Ben jij opzoek naar de beste laptop muizen?

Als je een laptop wilt zal je snel zien dat de muis van de laptop een beetje irritant kan worden. In deze artikel heb ik de beste muizen voor laptops die je kan gaan gebruiken. 

Deze muizen nemen niet veel plek in en hebben een geweldige functionaliteit waardoor je veel meer kan doen dan alleen je cursor bewegen. 

Verder zijn er veel voordelen aan het gebruiken van een mini muis. Je zal sneller door je laptop kunnen browsen, minder irritatie van touchpad en minder last van je hand en armbewegingen.

Top 5 Beste laptop muizen

Hier zal ik de beste laptop muizen bespreken. Deze laptop muizen hebben geweldige functionaliteit en hebben ook zeer goede reviews gekregen van andere gebruikers. 

De Logitech MX Master 3 

Beste laptop muizen - Logitech MX Master 3 Draadloze Muis

De Logitech MX Master 3 is een van de meest gekozen muis voor zowel laptop als desktop. Dankzij de functionaliteit van deze muis kan je veel meer doen dan alleen je cursor bewegen. 

  • 7 knoppen
  • 200 – 4000 DPI
  • 5 programmeerbare knoppen
  • Draadloos
  • Windows, MacOS

De muis heeft wel tot 7 knoppen. De muis is bedoeld voor rechtshandige mensen en de DPI van de muis is 200 tot 4000 dpi. 

De muis beschikt over 5 programmeerbare knoppen die je zelf kan instellen. Dit is heel handig voor als je snelle functies aan deze knoppen wilt toevoegen. 

Verder is de muis draadloos waardoor je deze niet aan je laptop of desktop hoeft aan te sluiten. De muis heeft 2.4Ghz frequentiebanden en de bluetooth versie ervan is 4.0. 

Een van de geweldige functionaliteiten van deze muis is de Logitech flow. Dankzij de Logitech flow kan je makkelijk meerdere apparaten besturen met de muis. 

Je hoeft maar op een knop te drukken en zo kan je switchen van computers en kan je makkelijk aan de slag gaan. 

Logitech M330 Silent Draadloos

Logitech M330 Silent Draadloze Muis - Beste laptop muizen

De Logitech M330 silent is ook een geweldige keus voor als je een laptop muis wilt. Deze muis komt in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. 

De muis heeft over 275 reviews gekregen en het scoort een 9,3 van de 10 uit alle reviews. Dit is zeker een geweldige muis en het is draadloos. 

De beste aan deze muis is dat het beschikt over stille knoppen waardoor je geen last meer zal hebben van klikgeluiden. 

Dit is heel handig voor als je deze naar school of kantoor wilt meenemen en ermee wilt werken. Vaak hebben mensen last van klikgeluiden maar met dit muis zal je dat niet hebben.  

Verder beschikt deze muis over automatische slaapstand. Dit is heel belangrijk omdat je niet teveel batterij wilt gebruiken als je deze niet gebruikt. 

Dankzij de automatische slaapstand werkt deze muis tot wel 24 maanden op 1 batterij. 

Verder kan je makkelijk verbinding maken met je laptop of desktop dankzij de Nano ontvangen. 

De muis heeft 1000 DPI en dit is heel handig voor als je omdat de muis beter reageert op bewegingen. 

Dit muis is zowel geschikt voor Windows als MacOS gebruikers. 

Trust Yvi Draadloze muis

Trust Yvi Draadloze Muis Zwart - Beste laptop muizen

De Trust Yvi Draadloze muis is een van de meest gekozen laptop muis die er is. De muis is  een geweldige keus voor als je een kleine laptop muis wilt die makkelijk te dragen is. 

De muis heeft over 375 reviews gekregen en het scoort een 8.5 van de 10 uit alle reviews die het heeft gekregen. 

Verder komt deze mini muis ook in verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Dit is zeker handig voor als jij je favoriete kleur wilt hebben bij de muis. 

De muis is zowel voor links als rechtshandige gebruikers te gebruiken en je kan makkelijk verbinding maken met zowel je laptop of desktop. 

De Dpi van deze muis is 1600 en dit is heel handig om het je bewegingen te kunnen scannen. De dpi is ook instelbaar en zo kan je zelf bepalen wat de dpi wordt tijdens het gebruiken van de muis. 

De muis is draadloos en het beschikt over een nano ontvanger. De frequentiebanden van deze muis is 2.4Ghz. 

Apple Magic Mouse 2

Apple Magic Mouse 2 - beste laptop muizen

De Apple Magic Mouse 2 is een perfecte keus voor als je een MacOS laptop hebt op een Ipad OS. 

De muis is met bluetooth te verbinden aan je laptop en daarnaast is deze muis voor zowel links als rechtshandig. 

De dpi van de muis is 1300 dpi en dit is de standaard dpi van de muis. De dpi is niet te verstellen maar je kan wel de dpi veranderen van je laptop. 

De muis is heel handig in gebruik en het beschikt over geweldige scroll wiel waardoor je makkelijk door teksten kan gaan. 

De muis beschikt over aanraak oppervlak waardoor je makkelijk zonder knoppen kan navigeren. Dit is zeker handig voor als je niet steeds wilt zitten klikken. 

Logitech MX Anywhere 2S Draadloos

Logitech MX Anywhere 2S Draadloze Mobiele Muis - beste laptop muizen

De Logitech MX Anywhere 2S is een van de meest gekozen laptop muizen. De muis beschikt over 4000 dpi die je zelf kan aanpassen naar eigen wil. 

Dit is zeker handig voor als je de perfecte dpi wilt die bij je past. Verder heeft de muis 5 knoppen waarvan je 2 zelf kan instellen. 

De connectie van deze muis is draadloos en het heeft een nano ontvanger en een bluetooth connectie. De batterij van deze muis is oplaadbaar en de muis is zeer compact om overal mee te nemen. 

Categorized in: