Een fotobewerking laptop of desktop

Een fotobewerking laptop of desktop. De keuze tussen beide kan wel een beetje moeilijk zijn voor velen. Dit komt omdat beide wel goed zijn voor fotobewerking maar het hangt af van wat je budget is en als je veel reist of niet en of je een kantoor hebt waar je dit allemaal wilt gaan doen.

Laptop voor fotobewerking

Een laptop voor fotobewerking is zeker het meest gekozen. Een laptop voor fotobewerking is zeker wat je nodig zal hebben omdat als je voor klanten foto’s moet bewerken wil je deze ook thuis kunnen doen, op werk en ook bij je klanten deze kunnen laten zien.

Desktop voor fotobewerking

Een desktop voor fotobewerking is ook ontzettend handig omdat je deze ook makkelijk kunt krijgen en voor minder geld. Als je een bedrijf hebt dan kan het zo zijn dat klanten bij jou komen en doe je alles in je kantoor.

Je kunt bijvoorbeeld met je camera foto’s maken en deze vervolgen naar je kantoor nemen en daar bewerken. De desktop is zeer handig voor fotografen die alles in een kantoor willen doen op een desktop die niet veel geld kost en het werk ook goed doet.

Verschil tussen beide

Laptop is bedoeld voor fotografen die flexibel willen zijn en overal willen werken. Denk eraan dat je wel meer geld zou moeten uitgeven dan voor een desktop maar je kunt ook als je een student ben het gebruiken voor school en werk.

Desktop is meer bedoeld voor fotografen die in kantoor alles willen doen. Maar dit geef niet aan dat je alleen je desktop moet gebruiken. Elke fotograaf heeft een laptop nodig want je wilt graag overal kunnen werken. Maar als je vind dat je alles op kantoor kan doen dan is een desktop wel je beste keus kwa prijs en kwaliteit.

Welke heb jij nodig

De keuze is aan jou. Je moet zelf beslissen welke je nodig hebt en wat je wilt gaan doen. Zelf vind ik dat een laptop moet kiezen het beste is. Dit komt omdat je deze kunt gebruiken op elke moment.

Je kunt een laptop op kantoor gebruiken, thuis en als je bij een klant bent kan je ook foto’s laten zien. Daarom vind ik dat een laptop je beste keus is. Met een laptop kun je van alles doen en als je er een kies die alles kan kun je deze gebruiken voor werk en ook thuis.

 

Categorized in:

Tagged in: