De beste laptops voor 700 euro zijn gewone laptops. Deze laptops worden meestal gebruikt voor dagelijkse taken zoals door het internet surfen, e-mailen en tekstverwerken maar ook om foto’s te bewerken. Tijdens deze artikel zullen we u een aantal van de meest gekozen laptops laten zien die 700 of minder kosten zo dat u deze kunt bekijken en zien of u deze wilt kopen.

Geschikt voor studie en onderweg

De Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH is de geschikte laptop voor studie en onderweg die tussen de 600 en 700 zit. Daarom hebben we deze tussen de beste laptops voor 700 euro.
De Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH is een perfecte keus voor als je een studie wilt volgen die niet veel vereist. Deze product zal u wensen vervullen omdat het door zoveel mensen wordt gekocht en iedereen die het al heeft gekocht veel positieve meningen erover  hebben geschreven.
(De Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH – De Ultiem laptop keuze 2 in 1 van de beste laptops voor 700 euro. De Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH is een uistekende keus die door veel wordt genomen omdat het goed genoeg is.
Na onze onderzoek over de Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH  kwamen we achter dat deze product wel veel positive punten heeft maar ook veel negatieven punten. Daarom hebben wij besloten om deze positive en negative punten met jullie te delen zo dat als jullie deze product willen kopen of dachten om te kopen alvast meer weten over dit product.
 voorkant Yoga 520-14IKB 80X800WMMH

Na onze onderzoek kwamen we er achter dat de Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH  deze positive mening het meest heeft gekregen:

Positive punten:
– Licht als een veertje
– Batterij duur is lang
– Snelheid is uitstekend
– Eenvoudig

– Scherp beeld

Daarna vonden wij dat jullie ook de negative punten moesten weten voor dat jullie het product kopen is dit zijn de negative punten:

Negative punten:
– Geen numeriek toetsenbord

– Werkt lichtelijk verslavend

WAT VINDEN WIJ VAN DE Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH

Wij vinden dat de Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800WMMH   bij de beste laptops voor 700 euro hoort omdat het door vele worden gekocht en zij vinden het helemaal goed. Maar als je vind dat je geen laptop en tablet combinatie wilt dan zal je een van deze andere laptops kiezen.

Internetten, e-mailen & tekstverwerken

Een uitstekende laptop voor internetten, e-mailen en tekstverwerken. De HP 17-bs092nd heeft een schermgrootte van 17.3 inch dat groot genoeg is.

De processor is Intel core i3 en hiermee kan je door het internet surfen zonder dat de laptop langzaam van wordt. De ram-geheugen is 8GB waardoor je meerdere taken tegelijk kan uitvoeren zonder dat laptop crash.

Met 256 GB SSD kan je genoeg bestanden op de laptop opslaan. De SSD schijf zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart. en de videokaart is de Intel HD Graphics 520.

De pluspunten van deze laptop zijn dat de laptop snel start, voldoende geheugen heeft, goedkoop en functioneel. Daarnaast zijn de minpunten dat deze laptop groot is waardoor het wat moeilijker is om mee te nemen.

Laptop voor Foto’s bewerking

De Lenovo Ideapad 520-15IKBR 81BF008MMH is een uitstekende laptop om foto’s te bewerken en om dagelijkse taken uit te voeren. Met over 50 reviews is deze een perfecte laptop om bij de beste laptops voor 700 euro te voegen.
 voorkant Ideapad 520-15IKBR 81BF008MMH
Met een schermgrootte van 15.6 inch heeft deze laptop een gemiddelde grote waardoor je hem makkelijk kan meenemen. De processor is een Intel core i5 en is snel genoeg om vele taken uit te voeren. De ram-geheugen is 8GB waardoor je meerdere taken kan uitvoeren. De opslagcapaciteit is 256 GB waardoor je vele bestanden kan opslaan en de videokaart is de intel UHD graphics 620 waar je alleen kleine spelletjes kan spelen.

Geschikt voor zakelijk gebruik 

De ideale laptop voor zakelijk gebruik is de Dell Vostro 3568-FX8P7. Deze laptop is een perfecte keus voor zakelijk gebruik en heeft een uitstekend design. Daarom hebben we deze tot een van de beste laptops voor 700 euro gekozen.
 voorkant Vostro 3568-FX8P7
De schermgrootte is 15.6 inch en is niet te groot waardoor je hem overall kan meenemen zonder zorgen. De processor is de Intel Core i5 en hier kan je bijna elke programma op draaien zonder dat je laptop er van trager wordt. de ram-geheugen is 4GB en met deze 4 gb kan je een aantal taken tegelijk uitvoeren zonder dat je laptop gaat crashen.

Geschikt voor video bewerking 

Voor sommige opleidingen of werk heb je een laptop nodig waarop je videos kan bewerken. De HP 15-bw091nd is een uitstekende keus voor als je dit moet gaan doen en de prijs is ook goed. Door prijs en kwaliteit hebben we besloten om deze laptop bij de beste laptops voor 700 euro toe te voegen.
voorkant 15-bw091nd
De schermgrootte is 15.6 inch en is een gemiddelde grote waardoor je deze overall kan meenemen zonder zorgen. De processor is een AMD A9 processor waarop je veel applicaties kan draaien. De ram-geheugen is 8GB en hierdoor kan je meerdere taken uitvoeren. De opslagcapaciteit is 128 GB SSD met daarbij 1 TB HDD waardoor je veel opslagruimte heb voor je videos en door de SSD start de laptop binnen 15 seconden. De videokaart is een AMD Radeon 520 en hier kan je alleen kleine spelletjes op spelen.Met over 950 reviews en 4.5 sterren vonden wij dat me ook de plus en min-punten moesten vermelden. Veel van de gebruikers vonden dat de laptop snel was door de SSD, geheugen is goed, mooi en dun is, goed geluid, mooi bleed, snel. Daarnaast waren er een aantal min-punten zoals dat de num-lock vreemd deed af en toe en bouw kwaliteit.Om meer te weten over deze producten kan je op de link in te tekst klikken. Als je meer beste laptops voor 700 euro wilt zien dan kan je hier klikken.

Categorized in:

Tagged in: