Acer Laptops zijn zeer bekend omdat deze uitstekende componenten beschikken en hebben een goede prijs. In deze blogpost zullen we je de top 5 acer laptops laten zien en als je meer laptops wilt bekijken kun je op de bekendste laptop webwinkel bekijken (Coolblue).

Top 5 Acer laptops

Acer Aspire ES1 

455 Reviews

Acer Aspire ES1-132-C2JZ Main Image

Laptop bekijken (beste prijs)

De Acer Aspire ES1-132-C2JZ is een uitstekende laptop voor als je dagelijkse taken wilt uitvoeren.  Deze laptop is een 11.6 inch laptop zo het is draagbaar voor als je deze laptop rond wilt meenemen.

De beeldscherm van deze laptop is een anti reflecterend beeldscherm met een tn paneel. De Acer Aspire ES1-132-C2JZ heeft een intel celeron processor dual core(2) met een kloksnelheid van 1.1 Ghz en een turbo snelheid van 2.4 Ghz.

Daarnaast is de ram van deze laptop 4GB en dit is meer dan genoeg om dagelijkse taken uit te voeren en voor deze prijs. Tenslotte heeft deze laptop een flash opslag drive met 64GB waarin je bestanden kan opslaan. Denk eraan dat 64GB niet veel is voor als je films of video’s wilt gaan opslaan. Daarom is het handig dat als je films gaat opslaan of grote video’s dat je een externe harde schijf koopt.

Acer Swift 3

104 Reviews

Acer Swift 3 SF314-56-5427 voorkant

Laptop bekijken (beste prijs)

De Acer Swift 3 SF314 is een 14 inch kleine laptop die perfect is voor dagelijks gebruik en fotobewerking. De beeldscherm is een full hd met een ips paneel die zorgt ervoor dat je alle ware kleuren ziet op de  beeldscherm.

De processor van deze laptop is een intel core i5 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.6 Ghz en een turbo snelheid van 3.9Ghz. Daarnaast is de werkgeheugen van deze laptop 8GB van type DDR4. De DDR4 is de snelste ram type op dit moment.

Tenslotte is de opslag van deze laptop een SSD. De SSD heeft een capaciteit van 256GB en dit is meer dan genoeg om foto’s en bestanden op te slaan.

Acer Aspire 7

64 Reviews

Acer Aspire 7 A715-72G-76WL Main Image

Laptop bekijken (beste prijs)

De Acer Aspire 7 A715-72G-76WL is een uitstekende laptop voor video en fotobewerking. Dit is een 15.6 laptop met een full hd laptop en een ips paneel. De ips paneel zorgt ervoor dat je de ware kleuren op de beeldscherm kan zien. Dit is heel handig voor als je video of foto wilt gaan bewerken met een Acer laptop.

De processor van deze laptop is een intel core i7 hexa core(6) met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1 Ghz. De werkgeheugen van deze laptop is 16GB type DDR4. De DDR4 is de snelste ram op dit moment.

Tenslotte is de opslag een combinatie van SSD en HDD. De HDD is 1000GB en de SSD en 256GB. Dit is een uitstekende combinatie want zo kan je belangrijke programma’s die je veel gebruikt in de SSD zetten en andere bestanden in de HDD omdat deze langzamer is. Ook heeft deze laptop een uitstekende videokaart voor als je wilt gamen, de Nvidia GTX 1050 heeft 4GB VRAM waarmee je bijna alle games op kan spelen op medium of high.

Acer Chromebook 14

40 Reviews

Acer Chromebook 14 CP5-471-53B9 Main Image

Laptop bekijken (beste prijs)

De Acer Chromebook 14 cp5-471-53b9 is een uitstekende laptop voor als je wat sterkere laptop wilt voor dagelijkse taken zoals mailen, video’s en films kijken en internetten daarnaast ook nog voor fotobewerking maar niet op een grote schaal.

Zoals het op de naam staat is dit een 14 inch laptop met een FULL HD(1080P) beeldscherm die beschikt over een IPS paneel. Daarom dat dit een uitstekende laptop is voor de prijs als je ook naast dagelijkse taken foto’s wilt bewerken. De IPS paneel zorgt ervoor dat jij de kleuren op de beeldscherm goed ziet.

De processor in deze laptop is de intel core i5 dual core(2) processor met een kloksnelheid van 2.3 Ghz en een turbo snelheid van 2.8 Ghz. Daarnaast is de werkgeheugen of ook wel ram genoemd 4GB en dit is meer dan genoeg voor dagelijkse taken en ook voor fotobewerking op kleine schaal.

Tenslotte de opslag van deze laptop. De opslag in deze laptop is een Flash drive met 64GB. 64GB is genoeg voor als je dagelijks internet gaat browsen, maar als je dat niet genoeg vindt kan je altijd een externe harde schijf kopen die meer geheugen heeft voor als je meer opslag nodig hebt.  

Acer Aspire 5

35 Reviews

Acer Aspire 5 A515-52G-53Y9 Main Image

De Acer Aspire 5 A515-52G-53Y9 is een uitstekende laptop voor als je graag een andere design wilt en wat snellere laptop dan de Acer Chromebook 14. De Acer Aspire 5 is een 15.6 inch laptop met een FULL HD(1080p) beeldscherm en een IPS paneel die de ware kleuren weergeeft op de scherm.

Deze laptop heeft een intel core i5 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.9Ghz. Ook is de werkgeheugen van deze laptop 8GB en dit is meer dan genoeg voor dagelijkse taken en fotobewerking. Wat handig is aan de werkgeheugen is dat je meerdere taken tegelijk kan uitvoeren en 8GB is goed genoeg.

Tenslotte gaan we het hebben over de opslag van deze laptop. Deze laptop beschikt over 256GB SSD. Een SSD is zeer handig omdat een SSD sneller omgaat met de data/gegevens in een computer. Een SSD is zo sterk dat het zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart. Daarnaast is 256GB meer dan genoeg maar als je graag meer opslag wilt kun je altijd een externe harde schijf kopen van 1TB of meer. Ook beschikt deze laptop over een videokaart waarmee je kleine games op kan spelen zoals minecraft.

Voordelen van Acer laptops

Goedkope laptops, goede componenten, bekend merk, laptop zijn stevig.

Bekijk hier alle Acer laptops op de bekendste webwinkel van Nederlands Coolblue.

Over Acer

Acer is opgericht in 1976 en is vandaag de dag een van ’s werelds beste ICT-bedrijven en is aanwezig in meer dan 160 landen. Terwijl Acer in de toekomst kijkt, is het gericht op het mogelijk maken van een wereld waarin hardware, software en services met elkaar versmelten om nieuwe mogelijkheden voor zowel consumenten als bedrijven te openen. Van service georiënteerde technologieën tot het internet der dingen tot gaming en virtual reality, de meer dan 3000 werknemers van Acer zijn toegewijd aan onderzoek, ontwerp, marketing, verkoop en ondersteuning van producten en oplossingen die barrières tussen mensen en technologie doorbreken.

Categorized in: