De beste laptops voor 600 euro zijn normale laptops. Deze laptops worden meestal gebruikt voor dagelijkse taken zoals door het internet surfen, e-mailen en tekstverwerken. Maar daarnaast  worden ze ook gebruikt voor foto’s bewerken en meer. Tijdens deze artikel zullen we u een aantal van de meest gekozen laptops laten zien die 600 of minder kosten zo dat u deze kunt bekijken en zien of u deze wilt kopen.

Foto’s bewerken

De Lenovo Ideapad 320 is een krachtige laptop waarop je foto’s kan bewerken. Deze laptop heeft over 50 reviews en heeft 4.5 sterren. Daarom ligt deze bij de beste laptops voor 600 euro.
voorkant Ideapad 320-14IKBN 80XK00XBMH
Deze laptop heeft een aantal voordelen en nadelen en deze willen we graag aan u doorgeven samen met een aantal specificaties van dit product. Dankzij de SSD schijf start deze laptop binnen 15 seconden. De intel core i5 processor is geschikt om te multitasken. Ook dankzij de usb c 3.1 aansluiting kan je grote  bestanden binnen enkele seconden overzetten. De minpunten zijn dat door de HD resolutie is het beeld minder scherp en dat er een DVD speler ontbreek.

Internetten, E-mailen & Tekstverwerken

De HP 15 is een perfecte laptop voor als je alleen maar wilt internetten, e-mailen & tekstverwerken en daarom hebben we deze bij de beste laptops voor 600 euro.
voorkant 15-bs590nd
Met een schermdiagonaal van 15,6 inch is dit een perfecte laptop die een gemiddelde grote heeft. De processor is de Intel core i3. De ram-geheugen is 8GB waardoor je meerdere taken tegelijk kan uitvoeren ter wel je werkt. Met een opslagcapaciteit van 1 TB HDD kan je veel bestanden opslaan maar denk eraan dat omdat het geen SSD is kan je laptop niet binnen 15 seconden opstarten. De videokaart in deze laptop is de Intel HD Graphics 520 waarmee je kleine spelletjes kan spelen.

2 in 1 Laptop van de beste laptops voor 600 euro

Als je het beter vind om een combinatie tussen laptop en tablet te hebben dan is de Lenovo Yoga 520 een uitstekende keus. Daarom zit ie tussen de beste laptops voor 600 euro.

voorkant Yoga 520-14IKB 80X800LAMH

Met een touchscreen scherm kan je alles controleren met je eigen vingers en zo kan je dingen makkelijker laten zien. De schermdiagonaal van deze laptop is 14 inch waardoor het niet te groot is. De procesoor is de Intel pentium en deze worden veel gebruikt in standaard laptops. De ram-geheugen is 4GB en hiermee kan je wel een aantal taken tegelijk uitvoeren maar niet veel. De opslagcapaciteit is 128 GB SSD en de SSD schijf zorgt ervoor zodat deze laptop binnen 15 sec opstart. De videokaart is de Intel HD Graphics 610 en deze kan alleen maar games draaien die niet veel vragen zoals dota 2, league of legends etc.

Geschikt voor studie & onderweg

De HP 14 de geschikte laptop voor studenten en mensen die veel op pad zijn. Ook een van de redenen waarom deze tussen de beste laptops voor 600 euro zit.

voorkant 14-bs092nd

De laptop heeft een schermgrootte van 14 inch. De processor van deze laptop is een intel core i3 die wel snel genoeg is . De ram-geheugen is 4GB en je kan alleen maar een aantal taken tegelijk kan uitvoeren. De opslagcapaciteit is 128GB SSD en de SSD schijf zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart zodat je snel aan de slag kan gaan. De videokaart is de intel HD Graphics 520 en kan geen zware games aan.

Voor meer beste laptops voor 600 euro kan je hier klikken.

Categorized in:

Tagged in: