Goede studenten laptop

GOEDE STUDENTEN LAPTOP

Een goede studenten laptop moet voldoen aan veel eisen. Een goede studenten laptop is een laptop die goed is voor alles.


Dit komt omdat als je een student bent moet je vaak veel doen. Denk bijvoorbeeld aan een developer. Ook al studeer je om te programmeren moet je wel af en toe documenten gaan maken of video’s gaan maken en bewerken om je projecten in te leveren.

 

Dit had ik ook zelf moeten doen tijdens mijn HBO opleiding ICT. Dus denk eraan dat als je een laptop kies dat deze een uitstekende processor, werkgeheugen en koeling heeft zodat deze niet langzaam wordt.

 

Ook is het handig dat je een goede laptop koopt die lang mee gaat. Zodat je later niet opnieuw een nieuwe laptop hoeft te kopen die misschien wel duurder is en dan betaal je zelfs meer dan wat je zou hebben betaald als je van begin een goede studenten laptop had gekocht.

 

Tijdens deze artikel zullen we je onze top 5 laptop laten zien. Deze goede studenten laptop zullen zeker een uitstekende keus zijn voor jou als een student. Je zult geen last hebben van vertraging of crashes omdat deze laptops top laptops zijn.

 

Onze top 5 goede studenten laptop zullen jouw wensen zeker vervullen. Deze laptops hebben een uitstekend prijs & kwaliteit waardoor je zeker heel lang met deze laptop kunt blijven gaan zonder dat ie oud of slecht wordt.

 

Acer Aspire 7 A717

Goede studenten laptop - Aspire 7 A717-71G-785Y

De Acer Aspire 7 A717 zeker een aanrader. Deze laptop kan van alles. Het is zo krachtig dat je hem voor gamen, foto bewerken of video bewerken kunt gebruiken.

 

Deze laptop is een 17,3 inch laptop met een resolutie van 1920 x 1080 p. De paneel van deze laptop is een IPS paneel. De ips paneel zorgt ervoor dat kleuren beter worden weergegeven.

 

De laptop heeft een professionele design en beschikt over een Intel core I7 processor voor maximale snelheid. Deze quad core processor kan tot 3.8 Ghz kloksnelheid bereiken.

 

Daarnaast hebben we ook de ram geheugen ook wel werkgeheugen genoemd. Hoe meer je hebt hoe meer taken je tegelijk kunt uitvoeren. Deze laptop heeft 16 GB werkgeheugen. Dit is goed genoeg en je kan zeker meerdere taken tegelijk uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan Foto bewerken. Vaak als je Foto gaat bewerken moet je meerdere Layers tegelijk gaan bewerken.

 

Tenslotte ga ik het hebben over de opslagcapaciteit en de videokaart. De opslagcapaciteit van deze laptop is een SSD met 256GB. De SSD zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden gaat opstarten. Dit is heel handig voor als je snel aan de slag wilt gaan. De videokaart is de Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Deze videokaart is uitstekende voor als je af en toe games wilt gaan spelen als je niets te doen hebt of als je met vrienden wilt gaan gamen.

 

Acer Aspire 7 A715

Goede studenten laptop - Aspire 7 A715

De Acer Aspire 7 A715 is bijna hetzelfde als de Acer Aspire 7 A717. Dit is een 15,6 inch laptop met een Full HD beeldscherm. De Resolutie is 1920 x 1080 p en de scherm type is een IPS paneel. De IPS paneel zorgt ervoor dat je kleuren beter kunt zien.

 

De processor in deze laptop is een van de beste processor die er is. De Intel core I7 processor is een quad core processor die een kloksnelheid van 3.8 Ghz kan bereiken.

 

Daarnaast beschikt deze laptop over genoeg werkgeheugen waarmee je veel taken kan uitvoeren zonder dat deze laptop ervan traag wordt. De laptop heeft 16 GB ram geheugen en dit is meer dan genoeg voor als je veel taken tegelijk zal moeten uitvoeren.

