De beste laptops op dit moment (Februari 2020)

Hoe kan jij de beste laptop kiezen op dit moment. Wel, hiervoor heb ik de beste laptops gekozen van deze maand in 2020. 

De laptops die ik hier ga bespreken zijn van uitstekende kwaliteit en de prijs past zeker bij de componenten die je krijgt. 

De laptops die ik ga aanbevelen zijn goed voor verschillende gebruiksdoelen en daarom heb ik er niet alleen laptop maar meerdere voor verschillende gebruikers. 

Lees door en vind de beste laptop die bij je past op dit moment. 

De beste laptops op dit moment 

Hieronder zal ik de beste laptops van dit moment bespreken volgens mijn onderzoek. Deze laptops hebben geweldige prijs en kwaliteit en andere gebruikers die het hebben vinden het ook.

Beste studenten laptop op dit moment

Asus ZenBook UX431FA-AM082T Main Image

De Asus ZenBook UX431FA is de beste studenten laptop op dit moment volgens mij. Ik heb al veel onderzoek gedaan naar de beste laptop voor studenten voor een goede prijs. 

Na mijn onderzoek kwam ik uit dat deze de beste is. Veel studenten kiezen voor een macbook maar de componenten van de macbook worden steeds minder en minder beter. 

Na het Vergelijken van verschillende laptops kwam ik uit dat deze wel de beste is in verhouding van prijs en kwaliteit. 

Wat zijn de componenten van deze laptop?

Beeldscherm

De beeldscherm van de Asus ZenBook UX431FA is een 14 inch beeldscherm met een Full hd scherpte. 

Dit betekent dat je alles op de beeldscherm op full hd kan zien. Dit is heel handig voor als je videos en series wilt gaan kijken. 

Dit alleen maar dat maar de paneel van deze laptop is ook een IPS paneel. Een IPS paneel is heel belangrijk voor als je videos en fotos wilt gaan bewerken. 

Dankzij een IPS paneel worden de kleuren op de beeldscherm goed weergegeven en dat zijn altijd de ware kleuren. 

Verder heeft de beeldscherm alleen maar 50 Hz maar dat is genoeg als je het alleen voor school of zakelijk gaat gebruiken. 

Processor

De processor van deze laptop is de intel core i5 processor met 4 cores. Deze cores werken op een kloksnelheid van 1.6Ghz tot 3.9Ghz.

Dit is een zeer snelle processor en je kan bijna alles ermee doen. Video en fotobewerking kan ook gedaan worden met deze processor. 

Ram

De ram van deze laptop is 8GB en dit is meer dan genoeg om je taken uit te voeren. Met 8GB kan je makkelijk multitasken en zal je zeker geen problemen hebben met andere taken zoals video bewerken. 

Opslag

De opslag van de laptop is een SSD. Een SSD is heel belangrijk voor een laptop dankzij de snelheid. Met een SSD start een laptop binnen 15 seconden en kan je makkelijk aan de slag. 

De opslag van deze laptop is 256GB SSD en dit is genoeg voor al je projecten. Als je meer opslag wilt kun je altijd een externe hdd bestellen. 

Besturingssysteem

De besturing systeem van deze laptop is Windows 10 Home. Dit is een goede besturingssysteem die bijna elke windows laptop nu heeft. 

Beste laptop voor video en fotobewerking op dit moment

HP Pavilion 15-cs3975nd Main Image

De beste laptop voor video en fotobewerking op dit moment is de HP Pavilion 15. Dit is een uitstekende 15 inch laptop die perfect is voor zowel video en fotobewerking. 

De laptop heeft over 196 reviews gekregen van andere gebruikers die het al hebben. De laptop scoort een 9.2 van de 10 uit alle 196 reviews en de prijs kwaliteit verhouding is heel goed. 

Beeldscherm

Deze laptop heeft een 15.6 inch beeldscherm met een full hd resolutie. De paneel van de laptop is een IPS paneel waardoor je altijd de ware kleuren ziet op de beeldscherm. 

Processor

De processor van dit laptop is de intel core i7 processor die heeft 4 cores en die werken op een snelheid van 1.3 Ghz tot 3.9Ghz. 

Dit is een uitstekende processor waarmee je van alles kan doen. Het internet browsen, foto’s bewerken, Video’s bewerken en veel meer. 

