De Dell xps laptops – Een van de beste laptops

Wat maak de xps laptops zo goed (Inleiding)

De Dell xps laptops zijn de beste laptop die er zijn. Deze laptops beschikken over uitstekende componenten en zijn zeer snel en klein waardoor je ze makkelijk kan vervoeren.

Als je graag een laptop wilt die net zo goed is als een macbook maar in een windows vorm dan zijn de xps laptops je beste keus.

Wat zeer handig naast dat ze supersnel zijn is dat ze komen met Full HD beeldschermen of 4K. Dus als je graag 4K beeldscherm wilt bij deze kleine compacte laptops dat zijn ze ook verkrijgbaar.

De Dell XPS 13

9.6/10 uit 15 reviews

Dell XPS 13 9370 CNX37007 linkerkant

De Dell xps 13 is een van de beste laptop die er zijn. Deze laptop is een perfecte laptop voor als je een laptop als de macbook 13 wilt hebben maar graag Windows op wilt hebben.

De xps 13 is een van de meest gekozen laptop omdat het een 13 inch laptop is met een Full HD of 4K monitor. Die is zeer handig omdat je graag alles helder wilt zien en ook meer ruimte op je beeldscherm wilt hebben.

Daarnaast beschikt deze laptop over touch screen als je ervoor kiest en het zal je zeker helpen om beter te navigeren door het internet of programma’s.

De processor in deze laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz. Dit is zeer handig omdat deze ervoor zorgt dat je snel kan browsen en programma’s kan draaien.

Verder heeft deze laptop een uitstekende 16GB ram geheugen waarmee je genoeg taken kan uitvoeren tegelijkertijd. Dit zal je helpen om meerdere taken uit te voeren zonder dat de laptop langzaam van wordt.

Tenslotte de opslag van de laptop. De laptop beschikt 512GB SSD. De SSD is zeer belangrijk in laptops omdat het zorgt ervoor dat je sneller aan de slag kunt gaan. Dankzij de SSD starten laptops binnen 15 seconden of sneller.

Wat vinden andere van deze laptop
Pluspunten
 • Build quality
 • Snelheid
 • Scherm resolutie
 • Licht, compact
Minpunten
 • Geen normale USB poort
 • Redelijk prijzig
Dell xps 13 review

Deze reviews zijn gegeven door mensen die de laptop al beschikken.

 

 • Mooie laptop voor design werk. qua design net zo mooi als een Macbook Pro 13 inch.
 • Erg mooi en robuust gebouwd. En zeer snel. 
 • Nadat ik had besloten om definitief het Apple-landschap te verlaten was het tijd om een nieuwe laptop uit te kiezen. Op werk gebruikt met al veel de Dell XPS-serie. Nadat ik in de winkel bij Coolblue ben geweest werd bevestigd door de (vriendelijke) medewerker dat dit een uitstekende laptop was. De laptop moest snel zijn, degelijk maar ook het oog wil wat. En deze XPS is werkelijk waar een verademing als het aankomt op het design van de laptop. De Dell XPS is absoluut schitterend. Toen ik het scherm aanzette was ik meteen verkocht. 
 • Qua prestaties ben ik ook meer dan tevreden. Software start snel op, evenals Windows 10. 
 • De XPS is super snel, heeft een mooi scherm en de batterijduur is belachelijk lang.

 

De Dell XPS 15

9.1/10 uit 13 reviews

Dell XPS 15 9570 CNX97005 bovenkant

De Dell xps 15 is net zo goed als de Dell xps 13 maar deze is 15 inch groot. Dit betekend dat je ietjes zwaarder laptop zal krijgen met een 15 inch scherm. De Dell xps 15 is uitstekend omdat het wat groter is dan de 13 en heeft een groter beeld en betere componenten .

De beeldschermresolutie van deze laptop kan je kiezen tussen 1080p of 4K. Dit is heel handig voor als je graag meer ruimte wilt op je beeldscherm.

Deze 15,6 inch laptop heeft naast een uitstekende beeldscherm ook een goede paneeltype IPS. De IPS paneel zorgt ervoor dat je ware kleuren kunt zien en geen wazigheid van de zijkanten.

Deze laptop heeft een geweldige processor waarmee je van alles kan doen zoals foto’s en video’s bewerken. De intel core i7 Hexa core(6) heeft een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz en omdat er 6 cores zitten gaat het super sneller vergelijken met andere.

De werkgeheugen zoals de andere componenten is een van de beste die er is. Deze laptop heeft 16GB werkgeheugen en van de snelste type die er op dit moment is. De type DDR4 is de snelste op dit moment en heeft een uitstekende snelheid om data te sturen.

De opslag is ook uitstekend in deze laptop. Bij deze laptop krijg je een SSD met 512GB. Dit is meer dan genoeg om bestanden en projecten op te slaan. Daarnaast als je graag meer opslagruimte wilt kan je altijd upgrade door een externe harde schijf te kopen. Deze externe harde schijven zijn niet duur en zijn klein waardoor je het overal kan meenemen.

Wat het verschil maak in de Dell xps 13 en Dell xps 15 is dat de Dell xps 15 een uitstekende videokaart heeft waarmee je kan gamen. De Dell xps 15 heeft de Nvidia GeForce GTX 1050 TI waarmee je elke game kan spelen op medium of high. Dit is zeer handig voor als je soms even wilt rusten en iets spelen.

Wat vinden andere van deze geweldige laptop

Pluspunten

 • Geweldige beeld!
 • Nog geen 2 kg
 • Zelfs RAW-bestanden zijn snel
 • De kwaliteit is zijn geld waard!

Minpunten

 • Langere stroomkabel was welkom geweest
 • Een paar extra USB poorten was wel heel handig geweest

Review’s

Ik heb deze configuratie voornamelijk voor fotobewerking (Lightroom, Photoshop) aangeschaft en daar is deze notebook n.m.m. zeer geschikt voor. Geen idee of ie geschikt is voor gaming, maar gezien de specificaties zal ie niet onderdoen voor de meer dan gemiddelde gaming-laptop. Top apparaat met een zeer prettig toetsenbord. Ook de fingerprint scanner staat toe in bijzijn van anderen gewoon in te loggen.

Is precies wat ik nodig had.

Super goed voor foto en films, nooit meer wachten!