 

Tenslotte ga ik het hebben over de opslagcapaciteit en de videokaart. De opslagcapaciteit van deze laptop is een SSD met 256GB. De SSD zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden gaat opstarten. Dit is heel handig voor als je snel aan de slag wilt gaan. De videokaart is de Nvidia GeForce GTX 1050. Deze videokaart is uitstekende voor als je af en toe games wilt gaan spelen als je niets te doen hebt of als je met vrienden wilt gaan gamen.

 

HP Pavilion Power 15

voorkant Pavilion Power 15-cb091nd

De HP Pavilion Power 15 is een 15,6 inch hp laptop met uitstekende componenten. Deze laptop is een full HD laptop met een IPS paneel.

 

De processor in deze laptop is de intel core i7. Deze quad core processor is ook zoals de andere en kan tot 3.8 Ghz kloksnelheid bereiken.

 

De ram is deze laptop is 16 GB. Hiermee kan je zeker veel taken tegelijk doen zonder dat je laptop gaat crashen of langzaam van wordt. Als een student moet je vaak onderzoek doen op google terwijl je allerlei programma’s open hebt. Daarom is het handig dat je genoeg werkgeheugen hebt.

 

Tenslotte ga ik het hebben over de opslagcapaciteit en de videokaart. De opslagcapaciteit van deze laptop is een SSD met 256GB. De SSD zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden gaat opstarten. Dit is heel handig voor als je snel aan de slag wilt gaan. En naast de SSD krijg je 1 TB HDD voor overige bestanden en projecten die al klaar zijn. De videokaart is de Nvidia GeForce GTX 1050 waarmee je ook af en toe lekker kunt gaan gamen.

 

MSI GF62VR 7RF

Goede studenten laptop voor gamen ook - GF62VR 7RF-1013NL

De MSI GF62VR 7RF. Deze laptop is een gaming laptop die ook wel gebruikt kan worden voor andere taken. Deze laptop heeft een mooie design van MSI en beschikt ook over LED bij het toetsenbord. Deze laptop is een echte aanrader voor gamers die een studie volgen.

 

De schermdiagonaal van deze laptop is 15,6 inch. De beeldscherm is een full hd met een resolutie van 1920 x 1080 p. De processor van deze laptop is de Intel core i7 quad core met 3.8 Ghz.

 

De ram is deze laptop is 16 GB. Hiermee kan je zeker veel taken tegelijk doen zonder dat je laptop gaat crashen of langzaam van wordt. Als een student moet je vaak onderzoek doen op google terwijl je allerlei programma’s open hebt. Daarom is het handig dat je genoeg werkgeheugen hebt.

 

De videokaart van deze laptop is de Nvidia GeForce GTX 1060. Deze videokaart kan elke game aan die er op deze moment is. Dit zal ervoor zorgen dat je naast je studie ook lekker kunt gamen als je dat wenst.

 

Lenovo Yoga 520

voorkant Yoga 520-14IKBR 81C8006VMH

 

 

De Lenovo Yoga 520. Deze 14 inch laptop is een van de goedkoopste laptop voor studenten. Deze laptop beschikt over een Intel core I7 processor. Deze quad core processor is zo sterk dat het een kloksnelheid van 4.0 GHz kan bereiken.

De Ram geheugen van deze laptop is 8 GB. 8 GB is wel goed genoeg voor als je niet tee veel taken tegelijk gaat doen. je kan wel veel taken tegelijk doen maar niet extreem veel zoals met 16 GB ram.

De opslagcapaciteit van deze laptop is 128 GB SSD. De SSD is noodzakelijk voor een student omdat je laptop dan sneller zal gaan met bestanden en ook sneller zal laden. Ook door de SSD start je laptop binnen 15 seconden waardoor je dan meteen aan de slag kunt gaan.

Naast de SSD krijg je ook 1 TB HDD. De 1 TB zal je helpen om grote bestanden op te slaan en ook projecten waarmee je klaar bent. Hierdoor zul je geen