De Lenovo laptops

Lenovo Laptops zijn een van de meest gekozen laptops die er nu zijn. Dankzij de goede prijzen en de kwaliteit van deze laptops worden ze veel gekozen door consumenten. 

Als je alleen maar wilt internetten, gamen of laptops gebruiken om te gamen beschikken Lenovo over de laptops die je daarbij zullen helpen. 

Tijdens deze artikel zullen we de beste lenovo laptops bespreken die je kunt gebruiken voor bepaalde activiteiten. Hieronder hebben we de top 5 beste lenovo laptops die je kunt kiezen deze jaar en verder. 

Top 5 Beste Lenovo laptops

Dit zijn de top 5 beste lenovo laptops die we hebben gekozen. Als je er niet mee eens bent dan kun je altijd een comment achter laten. Als je graag meer lenovo laptops keuzes wilt zien dan kun je bij coolblue de beste laptop website meer laptops bekijken. Je kunt ook HIER klikken en kun je meteen alle lenovo laptops bekijken. 

De Lenovo IdeaPad S145-15IWL

Lenovo IdeaPad S145-15IWL 81MV00HNMH Main Image

Als eerst hebben de Lenovo IdeaPad S145. Dit is zeker een van de beste lenovo laptops dankzij de componenten die het beschikt voor de prijs. 

Deze lenovo laptop is een 15,6 inch laptop die geweldig is voor als je foto’s wilt gaan bewerken naast je dagelijkse taken. Deze laptop kan gebruikt worden voor de meeste taken die je dagelijks doet. 

Verder heeft deze laptop een Full HD resolutie waarop je geweldig video’s kunt bekijken en ook foto’s kunt bewerken. Dankzij deze resolutie zie je alles meer helder en op een goede kwaliteit. 

De paneel van deze laptop is een TN paneel. Een TN paneel is goed voor een laptop van deze prijs. Met een TN paneel kun je foto’s alsnog bewerken maar niet zo goed met kleuren gaan werken als met een IPS paneel. 

De processor van deze laptop is een uitstekende cpu die veel wordt gebruikt. De processor is de intel core i5 quad core(4) processor met een geweldige kloksnelheid van 1.6Ghz tot 3.9Ghz. Dit geeft aan dat de processor tussen deze twee snelheden werkt om de beste prestaties te leveren. 

De werkgeheugen van deze laptop is 8GB. 8GB ram is meer dan genoeg om taken te doen die niet zwaar zijn op de laptop. Denk eraan je dagelijkse taken, videos bekijken en series. Als je foto’s wilt bewerken is 8GB ook genoeg. Deze ram is niet genoeg voor als je video’s gaat bewerken en zal je een betere laptop moeten kopen. 

Tenslotte heeft deze geweldige lenovo laptop een SSD en niet een HDD. Dit is super belangrijk want de verschil tussen een SSD en HDD is super groot. Met een SSD start je laptop binnen 15 seconden en kun je ook snel aan de slag gaan. Daarnaast gaat de SSD sneller met de data van je laptop waardoor alles wat je doet sneller gaat dan op een HDD. De SSD in deze laptop is 128GB en dit meer dan genoeg voor als je geen grote bestanden gaat opslaan. 

Lenovo Chromebook S330 

Lenovo Chromebook S330 81JW0008MH Main Image

Als tweede hebben we de Lenovo Chromebook S330. Dit is een prima laptop voor als je van de Chromebook OS houdt. Als je alleen dagelijkse taken wilt doen op een laptop is dit een geweldige lenovo laptop voor jou. 

Deze lenovo laptop is een 14 inch laptop die zeer klein is waardoor je het makkelijk kan vervoeren en overal met je mee kunt nemen. 

Verder heeft deze lenovo mini laptop een Full HD resolutie waardoor je films, series en videos op een geweldige resolutie kunt bekijken en beleven. 

De paneel van deze laptop is een TN paneel waarmee je de  kleuren ok kunt zien maar niet zo goed als een IPS paneel. Een ips paneel wordt meestal gekozen door grafisch designers die veel met kleuren bewerking moeten werken. 

De processor van deze mini lenovo laptop is de MediaTek Quad core(4) met een kloksnelheid van 2.1Ghz tot 2.1Ghz. Dit geeft aan dat de processor non stop op een 2.1Ghz snelheid werkt. 

De werkgeheugen van deze laptop is 4GB. Met 4GB kun je alleen dagelijkse taken doen en niet veel meer. Je zal alleen internet kunnen browsen met deze laptop is kleine applicaties draaien zoals gmail enzovoort. 

Als laatste hebben we de opslag van deze laptop. De opslag van deze laptop is een flash met 64GB en dit is zeker een geweldige opslag want zoals de ssd werkt de flash ook heel snel. 

Lenovo IdeaPad S340 

Lenovo IdeaPad S340-15IWL 81N800JTMH Main Image

De Lenovo IdeaPad S340 is een uitstekende student lenovo laptop die krachtig is voor bijna alles wat je zal doen tijdens school. Denk aan video’s en foto’s bewerken of onderzoek doen online en snel aan de slag gaan tijdens de les. 

