoals Photoshop lekker kunt gebruiken zonder je zorgen te maken. 

Voor 14 inch is dit een top laptop en de resolutie is ook zeer gebruikelijk. De resolutie is Full HD waardoor je series/films lekker op topkwaliteit kunt beleven. De design van de laptop is professioneel en dat is een mooie grijze kleur. De belangrijke inputs krijg je natuurlijk ook, inputs zoals HDMI, USB en je koptelefoon heb je ook en veel meer. 

Specificaties:HP 14s
Beeldscherm14inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel core i5, Quad core(4) 2.4Ghz tot 4.2Ghz
Werkgeheugen8GB 2x4GB RAM
Opslag256GB SSD – Laptop start binnen 15 sec
VideokaartIntel Iris Xe Graphics
BesturingssysteemWindows 10 Home

De HP 14s is een top laptop voor gebruikers die niet veel willen uitgeven voor een compacte kleine laptop. De laptop is goedkoop en je kunt zelf beslissen tussen verschillende componenten bij het kopen ervan. 

Acer Chromebook 314 CB314

Acer Chromebook 314 - Goedkope 14 inch laptops

Als je een laptop gebruikt voor alleen dagelijkse taken en je wilt niet veel uitgeven voor een dan is de Acer Chromebook 314 CB314 een top keuze. De laptop heeft een prijs rond de 300 euro en is sterk genoeg om je te helpen met je dagelijkse taken. 

De laptop is te gebruiken als een tablet waardoor het heel makkelijk wordt om het dagelijks te gebruiken. Het is daarnaast ook belangrijk om te weten dat de laptop niet Windows OS heeft maar juist Chrome OS. 

Dit betekend dat je alleen programma’s kunt gebruiken die in de Chrome Store zitten. Dit is niet zo erg voor de mensen die dagelijkse programma’s gebruiken maar wel voor mensen die graag zelf windows programma’s willen draaien en meer opties willen hebben. 

De voordelen van een Chrome OS laptop is dat ze meer energie zuinig zijn en dat ze ook sneller zijn dan normale laptops. Chrome heeft ervoor gezorgt dat al je bestanden in de cloud blijven waardoor de laptop alleen met de internet hoeft te communiceren om je  bestanden te gebruiken waardoor de laptop zelf niet veel werk hoeft te doen met een hard drive. 

Specificaties:Acer Chromebook 314 CB314
Beeldscherm14inch, Full HD, 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Celeron, Dual Core(2), 1.1Ghz tot 2.6Ghz
Werkgeheugen4GB Ram
Opslag64GB Flash
VideokaartIntel UHD Graphics 600
BesturingssysteemGoogle Chrome OS

Ik zou zeker aanraden om een Chromebook te proberen en als je deze niets vindt te retouren. De belangrijke programma’s heb je wel zoals Microsoft office en je mailprogramma’s en de laptops zijn ook sneller dankzij de lichtgewicht besturingssysteem. 

Acer Swift 3 SF314

Acer Swift 3 SF314 - 14 inch laptop goedkoop

De laatste in de 14 inch goedkope laptops is de Acer Swift 3 SF314. Dit is een top laptop voor zijn prijs dankzij de AMD processor die het beschikt. Als je niet weet, AMD processor zijn de goedkope processor in tegenstelling tot de Intel core processor. 

De AMD processor zijn zeer sterk maar zijn budgetvriendelijk waardoor je voor een goede prijs een sterke processor krijgt. Zelf heb ik ook een AMD processor op mijn desktop laptop om games te kunnen draaien voor een goedkope prijs. 

De laptop is sterk genoeg om zelfs foto’s te kunnen bewerken ermee en je dagelijkse taken uit te kunnen voeren. De laptop beschikt over de Ryzen 5 processor met 4 cores die zeer snel zijn. Verder is de resolutie Full HD en kun je zonder enige probleem op topkwaliteit foto’s bewerken en zelfs je favoriete shows kijken. 

Specificaties:Acer Swift 3 SF314
Beeldscherm14inch, Full HD(1080p), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorAMD Ryze 5, Quad Core(4), 2.1Ghz tot 3.7Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag256GB SSD
VideokaartAMD Radeon Vega 8 
BesturingssysteemWindows 10 Home

Veel mensen vinden dat AMD processor niet goed zijn maar langzamerhand veranderd dat. AMD begint langzamerhand betere processors te maken dan  intel met een betere prijs waardoor consumenten minder hoeven te betalen voor betere kwaliteit en prestaties. 

Goedkope laptop 15 inch

De HP Pavilion 15

HP Pavilion 15 - Goedkope laptop 15 inch

De HP Pavilion 15 is een van de top keuzes voor een goedkope laptop waarmee je nog een aantal moeilijke taken kan uitvoeren. Deze laptop komt ook met verschillende varianten waaruit je kunt kiezen om je doelen te kunnen bereiken. 

De 15 inch goedkope laptop beschikt over de Ryzen 5 processor die sterk genoeg is om nog programma’s zoals Photoshop te kunnen draaien. De laptop is 15 inch waardoor het niet te groot is als een 17 inch en ook niet te klein als een 13 inch laptop. 

Een van de grote voordelen van deze goedkope 15 inch laptop is de ram. Bij deze laptop krijg je niet 8GB ram maar juist 16GB ram waardoor je makkelijk veel kunt multitasken. Dit is heel goed voor als je veel browser tabs open hebt tijdens je dagelijkse taken of als je zit te werken. 

Specificaties:HP Pavilion 15
Beeldscherm15.6inch, Full HD(1080P) 60Hz, IPS Paneel
ProcessorAMD Ryzen 5, Quad Core(4) 2.1Ghz tot 3.7Ghz 
Werkgeheugen16GB 
Opslag512GB SSD – Laptop start binnen 15 sec
VideokaartAMD Radeon Vega 8
BesturingssysteemWindows 10 Home

Top laptop voor als je veel wilt multitasken als een student of voor werk. Hoe meer ram hoe meer taken de laptop tegelijk kan uitvoeren. Dit is zeker een van de beste laptops voor de prijs en zeker als je foto’s gaat bewerken en veel onderzoek moet gaan doen. 

HP 15s

HP 15s - Goedkope 15inch laptop

Een andere geweldige keuze voor een goedkope laptop met een uitstekende kracht is de HP 15s. Deze laptop is een Full HD laptop met een 15 inch scherm die sterk genoeg is om sterke programma’s zoals Photoshop te draaien. 

Verder dan dat is de laptop zeer sterk voor thuisgebruik en als je thuis moet werken. Als je veel moet schrijven of veel gebruik maakt van Microsoft Office dan is dit een top laptop voor zijn prijs. Dit is zeker een aanrader voor gebruikers die af en toe foto’s moeten bewerken maar die wel veel verschillende taken tegelijk moeten doen. 

Specificaties:HP 15s
Beeldscherm15.6inch, Full HD, 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i5, Quad Core(4), 2.4Ghz tot 4.2Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartIntel Iris Xe Graphics
BesturingssysteemWindows 10 Home

Voor fotobewerking als een beginner of als je veel taken tegelijk moet uitvoeren. Deze laptop is perfect voor deze taken en ook voor zijn prijs. De kwaliteit van de beeldscherm is top en je kunt zeker foto’s bewerken maar niet op een extreme level. 

Acer Aspire 3 A315

Acer Aspire 3 A315-56-577F - Top 15 inch laptop goedkoop

Een andere top laptop die zeer goedkoop is, is de Acer Aspire 3 A315. Deze laptop is rond de 500 euro en kan zelfs gebruikt worden op foto’s te bewerken af en toe. Dit is een laptop die bedoeld is voor niet te zware programma’s zoals Microsoft Office. 

De laptop heeft een Full HD resolutie waardoor je makkelijk je series en films op Full HD kunt bekijken. De processor is sterk en is zeker top voor thuisgebruik en als je thuis moet werken met programma’s zoals Word, Powerpoint enzovoort. 

Specificaties:Acer Aspire 3 A315
Beeldscherm15.6inch, Full HD, 60Hz, TN Paneel
ProcessorIntel Core i5, Quad Core(4) 1Ghz tot 3.6Ghz
Werkgeheugen8GB 
Opslag256GB SSD
VideokaartIntel UHD Graphics
BesturingssysteemWindows 10 Home

Dankzij de Windows 10 besturingssysteem kun je zelf beslissen welke programma’s je wilt downloaden in tegenstelling tot de Chromebooks. Windows laptops zijn altijd een van de beste keuzes voor gebruikers en zeker als je zelf wilt beslissen welke programma’s je wel of niet wilt gaan gebruiken. 

Acer Aspire 5 A515

Acer Aspire 5 A515-55G - Laptop van 15 inch goedkoop

Ook een top keuze voor een 15 inch laptop die goedkoop is is de Acer Aspire 5 A515. Ook deze Acer laptop is een top keuze en zeker voor als je voor een zeer laag budget foto’s en video’s wilt gaan bewerken die niet te groot zijn. 

De laptop beschikt over een prima processor en dat is een i5 processor maar daarnaast ook over een prima videokaart de MX350 met 2GB VRAM. Een prima processor met een prima videokaart maakt het mogelijk om video’s te kunnen bewerken en deze ook makkelijker te kunnen renderen. 

Dit is een prima allround laptop met prima componenten op elke gebied. De videokaart kan je ook gebruiken om kleine spelletjes te spelen zoals League of Legends, The Sims enzovoort. 

Specificaties:Acer Aspire 5 A515-55G
Beeldscherm15.6inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i5, Quad Core(4), 1Ghz tot 3.6Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartNvidia GeForce MX350 – 2GB VRAM
BesturingssysteemWindows 10 Home

Zeker een prima laptop als je af en toe van alles wilt gaan doen. Als je nou een kleine filmpje moet gaan bewerken voor werk of school of als je juist een foto moet bewerken, deze laptop kan het. De videokaart is ook handig om video’s sneller te renderen of juist kleine spelletjes te kunnen spelen. 

Goedkope laptop 17 inch

Een van de meeste goedkope laptops zijn de 17 inch laptops. Deze laptops zijn groot genoeg waardoor de componenten niet te klein hoeven te zijn en ook niet super duur zijn vergeleken met de 13 inch laptop of de 14 inch.

17 inch goedkope laptops zijn perfect voor gebruikers die een laptop veel thuis gebruiken en die niet een desktop willen kopen. Een desktop kosten kost altijd meer geld want naast de desktop moet je nog een monitor kopen, toetsenbord, muis, muismat en veel meer dingen zoals kabels.  

De Lenovo IdeaPad 3 17IML05

Lenovo IdeaPad 3 17IML05 - 17 inch laptop voor fotobewerking goedkoop

Als eerst hebben we de Lenovo IdeaPad 3 17IML05 een perfecte keus voor een 17 inch laptop voor fotobewerking en thuiswerken. De laptop beschikt over een i5 processor met 4 cores die zeer snel zijn. 

Verder is de laptop 17 inch en zie je ook veel meer dan op andere kleine laptops zoals de 13 en 14 inch. De laptop heeft een zeer heldere beeldscherm en gebruikers vinden het ook een top laptop om series en films te kijken omdat de beeldscherm groot  is. 

De laptop komt in verschillende variaties en je kunt ook kiezen voor een i7 processor als je dat wilt. Denk eraan dat je wel meer zal moeten betalen maar je krijgt wel een sterke processor. Met een sterke processor kun je makkelijk video’s en foto’s bewerken als je dat moet doen voor je werk. 

Verder beschikt de laptop ook over een geweldige videokaart en dat is de Nvidia GeForce MX330 met 2GB vram. Deze videokaart is handig voor als je video’s sneller wilt renderen of als je kleine games wilt spelen zoals The sims op je laptop. 

Specificaties:Lenovo IdeaPad 3 17IML05
Beeldscherm17.3inch, Full HD, 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i5, Quad Core(4), 1.6Ghz tot 4.2Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag256GB SSD
VideokaartNvidia GeForce MX330 2GB VRAM
BesturingssysteemWindows 10 Home

Top laptop voor als je kleine projecten wilt gaan uitvoeren zoals met fotobewerking en videobewerking. De laptop is ook handig om kleine spelletjes te spelen en dat is altijd handig voor als je niets te doen hebt. Top laptop voor zijn prijs en heeft ook een zeer mooie design. 

Lenovo IdeaPad 3 17ADA05

Lenovo IdeaPad 3 17ADA05 - Goedkope 17 inch laptop voor dagelijkse taken

Als jij een laptop nodig hebt voor alleen maar schrijven, presentaties maken en je dagelijkse taken uit te kunnen voeren dan is de Lenovo IdeaPad 3 17ADA05 een top keuze voor je. 

De laptop beschikt over een sterke processor en genoeg ram geheugen om een aantal taken tegelijk uit te voeren. Het is meestal handig om tenminste 8 GB ram te nemen zodat de laptop niet steeds vastloopt als je deze aan het gebruiken bent. 

De laptop is 17,3 inch en is voor veel gebruikers moeilijk om rond te nemen. Het is daarom verstandig om deze laptop meestal thuis te gebruiken en als je heel soms naar familieleden moet gaan. 

Een nadeel van deze laptop is dat de beeldscherm niet Full HD is. De resolutie is 900p en is ietsje onder je gebruikelijke 1080p. 

Specificaties:Lenovo IdeaPad 3 17ADA05
Beeldscherm17.3inch, HD+(900p), 60Hz, TN Paneel
ProcessorAMD Ryzen 5, Quad Core(4), 2.1Ghz tot 3.7Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartAMD Radeon Vega 8
BesturingssysteemWindows 10 Home

Dit is een goedkope laptop voor gebruikers die juist meer werk doen met de laptop dan series/films kijken. De resolutie is niet Full HD en dit kan wel irritant zijn voor veel gebruikers omdat ze niet op Full HD series/films en Youtube videos kunnen kijken. 

Asus X705MA

Asus X705MA - 17 inch laptop zeer goedkoop

Een top keuze voor dagelijks gebruik is de Asus X705MA. Deze laptop is zeer eenvoudig en is zeer handig voor als je alleen je dagelijkse taken ermee wilt uitvoeren zoals je emails checken, internet browsen en series/films wilt gaan kijken. 

De laptop is zeer goedkoop en heeft maar 4GB ram waardoor je niet veel kunt multitasken maar wel genoeg kunt doen. Als je nou dagelijks je emails wilt gaan checken voordat je naar werk gaat of documenten moet lezen van werk dan is dit een top keuze laptop. 

Specificaties:Asus X705MA
Beeldscherm17.3inch, HD+(900p), TN Paneel
ProcessorIntel Celeron, Dual Core(2), 1.1Ghz tot 2.8Ghz
Werkgeheugen4GB Ram
Opslag256GB SSD
VideokaartIntel UHD Graphics 600
BesturingssysteemWindows 10 Home

De Asus X705MA is een perfecte laptop voor als je alleen je dagelijkse taken wilt uitvoeren. Als je alleen een laptop gebruikt of je emails te checken, Office pakket te gebruiken en series/films te kijken dan is dit een top keuze. 

Goedkope laptop voor school 

Als je een goedkope laptop nodig hebt voor school dan zijn de volgende hieronder goede keuzes. Deze laptop hebben een perfecte prijs voor de kwaliteit die je krijgt en zeker als je nog op school zit waardoor je niet veel geld hebt om uit te geven. 

Acer Swift SF314

Acer Swift 3 SF314 - Goedkope laptop voor school 14 inch

Voor studenten die een goedkope laptop willen voor school is de Acer Swift SF314 een top keuze. De laptop beschikt over een prima processor waardoor je nog programma’s zoals Photoshop en school programma’s kunt draaien. 

De laptop is 14 inch, klein dus, en is heel makkelijk om te vervoeren als je naar school gaat. De gewicht is maar 1.2kg en je kan deze makkelijk meenemen naar school zonder enige zorgen. 

Veel meer is er niets te vertellen over de laptop. Het is een basis laptop voor studenten met genoeg kracht om sommige zware programma’s te kunnen draaien en je presentaties en verslagen te kunnen maken. 

Specificaties:Acer Swift SF314
Beeldscherm14 inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i5, Quad Core(4), 2.4Ghz tot 4.2Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartIntel Iris Xe Graphics
BesturingssysteemWindows 10 Home

De Acer Swift SF314 is een goede laptop voor school en is zeer goedkoop. De laptop is handig om een aantal zware programma’s te draaien maar niet te zware programma’s zoals Adobe After effects enzovoort. 

HP Pavilion x360 14

HP Pavilion x360 14 - Goedkope 14 inch laptop voor videobewerking en school

Als je een laptop nodig hebt voor videobewerking en school die goedkoop is dan is de HP Pavilion x360 14 een geweldige keuze die niet onder de 900 euro zit. De laptop is een flexibele laptop die zeer makkelijk is te gebruiken als een tablet. 

De laptop is daarnaast ook touchscreen waardoor je makkelijk door je bestanden heen kan browsen en zelfs door grote pdf bestanden. Touchscreen is heel handig voor veel studenten die lange documenten van school moeten lezen en bestuderen. 

De laptop beschikt over een i7 processor en deze is zeer sterk waardoor je zelfs ook video’s mee kan bewerken. Programma’s zoals Adobe Premiere pro kun je gebruiken om video’s te bewerken en ook andere zware programma’s

Specificaties:HP Pavilion x360 14
Beeldscherm14inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i7, Quad Core(4), 4.7Ghz snelheid
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartIntel Iris Xe Graphics
BesturingssysteemWindows 10 Home

De HP Pavilion x360 is een geweldige laptop voor studenten die ook zware programma’s moeten gebruiken. De laptop is zeer geschikt voor studenten die ICT opleiding volgen of Multimedia design opleiding. Dit komt door de flexibiliteit en de touchscreen scherm waardoor je makkelijk door lange code lijnen kunt browsen en ook zelf kan tekenen voor een design opleiding.

Goedkope laptop voor dagelijks gebruik

Als je een laptop nodig hebt voor dagelijkse taken dan hoef je niet zoveel uit te geven voor een laptop. Je gaat de laptop alleen gebruiken om je emails te bekijken, documenten te maken, programma’s zoals Office pakket te gebruiken en internetten. 

Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3

Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3 - Mini laptop heel goedkoop

De Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3 is een 11 inch mini goedkope chromebook die zeer handig is voor gebruikers die niet veel met een laptop gaan doen. Deze chromebook is bedoeld voor dagelijkse taken dankzij de Chrome OS omdat je niet veel programma’s erop zal kunnen installeren. 

Bij een Chromebook komen alle programma’s van de Google store en dat zijn programma’s om je dagelijkse taken te kunnen uitvoeren zoals je email lezen, Internetten en Microsoft Office pakket. 

Het is daarnaast ook belangrijk om te weten dat een Chromebook verbonden moet zijn aan de internet om te kunnen werken. De meeste chromebooks werken niet zonder internet verbinding. 

Specificaties:Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3
Beeldscherm11.6inch, HD+(900P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Celeron, Dual Core(2), 1.1Ghz tot 2.8Ghz
Werkgeheugen4GB Ram
Opslag64GB Flash
VideokaartIntel UHD Graphics 600
BesturingssysteemGoogle Chrome OS

Geweldige laptop voor een goedkope prijs en is ook heel erg klein waardoor je het makkelijk kan vervoeren. De laptop is zeer compact en beschikt over een zeer snelle OS waardoor je voor een goedkope prijs een snelle laptop krijgt van Google. 

Goedkope gaming laptop 

Acer Aspire 7 A715-41G

Acer Aspire 7 A715-41G Goedkope gaming laptop

Voor gamers die een goedkope gaming laptop willen is de Acer Aspire 7 A715-41G een top keuze. De laptop is onder de 900 euro en dit is zeker goedkoop vergeleken met alle andere gaming laptops die er zijn. 

Deze goedkope gaming laptop beschikt over een goede videokaart en dat is de Nvidia GeForce GTX 1650 ti. Deze videokaart is sterk genoeg om de meeste games op de Full HD te kunnen draaien zonder probleem. 

Specificaties:Acer Aspire 7 A715 41G
Beeldscherm15.6inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i5, Quad Core(4), 2.4Ghz tot 4.1Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartNvidia GeForce GTX 1650 Ti – 4GB VRAM
BesturingssysteemWindows 10 Home

De laptop is 15.6 inch en is niet te groot waardoor je het nog kan vervoeren als je naar vrienden gaat of naar familieleden. Zeker een top laptop voor gamers die een goedkope gaming laptops willen hebben.  

Goedkope laptop voor fotobewerking

De HP Pavilion 15 – Fotobewerking

HP Pavilion 15 - Goedkope laptop voor fotobewerking

De HP Pavilion 15 is ook een top laptop voor een goedkope fotobewerking laptop. De laptop heeft over 535 reviews gekregen en het is ontzettend goed beoordeeld door andere gebruikers. Gebruikers vinden de laptop zeer mooi en dat de verlichte toetsenbord ook handig is in gebruik. 

De processor van de laptop is een AMD Ryzen processor en deze is goed genoeg om kleinschalig foto’s te bewerken. Omdat het een goedkope laptop is zal je zeker niet een super sterke laptop krijgen voor fotobewerking maar een die het werk goed genoeg kan doen. 

