Beste laptops voor videobewerking

De beste laptop voor videobewerking 

Dit zijn de top 5: beste laptop voor videobewerking die we hebben gekozen. Deze laptops beschikken over de perfecte componenten die je zullen helpen om video’s te bewerken op elke moment.

Deze laptops beschikken over uitstekende cpu’s die zeer snel zijn en die zorgen dat je je video’s goed kunt renderen en dat je niet lang hoeft te wachten tot je video’s klaar na het editen.

Bekijk ook:

Goedkope laptops voor videobewerking

Betaalbare laptops voor videobewerking

4k Laptops voor videobewerking

Goede laptops voor videobewerking

  • HP Pavilion 15

Als eerst hebben we de HP Pavilion Power 15. Er zijn verschillende versies van deze laptop die je kunt kiezen aan de hand van je budget.

De budget van deze laptop zit tussen de 800 en de 1500 euro. Jij kunt zelf bepalen welke je wilt door de link te klikken op de naam hierboven. Anders kun je een van onze gekozen hieronder kiezen.

Laag Prijs HP Pavilion Power 15-cs0972nd

HP Pavilion - beste laptop voor videobewerking

De HP Pavilion Power 15 is een uitstekende en goedkope laptop voor videobewerking.

Pluspunten van dit laptop:

SSD + HDD

Snelheid

Nieuwste processor

Minpunten van dit laptop:

2x USB 1 x USB-C(3.1)

Deze 15,6 inch laptop beschikt over een scherpte van 1080P waardoor je al je video’s op HD kwaliteit zal kunnen bewerken zonder enige probleem.

Daarnaast heeft deze laptop een uitstekend beeld kwaliteit en heeft geen reflecterende beelden, waardoor je alles van elke kant kunt zien. De IPS paneel is hier het beste en elke fotograaf of professioneel videobewerker moet altijd een IPS paneel kiezen omdat deze de ware kleuren van beelden laten zien.

De processor in deze laptop is een van de belangrijkste onderdelen wanneer je graag video’s wilt gaan bewerken. De processor in deze laptop is de Intel Core i7 processor.

Dit is een quad core processor met een kloksnelheid van 1.8 Ghz en een turbo frequency van 4.0 Ghz. Tenslotte is de cache van deze laptop 8 MB en hier wordt tijdelijke informatie opgeslagen zodat de processor sneller aan de slag kan gaan. 8 MB is meer dan genoeg voor cache.

De ram geheugen is 8 GB DDR4. De DDR4 is de snelste memory die er is en is pas  een aantal jaren in de markt. De samenstelling van deze ram geheugen is 2 sticks van 4 GB en er kan in totaal 16GB in deze laptop zitten. De opslagcapaciteit van deze laptop is 1016 GB HDD, Flash en heeft een 5400 rpm.

Als je meer wilt weten over deze laptop bekijk het product via de link hierboven door op de naam van het product te klikken.

 

(Dit is een perfecte laptop voor als je niet veel geld wilt uitgeven voor een laptop. De volgende laptop gaat ietsjes boven deze prijs)

Gemiddelde prijs HP Pavilion 15

Top

Voor een gemiddelde prijs kun jij de HP Pavilion 15 en deze laptop is een 1080p full hd laptop met een uitstekende IPS paneel.

Pluspunten van de laptop:

Grote opslagcapaciteit

Snelheid

Licht in gewicht

Minpunten van dit laptop:

2x USB 1 x USB-C(3.1)

De IPS paneel laat je alle kleuren perfect zien waardoor je geen fouten zal maken tijdens het bewerken van video’s.

De processor in deze laptop is hetzelfde als vorige laptop. Het is een quad core intel core i7 processor met een kloksnelheid van 1.8 Ghz en 4.0 Ghz. Daarnaast is de cache van deze processor is 8 MB.

Verder is de ram in deze laptop 8GB DDR4. De DDR4 ram sticks zijn zeer snel en 8GB is meer dan genoeg voor videobewerking als je niet veel andere taken tegelijk doet.

De opslag van de laptop is een combinatie van SSD en HDD waarbij ze samen 1128 GB vormen voor je laptop. De harde schijf snelheid is 5400 rpm en de formaten zijn M.2 en Sata.

 

(Dit is een goede laptop voor als je snel wilt omgaan met gegevens dankzij de SSD.)

Hogere prijs betere resultaten HP Pavilion G15-cx0500nd

Front

De HP Pavilion G15 is een betere laptop met betere componenten. Dit is een 15,6 inch laptop met een Full HD beeldscherm. De resolutie van deze laptop is 1920 x 1080p.

Pluspunten van dit laptop:

Professionele look

Heerlijk snel

Mooie scherm

Minpunten van dit laptop:

Touchpad kon beter

De paneel van deze laptop is IPS en deze paneel zorgt ervoor dat de kleuren die worden weergegeven op topkwaliteit is waardoor je nooit problemen zal hebben tijdens het bewerken van kleuren.

Daarnaast is de processor van deze laptop een Hexa core(6) Intel core i7 processor met een kloksnelheid van 2.2 Ghz en een turbo frequency van 4.1 Ghz. Tenslotte is de cache van deze processor 9 MB en dit is zeer handig zodat de processor sneller kan werken.

De geheugen van deze laptop is 16GB DDR4. Dit is de snelste Ram geheugen die er is op dit moment. Ook is de opslag van deze laptop uitstekend. Dit is een SSD en HDD combinatie van 1256 GB me teen hardeschijf snelheid van 7200 rpm.

Ook beschikt deze laptop over een videokaart is zeer handig is voor als je wilt gamen naast het bewerken van video’s. De Nvidia GeForce GTX 1060 heeft een videogeheugen van 3 GB en dit is heel handig om veel games te spelen op medium of high.

 

  • Acer Aspire 7 A715-72G-76WL

Right side

De Acer Aspire 7 A715-72g-76wl is een van de beste laptops voor videobewerking ook. Deze 15,6 inch laptop heeft ook een full hd 1080p beeldscherm met een IPS paneel die laat de ware kleuren van foto’s en video’s goed zien waardoor je altijd de perfecte kleuren toepast.

De pluspunten:

Snel

Stevig

Prijs/kwaliteit

De minpunten:

Grote adapter

 

De processor van de laptop is een intel  hexa core i7 processor met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo frequency van 4,1 Ghz. De cache van deze processor is 9 MB.

De ram in deze laptop is 16GB DDR4 en dit is de snelste ram type die er op de markt is op dit moment. Ook heeft deze laptop een opslag van 1256 GB in combinatie van SSD en HDD.

Daarnaast kun je ook sommige games op deze laptop draaien dankzij de GTX 1050 die beschikt over 2GB videogeheugen.

 

  • HP Omen 15

Front

De HP Omen 15 is een perfecte laptop voor mensen die graag video’s willen bewerken en daarnaast ook willen gamen. Deze laptop heeft een 15,6 inch beeldscherm met een Full HD scherpte en een IPS paneel.

Pluspunten:
Snelheid

Koeling

Prijs/kwaliteit

Videokaart

Minpunten:
Touchpad kan beter

 

De IPS paneel is een paneel die zorgt ervoor dat je alle kleuren die op de beeldscherm komen perfect kan zien. Waardoor je altijd de echte kleuren zal bewerken en dat ze dan niet er slecht zullen uitzien bij anderen.

De HP Omen heeft een Hexa core(6) intel core i7 processor met een kloksnelheid van 2.2 Ghz en een Turbo Frequency van 4.1 Ghz en dit geeft aan dat het een zeer snelle processor is en de cache is 9 MB waardoor deze ook nog sneller gaat.

De ram geheugen is ook uitstekend op deze laptop. 16gb ddr4 is perfect voor videobewerking. Dit komt omdat ddr4 de snelste is op dit moment en het is al een aantal jaren beschikbaar gemaakt. Daarnaast heeft deze laptop 1256 GB opslag in combinatie van SSD en HDD waardoor je projecten kunt opslaan in de HDD terwijl je projecten waarmee je bezig bent in de SSD kan hebben.

Tenslotte en het beste aan deze laptop is de videokaart(GPU). Deze is de GTX 1070 met 8GB videogeheugen. Dit is meer dan genoeg om ermee te gamen of om video’s  te renderen op programma’s die videokaart gebruiken voor het renderen.

 

  • Lenovo Ideapad 530S

Front

De Lenovo Ideapad 530S is ook een van de beste laptops voor videobewerking. Dit is een full hd laptop met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De paneel van deze laptop is een IPS paneel.

Pluspunten:
Snelheid

Koeling

Prijs/kwaliteit

Videokaart

Minpunten:
Touchpad kan beter

 

De processor van de laptop is een quad core intel core i7 processor met een kloksnelheid van 1.8 Ghz en een turbo frequency van 3.7 Ghz. De cache van de processor is 8 MB.

De geheugen in deze laptop is 8 GB ram. De ram is ddr4 en zeker is deze de snelste op dit moment. Er zit een stick van 8 GB is deze laptop en deze kun je later bijwerken en kan je tot 16GB ram hebben door twee sticks van 8GB erin te hebben.

De opslag is 256GB SSD. De SSD is de snelste schijf die er is en deze handel ook de data(gegevens) in je laptop supersnel waardoor je sneller aan de slag kunt gaan en ook sneller kan renderen.

 

  • Acer Aspire 5 A517-51G-81Q8

Acer Aspire 5 A515-55-71U6 Main Image

Een wat grotere laptop dan de andere met uitstekende prestatie voor videobewerking.

De Acer Aspire 5 A517 is een 17,3 inch laptop heeft een resolutie van 1920 x 1080 en een IPS paneel.

Pluspunten:
DVD/CD RW

Snelle rakker

Helder en groot scherm

Eenvoudige installatie

Minpunten:
Geen toetsenbordverlichting

 

De processor van deze laptop is een quad core intel core i7. Deze heeft een kloksnelheid van 1.8 Ghz en een turbo Frequency van 4.0 Ghz. Tenslotte is de cache van deze processor 8 mb.

De ram van deze laptop is 8GB en is van type ddr4. De drr4 is de snelste ram type op dit moment en worden ook door meerdere mensen gebruikt dankzij de snelheid.

De opslag van de laptop is een combinatie van ssd en hdd. Het totale opslag is 1128 GB en als je graag meer wilt weten waarom deze laptop zo uitstekend is bekijk de reviews hier op coolblue.

Waarom heb ik voor deze laptops gekozen

Deze laptops zijn de meest gekozen door andere consumenten die ook naar laptops zochten voor videobewerking. Dit zijn zeker de beste keuzes voor videobewerking omdat het zoveel pluspunten hebben gekregen door gebruiken en zoveel goede reviews hebben.  

Als je graag meer wilt weten over al deze laptops je kunt de link in de tekst aanklikken om meer te lezen over deze laptops.

Hoe kan jij zelf naar de beste laptops voor videobewerking zoeken

Als je zelf een  laptop wilt vinden voor videobewerking kan dat wel op een goede manier. Je kunt via deze link naar coolblue waar ze altijd de beste laptops verkopen.

Je kunt daarin laptops opzoeken en dan vervolgens sorteren op laptops voor videobewerking aan de linkerkant. Denk eraan dat je goed moet kijken dat de laptop een uitstekende CPU heeft en opslag. Een goede cpu zal een quad core zijn met een 1.8 Ghz kloksnelheid of hoger en 256 SSD of een combinatie tussen ssd en hdd.

 

Alvast bedankt voor het lezen van mijn artikel en als je vragen hebt kun je die altijd stellen in de opmerking sectie hieronder. Success met het vinden van een laptop en tot ziens.