Deze studenten lenovo laptop is 15.6 inch waardoor het niet te groot is om mee te nemen naar school of naar werk. Deze laptop heeft een Full HD resolutie waardoor je foto’s en video’s kunt bewerken op een Full HD resolutie en daarnaast kun je ook video’s, series en films op hd bekijken. 

Want heel goed is aan deze lenovo laptop is dat het beschikt over een IPS paneel waardoor je de ware kleuren op deze laptop kunt zien. Dankzij de IPS paneel worden alle kleuren perfect op het beeldscherm weergegeven. 

De processor van deze lenovo laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1,8 Ghz tot 4,6 Ghz. Dit is een geweldige processor voor foto en videobewerking voor studenten. 

Verder heeft deze laptop 8GB werkgeheugen waardoor je makkelijk je dagelijkse taken kunt uitvoeren en foto’s bewerken. Je kunt ook video’s bewerken met deze laptop maar je zal niet veel andere taken tegelijk doen tijdens het bewerken van video’s. 

De opslag van deze laptop is een SSD. Een SSD op een laptop is cruciaal componenten omdat dankzij de ssd start je laptop binnen 15 seconden en kun je snel aan de slag op school of werk. De SSD capaciteit is 256GB en dit is genoeg voor video’s en foto’s die je bewerkt en programma’s.

Lenovo Yoga 530-14IKB

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK01A5MH 2-in-1 Main Image

De Lenovo Yoga 530 is een geweldige laptop voor gebruikers die graag meer flexibiliteit willen. Omdat dit een 2 in 1 lenovo laptop is, is het heel handig om te gebruiken voor dagelijkse taken en om overal mee te nemen. 

Deze laptop is 14 inch groot waardoor je het makkelijk kan vervoeren en daarnaast beschikt deze laptop over een Full HD resolutie waardoor je alles op een geweldige kwaliteit kunt zien. 

De processor van deze laptop is de intel core i5 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1,6  Ghz tot 3,4 Ghz. Dit is een geweldige processor waardoor je makkelijk door het internet kan surfen en applicaties kunt draaien zonder probleem. 

De werkgeheugen in deze mini lenovo laptop is 8GB ram. Met 8GB ram kan je makkelijk je dagelijkse taken doen en ook multitasken. 

Verder heeft deze laptop een opslag van 256GB SSD. Zoals eerder al verteld is het heel belangrijk dat als je een laptop gaat kopen dat deze een ssd beschikt omdat een ssd heel sneller is dan een hdd. Dankzij een ssd start je laptop binnen 15 sec. Daarnaast werkt een ssd sneller met je gegevens dan een hdd. 

Lenovo Legion Y540-15IRH

Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX002QMH Main Image

De Lenovo Legion T540-15IRH is een geweldige lenovo laptop die 15,6 inch is met een uitstekende resolutie waarmee je alles goed kunt zien. 

De resolutie van deze lenovo laptop is een Full HD resolutie van 1920 x 1080 waarop je alles op een goede kwaliteit kunt zien. Verder heeft deze laptop een IPS paneel waardoor je videos, films en series op hoge kwaliteit kunt zien. 

Verder heeft de beeldscherm van deze laptop een verversingssnelheid van 144Hz waardoor je games super snel zullen draaien en daarnaast ook je laptop. Verversingssnelheid zorgt ervoor dat je laptop meer wordt ververst zodat je meer kunt zien in zeer milliseconden. 

De processor van deze laptop is de intel core i7 hexa core(6) met een kloksnelheid van 2,6 Ghz tot 4,5 Ghz waardoor deze laptop supersnel gaat in bijna elke applicatie die er is. 

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB en dit is meer dan genoeg om van alles te doen. Je kan makkelijk multitasken met 16GB ram en je kan zeker gamen met deze laptop. 

De opslag van deze laptop is een SSD met 1TB. Omdat het een ssd is zal de laptop binnen 15 seconden starten. Een ssd is een van de snelste opslag type die er is. 

Tenslotte en belangrijkste is de videokaart in deze laptop. Dit is een gaming laptop met een geweldige design. De videokaart van deze laptop is de Nvidia GeForce RTX 2060 met 6GB vram waardoor je elke game op hoge instelling kunt spelen zonder enige probleem. Daarnaast dankzij alle andere componenten zal dit een geweldige laptop zijn om alles te kunnen doen. 

Voordelen van de Lenovo laptops

Lenovo heeft een welverdiende reputatie als de koning van productiviteit. Met hun focus op lange batterijduur en groot gebruiksgemak nemen de beste laptops van Lenovo, met name de ThinkPads, een deel van de vervelende wrijving weg waardoor u uw taken snel kunt voltooien.

Over lenovo

Lenovo is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van persoonlijke technologie en produceert innovatieve pc’s en mobiele internetapparaten. Nu, # 286 op de Fortune 500-lijst, is Lenovo ’s werelds grootste pc-leverancier en het op drie na grootste smartphone bedrijf.

Categorized in:

Tagged in: