Beste Zakelijke Laptops – Top Keuzes

Ben jij opzoek naar de beste zakelijke laptop die bij je past?

Deze laptops zijn perfect voor “multiple purposes” zo kan je met deze laptops video’s en foto’s bewerken en kan je ook makkelijk door het internet browsen dankzij de snelheid en de componenten. 

Ik heb gekozen voor de beste laptops met geweldige beeldschermen waarop jij altijd de beste kwaliteit zal hebben. 

Dit is zeker handig voor als je naar een zakelijke meeting moet gaan en iets wilt laten zien. Je wilt zeker er professioneel overkomen en een goede laptop met een professionele design en beeldscherm is zeker handig. 

Verder heb ik gekeken naar hoe compact deze laptops zijn. Als je veel zakelijke meetings hebt wil je ook een zakelijke laptop die makkelijk te vervoeren is. 

Hier zal je zeker de perfecte laptop vinden die bij jou past. 

De beste zakelijke laptops voor je werk en onderweg

HIer heb ik de top 5 beste zakelijke laptops die ik heb gekozen. Als je meer laptops wilt bekijken zelf dan heb ik voor jou alle beste zakelijke laptops.

ConceptD 3 Ezel CC314-72G-775W Beste zakelijke laptop van 2021
Beste zakelijke laptop van 2021

Beste laptop voor zakelijk gebruik in 2021

Natuurlijk beginnen we met de beste laptop voor zakelijk gebruik. De beste laptop voor zakelijk gebruik is de ConceptD 3 Ezel CC314. Dit is de laptop die je zou willen nemen als je weet dat je van alles wilt gaan doen. 

Dankzij de processor en videokaart kun je niet alleen maar zware programma’s draaien, je kan ook games en 3D modellen sneller renderen. Dit is namelijk heel handig voor als je video’s gaat bewerken en sneller wilt renderen. 

Beeldscherm

De beeldscherm van de laptop is 14 inch en heeft een Full HD resolutie. De laptop beschikt ook over een flexibele behuizing waardoor je deze kunt vouwen. Naast de flexibele behuizing is het scherm touchscreen functie waardoor je makkelijk de laptop als een tablet kunt gebruiken tijdens je meetings. 

Processor

De processor van de laptop is natuurlijk een i7 processor. Deze wil je altijd hebben voor een zakelijke laptop. De processor heeft 6 cores dus het is een hexa core processor en het heeft een snelheid van 5Ghz. 

Werkgeheugen

De werkgeheugen is van de laptop is 16GB ram. Dit is voldoende en meer zou je niet nodig hebben. Met 16GB kun je naast je zware programma’s ook multitasken en de internet browsen zonder probleem. 

Videokaart

De videokaart is wat ik zo belangrijk vind aan deze laptop en de reden dat ik het de beste zakelijke laptop van 2021 vind. De videokaart is de GTX 1650 met 4GB vram. Dit is namelijk heel handig voor wanneer je zware programma’s gaat gebruiken zoals Adobe Premiere en 3D modellen moet renderen. 

De videokaart maakt het makkelijker om 3D modellen sneller te renderen waardoor je niet lang hoeft te wachten. Een top laptop voor windows besturingssysteem gebruikers die niet van de Macbook laptops houden. 

Extra

De laptop heeft een batterijduur van 13 uren wat natuurlijk heel belangrijk is. Daarnaast heeft de laptop je normale usb a en hdmi poorten wat ook handig is zodat je geen usb c hub hoeft te kopen. 

Lenovo ThinkBook 14s Yoga - 2 in 1 zakelijke laptop
Beste 2 in 1 zakelijke laptop

Beste 2 in 1 zakelijke laptop

Als je juist een 2 in 1 laptop wilt voor zakelijk gebruik dan is de Lenovo ThinkBook 14s Yoga je beste keuze. Deze laptop heeft een flexibele behuizing en heeft verder een sterke processor waarmee jij je belangrijke programma’s kunt gebruiken. 

Zeker een goede keus voor als je niet veel geld wilt uitgeven maar wel een sterk genoeg laptop wilt hebben. De laptop is flexibel en beschikt over touchscreen waardoor je het ook als een tablet kunt gebruiken. 

Beeldscherm

De laptop is 14 inch en heeft een Full HD resolutie scherm. Naast dat is het ook touchscreen wat altijd handig is om sneller te kunnen browsen. De paneel is een IPS paneel en de scherm heeft 60Hz verversingssnelheid wat normaal is. 

