De beste laptops van 2019

Beste laptop voor fotobewerking in 2019

Apple macbook Pro 13

Apple MacBook Pro 13'' (2017) MPXT2N/A Space Gray bovenkant

De Apple macbook pro 13 is een van de beste laptop in 2019. Deze is een kleine laptop met zeer sterke componenten die je zullen helpen om foto’s te bewerken in 2019 en verder.

Dit is een 13,3 inch laptop met een ips paneel. De ips paneel zorgt ervoor dat je de ware kleuren kunt zien bij elke foto die je graag wilt gaan bewerken.

De processor in deze macbook is de intel core i5 processor met een snelheid van 3.6 Ghz en een cache 4 MB. De ram geheugen in deze laptop is 8GB ram die meer dan genoeg is voor fotobewerking.

De opslag van deze macbook is een SSD met 256GB. De SSD is heel handig voor als je foto’s wilt gaan bewerken. Dit komt omdat foto’s niet veel opslag nemen zoals bijvoorbeeld videos.

Dell XPS 15

Dell XPS 15 9570 CNX97003 bovenkant

De Dell xps 15 is een 15,6 inch laptop met een uitstekende beeldscherm waarin je alle foto’s in ware kleuren kunt zien.

De processor van deze laptop is de Intel core i7 processor met een snelheid van 4.1 Ghz. De cache van deze processor is 9MB en hier wordt tijdelijk informatie opgeslagen voor de processor om sneller te werken.

De laptop heeft een uitstekende opslag. De opslag van de laptop is 512GB SSD. De SSD is zeer snel en zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart en sneller omgaat met bestanden.

Beste laptop voor videobewerking

Dell XPS 15

Dell XPS 15 9570 CNX97003 bovenkant

De Dell xps 15 is een uitstekende laptop voor videobewerking in 2019 en zeker hoort deze tot een van de beste laptops in 2019. Deze laptop is een 15,6 inch laptop met een uitstekende paneel. De ips paneel is uitstekend voor als je video wilt gaan bewerken. Dit komt omdat de ips paneel de ware kleuren weergeeft.

De processor van deze laptop is een intel core i7 processor met een kloksnelheid van 2.2 ghz en een turbo snelheid van 4.1 Ghz. Deze processor heeft 6 cores en ze werken allemaal op deze snelheid waardoor je veel meer kunt gaan doen tegelijk.

De werkgeheugen of terwijl ram is uitstekend en van de beste kwaliteit. De ram in deze laptop is de nieuwste gemaakte ram van ddr4. De ram is 16GB ram en het zijn 2 x 8GB sticks.

Daarnaast is de opslag van deze laptop een SSD van 512GB. Dit is meer dan genoeg geheugen om video’s op te slaan. Als je grotere projecten hebt en je hebt niet genoeg opslag kun je altijd een externe harde schijf kopen.

Tenslotte is de videokaart van deze laptop de GTX 1050 TI met 4GB VRAM. Dit is zoals de ram maar dan voor de videokaart. Met deze videokaart kun je games spelen op medium en sommige op high.

HP Spectre x360

HP Spectre X360 13-ap0250nd Main Image

De HP Spectre x360 is een uitstekende laptop die klein genoeg is waardoor je deze overal kan meenemen.

De Ips paneel in deze laptop zorgt ervoor dat je alle video’s in ware kleuren kunt zien. Dit zal ze zeker helpen zodat je precies de perfecte kleuren kunt toepassen en effecten aan je projecten.

Deze videobewerking laptop is uitstekend voor 2019 en verder dankzij de onderdelen die het beschikt. Deze 13,3 inch laptop heeft een Full HD beeldscherm.

Daarnaast is de processor een intel core i7 processor met een snelheid van 4,6 Ghz in turbo mode en normaal op 1.8 Ghz.

De ram is 16GB van type DDR4 en is de snelste type ram die er tot nu toe is. De Opslag van deze laptop is 512GB van type SSD. de SSD is een van de snelste opslag type die er is.

 

Goedkope laptop in 2019

Hp 15

HP 15-db0930nd Main Image

De HP 15 is een uitstekende laptop voor de prijs. De prijs van deze laptop ligt tussen 450 en 500 euro. Dit is een 15,6 inch laptop met een full hd beeldscherm. De paneel van deze laptop is een TN paneel. Dit is zeer goed maar niet goed om foto’s te bewerken.

Dit is een uitstekende laptop voor dagelijkse taken en de processor van deze laptop is een AMD A9. Dit is een dual core(2) processor met een kloksnelheid van 3,1Ghz en een turbo snelheid van 3.7 Ghz.

De werkgeheugen van de laptop is 8GB van type DDR4. Dit is de snelste type ram die er op dit moment is. Daarnaast is de opslag van deze laptop 256GB van type SSD.

Asus Vivobook S14Asus VivoBook R540NA-DM087T Main Image

Een van de goedkoopste laptops die er is, De Asus vivobook S14. Deze laptop  heeft een perfecte prijs voor als je niet veel wilt uitgeven voor een laptop. Zeker zul je geen extreme laptop krijgen maar wel een laptop waarmee je je dagelijkse taken kan uitvoeren.

Deze laptop is een 15,6 inch laptop met een full hd beeldscherm. De processor van deze laptop is de intel celeron Dual core met een kloksnelheid van 1.1 ghz en een turbo snelheid van 2.4 ghz.

De werkgeheugen van deze laptop is 4GB. 4GB is genoeg voor als je dagelijkse taken wilt gaan doen. Denk hieraan zoals e mailen, internet browsen en film kijken. Daarnaast is de opslag van deze laptop een SSD. Deze ssd beschikt over 128GB is dit is meer dan genoeg om foto’s en bestanden op te slaan.

Beste gaming laptops in 2019

Hp Pavilion 17

HP Pavilion 17-ab497nd Main Image

De HP Pavilion 17 is een uitstekende laptop voor als je wilt gaan gamen maar niet een laptop wilt die er extreem uitziet als voor gamers.

Dit is een 17 inch laptop met een full hd scherm. De paneel van deze laptop is een IPS paneel. Deze paneel zorgt ervoor dat je de ware kleuren van alles ziet. Zeker ook handig voor als je foto’s of video’s wilt gaan bewerken met deze laptop.

De processor in deze laptop is de Intel core hexa(6) i7 processor met een kloksnelheid van 2.2 Ghz en een turbo snelheid van 4.1 Ghz.

De ram geheugen van deze laptop is 16GB DDR4. De DDR4 ram is de snelste type ram die er nu is. Daarnaast is de opslag een combinatie van SSD en HDD. De HDD is 1000 GB en de SSD is 256GB.

Tenslotte de meest belangrijk aan een gaming laptop is de videokaart of wel gpu genoemd. Deze laptop beschikt over een low end gaming videokaart, de gtx 1050 beschikt over 2GB vram waarmee je low end games kan spelen als je graag ook video en foto’s wilt gaan bewerken.

Als je erg graag wilt gaan gamen dan kan je de laptop hieronder bekijken.

Lenovo Legion Y530

Lenovo Legion Y530-15ICH 81FV00GFMH rechterkant

De Lenovo legion Y530 is een uitstekende laptop voor als je high end games wilt gaan spelen. Deze 15,6 inch laptop heeft een full hd beeldscherm met een IPS paneel die zorgt ervoor dat je de ware kleuren ziet op de beeldscherm.

De processor van deze laptop is een hexa core(6) intel core i7 processor met een kloksnelheid van 2.2 Ghz en een turbo snelheid van 4.1 Ghz. De werkgeheugen van deze laptop is 16GB van type DDR4. De DDR4 ram is de snelste ram type die er is. Daarnaast is de opslagcapaciteit 1256GB in totaal en deze zijn verdeeld in twee schijven. Een SSD en een HDD schijf die perfect samenwerken om je games op te slaan.

Een goede kleine laptop in 2019

Dell XPS 13

Dell XPS 13 9370 BNX37001 Main Image

Een van de beste kleine laptop voor als je graag windows wilt gebruiken. De Dell xps 13 is een uitstekende keus voor als je geen mac wilt gebruiken. De dell xps 13 heeft een full hd beeldscherm met een ips paneel waardoor je foto en video kan bewerken.

De laptop heeft een quad core(4) i5 intel processor met een kloksnelheid van 1.6 Ghz en een turbo snelheid van 3.4 Ghz. De werkgeheugen van de laptop is 8GB en is meer dan genoeg voor foto of videobewerking. Tenslotte heeft deze laptop een opslag van 256GB SSD die zeer snel is met bestanden in je laptop.

Apple macbook Pro 13

Apple MacBook Pro 13'' (2017) MPXT2N/A Space Gray bovenkant

De Apple macbook pro 13 is een kleine laptop met zeer sterke componenten die je zullen helpen om foto’s te bewerken in 2019 en verder.

Dit is een 13,3 inch laptop met een ips paneel. De ips paneel zorgt ervoor dat je de ware kleuren kunt zien bij elke foto die je graag wilt gaan bewerken.

De processor in deze macbook is de intel core i5 processor met een snelheid van 3.6 Ghz en een cache 4 MB. De ram geheugen in deze laptop is 8GB ram die meer dan genoeg is voor fotobewerking.

De opslag van deze macbook is een SSD met 256GB. De SSD is heel handig voor als je foto’s wilt gaan bewerken. Dit komt omdat foto’s niet veel opslag nemen zoals bijvoorbeeld videos.