De beste laptops voor 500 euro

De beste laptops voor 500 euro zijn niet zo erg sterk. Deze laptops worden meestal gebruikt voor dagelijkse taken zoals door het internet surfen, e-mailen en tekstverwerken. Tijdens deze artikel zullen we u een aantal van de meest gekozen laptops laten zien die 500 of minder kosten zo dat u deze kunt bekijken en zien of u deze wilt kopen.

Geschikt voor studie en onderweg

De HP 15-bw090nd is een laptop die geschikt is voor studie en onderweg. Deze laptop heeft over 950 reviews en 4.5 sterren bij de rating. Daarom hebben we deze in de lijst van beste laptops voor 500 euro.
voorkant 15-bw094nd
De schermdiagonaal van deze laptop is 15,6 inch en de processor is een AMD A6. deze AMD processor is geschikt om te surfen door het internet en om kleine opdrachten te doen. De ram-geheugen van deze laptop is 8GB waardoor je meerdere taken tegelijk kan uitvoeren zonder dat je laptop langzaam ervan gaat worden.

De opslagcapaciteit is 128 GB in een SSD schijf, De SSD schijf zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 sec opstart. De videokaart op deze laptop is de AMD Radeon R4 en deze is niet geschikt om ermee te gaan gamen. Daarnaast pas er bij deze mooie laptop een een uitstekende laptopsleeve en muis zoals de Case logic Sleeve 15.6 en de Trust Vivy draadloos mini muis zwart.

Goedkopere laptop 

De Acer Chromebook 14 CB3-431-C5K7 met over 125 reviews en 4.5 sterren. Deze is een wat goedkopere laptop en heeft ook zeer lage opslagcapaciteit en is meer bedoeld voor als je alleen maar wilt surfen op internet en series kijken. Daarom hebben we deze in de lijst van beste laptops voor 500 euro.
voorkant Chromebook 14 CB3-431-C5K7

De schermdiagonaal is 14Inch en is best wel klein waardoor je deze laptop ook kan meenemen naar vrienden of familie. De processor is een Intel Celeron. Daarnaast heeft deze laptop 4GB Ram-geheugen dat is meer dan genoeg om op internet te surfen. De opslagcapaciteit van deze laptop is 32GB flash en je kan hier niet veel gegevens opslaan. De videokaart is de Intel HD Graphics en is niet bedoeld om te gamen maar je kan wel kleine spelletjes spelen. Bij aankoop van deze laptop krijg je 90 dagen Google play Music erbij.

2 in 1 laptop een van de beste laptops voor 500 euro

De Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP is een uitstekende Chromebook 2 in 1 laptop met touchscreen. Omdat veel mensen dit  beter vinden hebben we deze tot een van de beste  laptops voor 500 euro gekozen.
voorkant Chromebook R13 CB5-312T-K7SP

De schermdiagonaal is 13 Inch met touchscreen waardoor je alles gemakkelijker kan beheersen. De processor is een Mediatek processor en de ram-geheugen is 4GB waardoor je een aantal taken tegelijk kan uitvoeren. De opslagcapaciteit is 64 GB waardoor je gegevens kan opslaan maar niet veel. De videokaart is Imagination GX6250 en is niet bedoeld om te gamen. Door de flash geheugen start de laptop binnen 15 sec en daarnaast onderteunt deze laptop Google play Store waar je games, boeken , muziek, films en de android app downloadt.  Omdat dit een chromebook is werken windows programma’s hier niet op en daar moet je wel voor uitkijken bij het kiezen.

Om meer beste laptops voor 500 euro te kijken klik dan HIER.