Specificaties:HP Pavilion 15 – AMD Processor
Beeldscherm15.6inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorAMD Ryzen 5, Quad Core(4), 2.1Ghz tot 3.7Ghz
Werkgeheugen16GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartAMD Radeon Vega 8
BesturingssysteemWindows 10 Home

Als je nou een nog sterkere laptop nodig hebt voor fotobewerking dan kun je kijken naar de laptop hieronder die voor videobewerking bedoeld is. Deze laptop heeft een i7 processor die sterk genoeg is voor zwaar fotobewerking projecten. 

Goedkope laptop voor videobewerking

De HP Pavilion 15 – Videobewerking 

HP Pavilion 15 - Goedkope laptop voor videobewerking in 2021 en verder

De HP Pavilion 15 komt in  twee verschillende versies, je kan kiezen tussen de i5 processor en de i7 processor. Voor een goedkope laptop voor videobewerking is de i7 processor een top keuze. 

Voor videobewerking heb je zeker een i7 processor want een i5 processor is net goed genoeg om foto’s te kunnen bewerken. Verder komt de i7 processor versie ook met een prima videokaart met 2GB vram waardoor je video’s sneller kunt renderen. 

Deze laptop is wel wat duurder dan andere maar dat is te verwachten dankzij de kracht die je nodig zal hebben om video’s te bewerken zonder crashes. 

Een van de meest irritante dingen aan videobewerking is wanneer een programma crashed tijdens dat je bezig bent. 

Specificaties:HP Pavilion 15 – Intel processor 
Beeldscherm15.6inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i7, Quad Core(4), 2.8Ghz tot 4.7Ghz
Werkgeheugen16GB Ram
Opslag512GB SSD
VideokaartNvidia GeForce MX450 – 2GB VRAM
BesturingssysteemWindows 10 Home

Meestal zijn mensen hun projecten kwijt en moeten ze helemaal van nul beginnen. Dit wil je voorkomen en daarom heb ik deze HP Pavilion 15 gekozen met een i7 processor.  

De Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05

Lenovo IdeaPad Flex 5 - Laptop voor videobewerking goedkoop

Ook de Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05 is een goede keus voor als je minder geld wilt uitgeven. Deze laptop is zeer flexibel en kan gebruikt worden als een tablet met touchscreen. De laptop is zeer compact en is maar 14 inch waardoor je deze kan vervoeren als je naar werk gaat of naar klanten. 

De verschil tussen deze laptop en de vorige is dat de processor langzamer is en dat het niet beschikt over de videokaart. Deze laptop is langzaam in kracht maar je krijgt wel een flexibele kleinere laptop met touchscreen waardoor je makkelijk de laptop kan gebruiken. 

Specificaties:Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05
Beeldscherm14inch, Full HD(1080P), 60Hz, IPS Paneel
ProcessorIntel Core i7, Quad Core(4), 1.3Ghz tot 3.9Ghz
Werkgeheugen8GB Ram
Opslag256GB SSD
VideokaartIntel Iris Plus Graphics
BesturingssysteemWindows 10 Home

De processor is nog een i7 processor en zeker is deze sterk voor als je video’s gaat bewerken maar niet zo snel als de vorige laptop. De laptop is zeer compact en is heel handig voor als je naast werk ook series/films wilt kijken op tablet modus. 

Goedkope laptop refurbished

Laptops4all - Refurbished laptops, Tweede handse laptops, 1 jaar garantie, A - Merken

Als je een zeer goedkope laptop wilt refurbished dan is Laptops4all een perfecte webshop om er een te vinden. Hier vind jij laptops met geweldige specs voor een zeer lage prijs waardoor je niet veel voor hoeft uit te geven. 

De geweldige prijzen die ze hebben zijn heel goed waardoor je sterke laptops kunt krijgen voor een zeer lage prijs. Naast de lage prijzen krijgt je ook bij hun 12 maanden garantie waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat de laptop niet goed refurbished is. 

Wat ook heel goed is aan deze webshop is dat de assortiment A-merken laptops beschikt. Verder kun je ook de laptop terugsturen als je deze niet goed vindt en krijg jij je geld terug. 

Een andere top ding dat ik zelf geweldig vind voor veel gebruikers is de gespreid betaling die ze hebben. Als je niet een laptop kunt betalen in een keer dan kun je ook gespreid betalen waardoor je niet alles in één keer hoeft te betalen

De tweedehandse laptops die ze aanbieden zijn geweldige en ze krijgen meestal zeer goede reviews. Als je een laptop nodig hebt en je hebt niet veel geld om uit te geven dan raad ik ze zeker aan.

Categorized in: