Beste laptop voor videobewerking in 2019

Tijdens deze artikel zullen we de beste laptop voor videobewerking in 2019 bespreken. We zullen een aantal laptops bespreken die zeer goed zijn om video te bewerken in 2019. Deze laptops beschikken over geweldige componenten waardoor je video’s en foto’s kunt bewerken zonder enige probleem.

Omdat we graag de beste laptop voor videobewerking in 2019 willen bespreken hebben we alleen 3 laptops gekozen. Deze laptops zijn de meest gekozen laptops voor videobewerking omdat ze zeer geschikt hiervoor zijn en uitstekend prijs en kwaliteit hebben.

We zullen zeer uitgebreid over deze laptops bespreken en als je graag de laptops verder wilt bekijken zoals de prijs en veel meer kun je op product bekijken klikken. Dit zal je naar de beste laptop webwinkel van Nederland sturen.

Dell XPS 13

Tweedekans Dell XPS 13 9370 CNX37003 Main Image

De Dell XPS 13 is een geweldige laptop voor videobewerking in 2019. Deze laptop beschikt over uitstekende componenten waarbij je video’s kan bewerken en ook foto’s. Deze 13.3 inch laptop is makkelijk te vervoeren en beschikt over geweldige processor, ram en opslag.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 13.3 inch Full HD(1080p) beeldscherm met een IPS paneel en een anti reflecterende reflectie.

Processor:  De processor van deze laptop is een Intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz. Dit is een uitstekende processor voor videobewerking in 2019.

Ram: De werkgeheugen in deze laptop is 16GB. Met 16GB kun je meer dan genoeg doen voor videobewerking. Daarnaast kun je ook multitasken met deze ram zonder dat de laptop ervan trager wordt.

Opslag: De opslag in deze geweldige laptop voor videobewerking is een SSD van 512GB. Met 512GB kun je genoeg programma’s opslaan om foto’s en video’s te kunnen bewerken. Daarnaast als je veel meer projecten wilt opslaan in de laptop kan je altijd een externe harde schijf kopen.

Videokaart: De videokaart in deze laptop is een interne videochip de intel uhd graphics 620. Deze videokaart is niet bedoeld voor gamen.

Overige: De webcam in deze laptop is een HD Ready(720p) waarmee je met je vrienden of voor zakelijke gesprekken kan skypen. De accu in deze laptop kan tot 11 uur duren waardoor je gemakkelijk naar school of naar een zakelijke gesprek kan gaan.

Aanbevolen voor gebruik:

 • Internet, e-mail en tekstverwerken
 • Films kijken in Full HD
 • Studie
 • Foto’s bewerken
 • Video’s bewerken
 • Zakelijk gebruik
 • Onderweg

Wat vinden andere gebruikers van dit laptop?

Pluspunten

 • Build quality
 • Screen resolution
 • Speed
 • Weight
 • Touch screen

Minpunten

 • Prijzig

Reviews

Mooie laptop voor design werk. qua design net zo mooi als een Macbook Pro 13 inch

 

ASUS ZenBook UX431FA

ASUS ZenBook UX431FA-AM025T - Laptop - 14 Inch

De Asus Zenbook UX410UA is een uitstekende laptop die zeer geschikt is voor videobewerking in 2019. Deze laptop beschikt over de componenten die je nodig hebt voor videobewerking en veel meer. De laptop is 14 inch en beschikt over een Full HD beeldscherm, goede processor en ram waardoor je kunt video’s en foto’s bewerken.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm in deze laptop is een Full HD(1080p) beeldscherm met een anti reflecterende reflectie en een IPS paneel die zorgt ervoor dat je de kleuren op het beeldscherm perfect kunt zien. Dit helpt voor als je video’s en foto’s kleuren gaat aanpassen.

Processor: De processor in deze laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz. Dit is een geweldige processor voor een laptop voor videobewerking in 2019.

Ram: De ram in deze laptop is 16GB ram. Dit is meer dan genoeg voor als je graag naast videobewerking wilt gaan multitasken. Met 16GB kun je meer dan genoeg doen op een laptop.

Opslag: De opslag in deze geweldige laptop is een SSD met 512GB. Zoals bij de vorige laptop is dit genoeg om video’s te bewerken. Je kunt hier je programma’s opslaan maar als je veel projecten wilt opslaan zal je wel een externe harde schijf moeten kopen.

Videokaart: De videokaart in deze laptop is een integrated Intel UHD Graphics 620. Deze videokaart is niet bedoeld voor gamen.

Wat vinden andere gebruikers van dit laptop?

Pluspunten

 • Laag gewicht
 • Lekker dun
 • Snel en stil
 • Fijn toetsenbord
 • Prettige touchpad

Minpunten

 • Micro-HDMI adapter niet meegeleverd (apart kopen)

Reviews

Eerste indruk is top. Als student gebruik ik de laptop redelijk intensief, tot op heden nog geen minpunten tegengekomen.

Lenovo Yoga 530

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00G9MH Main Image

Vind je laptops die makkelijk gebruikt kunnen worden. Deze Lenovo Yoga 530 kun je makkelijk het scherm 360 graden om het toetsenbord draaien waardoor je het makkelijk als een tablet kunt gebruiken. Verder heeft deze laptop een touchscreen waardoor je tijdens je zakelijke besprekingen makkelijk projecten kan aanwijzen en weergeven op deze laptop in een vorm van tablet.

Componenten

Beeldscherm: Het beeldscherm van deze laptop is een 14 inch beeldscherm met een Full HD scherpte. De reflectie is glanzend en daarnaast heeft deze laptop een IPS paneel waardoor je kleuren goed kunt zien.

Processor: De processor in deze laptop is de Intel core i7 quad core(4) processor met een snelheid van 1.8ghz en een turbo snelheid van 3.7Ghz. Dit is een geweldige snelheid voor videobewerking.

Ram: De ram in deze laptop is het minimum wat je nodig zal hebben voor videobewerking in 2019. De ram in deze laptop is 8GB en dit is genoeg voor videobewerking maar je kan niet veel multitasken.

Opslag: De opslag van deze laptop is een SSD met 256GB. Hierin kun je programma’s opslaan en een aantal projecten. Als je veel meer projecten wilt opslaan dan zal je wel een externe harde schijf moeten kopen met 1TB of meer.

Wat vinden andere gebruikers van dit laptop?

Pluspunten

 • Snelheid
 • Design
 • Fingerprint
 • Goed geluid

Minpunten

 • Glanzend scherm soms storend

Reviews

Ik heb eventjes gewacht met het plaatsen van deze review. Na drie weken in gebruik te hebben kan ik wel zeggen dat ik nogal verrast ben van het fijn wat deze laptop allemaal wel niet kan. Het begint al met het design. Het oog wil inmiddels ook wat. In 1 woord prachtig! Verlicht toetsenbord is bij mij altijd een pré geweest. Dat heeft deze. Hij is strak, de kleuren zijn fantastisch, hij oogt luxe. De materialen zijn top, hij is super licht, de batterijduur gaat ongeveer 10 uur mee (echt waar!), je kan m gebruiken als tablet (al gebruik ik mijn iPad mini nog steeds even graag). Ook de indeling van het toetsenbord is over nagedacht.

 

Bekijk meer laptops voor videobewerking in 2019: Laptops voor videobewerking