Zou het niet geweldig zijn om een refurbished gaming laptop te hebben waarmee je de nieuwste games op kunt spelen. Lekker onderweg naar je vrienden, school of andere plekken en je games en werk bij de hand hebben.

Een refurbished game laptop is heel handig voor gamers die niet teveel willen uitgeven. Deze laptops zijn natuurlijk ideaal voor als je een goedkopere gaming laptop wilt. 

Tijdens dit artikel ga ik het hebben over waar jij deze laptops kunt vinden. Ik zal ook bespreken wat belangrijk is voor gamers zodat je niet troep koopt dat niet werkt voor je games. 

Game laptop refurbished kopen doe je via een betrouwbare webshop zoals Coolblue. Coolblue is heel betrouwbaar en hebben ook game laptops die nog in deze tijd relevant zijn. 

Wat is refurbished?

Refurbished staat voor tweede kans. Een andere woord kan zijn tweedehands of tweedekans, deze zijn laptops die door andere mensen terug zijn gestuurd naar de winkel om ze een tweede leven te geven.

Dit betekent dat een refurbished gaming laptop is een laptop die door een klant is gestuurd en een tweede kans krijgt om gebruikt te worden door een nieuwe persoon. 

Deze laptops zijn nog heel goed en sterk waardoor ze nog lang mee kunnen gaan. Het zijn nog prima laptops die relevant zijn nu en nog vele jaren gebruikt kunnen worden. 

Waarom een game laptop refurbished?

Als iemand die hard werkt en zeker als je nog jong bent is het niet zo handig om de totale prijs van een laptop te betalen. Deze zijn gewoon simpel weg te duur en zeker als het komt op een gaming laptop die 1000 euro is of hoger.

Het is daarom verstandiger om een refurbished gaming laptop te nemen die onder de 900 euro is. Deze hebben nog uitstekende kracht waarmee jij de nieuwste games met je vrienden op kunt spelen.

Wat je ook moet beseffen is dat je met deze laptops ook kunt gaan studeren op een opleiding waar je een laptop voor nodig hebt. Het is dus een 2 bird 1 stone situatie waarin jij een laptop neemt voor gamen en ook voor andere taken kunt gebruiken.

Al met al is een refurbished game laptop perfect voor jou als je niet de hele prijs wilt betalen. Je werkt hard voor je geld en je wilt natuurlijk nog wat overhouden als je zo een sterke gaming laptop gaat kopen.

Voordelen van een refurbished gaming laptop 

  • Goedkopere prijs
  • Relevant en sterk 
  • Je krijgt nog steeds 2 jaar garantie
  • Bijna geen verandering of gebruikt door een ander. 

Waarom coolblue voor refurbished game laptop?

Wat jij wilt is een sterke game laptop die beschikbaar is voor een goedkope prijs. Natuurlijk wil je ook zeker zijn dat deze laptop niet binnen enkele maanden kapot gaat. 

Het is daarom belangrijk dat jij kies voor een betrouwbare webshop. Een die je garantie kan geven en ook een die je kan helpen als de laptop niet meer werkt. 

Coolblue is een uitstekende keus voor een refurbished game laptop. Bij Coolblue krijg je 2 jaar garantie en de refurbished laptops zijn niet eens gebruikt door klanten. 

Meeste van deze laptops worden geretourneerd door klanten omdat ze zich van gedachten hebben veranderd of juist een andere laptop wilden kopen.

De laptops zijn ideaal om de top tier games van deze jaar te spelen. Niet alleen dat maar zou je het niet leuk vinden om naar je vrienden te gaan en met ze thuis te spelen op je nieuwe gaming laptop. 

Game laptops die refurbished zijn door Coolblue zijn bijna nieuw. Deze worden vaak niet eens gebruikt door andere en worden vaak gewoon terug gestuurd omdat de klant een andere keuze had. 

Top 10 Refurbished gaming laptops .

Game laptop refurbished
Top 10 Beste refurbished game laptops

Top 10 beste refurbished game laptops

Bij het kiezen van een van deze laptops zal je de nieuwste games zonder vertraging kunnen spelen. Nog beter, je zal je vrienden verslaan in je favoriete games zoals Fortnite, Warzone, League of Legend enzovoort.

Natuurlijk is het kiezen van een laptop altijd een betere keuze dan een desktop als je niet een hoge budget hebt. De laptop komt met alles wat noodzakelijk is voor gamen zoals de toetsenbord, Full HD beeldscherm, verversingssnelheid enzovoort.

Zo welke zijn de top 10 beste refurbished game laptops op dit moment en welke kunnen je favoriete games draaien op 100FPS of meer.

Waarop letten bij een game laptop refurbished

Bij het kopen van een refurbished gaming laptops zijn er een aantal punten dat je moet checken. Je wilt de laptop natuurlijk gebruiken voor nieuwe games en je wilt zeker zijn dat deze laptop nog lang kan duren. 

Beeldscherm

De eerste punt waar je naar wilt kijken bij een refurbished game laptop is de beeldscherm. De beeldscherm van een game laptop die refurbished is moet Full HD zijn. Dit betekent dat de resolutie 1920 x 1080 pixels moet zijn. 

Naast de resolutie wil je ook kijken naar de paneel van de scherm. Bij een gaming laptop wil je een IPS paneel zodat je de ware kleuren ziet. 

Videokaart

De tweede component die heel belangrijk is in een gaming laptop is de videokaart. De videokaart is wat zorgt dat je zware games kan draaien en ook zonder vertraging. 

Bij een refurbished gaming laptop wil je een dedicated videokaart nemen. Deze videokaarten zijn sterker en kunnen ook beter zware en nieuwe games aan. 

Voor de video geheugen wil je tenminste 4GB vram op de videokaart. Op een Full HD resolutie is 4GB vram prima voor de meeste games. 

Processor

Voor een game laptop die refurbished is wil je tenminste een intel core i5 of een ryzen 5 processor.  Deze twee zijn de minimale benodigdheden voor gaming laptops op dit moment om games te draaien. 

Nieuwe games worden steeds zwaarder om te draaien en daarom wil je een sterke processor die ze aankunnen. 

Werkgeheugen 

Voor werkgeheugen wil je 8GB of 16GB. 16GB is zeker beter om games te draaien met daarnaast ook Discord, Youtube en andere softwares die je nodig hebt om te gamen en communiceren.