De beste lenovo laptops onze top 5. Veel gebruikers vinden het fijn om een merk te gebruiken die ze al kennen en daarom zal ik u precies vertellen welke Lenovo laptops de beste zijn om te gebruiken.

Top 5 Lenovo laptops voor fotobewerking

  • Lenovo Ideapad 330S

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

beste lenovo laptops

 

De Lenovo Ideapad 330s is een geweldige 15 inch laptop met een uitstekende prijs. De prijs van deze laptop ligt tussen de 700 en 800 euro. De laptop heeft een SSD waardoor deze sneller opstart, snelle processor en 8GB ram waarmee je kunt multi tasken. Deze laptop kan gebruikt worden voor fotobewerking dankzij de componenten die het beschikt.

Componenten

De componenten van deze laptop zijn de volgende. De laptop is 15.6 inch met een Full HD(1080p) beeldscherm en een IPS Paneel die zorgt ervoor dat de kleuren goed worden weergegeven.

De processor van deze laptop is een intel core i5 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.4Ghz. Omdat deze laptop 4 cores heeft werken deze allemaal tussen normale en turbo snelheid. Dit is super handig voor als je foto’s aan het bewerken bent of foto’s moet renderen.

De werkgeheugen van de laptop is 8GB en dit is meer dan genoeg voor dagelijkse taken, fotobewerking en om te multitasken. Daarnaast is de opslag van de laptop een combinatie van SSD en HDD. Je krijgt bij deze laptop een SSD met 128GB en een HDD van 1TB. De SSD is heel handig omdat deze zorgt ervoor dat de laptop binnen enkele seconden opstart.
Voor meer informatie over deze laptop bekijk het product door op de link te klikken.

  • Lenovo Legion Y520

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Lenovo Legion Y520-15IKBN 80WK016TMH Main Image

 

De Lenovo Legion Y520 is je beste keus voor als je een gaming laptop wilt die overal meegenomen kan worden en ook zeer sterk is. De laptop is 15.6 inch en heeft een geweldige videokaart, processor en ram. Met deze laptop kun je games zoals Overwatch op ultra spelen zonder enige probleem.

Componenten

De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch beeldscherm met een Full HD(1080p) beeldscherm en een IPS Paneel Die zeer handig is om kleuren goed te zien.

De processor van deze laptop is de intel core I7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 2.8Ghz en een turbo snelheid van 3.8Ghz. Als je niet weet wat dit is, is het niet heel moeilijk. Processor die hoger zijn dan dual core(2) met een kloksnelheid van 2Ghz en een turbo snelheid boven de 3.5Ghz zijn zeer goed om te gebruiken.

Als je bijvoorbeeld wilt videobewerken dan heb je wel een quad core(4) processor met een kloksnelheid boven de 2.5Ghz en een turbo snelheid boven 3.5Ghz.

Verder heeft deze laptop 16GB werkgeheugen en is dit super handig voor als je veel taken wilt uitvoeren tegelijk en als je video’s wilt bewerken is dit ook super handig.

De videokaart van deze laptop is de GTX 1050 TI. Deze videokaart heeft 4GB VRAM waardoor je bijna alle games kunt spelen tussen medium en extreme. Een super goede videokaart voor elke gamer die graag games op high willen spelen.

Tenslotte gaan we het hebben over de opslag van deze laptop. Deze laptop heeft een combinatie van SSD en HDD. De SSD van de laptop zorgt ervoor dat de laptop snel opstart binnen 15 seconden en het is 256GB. Daarnaast heeft deze laptop ook 2TB HDD waarin je grote projecten en games kunt opslaan.

  • Lenovo Yoga 530

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00G9MH Main Image

 

De Lenovo Yoga 530 is een geweldige laptop die beschikt over een scherm die 360 graden gedraaid kan worden en gebruikt te worden als een tablet voor als je video’s of films wilt kijken. Ook heeft deze laptop een touchscreen waardoor je alles snel bij de hand hebt. De componenten van deze laptop zijn zeer krachtig en kunnen gebruikt worden voor alles behalve gamen.

Componenten

Deze laptop is 14 inch waardoor je het makkelijk kan vervoeren. De beeldscherm is een Full HD beeldscherm met een IPS Paneel waarmee je de ware kleuren kunt weerzien.

De processor is een intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 3.7Ghz. Dit is een geweldige processor waarmee je kunt fotobewerken en videobewerken.

De werkgeheugen is 8GB en dit is het minimum wat je nodig hebt voor foto en videobewerking. Met deze ram kun je ook meerdere taken tegelijk uitvoeren maar niet veel zoals met 16GB. Tenslotte heeft de laptop een geweldige SSD met 256GB waarmee je programma’s kunt opslaan en projecten. Als je veel projecten gaat opslaan dan is het handig om daarnaast ook een externe harde schijf te kopen.

  • Lenovo Chromebook C330

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Lenovo Chromebook C330 81HY0005MH Main Image

 

De Lenovo Chromebook C330 is een geweldige laptop voor als je vaak aan het internetten bent en je graag ook daarnaast foto’s wilt bewerken. Deze laptop heeft een Chrome OS waardoor je niet alle programma’s kan downloaden maar gebruikt maakt van de Play Store. Dit laptop is alleen maar handig voor gebruikers die niet veel programma’s nodig hebben.

Componenten

Dit is een 11.6 inch laptop waardoor je het makkelijk kan vervoeren. De paneel van deze laptop is een IPS Paneel waardoor je kleuren goed op deze beeldscherm kunt zien.

De processor van deze laptop is een MediaTek quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.7Ghz en een turbo snelheid van 2.1Ghz. De werkgeheugen van deze laptop is 4GB en daarnaast is de opslag van de laptop een Flash met 32GB waarmee je alleen nodige programma’s kunt opslaan en niet veel meer.

Deze laptop is alleen zeer geschikt voor mensen die niet veel met een laptop willen doen dan alleen maar internet browsen, e-mailen, documenten maken en fotobewerken met Play Store software.

  • Lenovo Ideapad 530S

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Lenovo Ideapad 530S-15IKB 81EV0073MB Azerty Main Image

 

De Lenovo Ideapad 530S is een geweldige laptop met een uitstekende design die zeer geschikt is voor zakelijk gebruik. Deze laptop beschikt een videokaart waarmee je games op lage kwaliteit kan spelen en een geweldige processor waarmee je foto’s en video’s kan bewerken. Daarnaast heeft deze laptop een vingerafdrukscanner waarmee je zonder wachtwoord kan inloggen.

Componenten

Dit is een 15.6 inch laptop met een Full HD(1080P) beeldscherm en een IPS Paneel waarmee je kleuren goed kunt zien. De processor van deze laptop is de Intel core i7 quad core(4) processor met een snelheid van 1.8 Ghz en een turbo snelheid van 3.7Ghz. Deze processor helpt zeer goed voor foto en videobewerking.

De werkgeheugen of terwijl ram genoemd is 8GB. Met 8GB kun je meerdere taken tegelijk uitvoeren omdat dit het minimale ram is dat je nodig hebt voor multitasken, foto en videobewerking.

De opslag van deze laptop is een SSD die beschikt over 256GB. Met 256GB kun je projecten en een aantal games opslaan. Denk eraan dat 256GB zeer snel vol kan raken als je veel programma’s op gaat slaan en daarom is het soms handig om een externe harde schijf te kopen.

Tenslotte heeft deze laptop een Nvidia GeForce MX150 videokaart die 2GB VRAM heeft waardoor je games op laag kan spelen en sommige op medium.

Categorized in:

Tagged in: