De Top 5 Beste Laptop Van 2020 [Keuzes + Tips]

Ben jij opzoek naar de beste laptop van 2020?

Een laptop kopen in 2020 kan even wat lastiger zijn dan de jaren ervoor. Een van de beste laptops van 2020 die ik hier voor je hebt zal je helpen bij het kiezen. 

Ik ga in deze artikel precies uitleggen waarom ik deze laptops heb gekozen als de beste voor deze jaar. Daarnaast ga ik vertellen over de componenten van elke laptop en waarvoor deze goed zijn. 

De Top 5 Beste Laptop Van 2020 [Keuzes + Tips]

Tenslotte nadat ik over alle top 10 beste laptop van 2020 heb gesproken. Ga ik meer vertellen over hoe jij zelf een laptop kan kiezen en waar je op moet letten. 

De top 5 Beste laptops van 2020

Hieronder zal ik de beste laptops van 2020 bespreken. Deze top 5 laptops heb ik gekozen aan de hand van de prijs en kwaliteit en hoeveel gebruikers en blij mee zijn.

  • Fotobewerking – beste laptop in 2020

Op nummer 1 heb ik de beste laptop voor fotobewerking in 2020. De Apple MacBook Air 13.3 (2019) Is een uitstekende keus voor als je foto gaat bewerken. 

Deze laptop heeft meer dan 225 reviews en ze zijn allemaal positief. Dit is zeker een geweldige laptop keuze voor fotobewerking. 

Fotobewerking laptop in 2020 - Apple macbook air 13.3

De componenten in deze laptop zijn van topkwaliteit en de laptop is ook compact waardoor je deze makkelijk kan vervoeren. 

Dit zal je zeker helpen voor als je ook buiten je werk of je huis wilt gaan werken. Stel dat je even moet wachten op een bus of trein, dan kan je makkelijk even doorwerken terwijl je wacht. 

De laptop heeft een 13.3 inch beeldscherm waardoor het niet veel plek inneemt en zal je deze makkelijk kunnen vervoeren. 

De scherpe van deze scherm is Retina en dit is een zeer goede scherpte voor als je foto gaat bewerken. Verder heeft deze laptop een IPS paneel. 

Een ips paneel is zeer belangrijk voor fotobewerking. Met een IPS paneel worden kleuren beter weergegeven dan met alle andere panelen. 

De processor van deze laptop is de intel core i5 dual core processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz tot 3.9Ghz.  

De ram van deze laptop is 8GB en dit is genoeg voor fotobewerking. Tenslotte is de opslag een ssd van 128GB en hiermee kan je genoeg foto’s bewaren. 

Ik ga hieronder meer vertellen over andere laptops en ook een combinatie van foto en videobewerking. 

 

Bekijk ook: De beste laptops Keuzes

 

  • Beste laptop voor videobewerking in 2020

Als jij een laptop nodig hebt voor videobewerking in 2020 dan is de HP Pavilion G15 je beste keuze. Dit is een zeer goede laptop voor videobewerking. 

Beste laptop van 2020 - Laptop voor videobewerking in 2020

De laptop is zeer geschikt voor videobewerking dankzij de sterke componenten die het beschikt. Dankzij de i7 processor kan je met deze laptop videobewerken. 

De laptop heeft een 15.6 inch beeldscherm waardoor je op een perfecte display je video’s kan gaan bewerken. 

De resolutie van deze laptop is een full hd en dit is geweldig omdat jij op 1920 x 1080 video’s kan gaan bewerken. 

Naast de resolutie heeft deze laptop ook een ips paneel waardoor de kleuren beter worden weergegeven dan andere panelen zoals die TN en FA. 

De processor van deze laptop is een intel core i7 quad core met een snelheid van 1.3 tot 3.9Ghz. De ram geheugen van de laptop is 16GB en de opslag is een SSD van 512GB. 

 

  • Foto en videobewerking – Beste laptop in 2020

Als je graag een laptop wilt waarmee je foto en video’s kan bewerken in 2020 dan is de Lenovo IdeaPad S530

Deze laptop heeft zeer goede reviews gekregen en het scoort een 9.3 van de 10 uit alle reviews. 

Beste laptop van 2020 - Foto en videobewerking laptop in 2020

Deze laptop heeft geweldige reviews gekregen en het zijn allemaal positief. Verder is dit een 13.3 inch laptop waardoor je deze makkelijk kan vervoeren. 

Deze laptop heeft een full hd resolutie waardoor je foto en video’s op full hd kan bewerken. Daarnaast heeft deze laptop ook een ips paneel die de kleuren goed weergeeft. 

De processor in deze laptop is de intel core i7 quad core processor met een kloksnelheid die zit tussen de 1.8 Ghz en 4.6Ghz. 

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB en dit is meer dan genoeg voor foto en videobewerking. Daarnaast heeft deze laptop 1TB SSD. 

 

  • Beste laptop voor gamers in 2020

Een gaming laptop kopen voor 2020. Als je graag een gaming laptop wilt in 2020 dan zal je deze leuk vinden. 

De Lenovo Legion Y540 is een van de beste laptop voor gaming in 2020. Deze laptop heeft een geweldige videokaart waardoor je de nieuwste games goed kan spelen. 

Beste laptop van 2020 - Beste laptop voor gamers in 2020

De Lenovo Legion Y540 is een 17.3 inch laptop en dit is een wat grotere laptop voor vele. Als je een wat kleinere laptop wilt dan kan je een 15 inch gaming laptop bekijken. 

Wat deze gaming laptop zo geweldig maakt in 2020 is de verversingssnelheid die het heeft. Deze laptop heeft een 144 Hz verversingssnelheid waardoor alles sneller draait. 

De paneel van deze gaming laptop is een ips paneel. De ips paneel weergeeft kleuren beter dan alle andere panelen zoals TN en FA.  

De videokaart van deze laptop is de GeForce RTX 2060. Deze videokaart heeft 6GB vram waardoor je de meeste nieuwe games kan spelen op hoge instellingen. 

De processor van deze laptop is de intel core i7 processor. Deze processor is een hexa core processor met een kloksnelheid van 2.6 Ghz tot 4.5Ghz. 

Verder is de werkgeheugen van de laptop 16GB. De opslag van de laptop is een ssd met 1000GB waardoor je meer dan genoeg opslag zal hebben voor je games. 

 

  • Beste laptop van 2020 – dagelijks gebruik

Tenslotte de beste laptop van 2020 voor dagelijks gebruik. Een laptop voor dagelijks gebruik hoeft niet sterk te zijn. 

De meeste van de laptops kunnen gebruikt worden voor dagelijks gebruik en daarom zal ik de meest gekozen bespreken. 

Wat ik aanbeveel voor als je een laptop wilt die je dagelijks kan gebruiken is de Lenovo Yoga 530. Dit is een uitstekende laptop voor veel meer dan dagelijks gebruik. 

Beste laptop van 2020 - Beste laptop van 2020 - dagelijks gebruik

Dit is een 2 in 1 laptop die 14 inch is waardoor je het makkelijk kan vervoeren. De resolutie van de laptop is een full hd resolutie. 

Deze laptop heeft meer dan 250 reviews gekregen waar de 90% of meer positief zijn. De laptop scoort een 9 van de 10. 

De beeldscherm van de laptop is touch waardoor je makkelijk met touchscreen door het internet kan browsen. 

De paneel van de scherm in deze laptop is een ips paneel zoals de andere laptops. Een ips paneel is je beste keus voor kleur weergave. 

De processor van dit laptop is de intel core i5 quad core processor. De kloksnelheid van deze processor zit tussen de 1.6 Ghz en de 3.4 Ghz. 

De werkgeheugen van deze laptop is 8gb en de opslag is een ssd met 256GB. Er is veel meer informatie die je kan gaan bekijken over deze laptops. Bekijk de laptops door op de namen te klikken in de tekst.  

 Wat moet een laptop beschikken in 2020

Voordat jij de beste laptop van 2020 kiest die bij jou past, zijn er een aantal dingen die je moet doen. Je moet goed weten voor wat je de laptop gaat gebruiken voordat je deze koopt. 

Wat moet een laptop beschikken in 2020

Daarom zal ik hier uitleggen op welke onderdelen je moet opletten als je een laptop gaat kiezen. Je moet even goed weten voor wat je deze laptop gaat gebruiken. 

Beeldscherm: Een beeldscherm is alleen belangrijk als je foto’s of video’s wilt gaan bewerken. Ook als veel films gaat kijken wil je een goede beeldscherm hebben. 

Voor een beeldscherm is het belangrijk dat jij een ips paneel kies als je foto’s of video’s gaat bewerken. Een ips paneel weergeeft de beste kleuren vergeleken met andere panelen. 

Processor: De processor van een laptop is belangrijk voor als je foto’s of video’s wilt gaan bewerken. Daarnaast is een processor belangrijk voor als je gaat gamen.

Videokaart: Een videokaart is heel belangrijk voor als je gaat gamen in 2020. een videokaart met 6GB vram of meer zal je alle nieuwe games kunnen spelen.

Ram: De ram in een laptop is belangrijk voor als je veel taken tegelijk wilt gaan doen. Hoe meer taken of programma’s je open wilt hebben tijdens je werk hoe meer ram je wilt.

Met 16 gb ram kan je meer dan genoeg doen en dit raad ik iedereen aan. Ook met 8GB kan je veel doen maar je kan niet super veel programma’s open hebben.

Opslag: Tenslotte hebben we opslag. Dit is wat je nodig hebt voor als je grote projecten gaat maken. Als je video’s gaat bewerken dan ga je zeker heel grote bestanden krijgen.