De Top 10 Beste Laptops van 2020

Hier zal ik de top 10 beste laptops van 2020 bespreken .Deze laptops zijn handig voor verschillende gebruikers. 

Als je nou wilt gaan gamen tijdens deze tijd, naar school moet gaan of moet gaan werken vanuit huis door het virus. 

Een laptop is heel handig en belangrijk en hier zal ik de top 10 beste laptops 2020 bespreken die jou zullen helpen om jouw werk te kunnen doen of om thuis te relaxen en films/series te kijken. 

De Top 10 Beste Laptops 2020

Beste All Around Laptop 2020

Als je een laptop nodig hebt die je voor alles wilt gaan gebruiken dan is je beste keus de beste all round laptop van 2020. 

De beste all around laptop van 2020 is de Lenovo Legion Y540. Deze laptop heeft een geweldige prijs en het beschikt over componenten die je zullen helpen om alles te kunnen doen. 

Niet alleen beschikt deze laptop over geweldige componenten om te gamen, video bewerken, foto bewerken of studie maar ook heeft het 144Hz waardoor alles wat je doet sneller gaat en dankzij de SSD start de laptop ook sneller op. 

Lenovo Legion Y540 81SX00AGMH - Top 10 laptops van 2020 - Beste laptops die er zijn.

Componenten

Hier bespreek ik de componenten van de laptop en waarom ze goed zijn voor een all around laptop. 

Beeldscherm: 

De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch beeldscherm met een Full HD scherm waarop je alles op Full HD kan bekijken. 

Dit is zeker handig voor als je video’s en foto’s op full hd wilt gaan bewerken of als je op full hd wilt gamen of films/series kijken. 

De paneel van de beeldscherm is een IPS paneel. Als je niet weet wat een IPS paneel is dan raad ik je aan om deze artikel te lezen erover. Kort gezegd zorgt een paneel dat de kleuren en de gamma op de beeldscherm beter uitzien. 

Er zijn 3 panelen en dat zijn IPS, VA en TN. IPS is de beste van de 3 en deze weergeeft de kleuren het beste. Dan heb je VA dat laat de kleuren ok weerzien en TN paneel laat de kleuren het slecht zien waar vaak komen TN panelen met veel meer functionaliteit voor gamers zoals G-sync, 244Hz en meer. 

De IPS paneel van deze beeldscherm is zeker handig en je zal van elke moment genieten op deze beeldscherm als je nou zit te gamen of films/series zit te kijken. 

Processor:

De processor van deze beste all around laptop van 2020 is de intel core i7 processor. Deze processor heeft in totaal 6 cores en deze draaien op een geweldige snelheid waarmee je foto’s en video’s kan bewerken. 

De snelheid van deze 6 cores gaat van 2.6Ghz tot 4.5Ghz max kloksnelheid. Dit betekend dat als je veel zit te doen zullen alle cores op de maximale snelheid draaien van 4.5Ghz waardoor je sneller kunt werken en sneller kan renderen in programma’s. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen is ook zeer sterk in deze laptop. De werkgeheugen is van topkwaliteit en ook topsnelheid. 

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB van de topsnelheid DDR4. DDR4 is maar een aantal jaren uit en is zeker de snelste ram type die er is. Als je vergelijk de snelheid van DDR4 met DDR3 dan kun je meteen zien dat er een heel groot verschil is. 

Niet alleen is de DDR4 sneller maar het zorgt ook voor dat je meerdere taken tegelijk kan uitvoeren zonder dat de laptop traag van wordt. 

Je kan dan kunnen gamen, praten met je vrienden en zelfs muziek draaien tegelijkertijd. Heel handig ook voor als je foto’s of video’s wilt bewerken en muziek luisteren terwijl jij dat doet. 

Opslag:

De opslag van deze laptop is ook uitstekend en zeker als je veel games en projecten wilt gaan opslaan. De opslag van dit laptop is in totaal 1256GB en je krijgt 1TB in een HDD en 256GB in een SSD. 

Het is belangrijk dat jij je programma’s in de SSD installeer en dat jij je projecten in de HDD opslaat waardoor je SSD minder snel vol raakt. 

Videokaart:

Ook is deze laptop geschikt voor gamers. De laptop beschikt over de Nvidia GeForce GTX 1660 Ti die zeer handig is voor gamers. Deze videokaart heeft een geheugen van 6GB Vram waardoor je elke game kan spelen zonder dat je gaat laggen. 

Zeker handige laptop voor gebruikers die graag van alles willen gaan doen. Als je nou een Youtuber wilt gaan worden en wilt gamen en videos bewerken of als je nou gewoon een laptop nodig hebt voor werk en ook erop wilt gaan gamen. 

Dit laptop is zeker een geweldige keus voor een all around laptop in 2020 en verder. Lees verder als je graag een andere laptop wilt bekijken die geschikt is voor andere gebruikers. 

 

==> Laptop voor school

 

Beste Fotobewerking Laptop 2020 

Als een fotograaf, student of designer wil je zeker een laptop waarop je foto’s kan gaan bewerken zonder dat de laptop om de min gaat vastlopen. 

Vaak heb je laptops dat na dat je een toepassing doet alles verloren raakt omdat de programma die je gebruikt crash. Dat wil je zeker niet. 

ASUS Zenbook RX333FN-A3138T - Top 10 beste laptops van 2020 - Je beste keuzes

Voor de beste fotobewerking laptop van 2020 heb ik de Asus ZenBook 13 inch. Deze laptop is zeer geschikt voor fotobewerking en zeker een van de beste die er zijn. 

De laptop beschikt over geweldige beeldkwaliteit en kracht om de meeste programma’s de draaien voor fotobewerking. Niet alleen dat maar je kan ook kleine video’s bewerken als dat nodig is. 

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van deze laptop is een 13.3 inch beeldscherm met een full HD resolutie waarop je foto’s mee kan bewerken op Full HD. 

De paneel van deze laptop is een IPS paneel en deze paneel zal je zeker helpen om de ware kleuren te zien bij elke foto die je gaat bewerken. 

De beeldscherm heeft een verversingssnelheid van 60Hz en dit is genoeg voor als je alleen foto’s wilt gaan bewerken met deze laptop. Verversingssnelheid is alleen handig voor als je gaat gamen. 

Processor:  

De processor van deze laptop is de intel core i7 processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz tot 4.6Ghz turbo. De processor heeft 4 cores en deze cores werken allemaal op deze snelheid. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen van de laptop is 8GB en dat is meer dan genoeg om je dagelijkse taken uit te voeren en om foto’s te bewerken. 

Opslag: 

De opslag van deze laptop is genoeg voor als je alleen foto’s wilt gaan bewerken in 2020. De opslag van de laptop is een SSD van 256GB en dit is genoeg voor je programma’s en je projecten. 

Als je later ziet dat je meer opslag nodig hebt dan kan je altijd een externe hdd nemen waarop je meer projecten kan opslaan. 

Videokaart:

De videokaart in deze laptop is de Nvidia GeForce MX150 en is een integrated videokaart die op de moederbord zit. Deze videokaart is niet bedoeld voor gamen maar het helpt de laptop met renderen en andere dingen. 

Beste Gaming Laptop 2020

Als je graag een laptop wilt om te gamen en zeker een van de top 10 beste laptops in 2020 dan is de GF65 9SEXR een geweldige keuze. 

GF65 9SEXR-430NL - Gaming Laptop - 15.6 inch (120 Hz)

De laptop komt met een zeer goede videokaart waarop je bijna elke game op kan spelen en is ook maar 15 inch waardoor je deze makkelijker kan vervoeren dan een 17 inch laptop. 

De laptop beschikt over geweldige componenten waarmee je niet alleen kunt gamen maar ook foto’s, video’s kan bewerken en veel meer. 

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm: 

De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch beeldscherm met een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit is een perfecte resolutie voor beeldkwaliteit en voor prestaties in games. 

De paneel van de beeldscherm is een IPS paneel en deze is de beste paneel die er is voor kleurweergave. De IPS paneel laat de ware kleuren zien in vergelijking tot de VA en TN paneel die laten kleuren goed zien maar niet zo perfect als de IPS. 

Processor:  

De processor van deze laptop is de intel core i7 processor en deze processor heeft 6 cores. Deze cores werken op een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. Dit is een geweldige snelheid voor een processor voor een gaming laptop of als je video’s wilt gaan bewerken. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB en dit is super goed voor gamers die graag op discord willen zitten en daarnaast ook muziek willen luisteren terwijl ze zitten te gamen. 

Hoe meer ram je hebt in een laptop hoe meer taken je tegelijk kan uitvoeren samen met je games. Zo kan je muziek luisteren en ook in voice chat zitten met je vrienden. 

Opslag: 

De opslag van deze laptop is wat minder dan andere laptop en daarom dat de prijs zo goed is. De opslag van deze laptop is 512GB SSD en hierop kan je de games opslaan die je gaat spelen. Als je games niet meer gaat spelen dan zal je deze moeten verwijderen om nieuwe te kunnen gamen omdat 512GB snel vol raakt. 

Je kan ook altijd een externe hdd nemen waarop je zelfs nog meer games op kan slaan om te kunnen gamen en om meer games te kunnen hebben. 

Videokaart:

De videokaart van deze laptop zijn twee keuze waaruit je kan kiezen. Je kan kiezen voor de GeForce RTX 2060 die heeft 6GB Vram waarmee je elke game kan spelen. Daarnaast kan je kiezen voor de GTX 1660 Ti maar dat is een onboard videokaart en ik raad aan om de RTX 2060 te nemen voor hardcore gaming. 

Videobewerking Laptop 2020

Als je een laptop wilt voor videobewerking dan is de Asus Zenbook UX434FL een geweldige keus. Na mijn onderzoek kwam ik uit op deze laptop. 

Asus Zenbook UX434FL-AI282T - Beste laptop voor videobewerking in 2020

Deze laptop heeft de componenten die nodig zijn voor videobewerking en ook een geweldige prijs. 

Als je een van de top 10 beste laptops van 2020 wilt voor videobewerking dan is dit je beste keus. De laptop heeft geweldige reviews en heeft ook touchscreen waardoor je zelfs nog sneller kunt werken. 

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van deze laptop is 14 inch groot en het heeft een Full HD resolutie die je zal helpen om videos op full hd te bewerken. De resolutie van dit laptop is 1920 x 1080 pixels en het heeft een IPS paneel waarop je alle ware kleuren kunt zien. 

De scherm heeft daarnaast ook touchscreen waardoor je zelfs nog makkelijker het internet kan browsen en ook sneller kunt gaan werken. 

Processor:  

De processor van de laptop is een intel core i7 processor met 4 cores. Deze 4 cores werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4.9Ghz turbo snelheid. 

Dit is zeker een processor voor videobewerking en is zeer sterk om van alles te kunnen doen behalve gamen. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen van dit laptop is ook een van de beste die er is. De werkgeheugen van dit laptop is 16GB en is van type DDR4 en dat is de snelste type ram die er is op dit moment. Zeker handig voor als je video’s wilt gaan bewerken.

Opslag: 

De opslag van de laptop is genoeg voor als je alleen video’s gaat bewerken. Bij deze laptop krijg je 512GB SSD en dankzij de SSD start de laptop ook binnen 15 seconden of minder. 

Met 512GB kan je genoeg projecten opslaan en wanneer je meer wilt opslaan kan je altijd een externe hdd nemen voor extra opslag ruimte. 

Videokaart:

De videokaart van dit laptop is zeker niet om te gamen maar het helpt de laptop met andere taken om sneller te kunnen werken. De videokaart is de Nvidia GeForce MX250 en deze videokaart heeft 2GB Vram en kan je alleen kleine games mee spelen. 

Beste Basis Laptop van 2020

Als je alleen een laptop nodig hebt om je emails te checken, internetten, films en series te kijken dan is een basislaptop je beste keus. 

Hier zal ik de beste basislaptop van 2020 bespreken en deze laptop heeft een geweldige prijs waardoor het goed uitkomt voor vele gebruikers. 

De HP 14s is de beste keus voor gebruikers die niet veel met een laptop willen doen maar die wel willen internetten en dagelijkse taken willen uitvoeren zoals emails checken en meer. 

HP 14s-dq1733nd - Laptop - Beste laptop voor basis gebruik van 2020

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van dit laptop is een 14 inch beeldscherm met een full hd resolutie waarop je lekker films, series kunt kijken en ook je dagelijkse taken kan uitvoeren. 

De paneel van deze beeldscherm is een IPS paneel en een IPS paneel zorgt voor dat de kleuren van de beeldscherm perfect worden weergegeven en niet zoals een TN of VA paneel. 

Processor:  

De processor van de laptop is een intel core i3 processor. Deze processor heeft maar 2 cores die werken op een snelheid van 1.2Ghz. Dit is genoeg voor als je de laptop gaat gebruiken voor dagelijkse taken. 

Als je nou denkt dat je in de toekomst meer zal nodig hebben dan kan je ook voor de fotobewerking laptop gaan die is ook een uitstekende keus. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen van dit laptop is maar 4GB en dit is genoeg om de internet te browsen en je dagelijkse taken uit te voeren zonder enige probleem. Denk wel eraan dat je niet veel taken tegelijk zal kunnen uitvoeren. 

Opslag: 

De opslag van de laptop is 128GB en dit is genoeg voor je programma’s en voor foto’s en video’s van jezelf of familie. Je kan ook andere bestanden hierin opslaan en dit zal genoeg moeten zijn. 

Videokaart:

De videokaart van deze laptop is de Intel HD Graphics 620 en deze is niet bedoeld voor gaming maar om de laptop te helpen om sommige taken uit te voeren. 

Laptop voor video en fotobewerking in 2020

Als je graag een laptop wilt waarop je video en foto’s mee kan bewerken dan is de Asus Vivobook S512FL een van de beste keuzes die er zijn. 

Deze laptop heeft over 21 reviews en beschikt over zeer goede componenten waarmee je je video’s en foto’s kunt bewerken en zal je ook genoeg opslag hebben om deze projecten op te slaan. 

Asus Vivobook S512FL-BQ559T - Laptop - 15.6 Inch

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van dit laptop is een 15.6inch beeldscherm met een Full HD resolutie. Deze resolutie is zeer goed omdat je alles op een goede kwaliteit ziet. 

Processor:  

De processor van de laptop is een intel core i7 processor die heeft 4 cores. De cores van deze laptop werken op een snelheid van 4.6Ghz en dit is zeer sterk voor videobewerking en fotobewerking. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen of wel de ram van deze laptop is 16GB en is ook van de snelste type. De type ram in deze laptop is ddr4 en dit is de snelste type ram die er is. 

Opslag: 

De opslag van deze geweldige laptop is 512GB dit is genoeg om je projecten op te slaan voor een tijd. Als je na een tijd meer opslag nodig hebt dan kun je altijd een externe hdd nemen met 1TB of meer. 

Videokaart:

De videokaart voor deze laptop is net zoals die van de andere en dat is de Nvidia GeForce MX250. Dit is een gpu die niet bedoeld is voor zware games omdat het maar 2GB vram heeft. Je kan wel kleine games zoals minecraft spelen maar geen zware games. 

Beste laptop 2020 voor zakelijk gebruik

Wil je graag de beste zakelijke laptop van 2020? Dan weet je vast wel dat de Macbook laptops daar het beste voor zijn. 

De Apple Macbook Air(2017-2019) is je beste keuze wanneer het komt tot beste zakelijke laptop van 2020 en verder. De macbook laptops hebben een geweldige design voor zakelijk gebruik en zijn supersnel ook waardoor het een van de meest gebruikte laptops zijn. 

Als je juist een windows laptop wilt voor zakelijk gebruik dan raad ik de Dell XPS 13  voor gebruikers die graag bij windows laptops willen blijven. 

Apple MacBook Air (2019) MVFH2N/A – 13.3 Inch - Beste laptop voor zakelijk gebruik in 2020

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van deze laptop is 13.3 inch en heeft een geweldige resolutie waarop je alles goed kunt zien. De resolutie van de beeldscherm is 1440×900 pixels en de laptop heeft een glanzend TN paneel. 

Processor:  

De processor van de laptop is ook zeer sterk en kan veel aan. De processor is de intel core i5 processor. Deze processor heeft 2 cores die werken ook een geweldige snelheid van 1.8Ghz tot 2.9Ghz. 

Het is niet zo snel als de andere laptops maar is zeer goed voor als je de laptop alleen voor zakelijke afspraken wilt gebruiken. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen van de laptop is 8GB en dat is genoeg voor zakelijke taken zoals internetten en veel meer. Zelfs voor fotobewerking is deze ram genoeg. 

Opslag: 

De opslag van de laptop is niet veel maar wel genoeg voor de meeste programma’s die je zal gebruiken zoals powerpoint, excel, word en chrome.  

De opslag van deze laptop is 128GB en dat is genoeg voor de meeste programma’s en bestanden die je zal opslaan. 

Videokaart:

De laptop heeft geen videokaart waarmee je games kan spelen maar wel een Intel HD Graphics die de laptop helpt om sommige taken uit te voeren. 

Beste 2 in 1 laptop 2020

Als je de beste 2 in 1 laptop wilt van 2020 dan is de HP Pavilion x360 een geweldige keus. De laptop heeft over 19 reviews van andere gebruikers die er ook mee blij zijn. 

De laptop is zeer goed en is makkelijk te bedienen dankzij de touchscreen. Hiermee kan je makkelijk door het internet browsen en je kan ook met deze laptop foto’s bewerken. 

HP Pavilion x360 14 - Beste 2 in 1 laptop van 2020

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van deze laptop is zeker van zeer goede kwaliteit. De beeldscherm is 14 inch waardoor je de laptop makkelijk kan vervoeren en verder heeft de laptop een full hd resolutie. 

De resolutie is 1920 x 1080 pixels en is zeker heel handig voor als je films/series wilt kijken op full hd en als je ook foto’s op full hd wilt bewerken. 

De paneel van de laptop is een IPS paneel en een IPS paneel is een van de beste paneel die er zijn. Een IPS paneel weergeeft de ware kleuren op de beeldscherm zoals ze origineel zijn en niet wazig of anders. 

Als een laptop gebruikt wordt voor fotobewerking dan is het altijd belangrijk dat de laptop die je kiest een IPS paneel beschikt. 

Processor:  

De processor van de laptop is de intel core i5 processor. Dit processor heeft 4 cores en deze 4 cores werken op een geweldige snelheid van 1.6Ghz tot 3.9Ghz. Dit is een uitstekende processor die je ook voor fotobewerking kunt gebruiken. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen van de laptop is 8GB en dit is genoeg voor de meeste taken die je zal uitvoeren met deze laptop. De type ram van deze laptop is DDR4 en deze is de snelste ram type die er is. 

Opslag: 

De opslag van dit laptop is genoeg voor de meeste gebruikers. De opslag is een SSD met 512GB waarin je genoeg programma’s op kunt installeren en bestanden op kunt slaan. 

Videokaart:

De videokaart van de laptop is een onboard videokaart en dat is de Intel UHD Graphics 620. De videokaart is alleen om de laptop te helpen om sommige taken uit te voeren en is niet bedoeld om te gamen. 

Beste laptop 2020 goedkoop

Wil je juist een goedkope laptop en zeker een van de top 10 beste laptops van 2020 waarmee je alleen op internet wilt zitten en film/series kijken. 

De Lenovo Ideapad S130 is dan je beste keus. Deze laptop heeft over 73 reviews en dan zijn van gebruikers die de laptop al hebben. 

De laptop is 14 inch en is makkelijk om mee te nemen naar vrienden of familieleden. 

Lenovo Ideapad S130 81J200CGMH - Beste goedkope laptop van 2020

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van de laptop is 14 inch en heeft een full hd resolutie. De resolutie is 1920 x 1080 en de scherm is een TN paneel. 

Processor:  

De processor van de laptop is een intel celeron met 2 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.1Ghz tot 2.7Ghz. 

Werkgeheugen:

De werkgeheugen van de laptop is 4GB en dat is genoeg om op het internet te browsen en om je dagelijkse taken uit te voeren. De type van de ram is de snelste type die er is en dat is DDR4. 

Opslag: 

De opslag van de laptop is 64GB en dit is genoeg voor je belangrijke programma’s en je bestanden zoals foto’s en video’s. 

Videokaart:

De videokaart van de laptop is een onboard videokaart en dat is de Intel UHD Graphics 605 en dit is niet voor gamen maar meer om de laptop te helpen om sommige taken uit te voeren. 

Beste studenten laptop 2020

Als je wilt gaan studeren en je wilt graag een van de top 10 beste laptops van 2020 dan is de Lenovo Ideapad S340 een perfecte keus. 

Deze laptop heeft een perfecte prijs en kwaliteit en de componenten zijn zeer sterk waardoor je alles ermee kan doen voor school. 

Als je nou een foto moet bewerken van school of een video moet bewerken dan kun je dat doen met deze geweldige laptop. 

Lenovo Ideapad S340-15IML 81NA006XMH - Beste studenten laptop van 2020

Componenten: 

Dit zijn de componenten van deze laptop. Ik beschrijf ze in detail. 

Beeldscherm:

De beeldscherm van de laptop is een 15.6 inch beeldscherm met een full hd resolutie van 1920 x 1080 pixels. 

De paneel van de laptop is een IPS paneel en het heeft een glanzend anti reflecterende paneel. De scherm is verder kantelbaar waardoor je altijd de perfecte zicht kan hebben. 

Processor:  

De processor van de laptop is de intel core i7 processor. Deze processor heeft 4 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4.6Ghz. 

Werkgeheugen:

De ram van deze laptop is 8GB met 8GB kun je meer dan genoeg doen en ook multitasken. De ram type van deze laptop is de snelste type die er is en dat is DDR4. 

Opslag: 

De opslag van dit laptop is een SSD van 256GB. Met deze opslag kun je meer dan genoeg om je programma’s op te slaan en je school projecten. Bij deze laptop zal ik wel aanraden om een externe hdd te nemen waarin je meer projecten bestanden op kan slaan. 

Videokaart:

De videokaart van dit laptop is de Nvidia GeForce MX250 en deze videokaart is een onboard videokaart met 2GB Vram. 

Leave a Reply