Een nieuwe laptop goedkoop

Als je graag een nieuwe laptop goedkoop wilt kopen dan zul je zeker dit artikel moeten lezen want hier zullen we je de beste en goedkoopste laptops laten zien die nu door vele worden gekocht doordat ze zo goed zijn voor de prijs.

Nieuwe Laptop goedkoop

Het kan wel eens voorkomen dat je een laptop nodig hebt omdat je veel reist of niet vaak thuis bent. Maar je wilt graag alleen een laptop om op internet te zitten en je sociaal media te checken of film kijken. Dan zijn deze laptops die we zullen aanraken de perfecte keuzes die je hebt voor een nieuwe notebook goedkoop.

nieuwe laptop goedkoop - 15-bw090nd

 

Meest gekozen en goedkoopste

De HP 15-bw090nd is de meest gekozen en goedkoopste laptop. Dit is de beste keus voor als je een nieuwe laptop goedkoop wilt gaan kopen. De prijs van deze laptop ligt tussen de 300-450 euro.

Deze laptop is lekker klein en heeft een schermdiagonaal van 15,6 inch. En als je een laptop zoekt voor dagelijkse taken of studie waarbij je niet grote programma’s hoeft te draaien dan is deze laptop zeker iets voor jou.

De processor is de AMD A6. Met deze kan je taken uitvoeren zonder dat de laptop traag wordt en door de 8 GB ram geheugen kan je meerdere van deze taken uitvoeren zonder dat je computer gaat crashen of langzaam wordt. De opslagcapaciteit is 128 GB SSD en hiermee kan je zeker genoeg bestanden opslaan maar niet ontzettend veel. Omdat dit een SSD schijf is start deze notebook binnen 15 seconden en kan je ontzettend snel aan de slag gaan.

voorkant Aspire ES1-523-81VF

Wat duurder en betere laptop

Als je een laptop zoekt die echt snel genoeg is om je dagelijkse taken uit te voeren zonder problemen of zorgen is de Acer Aspire ES1 je beste keus.

Deze laptop heeft over de 300 reviews gekregen en daarvan heeft ie een score van 4.5. Deze laptop is ook gemakkelijk om te vervoeren door dat het schermdiagonaal 15,6 inch is.

De processor van deze laptop is de AMD A8 en deze processor is wel snel genoeg om je taken uit te voeren en veel programma’s die zwaar zijn. Daarnaast heeft deze laptpo 8 GB Ram geheugen en hierdoor kan je meerdere taken uitvoeren. De ram zorgt ervoor dat je laptop niet langzaam wordt van verschillende taken die op de zelfde tijd worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan internet browser en music luisteren.

De opslagcapaciteit is zeker ontzettend goed. Je krijgt bij deze laptop 256 GB SSD. De SSD schijf zijn uitstekend en ontzettend beter dan de HDD. De SSD zijn super sneller en door de SSD schijf start deze laptop ook binnen 15 seconden. Tenslotte beschikt deze laptop over een videokaart maar daarmee kan je alleen kleine spelletjes mee spelen zoals Minecraft en League of legends.

voorkant Ideapad 320-15IAP 80XR00CKMH

Laagste prijs laptop 

Graag een nieuwe laptop goedkoop kopen voor alleen door het internet surfen?.  Dan is de Lenovo Ideapad 320 de perfecte keus. Niet zoals de HP 15 is deze laptop alleen maar bedoeld om het internet te browsen.

Deze laptop heeft ontzettend zwakke componenten en is niet bedoeld om veel programma’s erop te draaien omdat ie langzaam zal worden. Wat je wel kan doen met deze laptop is internetten en series of films bekijken.

De schermdiagonaal van deze laptop is 15,6 inch. Het is best een kleine laptop en kan ook makkelijk meegenomen worden naar familie of naar vrienden of je dagen door te brengen op je eigen laptop.

De processor is een intel Celeron. Deze processor is een van de laagste processor die er zijn en daarom kan je zeker niet veel met deze laptop doen dan behalve internet surfen, music luisteren, film of series kijken en misschien wel 1-4 programma’s draaien.

De ram geheugen van deze notebook is 4 GB. 4 GB ram is wel laag vergelijken met andere laptops en daarom kan je niet veel taken tegelijk uitvoeren. Als je graag  meerdere taken tegelijk wil uit gaan voeren dan zal je wel minimaal 8 GB ram moeten hebben in een laptop. De opslagcapaciteit is 128 GB SSD en zoals as gezegd door middel van de SSD schijf start deze laptop ook binnen 15 seconden.

 

Dit waren de beste laptops goedkoop die je nu kan krijgen. Als je meer van deze laptops wilt bekijken klik hier.

Daarnaast als je een student bent en je wilt graag een nieuwe laptop kopen. Bekijk onze artikel over de beste goedkope laptops voor studenten.