De beste laptop onder de 1000 euro

Een laptop hoeft niet veel te kosten om goed te zijn. Voor deze artikel hebben we beste laptops onder 1000 euro. Dit hebben we gedaan omdat deze laptops meestal voor alles gebruikt kunnen worden.

Tijdens deze artikel zullen we het hebben over de beste laptops die je kunt kiezen voor als je een budget van 1000 euro wilt. Denk eraan dat deze laptops kunnen verschillen in sommige aspecten zoals een kan beter zijn voor videobewerking en de andere voor gaming maar dat zullen we vertellen bij de beschrijving van deze laptops.

Voor een goede laptop hoef je niet veel geld uit te geven. Een uitstekende laptop moet  beschikken over componenten die goed genoeg zijn om te doen waarvoor je deze laptop koopt.

Beste laptop onder 1000 euro

De laptops die we hieronder gaan bespreken hebben gekozen omdat deze laptops geweldige componenten beschikken voor de prijs en zijn supersnel.

Zoals jullie hieronder kunnen zien hebben we ook een lijstje gemaakt met de laptops die we zullen bespreken. Je kunt deze laptops verder bekijken door op de naam(link) te klikken. De link is veilig en het zal je naar coolblue sturen. Coolblue is de beste webwinkel voor laptops en hebben ook 30 dagen bedenktijd waardoor je altijd als je een laptop niet goed vind deze kan retouren.

De HP Envy 13

HP Envy 13-ah0810nd rechterkant

De HP Envy 13 is een van de beste laptops onder 1000 euro die er is. Deze laptop is klein waardoor je het makkelijk kan vervoeren en beschikt over componenten die zeer sterk zijn waardoor je video kan bewerken.

Denk eraan dat het niet perse gebruikt moet worden voor videobewerking maar dat het sterk genoeg is om dat te doen. Deze laptop kan ook goed gebruikt worden door studenten om te programmeren omdat de componenten zeer geschikt zijn voor dit.

De laptop is 13 inch en heeft een Full HD beeldscherm met een IPS paneel. De paneel zorgt voor ware kleurweergave en dat je alles goed kan zien vanuit de kijkhoeken.  

De intel core I7 processor is een van de meest gebruikte en is ook zeer snel. De snelheid van deze processor is 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4 Ghz. Dit is een quad core processor en dankzij dat zijn er 4 cores die op deze snelheid werken.

Daarnaast heeft deze laptop 8GB werkgeheugen is dit is meer dan genoeg om een aantal taken uit te voeren tegelijkertijd en daarnaast is de opslag een SSD met 256GB in. Een SSD als opslag is cruciaal omdat dat zorgt ervoor dat de laptops binnen 15 seconden opstarten en snel omgaan met gegevens op de laptop.

HP Pavilion 15

HP Pavilion 15-cs1975nd bovenkant

Een wat grotere laptop maar alsnog heel comfortabel om mee te nemen dankzij hoe dun het is. De Pavilion 15 is een van de meest gekozen laptop met over 50 reviews waarbij iedereen alleen maar goede punten achterlaat.

Deze 15.6 inch laptop is een geweldige keus voor als je een wat snellere laptop wilt voor een goede prijs. De beeldscherm van deze laptop is Full HD en beschikt over een IPS Paneel dat zorgt ervoor dat je de kleuren goed ziet en heeft ook brede kijkhoeken.

De processor van de laptop is een uitstekende processor. De intel core i7 is een uitstekende processor en is zeker een van de meest gebruikte. Deze processor heeft een snelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4.6Ghz. De processor is een quad core(4) processor waardoor deze 4 cores op een uitstekende snelheid werken.

De werkgeheugen van deze laptop zijn 2 sticks van 4GB waardoor je een totaal van 8GB krijgt. Dit is meer dan genoeg voor multitasken. Daarnaast heeft deze laptop een uitstekende opslag. De opslag is een combinatie van SSD en HDD. Je krijgt bij deze laptop 128GB in een SSD en 1TB in een HDD. Dit is meer dan genoeg om projecten op te slaan.

Asus ZenBook UX431FA

ASUS ZenBook UX431FA-AM025T - Laptop - 14 Inch

De Asus Zenbook UX431FA is een van de meest gekozen laptops die er zijn. Deze laptop heeft over 280 Reviews gekregen en ze zijn bijna allemaal goed.

Dit is een 14 inch laptop met een Full HD en een IPS Paneel die zorgt ervoor dat je de kleuren op het beeldscherm goed ziet en beschikt over brede kijkhoeken.

De processor in deze laptop is ook zoals de andere laptops. De intel core i7 processor is een quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz.

Verder heeft deze laptop 8GB werkgeheugen wat meer dan genoeg is om taken uit te voeren. Als je meerdere taken tegelijk wilt uitvoeren kan dat ook maar niet teveel. En tenslotte is de opslag van deze laptop een SSD met 256GB waarmee je genoeg zal hebben voor een tijd. Maar als je later meer opslag nodig hebt kun je altijd een externe harde schijf  kopen.

Lenovo Ideapad 3

Lenovo IdeaPad 3 - Goedkope studenten laptop

De Lenovo ideapad 3 is een laptop die geschikt is voor studenten die nog niet op een hogere opleiding zitten. Denk bijvoorbeeld aan studenten op middelbare. Deze laptop is meer bedoeld om te internetten en niet echt bedoeld voor foto of videobewerking.

Deze laptop is een 15.6 inch laptop met een Full HD beeldscherm en een IPS paneel. Zoals al eerder verteld is de IPS paneel uitstekend op een laptop.

De processor van deze laptop is de Intel core i5 processor met 4 cores die een snelheid hebben van 1.6Ghz tot 4.2Ghz. Denk eraan dat deze laptop goedkoop is en is voor als je alleen wilt internetten. Hierbij werkt de 8GB werkgeheugen dat deze laptop beschikt ook goed mee waardoor je meerdere taken kan uitvoeren.

Tenslotte heeft deze laptop een opslag van 256GB in SSD. En als al vertelt is SSD je beste keus als je een laptop gaat kopen. Dit is omdat dankzij de SSD starten laptops binnen 15 seconden. De laptop heeft ook een videokaart de GeForce MX330 waarmee je games zoals de Sims kunt spelen voor in je vrije tijd. 

Acer Swift 3 SF314

Acer Swift 3 SF314-56-5427 Main Image

De Acer Swift 3 SF314 is een andere uitstekende laptop die 14 inch is. Zeer compact en makkelijk te vervoeren dankzij hoe klein het is.

Deze laptop is 14 inch en beschikt over een Full HD beeldscherm en een IPS Paneel. De processor is de intel core i5 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.9Ghz.

Daarnaast is de werkgeheugen van deze laptop 8GB en van type DDR4. Dit is de snelste type die er is en 8GB is meer dan genoeg om taken uit te voeren.

Tenslotte heeft deze laptop een opslag van 256GB in SSD. En zoals eerder verteld is de SSD je beste keus het is supersnel en laat je laptop binnen  15 seconden opstarten.

Dit ware de meest gekozen laptops met de beste reviews. Als je meerdere laptops wilt bekijk ze hieronder.