De Beste Macbook Laptops

De macbook laptops zijn zeer bekend dankzij de snelheid die ze beschikken en de merk. Daarom ga ik hier de beste macbook laptops bespreken. 

Deze zijn de meest gekoaaaaazen macbook laptops die er zijn en hebben ook heel veel reviews gekregen van andere gebruikers. 

Hieronder zal ik deze laptops bespreken en je kan ze op elke moment bekijken door op de link te klikken voor meer informatie.

De beste macbook laptops

Deze beste macbook laptops die ik heb gekozen hebben de meeste reviews gekregen door gebruikers die het al hebben. 

Deze gebruikers vinden deze laptops een van de beste macbook laptops die er zijn en ze zijn er zeker blij mee. 

Apple Macbook air 13.3 (2019)

Beste macbook laptops - Apple MacBook Air 13,3" (2019)

Als eerste heb ik de Apple Macbook air 13.3 (2019) gekozen. Deze is een van de meest gekozen macbook laptops die er is. 

De laptop heeft over 140 reviews gekregen van gebruikers die de laptop al hebben. 

Zij vinden dat de design en gewicht heel goed is. Verder vinden ze ook dat het samenwerken met iphone en ipad heel fijn is. 

Beeldscherm

De beeldscherm van de laptop is 13.3 inch. De scherm heeft een retina scherpte waardoor alles op de monitor helder en zeer mooi wordt weergegeven. De verversingssnelheid van dit laptop is 60 Hz en de paneel is een IPS paneel. 

Processor

De processor van deze macbook is de intel core i5 processor. Deze processor is een dual core(2) processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.9Ghz. 

Werkgeheugen

De werkgeheugen van dit laptop is 8GB. Dit is zeer genoeg geheugen om te multitasken. Verder is deze laptop geschikt voor studenten en voor zakelijk gebruik. 

Opslag

De opslag van dit laptop is een SSD met 256GB. Dit is voldoende opslag voor je bestanden en programma’s. Als je meer opslag wilt dan zal je een externe hdd moeten bij bestellen. 

Apple Macbook air 13.3 (2017)

Apple MacBook Air 13,3" (2017) - Macbook Laptops

De Apple macbook air 13.3 van 2017 is nog steeds de meest gekozen macbook laptops. Deze laptop heeft over 583 reviews en het scoort een 9.5 uit de 10 van alle reviews. 

De laptop is zeer compact en het is 13 inch en weegt 1.35 kg waardoor je deze makkelijk kan vervoeren. Dit is een geweldige keus voor als je een wat goedkopere macbook laptop wilt. 

Beeldscherm 

De beeldscherm van dit laptop is een 13.3 inch beeldscherm met een wide XGA+ scherpte. 

Verder is de paneeltype van dit laptop een TN paneel waarmee je de kleuren goed ziet maar niet perfect als een IPS paneel. 

Processor

De processor van deze laptop is de intel core i5 processor en dit is een dual core(2) processor. De 4 cores werken op een kloksnelheid van 1.8Ghz en 2.9Ghz. 

Ram

De ram van dit laptop is 8GB. 8GB is meer dan genoeg om de meeste taken te doen. Je zal niet meer nodig hebben alleen als je veel wilt gaan multitasken. 

Opslag

De opslag van deze apple macbook is een SSD van 128GB. 128GB is voldoende maar vaak niet genoeg en daarom adviseer ik dat als je deze laptop kiest dat je een extra externe hdd neemt. 

Apple Macbook Pro 13 (2017)

Apple MacBook Pro 13'' (2017) MPXQ2N/A Space Gray Main Image

Een andere geweldige keus voor een van de beste macbook laptops is de Apple macbook pro 13 (2017)

Deze apple macbook pro is een geweldige keus die tussen de 2017 en 2019 macbook air zit. Ik raad deze zeker aan wanneer het komt tot prijs en kwaliteit. 

De prijs is ietsjes hoger dan de air 2017 maar de processor is zeker beter in snelheid. 

Beeldscherm

De apple macbook pro 13 (2017) heeft een 13.3 inch beeldscherm en het heeft een scherpte van retina. 

De paneel van deze laptop is een IPS paneel en dankzij de ips paneel worden de kleuren perfect weergegeven op het scherm. 

Processor

De processor van dit laptop is een zeer snelle processor. De processor is de intel core i5 dual core(2) processor met een kloksnelheid van 2.3Ghz tot 3.6Ghz. 

Ram 

Ook de ram van deze macbook is 8GB en zeker is dit goed. 8GB ram is meer dan genoeg voor je normale taken en ook multitasken. Als je weet dat je veel zal multitasken dan kan je altijd een betere macbook kiezen. 

Opslag

De opslag in deze laptop is ook een SSD. SSD is zeer belangrijk en de opslag van de SSD is 128GB. Dit is genoeg voor de meeste maar als je meer wilt kan je altijd een externe hdd nemen. 

Apple MacBook Pro 13 Touch Bar (2019)

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) MUHN2N/A Space Gray Main Image

De Apple macbook pro 13 touch bar (2019) is een andere uitstekende keus voor een macbook laptop. 

Deze macbook laptop komt ook inclusief 1 jaar gratis antivirus waardoor de laptop veilig en beschermd blijft. 

Beeldscherm

De beeldscherm van deze macbook pro 13 is een uitstekende beeldscherm met een retina scherpte. De paneel van deze laptop is een IPS Paneel en hierop zal je alle kleuren perfect kunnen zien. 

Processor 

De processor van de laptop is de intel core i5 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.4Ghz tot 3.9Ghz. Dit betekent dat er 4 cores zijn die werken tussen die snelheden. 

Ram 

De ram van deze laptop is 8GB. Met 8GB kan je meer dan genoeg doen en je zal niet meer nodig hebben om je taken uit te voeren. 

Opslag

De opslag van deze laptop is een SSD van 128GB. Met deze opslag kan je de meeste programma’s opslaan en ook je bestanden. 

Apple MacBook Pro 16 Touch bar (2019)

De Beste Macbook Laptops - Apple MacBook Pro 16" Touch Bar (2019)

De laatste en zeker een van de beste macbook laptops die er is dankzij de supersterke componenten is de Apple Macbook Pro 16 Touch bar (2019)

De laptop is 16 inch waardoor het meer ruimte heeft voor sterke componenten en het heeft ook een zeer goede beeldscherm.

Beeldscherm

Deze macbook laptop is 16 inch waardoor er meer ruimte is voor betere beeldscherm en kwaliteit. De resolutie van deze macbook laptop is 3072 x 1920 p en de scherpte is Retina. 

Verder heeft deze laptop ook een IPS paneel en deze is zeker handig voor als je de kleuren perfect wilt zien op de beeldscherm. 

Kleuren zijn heel belangrijk voor als je foto’s wilt gaan bewerken en de kleuren wilt aanpassen. Niet alleen dat maar als je series en films wilt kijken zijn de kleuren zeker een belangrijke punt. 

Processor 

De processor van dit macbook laptop is de beste van alle beste macbook laptops hier. 

De processor is de Intel core i7 processor. Deze processor is een hexa core(6) processor en alle 6 cores werken op een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

Ram 

Zoals al gezegd omdat dit een wat grotere  macbook laptop is, is er meer ruimte voor betere componenten. 

De ram geheugen van dit laptop is 16GB en dit is super goed voor als je veel taken tegelijk wilt uitvoeren. 

Denk bijvoorbeeld als je fotos wilt bewerken terwijl je onderzoek doet op Google en ook nog daarnaast music aan hebt of iets anders. 

Opslag

Tenslotte hebben we de opslag van dit macbook laptop. De opslag van dit laptop is een SSD met 512 GB en ik vind dat dit genoeg is voor de meeste. Als je meer opslag ruimte zal willen dan kan je altijd een externe hdd bij bestellen.