Beste Laptops van 2017

Als je opzoek bent naar de beste laptops van 2017 en je wilt graag weten welke laptop het meest zijn verkocht dan vind je hier alle informatie hiervan.

De beste laptops zijn:

Deze beste laptops zijn als beste gekozen omdat ze zo vaak door consumenten zijn gekocht. Ook daarnaast hebben deze laptops veel reacties gekregen waardoor we vinden dat ze de beste zijn. Deze laptops hebben ook allemaal 4-5 Sterren.

 

 

voorkant MacBook Air 13,3" (2017) MQD32N/A

Apple macbook air 13,3

De APPLE MACBOOK AIR 13 laptop kopen, beste laptops voor studenten die alleen ermee willen werken. Bijna iedereen is bekend met macbook want deze zijn juist de beste laptops en computers om te gebruiken bij je werk of studie. De macbook is supersnel en is de beste keus voor je als je alleen ermee wilt werken aan design, video editing, Photoshop en programming.

Image result for APPLE MACBOOK AIR 13,3

Bij het programmeren is het zeer handing omdat macbook’s komen met hun eigen ingebouwde Localhost system om je websites te bekijken die met PHP worden gemaakt. Als je hier geen verstand van heb maar je gaat studeren als een programmeur zou je wel even ernaar moeten zoeken want dit is zeer belangrijk.

Niet alleen maar is de Apple macbook air 13 goed om te programmeren maar ook om foto’s en video’s te bewerken omdat het beschikt over een van de snelste CPU’s.

Voordelen:

  • Laptop is klein
  • Dunner en lichter dan soortgelijke modellen
  • Laptop start in 15 sec dankzij de SSD schijf.

 

Nadelen:

  • Resolutie van 1440×900 Pixel is het beeld minder scherp dan een laptop met full HD.
  • Gamen, Deze laptop is zeer ongeschikt voor gamen.

 

voorkant GF62VR 7RF-1013NL

MSI GF62VR 7RF-1013NL

De MSI GF62VR 7RF-1013NL is een krachtige gaming laptop met een SSD schijf waardoor je laptop binnen 15 sec opstart. Deze laptop beschikt over de nieuwe NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart, waarmee deze laptop geschikt is voor VR en nieuwe games die nu uit komen. Deze 15,6 inch laptop is maar 2,2 kg en daarom makkelijk mee te nemen naar school, vriend of lan party.

Met de krachtige specificaties en de snelle PCIe SSD is deze MSI een van de beste laptops keuze voor gaming. Altijd lekker blijven gamen bij je vrienden of lan party met deze uitstekende laptop keus. als je meer wilt weten over deze product klik op de oranje naam aan begin van de zin.

 

voorkant Surface Pro - i5 - 8 GB - 256 GB

Microsoft Surface laptops 15

De MICROSOFT SURFACE PRO – 15 een van de beste laptops die combineer tablet met laptop. Met een intel core i5 processor en 8gb ram is deze laptop zeer snel en goed om foto’s en video’s te bewerken.

De opslagcapaciteit van deze laptop is 256GB SSD schijf waardoor je laptop binnen 15 sec opstart. De videokaart op deze laptop is niet ontzettend goed voor gamen maar je kan er wel kleine spelletjes mee spelen. Denk bijvoorbeeld hieraan minecraft en andere kleine spelletjes.

 voorkant Envy 13-ad131nd

HP Envy 13- AD131ND

De HP Envy 13- AD131ND is een zeer krachtige laptop voor je dagelijkse taken en bewerken van foto’s en video’s door de i7 processor. Daarnaast beschikt deze laptop over 8GB werkgeheugen waardoor u makkelijk meerderen taken kunt uitvoeren zonder problemen.

De opslagcapaciteit die u zal krijgen als u deze laptop koopt is 512GB in SSD schijf. De SSD schijf is zoo snel dat je laptop binnen 15 sec zal starten zo dat u snel aan de slag kunt gaan. De Videokaart in deze laptop is de Intel UHD Graphics 620. Deze videokaart is niet om high-end games te spelen maar meer om kleine spellen te spelen als minecraft, dota 2, league of legends enzo.

ZenBook Pro UX550VE-BN050T

Asus Zenbook Pro  UX550VE BN050T

De ASUS ZENBOOK PRO UX550VE-BN050T is een van de beste laptops voor gamen, foto’s en video’s editen en ook voor dagelijkse taken.Daarnaast beschikt deze laptop over 16GB werkgeheugen waardoor u makkelijk meerderen taken kunt uitvoeren zonder problemen.

De opslagcapaciteit die u zal krijgen als u deze laptop koopt is 1TB in SSD schijf. De SSD schijf is zoo snel dat je laptop binnen 15 sec zal starten zo dat u snel aan de slag kunt gaan. De Videokaart in deze laptop is de NVIDIA GeForce GTX 1050TI. Deze videokaart is zeer geschikt voor gamen, met deze videokaart kunt je elke nieuwe game spelen.

Als je meer wilt weten over de beste laptops dan kan je HIER KLIKKEN voor meer.