Beste Zakelijke Laptops – Top Keuzes

Ben jij opzoek naar de beste zakelijke laptop die bij je past?

Deze laptops zijn perfect voor “multiple purposes” zo kan je met deze laptops video’s en foto’s bewerken en kan je ook makkelijk door het internet browsen dankzij de snelheid en de componenten. 

Ik heb gekozen voor de beste laptops met geweldige beeldschermen waarop jij altijd de beste kwaliteit zal hebben. 

Dit is zeker handig voor als je naar een zakelijke meeting moet gaan en iets wilt laten zien. Je wilt zeker er professioneel overkomen en een goede laptop met een professionele design en beeldscherm is zeker handig. 

Verder heb ik gekeken naar hoe compact deze laptops zijn. Als je veel zakelijke meetings hebt wil je ook een zakelijke laptop die makkelijk te vervoeren is. 

Hier zal je zeker de perfecte laptop vinden die bij jou past. 

De beste zakelijke laptops 

HIer heb ik de top 5 beste zakelijke laptops die ik heb gekozen. Als je meer laptops wilt bekijken zelf dan heb ik voor jou alle beste zakelijke laptops.

Apple MacBook Pro 13 Touch Bar

Beste zakelijke laptops - Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) 16/512GB 1,7GHz Space Gray

Als eerst heb ik gekozen voor de Apple Macbook Pro 13 Touch bar. Iedereen kent de apple macbook laptops. 

Deze laptops zijn de meest gekozen laptops die er zijn, ze hebben een geweldige uitstraling en professionele look. 

Niet alleen de look maar ook de kwaliteit en de snelheid van deze laptop zijn top. Voor zakelijk gebruik heb ik gekozen voor deze. 

Deze heeft meer dan genoeg kracht om van alles te doen. Voor een zakelijk laptop wil je ook van alles kunnen doen. 

Als je nou alleen internet wilt browsen of later video’s of foto’s wilt gaan bewerken. Deze laptop is je beste keus voor als je een professionele en sterke macbook laptop wilt. 

Beeldscherm

De beeldscherm van deze laptop is een 13.3 inch beeldscherm met een Retina scherpte. De paneel van deze laptop is een IPS paneel en dit is zeker belangrijk voor een laptop. 

Met een IPS paneel worden kleuren perfect weergegeven en niet wazig zoals op andere laptops. Dit is belangrijk voor als je de kleuren beter wilt zien in films, series en tijdens fotobewerking. 

Processor

De processor van deze Apple macbook is de intel core i5 quad core(4) processor. De processor heeft 4 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.4Ghz en 3.9Ghz. 

Dit is een zeker handige processor die zeer snel is voor de meeste taken. De processor is zo sterk dat je fotos en videos kan bewerken zonder enige probleem. 

Ram

De ram van deze laptop is 8GB. 8GB is meer dan genoeg voor de meeste taken en ook als je gaat multitasken. Je zal niet meer nodig hebben en je zal niet veel verschil zien. 

Opslag

De opslag van dit laptop is een SSD met 128GB. Deze opslag is meer dan genoeg voor de meeste en is zeker goed voor als je maar een aantal programma’s op de laptop zal hebben. 

Als je veel projecten zoals video’s wilt opslaan zal je wel snel een externe hdd moeten bestellen. 

Asus ZenBook UX434FLC 

Asus ZenBook UX434FLC-AI219T Main Image

Een andere geweldige keus voor als je een zakelijke laptop wilt is de Asus ZenBook UX434FLC. Dit is zeker een van de beste asus laptops voor zakelijk gebruik dankzij de geweldige componenten en de mooie beeldscherm. 

Een van de coole kenmerken van deze laptop is de webcam waardoor je dankzij de Windows hello met je gezicht kan inloggen. 

Beeldscherm 

De beeldscherm van dit laptop is 14 inch en dit is goed waardoor het niet veel plek in neemt. De resolutie is 1080p  en de paneel van de laptop is een IPS paneel. 

Processor

De processor van de laptop is de intel core i7 processor met 4 cores. Deze 4 cores werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4.9Ghz. Dit is zeker een geweldige cpu waarmee je videos en fotos kan gaan bewerken en veel meer kan doen. 

Ram

De geweldige ram van deze laptop is 16GB ram. Met 16GB kan je meer dan genoeg doen en kan je ook veel taken tegelijk uitvoeren. 

Als je fotos wilt gaan bewerken en daarnaast ook muziek wilt afspelen en onderzoek wilt doen. 

Opslag

De opslag van dit laptop is een SSD van 1TB. Met 1000GB kan je veel programma’s opslaan en je kan zeker meer dan genoeg projecten opslaan. 

Lenovo IdeaPad S530

Lenovo IdeaPad S530-13IWL 81J700CCMH Main Image

Verder hebben we de Lenovo IdeaPad S530. Dit is een van de beste Lenovo laptops dankzij de prijs en kwaliteit die het heeft. Dit is zeker een aanrader voor zakelijk gebruik en het heeft ook een kleiner formaat waardoor je deze makkelijk kan vervoeren. 

Beeldscherm 

De beeldscherm van de Lenovo IdeaPad S530 is een 13.3 inch beeldscherm met een full hd resolutie. De paneel van de laptop is een IPS paneel en dit is zeker belangrijk in een laptop. 

Processor

De processor van de laptop is de Intel core I7 processor. Deze processor heeft 4 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4.6Ghz. 

Ram

De ram geheugen van dit laptop is 16GB. Als je veel gaat multitasken en je wilt graag veel tabs open hebben van je browser dan is dit zeker handig. 

Opslag

De opslag van dit laptop is 1TB in een SSD. Een SSD is een belangrijke onderdeel van een laptop. Dankzij een SSD start een laptop binnen enkele seconden en kan je snel aan de slag.

HP Envy 13

Beste zakelijke laptops - HP Envy 13-aq1914nd

Ook een geweldige keus voor de beste zakelijke laptop is de HP envy 13. De HP envy 13 is een compacte laptop die zeer sterk is waardoor je van alles kan doen. 

De design van deze laptop is zeer professioneel waardoor het het een van de beste zakelijke laptops maakt. 

Beeldscherm 

De beeldscherm van dit laptop is een Full hd beeldscherm met een IPS paneel. Zoals eerder al vertelt is een IPS paneel je beste keus voor een laptop. 

Processor

De processor van de laptop is een Intel core i7 processor die Quad core(4) is. Deze 4 cores werken  op een snelheid die tussen 1.8Ghz is en 4.6Ghz. Een zeer sterke processor die alles aankan. 

Ram

De ram geheugen van dit laptop is 16GB. Met 16GB kan je zeker alles doen wanneer het komt tot multitasken. Je kan makkelijk verschillende applicaties aan hebben en makkelijker werken. 

Opslag

De opslag van de HP envy 13 is 512GB. De opslag is van type SSD en een SSD is zeer belangrijk deze tijd omdat het sneller omgaat met gegevens in de drive. 

Microsoft Surface Book 2

Beste zakelijke laptops - Microsoft Surface Book 2

De Microsoft Surface Book 2 is een perfecte keus voor als je een Microsoft laptop wilt. De scherpte van deze laptop is 3K en het heeft ook een IPS paneel waarmee je alles op deze laptop perfect kunt zien. 

Beeldscherm 

De scherm van de Microsoft Surface Book 2 is een 13.5 inch scherm met een 3K resolutie. De paneel van de scherm is een IPS paneel en dit paneel is belangrijk om de kleuren perfect te kunnen zien. 

Processor

De cpu in dit laptop is een intel core i5 processor. Dit processor heeft 4 cores en deze 4 cores draaien op een snelheid van 1.7Ghz tot 3.6Ghz. 

Ram

De werkgeheugen van de laptop is 8GB. Met deze werkgeheugen kan je makkelijk multitasken en ook de meeste programma’s draaien. 

Opslag

De opslag in dit laptop is een SSD. Een SSD is zeer belangrijk voor een laptop. De opslag van dit laptop is 256GB en dit is genoeg voor de meeste gebruikers. 

Conclusie

Het zoeken naar de beste zakelijke laptop is soms ietsjes moeilijk omdat je soms niet weet of een laptop wel beschikt wat je nodig zal hebben. Hier heb ik voor jou de beste laptops in prijs en kwaliteit die je kan nemen voor zakelijk gebruik. 

Voordat je weg gaat! Laat me weten in de comments wat je van deze laptops vindt. Ga jij er een halen? En zo welke wordt het.