De beste laptop keuzes [Top 10 + Tips voor het kiezen]

Het kiezen van de beste laptop is niet zo makkelijk. Daarom is deze artikel verdeeld in veel verschillende stukken voor verschillende laptops categorieën die je kan gaan kiezen. 

Beste laptops keuzes: Hoe kies jij de beste laptop die bij je past!

De beste laptop keuzes [Top 10 beste laptop keuzes + Tips voor het kiezen]

Tijdens deze artikel ga ik de beste laptops bespreken in verschillende aspecten. Daarnaast kan je ook de beste laptops van 2020 lezen. 

In dit artikel ga ik de beste laptops bespreken die je kan gaan gebruiken voor fotobewerking, studeren, videobewerking, gaming, zakelijk gebruik, budget laptops, macbooks, touchscreen, Microsoft en refurbished laptops. 

Zoals je kan zien wordt dit een heel grote artikel en als je snel door alles wilt gaan browsen dan kan je makkelijk de inhoudsopgave gebruiken om jouw ideale laptop te kiezen. 

Voor dat je een laptop kies moet je ook weten dat jij je laptop ook moet beschermen. Als je niet virus wilt krijgen of je gegevens kwijt wilt raken. Bekijk ook de beste antivirus.

Beste laptops voor fotobewerking

Als eerst ga ik het hebben over de beste laptops voor fotobewerking in 2020 en verder. 

Denk eraan dat we hier laptops gaan bespreken die wel lang meegaan en laptops die je niet over een paar jaar vervangen hoeven te worden. 

Wat is belangrijk bij het kiezen van de beste laptop voor fotobewerking. 

Het kiezen van een goede scherm is heel belangrijk voor fotobewerking. Als je foto’s wilt bewerken in een hogere resolutie dan full hd dan moet je dan ook goed weten voordat je een laptop kiest. 

Als je foto’s wilt gaan bewerken op 4K dan moet je ook een 4K laptop kiezen voor fotobewerking.

Daarnaast is een ips paneel heel belangrijk voor fotobewerking. Dit komt omdat deze paneel beter is voor fotobewerking dan de TN en VA panelen.  

Dankzij een ips paneel worden de kleuren ook goed weergegeven. Vergeleken met de andere panelen is een ips paneel de beste keus voor fotobewerking. 

Hoe kies je een laptop - Fotograaf laptop voor fotobewerking

Wat ook heel belangrijk bij het kiezen van de beste laptop voor fotobewerking is de processor. De processor moet tenminste een i5 zijn met een kloksnelheid die tot max 3 Ghz heeft. 

Een opslag type ssd is ook heel belangrijk. Dit komt omdat een ssd zorgt ervoor dat de laptop sneller opstart en het gaat ook sneller om met de bestanden in de ssd. 

Als je een laptop wilt voor fotobewerking dan moet je wel de juiste scherm, paneel, processor en opslag kiezen. Dit zijn de meest belangrijke componenten. 

De Apple Macbook Pro 13 touch bar (2019)

Samengevat 

De Apple macbook pro 13 touch bar (2019) is een van de beste laptop voor fotobewerking. Deze laptop is klein waardoor je deze makkelijk kan vervoeren en ermee reizen. 

De toetsenbord van dit laptop is ook heel comfortabel waardoor je veel mee kan type zonder dat je moe wordt. Verder heb je ook meer mogelijkheid dankzij de touch bar, je kan makkelijk meer ermee beheren. 

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) MV962N/A Space Gray Main Image

Componenten van de Apple Macbook Pro 13 Touch Bar

Dit is een van de beste laptop die je kan kiezen voor fotobewerking. De laptop is 13.3 inch en is makkelijk voor onderweg. Daarnaast is de scherpte van de laptop retina en de paneel is een ips paneel. 

De processor van dit laptop is de intel core i5 processor met een snelheid van 1.4GHz en een turbo snelheid van 3.9Ghz. 

De werkgeheugen van dit laptop is 8GB en dit is genoeg om te multitasken. 8GB is genoeg om foto’s te bewerken en je zal niet meer nodig hebben. 

De opslag in deze laptop is een SSD van 128GB. De SSD is de beste wat je kan kiezen voor een laptop omdat de laptop dan sneller opstart. 

De Asus ZenBook Pro UX581GV

Samengevat

De Asus ZenBook Pro UX581GV is een van de beste laptop voor fotobewerking in 4K. Deze laptop heeft een geweldige resolutie voor als je in 4K wilt gaan bewerken. 

Daarnaast is de paneel van dit laptop een ips paneel waardoor de kleuren perfect worden weergegeven. Dit is een perfecte keus voor hoge kwaliteit fotobewerking. 

Asus Zenbook Pro Duo UX581GV-H2001T Main Image

Componenten

De Asus ZenBook Pro Duo is een 15.6 inch laptop met een UHD resolutie. Dankzij de UHD resolutie kan je foto’s gaan bewerken op 4K en zal je ook de ware kleuren zien dankzij de ips paneel. 

De processor van de laptop is de intel core i7 hexa core(6) processor van een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

De werkgeheugen van dit laptop is 16GB en dit is genoeg om te multitasken en om veel onderzoek te doen tijdens het bewerken van foto’s. Verder is de opslag van de laptop een SSD met 512GB. 

HP Spectre x360

Samengevat

De HP Spectre x360 is een van de beste laptop keuze voor fotobewerking dankzij de touchscreen. 

Met de touchscreen kan je makkelijker de laptop gebruiken en kan je ook makkelijker programma’s als photoshop gebruiken. 

De hp spectre x360 heeft een full hd scherm waardoor je lekker je foto’s op full hd kan bewerken en daarnaast is het 13 inch waardoor je het makkelijk kan vervoeren. 

HP Spectre X360 13-aw0110nd Main Image

Componenten

De beeldscherm van dit laptop is 13.3 inch en de resolutie is 1920 x 1080 (Full HD). Dankzij de IPS paneel van dit laptop zal je altijd de ware kleuren op de scherm zien. 

De processor van de laptop is de intel core i5 quad core processor met een snelheid van 1.1 Ghz tot 3.7Ghz. 

Multitasken kan ook gedaan worden met deze laptop dankzij de 8GB werkgeheugen die het heeft. Dit is genoeg voor fotobewerking en je zal niet meer nodig hebben voor een tijdje. 

Je programma’s en projecten zal je ook makkelijk kunnen opslaan. De opslag van dit laptop is een SSD van 512GB. Een ssd is heel belangrijk voor opslag snelheid en opstartsnelheid. 

Beste laptops voor videobewerking

De perfecte en beste laptop kiezen voor jezelf om video te bewerken kan een beetje moeilijker zijn dan een fotobewerking laptop. 

Een laptop voor videobewerking moet een full hd beeldscherm beschikken en het moet ook een i5 of een i7 processor beschikken. Een goede kloksnelheid voor een processor voor videobewerking is van 1.3 ghz tot 3 Ghz of hoger. 

De werkgeheugen van een videobewerking laptop is ook belangrijk. Je wilt niet dat Adobe premiere of after effects tijdens een project crash. 

Hoe kies je een laptop voor videobewerking

Met 16GB ram zal je genoeg hebben en zal je zeker video’s kunnen bewerken zonder zorgen. Zoals bij elke laptop is een SSD ook heel belangrijk voor videobewerking. 

Je wilt wel genoeg ruimte hebben in een SSD op je video projecten op te slaan. Als je een kleine opslag hebt zal je wel oude projecten moeten verwijderen of opslaan in een externe harde schijf

Apple MacBook Pro 16 Touch Bar (2019)

Samengevat

Een van de beste laptop keuze voor videobewerking is de Apple MacBook Pro 16 Touch Bar (2019)

Dit laptop is super sterk en je kan dankzij de werkgeheugen zelfs foto’s en video’s bewerken tegelijkertijd. Dit is heel handig voor als je veel wilt gaan multitasken en geen vertraging wilt zien. 

Dit is de perfecte laptop voor videobewerking en fotobewerking. Deze laptop is sterk genoeg om alles te doen behalve gamen. 

Apple MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVJ2N/A Space Gray Main Image

Componenten

De laptop is een 13.3 inch macbook met een Retina scherpte. De paneel van de scherm is een ips paneel. 

De processor van dit laptop is de intel core i7 quad core processor met een snelheid van 1.7Ghz tot 4.5Ghz. 

De werkgeheugen is 16GB en dit is genoeg om alles te doen. De opslag van de laptop is een SSD van 256GB. 

Lenovo Yoga C940-14IIL

Samengevat

De Lenovo Yoga C940 is een van de beste laptop die je kan gebruiken als een tablet voor videobewerking. Je kan deze laptop klappen tot wel 360 graden en zo kan je deze gebruiken als een tablet. 

Verder heeft deze laptop een 4k resolutie waardoor je op hogere kwaliteit video’s en foto’s kan gaan bewerken. 

Dit is heel handig voor als je naast videobewerking ook s avond films en je eigen video’s wilt gaan bekijken en deze controleren.

Met deze laptop kan je ook makkelijk inloggen met je vingerscan. Dit is geweldig waardoor je niet steeds je wachtwoord hoeft in te typen. 

Lenovo Yoga C940-14IIL 81Q9000NMH Main Image

 Componenten

Deze laptop is 14 inch en heeft een geweldige 4K resolutie waarin je video’s kan gaan bewerken. De paneel van deze laptop is een IPS paneel en hiermee zie je altijd de ware kleuren. 

De processor van deze laptop is de intel core i7 quad core processor met een snelheid van 1.3 Ghz en een turbo snelheid van 3.9Ghz. 

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB. Met deze geheugen kan je multitasken en zal je ook meerdere programma’s tegelijk open kunnen hebben. 

De opslag van dit laptop is ook zeer goed. Dit is 1TB in een SSD. Een SSD is je beste keus voor als je een laptop wilt. Dit zorgt voor dat de laptop binnen 15 seconden opstart. 

MSI GS65 9SD

Samengevat

De MSI GS65 9SD is een van de beste laptop voor videobewerking en ook als je af en toe wilt gamen. Deze laptop is supersterk en je kan deze laptop voor alles gebruiken. 

Naast dat dit laptop goed is voor videobewerking het is ook heel goed voor gaming. Dankzij de 144Hz wordt ook alles  op je beeldscherm sneller ververst. 

MSI GS65 9SD-431NL voorkant

Componenten

De laptop heeft een 15.6 inch beeldscherm met een Full hd resolutie. Dankzij deze resolutie kan je op Full HD video’s gaan bewerken. 

Ook dankzij de IPS paneel worden de kleuren perfect weergegeven op de beeldscherm. Voor gamers is de 144Hz ook geweldig. 

De processor van de laptop is de intel core i7 Hexa core processor met een kloksnelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

De werkgeheugen van dit laptop is 16GB. Met 16GB werkgeheugen kan je veel doen en zal je ook veel kunnen multitasken. 

De opslag van dit opslag is 512GB. Met deze opslag kan je voldoende video’s projecten en programma’s opslaan. Als je meer opslag wilt om veel meer projecten op te slaan dan kan je een externe hdd kopen. 

Beste laptops voor studenten

De beste laptop kiezen als een student kan wat moeilijk zijn. Daarom heb ik een aantal beste laptops voor school hieronder die perfect zijn voor studenten. 

Als een student wil je een beetje van alles kunnen doen. Dit komt omdat je als een student vaak van alles moet gaan doen. 

Beste laptops voor studenten

Ik deed zelf een ICT opleiding waar ik veel video’s moest bewerken voor presentaties. Daarom zal ik 3 laptops bespreken die perfect zijn voor studenten. 

Apple Macbook Pro 13 Touch Bar

Samengevat

De apple laptops zijn altijd een van de beste laptop geweest voor studenten. Deze laptop beschikken over genoeg kracht om van alles te doen. 

Deze  Apple Macbook Pro 13 Touch Bar laptop is een geweldige keus voor studenten dankzij de formaat van de laptop en de kracht. Deze 13.3 inch laptop is geweldige voor onderweg en is krachtig genoeg om alles te doen behalve gamen. 

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) MV962N/A Space Gray Main Image

Componenten

Deze macbook is 13.3 inch en heeft een retina scherpte. De paneel van de scherm is een ips paneel en hierdoor worden de kleuren perfect weergegeven. 

De processor van de laptop is de intel core i7 quad core processor met een kloksnelheid van 1.7Ghz tot 4.5Ghz. 

De werkgeheugen van de laptop is 16GB en dit is perfect om alles te doen. Je zal zeker niet meer dan 16GB nodig hebben om alles te kunnen doen en te multitasken. 

De opslag van de laptop is een SSD van 256GB. DIt is genoeg opslag voor studenten, je kan genoeg programma’s opslaan en projecten. Als je meer nodig hebt dan kan je een externe hdd nemen. 

Asus ZenBook UX434FLC

Samengevat

Een van de beste laptop van asus voor studenten. De Asus ZenBook UX434FLC is een geweldige keus voor studenten die graag een kleine en sterke laptop willen. 

De laptop beschikt over touchscreen waardoor je makkelijk door alles kan surfen en de beeldscherm heeft een full hd resolutie. Hiermee kan je perfecte foto’s en video’s bewerken. 

Asus ZenBook UX434FLC-AI219T Main Image

Componenten

De laptop heeft een 14 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 full hd. De paneel van dit laptop is een ips paneel. 

De processor van de laptop is de intel core i7 quad core processor met een snelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4.9Ghz. 

De werkgeheugen van dit laptop is 16GB en die is zeer goed voor multitasken en om meerdere programma’s open te hebben. 

De opslag van de laptop is 1TB en dit is perfect voor studenten die veel bestanden gaan opslaan en veel opslagruimte nodig hebben. 

 

Ik ga nu kort vertellen over de volgende laptops. Als je meer wilt weten kun je de laptops bekijken via de links. 

HP Pavilion G15

samengevat

De HP Pavilion G15 is een perfecte laptop voor studenten die ook af en toe willen gamen. Deze laptop is 15.6 inch en heeft een geweldige opslag van zowel ssd als hdd. 

De ram geheugen van de laptop is 16GB en hiermee kan je veel programma’s tegelijkertijd open hebben zonder probleem. 

Dit is zeker een van de beste laptop van hp voor studenten. 

HP Pavilion G15-cx0830nd Main Image

Beste laptops voor gaming

Om een gaming laptop te kiezen moet je altijd kijken naar de videokaart kijken van een laptop. Als je de nieuwste games wilt spelen zal je een laptop moeten kiezen met 4GB VRAM of meer moeten kiezen.

Laptop om ermee te gamen 

VRAM is de ram van de videokaart. Deze kan je meestal zien als je de laptop gaat bekijken bij de videokaart gedeelte. 

MSI GS65 9SF

Een van de beste laptops voor gaming is de MSI GS65 9SF. Deze laptop is supersterk en kan gebruikt worden om de nieuwste games te spelen en om VR te spelen ook. 

De processor, ram en opslag van deze laptop zijn van topkwaliteit en je zal meer dan genoeg hebben om de nieuwste games te spelen. 

MSI GS65 9SF-428NL Main Image

Lenovo Legion Y540

Een andere geweldige keus voor een goede gaming laptop  is de Lenovo Legion Y540. De lenovo legion Y540 is sterk genoeg om ook de nieuwste games te spelen. 

Denk eraan dat deze niet zo sterk is als de MSI GS65 maar is sterk genoeg om de meeste games te spelen. 

Lenovo Legion Y540-17IRH 81Q4001CMH Main Image

HP Omen 15

Een goede laptop voor gaming is de HP Omen 15. Deze laptop beschikt over 144Hz waardoor je meer verversingssnelheid zal hebben in je games. 

Deze laptop is ook super sterk en is geschikt om de nieuwste games te spelen en ook virtual reality games met de oculus rift of met vive. 

De andere componenten van deze laptop zijn ook heel sterk en zijn ook geschikt voor foto en videobewerking. De laptop is maar 15.6 inch en je kan deze makkelijk vervoeren. De opslag is een combinatie van ssd en hdd. 

Beste laptops voor een laag budget

De beste laptop kiezen die bij je past hoeft niet altijd super duur te zijn. Daarom ik heb hier de beste budget laptops voor als je niet veel wilt doen met een laptop dan alleen dagelijkse taken. 

Goedkope laptops

HP 15 

De HP 15 is een goede laptop keuze voor als je wilt internetten, mailen en tekstverwerken. Deze laptops zijn zeer goed voor als je niets speciaal met een laptop wilt doen. 

De opslag van de laptop is meer dan genoeg voor de laptop. Je kan genoeg bestanden en programma’s hierin hebben. De SSD heeft 256GB en dit is meer dan wat je nodig hebt met een laptop voor dagelijks gebruik. 

HP 15-db0945nd Main Image

Lenovo IdeaPad S145

De Lenovo IdeaPad S145 is een geweldige budget laptop die je kan kiezen. Dit is ook een uitstekende keus voor studenten die een laptop willen voor onderzoek. 

Met deze laptop kan je een aantal programma’s tegelijkertijd draaien en kan je ook multitasken. Dit is een geweldige laptop voor de budget die je ervoor betaald. 

Lenovo IdeaPad S145-15IWL 81MV00HMMH Main Image

Lenovo Yoga 530

De Lenovo Yoga 530 is een van de beste laptop voor een goede budget. Deze 2 in 1 laptop heeft over 260 reviews gekregen en heeft zeer veel goede reviews. 

De componenten van deze laptop zijn geweldig en je kan zeker deze laptop gebruiken voor je dagelijkse taken en om je series te kijken. 

Wat heel handig is aan deze laptop, is dat je deze kan klappen waardoor je makkelijker je films en series kan kijken zonder de toetsenbord op de weg. 

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK01A5MH 2-in-1 Main Image

 

Beste Macbook laptops

De beste macbook laptops. De macbook laptops zijn een van de meest gekozen laptops die er zijn. De macbook zijn heel bekend en daarom ga ik deze hier bespreken. 

Apple MacBook Air 13.3 (2019)

De Apple macbook air 13.3 (2019) is een van de meest gekozen macbook die er zijn. Dit is een zeer lichte gewichten laptop die supersterk is en die gebruikt kan worden voor bijna alles. 

Apple MacBook Air 13,3" (2019) Goede laptop van macbook

 

Apple Macbook Air 13.3 (2017)

De Apple macbook air 13.3 (2017) is een geweldige laptop van een wat oude jaar. Dit is de meest gekochte macbook die er is en heeft over 500 goede reviews. 

Apple MacBook Air 13,3" (2017) - Beste laptop goedkoop van macbook

 

Apple Macbook Pro 13 Touch Bar

De Apple macbook pro 13 touch bar is ook een van de beste laptop van mac dankzij de componenten en hoe sterk het is. 

De laptop heeft een sterke processor waardoor je makkelijk video’s en foto’s kan bewerken. Dit is heel belangrijk omdat je wel alles wilt gaan doen met een laptop. 

Je wilt alles kunnen doen met een laptop omdat je niet een nieuwe wilt kopen later voor als je iets moet doen dat je dan niet kan. 

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) - Een van de beste laptops van macbooks

 

Beste laptops touchscreen 

Een laptop met touchscreen is heel handig voor als je graag snel door het internet en in je laptop wilt gaan surfen. Ook kan je met een touchscreen beter met documenten omgaan.

Lenovo Yoga 530

Een van de beste laptops met touchscreen is de Lenovo Yoga 530. Dit is een uitstekende laptop die je kan gebruiken voor je dagelijkse taken. 

Wat heel handig is aan deze laptop is dat je het kan inklappen en deze als een tablet kan gebruiken. Dit is heel handig voor als je series en video’s gaat kijken. 

Verder kan je ook deze laptop gebruiken voor fotobewerking en het is klein 14 inch waardoor je deze makkelijk voor onderweg kan meenemen. 

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK01A5MH 2-in-1 Main Image

 

Envy X360

De Envy X360 is een prima keuze voor als je een laptop wilt met touchscreen. Deze laptop is sterk genoeg voor fotobewerking en ook een beetje voor videobewerking. 

De laptop kan geklapt worden tot wel 360 graden waardoor je deze als een tablet kan gebruiken. Dit is ook heel handig voor als je video’s, series en films wilt bekijken s avond. 

De laptop is 15 inch en heeft geweldige componenten waarmee je genoeg kan doen voor de prijs. Een zeer goede keuze voor touchscreen laptop. 

HP ENVY x360 - Een van de beste laptops van Microsoft

 

Microsoft surface pro 7

Een tablet laptop combinatie en zeker een van de beste laptop voor als je juist een wat dunnere laptop wilt. 

De Microsoft surface pro 7 is een geweldige Microsoft laptop die sterk genoeg is om foto’s te bewerken en om je dagelijkse taken te doen zoals internetten, mail en en documenten maken. 

Dankzij de gewicht van deze laptop dat is minder dan 1 kg kun je deze makkelijk op reis nemen en onderweg naar je vrienden of familie. 

Microsoft Surface Pro 7 - Een van de beste laptop van Microsoft

Beste Laptops voor zakelijk gebruik

Apple macbook Air 13.3 (2019)

De Apple macbook air 13.3 is een van de meest gekozen macbook die er zijn. Dit is een zeer lichte gewichten laptop die je makkelijk kan vervoeren voor je zakelijke afspraken. 

Wat deze laptop een van de beste laptop voor zakelijk gebruik maakt, is dat het een zeer professionele uitstraling heeft en het is makkelijk om mee te nemen onderweg naar je afspraken.

Apple MacBook Air 13,3" (2019) MVFH2N/A Space Gray Main Image

 

Lenovo IdeaPad S530

Daarnaast hebben we de Lenovo IdeaPad S530. Ook dit is een van de beste laptop met een windows operating systeem. 

Als je niet een grote fan bent van de macOS dan zal deze laptop een goede laptop keuze zijn voor jou. De laptop is krachtig genoeg om video’s te bewerken en het heeft een professionele design. 

De laptop is maar 13 inch en heeft een full hd beeldscherm. Zeker een aanrader voor als je een laptop nodig hebt voor zakelijk gebruik. 

Lenovo IdeaPad S530-13IWL 81J700CCMH Main Image

 

HP ProBook 450 G6

Als je een wat grotere laptop wilt voor zakelijk gebruik dan is de HP ProBook 450 G6 een prima keuze. Dit is een 15.6 inch laptop die een zakelijk look heeft waardoor je altijd naar je afspraken kunt gaan. 

De laptop heeft geweldige componenten die sterk genoeg zijn voor fotobewerking en ook voor Adobe premiere maar niet super snel. 

HP ProBook 450 G6 i5-8gb-128ssd+1tb-MX130 Main Image

 

Beste Microsoft laptops

Microsoft Surface Book 2

De microsoft Surface book 2 is een geweldige microsoft laptop combinatie van laptop en tablet. Deze laptop kan in twee delen gesplitst worden waardoor je altijd deze als een tablet kan gebruiken. 

Deze laptop is krachtig genoeg voor videobewerking dankzij de geweldige componenten die het beschikt voor dit. Daarnaast kan je ook games erop spelen maar niet op hoge instellingen. 

Microsoft Surface Book 2 - Microsoft Surface Book 2

 

Microsoft Surface Pro 7

Als tweede van de microsoft laptops heb ik de Microsoft Surface Pro 7 Dit is een uitstekende keus voor als je een dunne laptop wilt die je overal kan meenemen. 

Deze laptop is niet zo sterk als de Microsoft Surface Book 2 maar het beschikt wel over touchscreen en is ook wat kleiner. 

Dit is een 12.3 inch laptop met touchscreen. Daarnaast kan je deze laptop gebruiken voor fotobewerking en kan je ook je dagelijkse taken ermee uitvoeren. 

Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Black Main Image

 

Microsoft Surface Laptop 3 13

Ook een van de beste laptops van Microsoft is de Microsoft Surface Laptop 3 13.  De laptop is krachtig genoeg voor fotobewerking en heeft ook touchscreen waardoor je makkelijk ermee kan surfen. 

De laptop heeft een geweldige grijze design die zeer geschikt is voor zakelijk gebruik en voor studenten die nog niet een zeer sterke laptop nodig hebben. 

Microsoft Surface Laptop 3 13" i5 - 8 GB - 128 GB Platinum Main Image

 

Beste refurbished laptops

De beste laptops die je kan kopen refurbished kun je vinden bij Laptops4all. Bekijk de beste refurbished laptops bij hun als je er een wilt. 

Refurbished laptops te koop

Deze refurbished laptops zijn heel handig voor mensen die graag niet teveel willen uitgeven voor een laptop.

Als niet niet veel wilt gaan doen met een laptop en het maakt je niet uit hoe deze eruit ziet dan is een tweedehands laptop een geweldige keus.

Als je graag ook meer pc-accessoires wilt zien zoals muizen, toetsenborden en bureaustoelen. Dan kan je onze andere website bekijken pc-accessoires.nl.