Betaalbare laptops voor videobewerking

Wat is een betaalbare laptop voor videobewerking

Een betaalbare laptop voor videobewerking zijn de goedkope laptops die het werk goed doen en geen extra dingen bij hebben.

Voor deze artikel zullen we de beste betaalbare laptop voor videobewerking bespreken, de prijzen hiervan en welke extra dingen je nodig zal hebben om video’s goed te kunnen bewerken en om deze laptop rond te nemen.

Een laptop die de perfecte componenten beschikt kan een grote impact hebben. Daarom heb ik besloten om deze artikel te schrijven waarbij ik u precies vertelt welke laptops betaalbaar zijn voor videobewerking.

Deze laptops beschikken over de juiste componenten om video te bewerking en kosten niet veel.

Rond welke prijs zijn deze laptops die ik bespreek

De laptops die ik hier zal bespreken zullen een prijs hebben rond de 800-1000 euro. Ik zal proberen om niet hoger te gaan dan 1000 euro omdat je dan teveel zal uitgeven.

Als je nog niet weet welke programma de beste is voor videobewerking dan zal je Adobe premiere pro moeten bekijken dit is een videobewerkingsprogramma van adobe die namelijk alles beschikt.

Top 5 Betaalbare laptops voor videobewerking

  • Lenovo Yoga 520

Right side

 

De Lenovo Yoga 520 is een 14 inch laptop met een full hd beeldscherm. De laptop beschikt over een resolutie van 1920 x 1080p en een IPS paneel.

Pluspunten:

Snelheid

Design

Zo licht als een veertje

Minpunten:

Geen numeriek toetsenbord

IPS panelen zijn de meest gekozen onder fotobewerkers en videobewerkers omdat deze de kleuren altijd perfect weergeeft.

De Processor(CPU) van deze laptop is een quad core intel core i5 met een kloksnelheid van 1.6 Ghz en een turbo frequency 3.4 Ghz. Daarnaast is de cache van de processor 6 mb.

Met de ram van deze laptop kun je zeker bijna alles doen. 8 GB ram is meer dan genoeg om video te bewerken en omdat dit de ddr4 is is het ook sneller dan de oude ddr3.

De geheugen van deze laptop is 256GB SSD. De SSD schijven worden meer en meer gebruikt dankzij de snelheid. De enige nadeel is dat de geheugen weinig is voor als je grote projecten gaat maken. Daarom is het handig om een externe harde schijf te kopen voor als je meer opslag ruimte wilt.

 

  • Acer Aspire 5 A515-52G-70CN

Front

De Acer Aspire 5 A515-52G-70CN is een van de meest gekozen laptops voor videobewerking. Dit komt omdat deze laptop zeer betaalbaar is en beschikt precies over wat je nodig hebt om video’s te bewerken.

Deze acer laptop beschikt over de componenten die je zullen helpen om video te bewerken.

Pluspunten:

Mooi laptop

Lange batterijduur

prima prijs/kwaliteit

Minpunten:

Standaard apps die mee komen.

De Aspire 5 A515-52G-70CN is een uitstekend keuze voor als je video wilt bewerken. Deze 15.6 inch laptop heeft een full hd(1920x1080p) scherpte waardoor je altijd op full hd video’s zal kunnen bewerken.

De IPS paneel van deze laptop zal je helpen om de ware kleuren van video’s te kunnen zien.

De processor van deze laptop is een intel quad core i7 processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo frequency van 4.6Ghz. De cache van de processor in 8MB.

De ram van de laptop is 8GB waardoor je van alles kan doen. De ram type is ddr4 en deze is de snelste die er is.

De opslag van de laptop is 256GB SSD. De SSD is een van de snelste schijven die er zijn en daarom is het belangrijk dat je laptop dit beschikt. Omdat data sneller worden gebruikt en opgeslagen.  

 

  • HP Pavilion 15-cs0972nd

Top

 

De HP Pavilion 15 is een 15.6 inch laptop met een full hd resolution(1920x1080p). De IPS paneel die deze laptop beschikt zorgt ervoor dat je de ware kleuren kan zien van elke kant maar ook.

Pluspunten:

Grote opslagcapaciteit

Nieuwste processor

Licht in gewicht

 

Minpunten:

Geen!

De processor van deze laptop is de intel quad core i7 processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo frequency van 4.0 Ghz. De cache van deze processor is 8MB.

De ram van de laptop is 8GB. 8GB is het minimum dat elke laptop zou moeten hebben voor als je video erop wilt gaan bewerken. Denk eraan dat je niet veel taken aan zou moeten hebben als je video bewerkt.

De opslag van deze laptop is 1016 GB en dit is een combinatie van HDD en flash. De opslag is meer dan genoeg voor als je veel projecten wilt gaan opslaan.

 

  • ASUS ZenBook UX431FA

ASUS ZenBook UX431FA-AM025T - Laptop - 14 Inch

De ASUS ZenBook UX431FA is een 14 inch laptop met een full hd(1920x1080p) resolutie en een IPS paneel waarmee je alles in ware kleuren kan zien.

Pluspunten:

Prijs/kwaliteit

Lange accuduur

 Zeer helder mat scherm

Minpunten:

Twee usb 2.0

De processor van deze laptop is de intel quad core i7 processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo frequency van 4.0Ghz. De cache van deze processor is 8MB.

De ram geheugen is 8GB en is van de snelste type die is er. De ddr4 is de snelste ram geheugen type die er is en verwerk informatie sneller.

De opslag in de laptop is 256GB SSD. De SSD is een van de snelste schijf die er is.  

 

  • Asus TUF Gaming

Asus TUF Gaming FX506IU-AL109T Main Image

De Asus Tuf Gaming is een 15.6 inch laptop met een full hd beeldscherm.

Pluspunten:

Supersnel

Veel opslag ruimte

Voor elk gebruik zeer geschikt

Minpunten:

Touchpad zeer gevoelig

De processor in deze laptop is de intel core i7 processor met een kloksnelheid van 2.8Ghz en een turbo frequency van 3.8Ghz. De cache van deze processor 6MB.

De ram geheugen van deze laptop is 8GB. 8GB is het minimum dat nodig is voor videobewerking. Maar tijdens het bewerken van video’s kan je niet veel andere taken zien.

De opslag van deze laptop is 256GB SSD. De SSD is een van snelste schijven die er zijn.

Accessoires voor videobewerking laptops

  1. Pen Tablet
  2. USB Hub
  3. Comfortabele stoel
  4. Speakers
  5. Headsets van kwaliteit

Mini Muizen voor laptops en videobewerking