Processor

De processor van de laptop is een i7 processor met 4 cores. Deze cores werken op een snelheid van 4.7Ghz. Dit is een geweldige processor voor zware taken en kan ook makkelijk programma’s zoals Adobe draaien. 

Werkgeheugen

De werkgeheugen van deze laptop is natuurlijk 16GB ram en dit is wat je meestal wilt hebben. 16GB is meer dan genoeg is meer dan dat is zeker niet nodig. Hiermee kun jij voldoende multitasken en ook zware programma’s draaien. 

Videokaart

De videokaart in deze laptop is een geïntegreerde videokaart. Deze is de Intel Iris Xe Graphics en is zeker belangrijk om je laptop te helpen bij sommige taken. Het is wel niet zo sterk als een dedicated videokaart. 

Extra

De besturingssysteem van deze laptop is Windows 10 pro en deze is heel handig voor zakelijk gebruik. Verder heeft de laptop ook een hdmi poort voor als je moet presenteren en kan tot wel 8.5 uren zonder op te laden. Niet perfect batterijduur maar wel goed genoeg net onder de 10. 

Apple MacBook Air (November, 2020) MGN63N/A - 13.3 inch - Apple M1 - 256 GB - Space Grey
Beste zakelijke laptop in prijs en kwaliteit

Beste zakelijke laptop in prijs en kwaliteit

Als je opzoek bent naar een laptop die ideaal is voor zijn prijs en dat de kwaliteit ervan top is dan is de Apple Macbook Air 2020 editie een goede keus. 

Er is niemand op aarde dat niet de Macbook laptops kent en dat komt omdat ze super goed zijn voor zakelijk gebruik dankzij de design en snelheid. 

De Macbook Air 2020 editie is een goedkope macbook die komt met de nieuwe M1-Chip van Apple. Deze nieuwe chip is zo sterk dat je zelfs ermee kunt gamen zonder enige probleem. De reden dat deze laptop zo goed  is in prijs en kwaliteit is omdat het net onder de 1000 euro is en kan nog steeds zware programma’s aan zoals Adobe programma’s en vele anderen.  

Beeldscherm

De resolutie van de laptop is zelfs beter dan andere laptops en is Quad HD (2560 x 1600 pixels). De beeldscherm heeft een IPS paneel en is zeer goed in kwaliteit. De macbook laptops zijn een van de beste wanneer het komt tot beeldkwaliteit. 

Processor

De processor van de laptop is de nieuwe M1-Chip van Apple. Deze processor heeft 8 cores en deze cores werken op een snelheid van 3.6Ghz. De processor is uitstekend en heeft een unieke technologie waarmee je het als je videokaart kunt gebruiken. 

Werkgeheugen

De werkgeheugen van de laptop is 8GB en dit is voldoende. Je kunt wel voor 16GB kiezen maar dan zal de prijs zeer veel veranderen. 8GB is goed en je kan ermee multitasken maar niet superveel. Als je maar een of twee programma’s gaat gebruiken dan is deze zeker fijn. 

Videokaart

De videokaart is ook de Apple M1-Chip, deze wordt als processor en videokaart gebruikt. Een unieke technologie van Apple dat heel goed is voor laptops om ze goedkoper te kunnen bieden. 

Extra

De laptop heeft een zeer lange batterijduur van 18 uur en is heel handig in gebruik voor zakelijke dingen. De laptop heeft een zakelijke design maar het beschikt niet over een hdmi poort jammer genoeg. Je zal wel een usb C hub moeten gebruiken bij deze laptop. 

HP Pavilion x360 Convertible 14-dw1702nd - 2-in-1 Laptop - 14 inch
Flexibele zakelijke laptop

Goedkope flexibele zakelijke laptop

Als jij een wat goedkopere flexibele zakelijke laptop wilt dan is de HP Pavilion x360 een prima keuze. De laptop komt met een mooie design dat heel professioneel is en komt met alle componenten die je nodig hebt. 

Beeldscherm 

De beeldscherm van de laptop is 14 inch en heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels dus Full HD. Verder beschikt het scherm over een IPS paneel met daarbij touchscreen zodat je de kleuren perfect kunt zien en de laptop makkelijker kunt besturen. 

Processor 

De processor van deze zakelijke laptop is de intel core i7 processor. Deze processor heeft 4 cores die werken op een snelheid van 4.7Ghz en dit is genoeg voor de meeste zware programma’s. 

Werkgeheugen

Voor de werkgeheugen krijg je bij deze  laptop 16GB ram. Dit is meer dan genoeg en je zal niet meer dan dat nodig hebben voor als je gaat multitasken en zware programma’s draaien. 

Videokaart

De videokaart is een onboard kaart en deze is de Intel Iris Xe Graphics. Deze videokaart helpt je laptop bij sommige taken waarbij het nodig is. 

Extra

Verder kan deze laptop tot 8.5 uur op batterij en heeft ook een HDMI poort waardoor je geen usb c hub hoeft te gebruiken. De laptop is heel eenvoudig en stevig en weegt 1.6 kg. 

Apple MacBook Pro (November, 2020) Z11C000GC - CTO - MYD82  - 13.3 inch - Apple M1 - 512 GB - Spacegrey
Meest gekozen zakelijke laptop

De meest gekozen en beste zakelijke laptop

Als laatst hebben we de meest gekozen zakelijke laptop en deze moet je ook wel eens kennen. De meest gekozen zakelijke laptop is de Apple Macbook Pro 2020 editie. Deze laptop komt met alles wat je nodig hebt in een zakelijke laptop. 

De laptop is wel prijzig maar wat je eruit krijgt is ontzettend goed. Dit is een 13 inch laptop met de nieuwe processor de M1-chip die ontzettend sterk is. Verder is de beeldkwaliteit heel goed en de opslag en werkgeheugen is prima. 

Zeker de beste keuze voor zakelijke design en voor als je veel onderweg bent naar meetings of naar werk. 

Hoe kies je een zakelijke laptop

Het kiezen van een zakelijke laptop is niet te ingewikkeld. Er zijn wel een aantal punten waar je naar moet kijken. Als je veel onderweg bent dan wil je zeker zijn dat je een laptop neemt dat niet veel weegt. 

Voor een zakelijke laptop wil jij een 14 inch of 13 inch laptop kiezen. Deze zijn kleine laptops die niet veel wegen en zijn zeker de beste zakelijke laptops omdat ze sterke processors hebben. 

De meeste 14 en 13 inch laptops komen met sterke processors zoals de i7 en i9 processors. Deze zijn ook heel uitstekend voor zware programma’s die veel zakelijk worden gebruikt zoals Adobe programma’s, Office pakketten enzovoort. 

Natuurlijk wil je zeker zijn dat je processor een i7 of i9 processor is. Daarnaast wil je ook kijken dat de processor 4 cores heeft of meer. De cores zijn een soort van kleine unit of robotje die werk op een bepaalde snelheid dat heeft Ghz. Door meer cores te hebben en een hoge snelheid zoals 4 Ghz of hoger kun je makkelijk zware programma’s gebruiken. 

Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat de laptop die je kies  voldoende batterijduur heeft. Het zou irritant zijn als je tijdens een meeting je laptop aan de stekker moet zetten omdat het snel leeg raakt. Je wilt een laptop met tenminste 10 uur batterijduur

Voor de werkgeheugen is het vanzelfsprekend dat de laptop 16GB ram heeft of meer. Dit is genoeg om zowel zware programma’s te kunnen gebruiken en multitasken. Je wilt toch wel zeker zijn dat je meerdere taken kan uitvoeren zonder dat de laptop gaat vastlopen. 

Ook moet je kijken naar wat voor usb poorten de laptop heeft. Als een zakelijk persoon of tijdens je werk zal je veel moeten presenteren. 

Je moet je plannen of  projecten presenteren en daarvoor heb je een HDMI poort nodig. Het is vaak niet zo handig om een c-hub continue bij je te hebben omdat je deze soms wel kan vergeten en ze zijn zeker duur. Neem dus daarom een laptop met een HDMI poort als je dat kan en als je veel moet presenteren. 

Tenslotte de design, de design van een laptop is wat uitstraalt en laat andere zien wat voor type persoon je bent. Als je een gaming laptop gebruikt dan zullen mensen denken dat je een gamer bent. De meest gekozen zakelijke laptops zijn de macbook laptops en dat komt niet als een verrassing voor. De laptops hebben een super professionele en schoon design wat makkelijk past bij studenten en als je verder gaat werken. 

Conclusie

Het zoeken naar de beste zakelijke laptop is soms ietsjes moeilijk omdat je soms niet weet of een laptop wel beschikt wat je nodig zal hebben. Hier heb ik voor jou de beste laptops in prijs en kwaliteit die je kan nemen voor zakelijk gebruik. 

Voordat je weg gaat! Laat me weten in de comments wat je van deze laptops vindt. Ga jij er een halen? En zo welke wordt het.