Een notebook kopen

Je wilt graag een notebook kopen, maar je weet niet welke de juiste keus is voor jou en je wilt graag informatie voor dat je er een koopt. Hier zullen we je informatie geven over een aantal laptop die veel worden verkocht en waarvoor ze goed zijn.

Een notebook kopen?

Een notebook kopen gaat niet zo gemakkelijk er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Je moet zelf bedenken waarvoor je deze laptop wilt gaan gebruiken en aan de hand daarvan beslissen.

Een aantal vragen die je jezelf zou kunnen stellen zijn:

 

Hoe groot moet de notebook zijn:

10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 of 17 inch.

Waarvoor wil je deze notebook gebruiken:

Gamen, kantoor of dagelijkse taken

Voorkeur aan merk:

Acer, Apple, Asus, Hp, Lenovo, Msi, Dell of Medion

 

 

voorkant Surface Pro - i5 - 8 GB - 256 GB

Beste laptop onder de 14 inch

Een kleine notebook kopen? De MICROSOFT SURFACE PRO – 15 een van de beste laptops die combineer tablet met laptop. Met een intel core i5 processor en 8gb ram is deze laptop zeer snel en goed om foto’s en video’s te bewerken.

De opslagcapaciteit van deze laptop is 256GB SSD schijf waardoor je laptop binnen 15 sec opstart. De videokaart op deze laptop is niet ontzettend goed voor gamen maar je kan er wel kleine spelletjes mee spelen. Denk bijvoorbeeld hieraan minecraft en andere kleine spelletjes.

 

voorkant Gaming ROG Strix GL553VE-FY264T

Beste laptop voor gamen

Een gaming notebook kopen? De ASUS GAMING ROG STRIX GL553VE-FY264T is een 15,6 inch gaming laptop. Deze laptop kan alle nieuwste games handelen zonder problemen. De laptop beschikt over een van de nieuwste gpu NVIDIA GeForce GTX 1050TI.

De laptop beschikt over een SSD kaart waardoor je laptop binnen 15 sec opstart. De SSD kaart is 256 GB.

 

voorkant MacBook Pro 13'' MPXR2N/A Silver

Beste laptop voor kantoor

De perfecte kantoor notebook kopen? De APPLE MACBOOK AIR 13 laptop kopen, beste laptops voor studenten die alleen ermee willen werken. Bijna iedereen is bekend met macbook want deze zijn juist de beste laptops en computers om te gebruiken bij je werk of studie. De macbook is supersnel en is de beste keus voor je als je alleen ermee wilt werken aan design, video editing, Photoshop en programming.

Image result for APPLE MACBOOK AIR 13,3

Bij het programmeren is het zeer handing omdat macbook’s komen met hun eigen ingebouwde Localhost system om je websites te bekijken die met PHP worden gemaakt. Als je hier geen verstand van heb maar je gaat studeren als een programmeur zou je wel even ernaar moeten zoeken want dit is zeer belangrijk.

Niet alleen maar is de Apple macbook air 13 goed om te programmeren maar ook om foto’s en video’s te bewerken omdat het beschikt over een van de snelste CPU’s.

Voordelen:

  • Laptop is klein
  • Dunner en lichter dan soortgelijke modellen
  • Laptop start in 15 sec dankzij de SSD schijf.

 

Nadelen:

  • Resolutie van 1440×900 Pixel is het beeld minder scherp dan een laptop met full HD.
  • Gamen, Deze laptop is zeer ongeschikt voor gamen.

ZenBook Pro UX550VE-BN050T

Beste laptop voor dagelijkse taken

Een all-round notebook kopen? De ASUS ZENBOOK PRO UX550VE-BN050T is een van de beste laptops voor gamen, foto’s en video’s editen en ook voor dagelijkse taken.Daarnaast beschikt deze laptop over 16GB werkgeheugen waardoor u makkelijk meerderen taken kunt uitvoeren zonder problemen.

De opslagcapaciteit die u zal krijgen als u deze laptop koopt is 1TB in SSD schijf. De SSD schijf is zoo snel dat je laptop binnen 15 sec zal starten zo dat u snel aan de slag kunt gaan. De Videokaart in deze laptop is de NVIDIA GeForce GTX 1050TI. Deze videokaart is zeer geschikt voor gamen, met deze videokaart kunt je elke nieuwe game spelen.

Als je meer wilt weten over notebook kopen dan kan je HIER KLIKKEN voor meer.