Ram

De ram van de laptop is 8GB en dit is meer dan genoeg om video’s en foto’s te bewerken. Ook kan je het internet browsen en multi tasken met deze ram. 

Opslag

De opslag van deze laptop is wat ik het beste vindt. Als je video’s en foto’s gaat bewerken zal je wel genoeg opslag moeten hebben om je projecten op te slaan. 

Met deze laptop zal je een SSD en een HDD krijgen die in totaal 1256GB zijn. De HDD is 1TB en de SSD is 256GB. 

Ik zelf vind dit meer dan genoeg om al je projecten op te slaan. Dit zal je zeker helpen om veel projecten op te slaan totdat je ze verwijderd op opslaat in een backup drive. 

De beste laptop voor gaming op dit moment

Asus ROG Strix G GL531GV-AL116T Main Image

De beste laptop voor gamers op dit moment is de Asus ROG Strix G GL531GV. Deze laptop is een geweldige keus voor gamers dankzij de Hertz die het heeft en de uitstekende videokaart. 

De laptop heeft over 24 reviews gekregen en het scoort een 9 van de 10 uit alle reviews. Gamers vinden het een geweldige laptop voor studie en ook voor gamen.  Ook vinden ze de hoeveelheid hertz die het heeft heel goed. 

Beeldscherm 

De beeldscherm van deze gaming laptop is een 15.6 inch laptop met een Full HD resolutie. Dankzij de resolutie zal je perfect kunnen gamen op een goede kwaliteit. 

Verder heeft deze beeldscherm 120 Hz waardoor je sneller bewegingen perfect kunt zien. Hertz is heel belangrijk voor gamers omdat alles sneller wordt weergegeven en ververst. 

Ook heeft deze laptop een IPS paneel die alle kleuren perfect weergeeft. Als je wilt gamen en de kleuren perfect wilt zien dan is een je beste keus een ips paneel. 

Processor

De processor van deze game laptop is de intel core i7 hexa core(6) processor. Deze processor heeft 6 cores en deze cores werken op een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

Dit is een hele sterke processor en je kan deze laptop ook gebruiken voor video en fotobewerking als je dat wilt.

Ram

De ram van de laptop is twee keer zoveel als de andere laptops. Met deze laptop krijgt jij 16GB ram waardoor je makkelijk meerdere taken tegelijk kan uitvoeren. 

Zo kan je en game aan hebben, music op youtube en discord om met je vrienden te praten. Dit is zeker belangrijk voor gamers. 

Opslag

Een belangrijke onderdeel voor gamers is ook de opslag. Je wilt zeker genoeg opslag om al je games op te slaan. 

Deze laptop komt met een SSD van 1TB en zoals al vertelt is een SSD heel belangrijk omdat het snel omgaat met gegevens op je laptop. 

Dankzij een SSD gaan je games sneller en start de laptop binnen 15 seconden waardoor je snel kan gaan gamen of werken. 

Videokaart

Tenslotte de videokaart van de laptop. De videokaart van deze laptop is de Nvidia GeForce RTX 2060. Deze videokaart heeft 6GB VRAM en dit is genoeg om de nieuwste games te spelen op high. 

Je zal zeker veel plezier hebben met deze laptop als je wilt gamen en ook andere dingen wilt doen zoals school of werk. 

Conclusie

Mijn conclusie voor de beste laptop op dit moment is dat je meer naar de componenten van een laptop moet kijken. Er zijn veel verschillende componenten waar je op moet letten bij het kiezen van de beste laptop die bij je past. 

Deze laptops die ik heb gekozen zijn een van de beste in prijs en kwaliteit. Als je bijvoorbeeld naar een macbook gaat kijken zal je snel zien dat als je rond de 2000 euro zit dat je alsnog 8GB ram zal krijgen meestal. 

Je wilt niet teveel betalen voor een mooie monitor wanneer je laptop niet sterk genoeg is om de taken uit te voeren die je wilt uitvoeren.

Ik zelf vindt dat deze 3 laptops geweldig zijn voor de meeste gebruikers ook kan je de studenten laptop kiezen voor zakelijk gebruik. 

De laptop is klein genoeg en het kan makkelijk vervoerd worden. 

Voordat je weg gaat! Heb je nog vragen? Wat vindt jij van deze artikel, laat me weten in de comments.