De beste laptops voor studenten

Beste laptops voor studenten

De beste laptops voor studenten zijn gekozen door aantal verschillende aspecten. We bekijken de componenten van deze laptops, de CPU snelheid voor video en foto’s bewerking, GPU voor als je ermee wilt gamen en veel meer.

De top 5 laptops voor studenten:

De Acer Aspire ES1-523-81VF

voorkant Aspire ES1-523-81VF

De Acer Aspire ES1-523-81VF is een ontzettend goede laptop die goedkoop is en veel gebruikt wordt voor internetten en foto’s bewerken.

Met een werkgeheugen van 8 GB kan je meerdere taken tegelijk uitvoeren waardoor je kan internetten en foto’s bewerken tegelijkertijd kan doen.

De videokaart in deze laptop is de AMD Radeon R5 en deze is niet zeer geschikt voor zware games, maar je kan er wel games mee spelen die niet veel vragen zoals League of legends, Dota 2 en CSGO.

==> Beste laptop voor school

Lenovo ThinkPad E570

voorkant ThinkPad E570 20H500B2MH 

Een ontzettend goede laptop keus is de Lenovo ThinkPad E570Deze laptop heeft een schermdiagonaal van 15,6 inch waardoor je hem makkelijk kan meenemen naar je afspraken zonder dat je moe wordt of dat het te zwaar wordt.

De processor van deze laptop is de Intel core I5 dat wel snel genoeg is om veel taken te doen zoals foto’s bewerken en veel meer. Daarnaast is de ram-geheugen van deze laptop 8 GB en dit is meer dan genoeg om vele taken tegelijk uitvoeren zonder dat je laptop langzaam van wordt.

De opslagcapaciteit van de laptop is 256 GB SSD en door de ssd schijf start je computer in 15 seconden en is deze ook super sneller. Daarnaast beschikt deze laptop over de Intel HD Graphics 620 videokaart waarmee je af en toe games kan spelen.

HP Pavilion 15

voorkant Pavilion 15-ck094nd

De beste laptops voor studenten voor video bewerking en om overall mee te nemen is de HP Pavilion 15Deze laptop is uitstekend. Het heeft een mooie design en is klein waardoor je hem overall kan meenemen en gebruiken.

De schermdiagonaal van deze laptop is 15,6 inch. Deze laptop beschikt over een van de nieuwste processor en dat is de Intel core i7. Deze zijn supersnel en worden door vele gekozen om video’s te bewerken of om zware programma’s te draaien. Daarnaast heeft deze laptop 8 GB ram DDR4 waardoor je meerdere taken kan uitvoeren zonder dat je laptop langzaam van wordt.

Ten slotte is de opslagruimte van deze laptop een “must have” voor als je video’s ermee wilt bewerken want het heeft 128 GB SSD en 1 TB HDD. waardoor je projecten kan opslaan op de HDD terwel je de huidige project waarmee je bezig bent in de SSD kan zetten zodat deze sneller gaat.

De videokaart van de laptop is de Nvidia GeForce MX150 en deze is goed goenoeg om spelletjes te spelen die niet veel VRAM nodig hebben zoals CSGO, Dota 2  en superhot. Bekijk hieronder en video over deze laptop en de Videokaart.

HP Pavilion Power 15

voorkant Pavilion Power 15-cb091nd

De beste laptops voor studenten die je kan kiezen voor als je ECHT alles ermee wilt gaan doen is de HP Pavilion power 15Deze laptop heeft een normale en mooie look waardoor je niet echt de gaming design zal hebben maar wel de performance.

De laptop ziet er gewoon uit maar kan wel gebruikt worden voor alles. Gamen, foto’s en video bewerking kan hierop worden gedaan door de aantal goede componenten die erin zitten.

De  schermdiagonaal van de laptop is 15,6 inch waardoor je hem makkelijk kan dragen overall waar je naar toe wilt gaan. De processor is een van de beste die er zijn en dat is de Intel core I7. Deze is ontzettend goed voor video bewerking en veel meer. De ram-geheugen die je zal krijgen bij deze laptop is 16 GB ram. Dit bepaald hoeveel taken je tegelijk kan doen en 16 GB en meer dan genoeg.

Apple MacBook Pro 13

voorkant MacBook Air 13,3" (2017) MQD32N/A

De Apple macbook air 13 laptop kopen, beste laptop voor studenten die alleen ermee willen werken. Bijna iedereen is bekend met macbook want deze zijn juist de beste laptops en computers om te gebruiken bij je werk of studie. De macbook is supersnel en is de beste keus voor je als je alleen ermee wilt werken aan design, video editing, Photoshop en programming.

Image result for APPLE MACBOOK AIR 13,3

Bij het programmeren is het zeer handing omdat macbook’s komen met hun eigen ingebouwde Localhost system om je websites te bekijken die met PHP worden gemaakt. Als je hier geen verstand van heb maar je gaat studeren als een programmeur zou je wel even ernaar moeten zoeken want dit is zeer belangrijk.

Niet alleen maar is de Apple macbook air 13 goed om te programmeren maar ook om foto’s en video’s te bewerken omdat het beschikt over een van de snelste CPU’s.

Voordelen:

  • Laptop is klein
  • Dunner en lichter dan soortgelijke modellen
  • Laptop start in 15 sec dankzij de SSD schijf.

Nadelen:

  • Resolutie van 1440×900 Pixel is het beeld minder scherp dan een laptop met full HD.
  • Gamen, Deze laptop is zeer ongeschikt voor gamen.