De beste laptops met touchscreen – Beste keuzes

Een laptop met touchscreen is heel belangrijk voor als je het irritant vind om steeds de laptop muis te gebruiken. 

Met een van de laptops met touchscreen kan je makkelijk door alles browsen. Daarom bespreek ik hier de beste laptops met touchscreen die jij kan kiezen. 

De beste laptops met touchscreen – Top 5 

Lenovo 2 in 1 touchscreen laptop – Yoga 530 

Een van de beste laptops met touchscreen is de Lenovo Yoga 530. Dit is een zeer coole 2 in 1 laptop touchscreen van lenovo die over 260 reviews heeft gekregen. 

De touchscreen laptop is 14 inch en is geweldig om overal mee te nemen. Daarnaast ook omdat je soms s avond films en series wilt kijken kan dat heel makkelijk met deze laptop. 

Laptops met touchscreen - Lenovo Yoga 530

Omdat het een 2 in 1 laptop is met touchscreen heb je de onderkant van de laptop waar de toetsenbord is niet nodig. Omdat jij makkelijk kan surfen met de touchscreen. 

Uit de reviews die deze laptop heeft gekregen van andere gebruikers is dat dit een snelle laptop is met een zeer mooie design. De geluid van de laptop is ook heel goed en je kan lekker films en series kijken naast je dagelijkse taken. 

De laptop heeft een Full HD beeldscherm waarin je geweldige series en films kan kijken op hoge kwaliteit. Daarnaast worden de kleuren op deze beeldscherm perfect weergegeven door de IPS paneel. 

De processor in dit 2 in 1 touchscreen laptop is de intel core i5 quad core processor. Dit is een razendsnelle processor waarmee je zelfs foto’s en ook kleine video’s op kan bewerken. 

Wil je ook meteen multitasken?

Dankzij de 8GB werkgeheugen van deze lenovo 2 in 1 touchscreen laptop kan je multitasken. Je kan ook terwijl je iets doet ook muziek luisteren of iets anders. 

Deze touchscreen laptop heeft een ssd met 256GB. Een ssd is zeker je beste keus voor een laptop. 

Een ssd zorgt voor dat de laptop binnen 15 seconden opstart en kan je ook sneller aan de slag. Verder kan je ook deze laptop gebruiken voor onderweg. 

Verder heeft deze laptop met touchscreen een windows 10 operating systeem waardoor je alles kan downloaden wat jij maar wilt. 

Lenovo IdeaPad touchscreen C340 

De Lenovo Touchscreen IdeaPad C340 is een touchscreen laptop die gebruikt kan worden voor fotobewerking. 

Dit is een 15 inch touchscreen laptop met een geweldige prijs. De laptop kan ook gebruikt worden als een tablet omdat je het kan klappen. 

Lenovo IdeaPad C340-15IWL 81N5005LMH 2-in-1 Main Image

Deze 15.6 inch lenovo touchscreen laptop heeft een full hd beeldscherm waarin je geweldige video’s kan bekijken. 

Daarnaast kan je ook geweldige foto’s erop bewerken omdat je op full hd dit kan doen. De kleuren voor als je foto’s gaat bewerken is ook belangrijk. 

Dankzij de ips paneel van de laptop kan je de kleuren op de beeldscherm goed zien. Ips paneel is een van de enige panelen die de ware kleuren weergeeft. 

Dankzij de processor van deze laptop kan je dit touchscreen lenovo laptop gebruiken voor fotobewerking. 

De intel core i5 quad core processor heeft een kloksnelheid van 1.6Ghz tot 3.9Ghz. Dit is een geweldige processor die snel genoeg is voor fotobewerking en dagelijkse taken. 

Multitasken gaat ook heel smooth met dit laptop. De laptop heeft een werkgeheugen van 8GB en dit is genoeg voor multitasken en fotobewerking. 

De opslag van dit laptop is een ssd van 256GB. Dit is genoeg opslag voor als je dagelijkse taken gaat uitvoeren en foto’s gaat bewerken. Fotobewerking neemt niet zoveel opslag als videobewerking.

Lenovo ChromeBook touchscreen C340

De lenovo Chromebook C340 is een wat goedkope laptops met touchscreen die je kan gebruiken voor dagelijkse taken. 

Dit is een 15.6 inch touchscreen laptop van lenovo met een full hd resolutie en een ips paneel. Dit maakt het een zeer goede laptop om films te kijken en series. 

Lenovo Chromebook C340-15 81T90008MH Main Image

Dankzij de ips paneel kan je altijd de ware kleuren zien op de beeldscherm van de laptop. De processor van de laptop is ook snel genoeg om je dagelijkse taken uit te voeren en om series en films te kijken. 

De werkgeheugen is voldoende om te internetten en je dagelijkse taken uit te voeren. De werkgeheugen is 4GB en daarnaast heeft dit laptop een Flash drive van 128GB. 

Microsoft Touchscreen Surface Pro 7

Een goede touchscreen laptop van microsoft is de Microsoft Surface Pro 7. Dit is een geweldige laptop die sterk genoeg is om fotos te bewerken. 

Dit is een zeer kleine touchscreen laptop van 12.3 inch waardoor je deze makkelijk kan vervoeren. De paneel van dit laptop is ook een ips paneel die de kleuren goed weergeeft op de scherm. 

Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Black Main Image

De snelheid van deze laptop is zeer snel. Dankzij de intel core i5 quad core(4) processor met een snelheid van 1.1 Ghz tot 3.7Ghz kan je makkelijk door alles browsen zonder vertraging. 

Zelfs is multitasken ook niet super moeilijk door de 8GB werkgeheugen. Met deze werkgeheugen kan je makkelijk een aantal taken tegelijk uitvoeren. 

De opslag van dit laptop is een ssd die zeer handig is voor een laptop. De SSD is 256GB en dit is voldoende voor je programma’s en je bestanden. 

HP Touchscreen laptop Envy X360

Een HP touchscreen laptop is de Envy X360. Dit is een van de beste laptops met touchscreen dankzijd e design. Dit is een geweldige keus voor als je een touchscreen laptop wilt. 

Ook dit is een 15.6 inch touchscreen laptop met geweldige reviews van andere gebruikers. De laptop is zeer sterk en kan gebruikt worden voor fotobewerking en ook voor videobewerking maar niet voor grote videos. 

HP ENVY x360 15-dr1945nd voorkant

De laptop heeft een geweldige ips paneel waarmee je de kleuren goed kan zien op de beeldscherm. De processor in de intel core i5 quad core processor met een goede snelheid. 

Snel door het internet en ook multitasken kan heel gemakkelijk dankzij de 8GB werkgeheugen van dit laptop. Tenslotte is de opslag een ssd van 512GB. 

Dit is meer dan genoeg opslag voor als je foto’s en ook kleine video’s wilt gaan bewerken en opslaan. Ook je programma’s kan je hierop hebben zonder enige probleem. Dit is zeker een van de beste laptop met touchscreen. 

Naast een laptop is het ook belangrijk dat jij een antivirus programma gebruik zodat je niet je bestanden kwijt raak door virus. Ook kan je gebruik maken van een geweldige laptop tas of een sleeve om je laptop te beschermen.