Top 10 beste laptop merken | Kies de beste merk

Ben jij opzoek naar de beste laptop merk

Hier zal ik de beste laptop merken bespreken die je kan kiezen van beste tot minder best. Deze merken worden steeds over de jaren meer en meer gekozen dankzij de prijs en kwaliteit van de laptops. 

Niet alleen dat maar een goede laptop merk kiezen is zeer belangrijk in 2020 en verder. Daarom is het belangrijk dat jij weet welke merken je het beste zouden doen en waarom deze zo goed zijn. 

Wanneer je naar een laptop zoek kijk je niet alleen naar de componenten en hoe goed ze zijn. Je wilt ook weten dat de merk bekend is waardoor je al gegarandeerd zal weten dat deze lang mee zal gaan en dat als er een probleem is dat je ook goed wordt geholpen. 

De Top 10 beste laptop merken

Voor de beste laptop merk heb ik 10 merken gekozen. Deze top 10 beste laptop merken gaan van beste tot minder beste maar ze zijn wel allemaal de beste laptop merken die er zijn. 

Ik zal vertellen over deze merken waardoor je precies zal weten waarom ze goed zijn en waarom ze de beste zijn. 

Apple

Als eerste heb ik de Apple macbook. Dit is de meest bekende merk wanneer het komt tot een laptop. Iedereen kent de Apple macbook laptops en de meeste kiezen er ook voor een van deze laptops. 

beste laptop merk - Macbook

De geweldige punten van een apple laptop is dat ze geweldige design hebben die er zeer professioneel overkomt. Dit is een van de redenen dat veel ervoor kiezen. 

Daarnaast hebben deze laptop ook geweldige componenten waardoor je makkelijk van alles kan doen. De snelheid is uitstekend en de beeldscherm toont geweldige kwaliteit. 

Dankzij de speciale retina scherpte die gemaakt is door apple wordt de pixel density van de resolutie zeer goed weergegeven. Zo worden er 300 of meer pixels per inch weergegeven op de Retina display.

Dell

Na de Apple hebben we de Dell laptops. De Dell laptops zijn super sterk voor Windows besturingssysteem. 

Een voorbeeld hiervan is de Dell XPS 13 en 15. Deze zijn ontzettend sterke laptops en zelf heb ik er ook een van. 

De beste laptop merken - Dell

Deze laptops zijn net zo goed als de Apple macbook laptops en ze zijn zeer handig voor als je graag een Windows besturingssysteem wilt. 

De leuke aan deze laptop is, is dat ze een geweldige design hebben die zeer mooi is en professioneel. De beeldscherm is van geweldige kwaliteit en dankzij de IPS paneel die het heeft worden kleuren perfect weergegeven.

Lenovo

De Lenovo Laptops. Deze zijn de laptops die je zeker wilt voor als je zoekt naar de beste prijs kwaliteit laptops.

In dit website doe ik veel onderzoek naar laptops en steeds zie ik dat de Lenovo laptops de beste zijn wanneer het komt tot prijs en kwaliteit. 

beste laptop merk - Lenovo

Verder hebben de Lenovo laptop ook veel functionaliteit waardoor je makkelijk een 2 in 1 laptop kan kopen voor een geweldige prijs of een gaming laptop als je dat wenst. 

Lenovo heeft veel variatie en Je zal zeker een van hun beste lenovo laptops willen als je in prijs en kwaliteitverhouding wilt zitten. 

Asus

 De asus laptops zijn de laptops die je zou kiezen als je snelheid wilt. Deze laptops zijn uitstekend en hebben prestatie die zeer geweldig zijn voor de prijzen. 

Top 10 laptop merken - Asus

Als je nou een laptop wilt voor school, zakelijk gebruik, gamen of voor onderweg asus heeft ze allemaal. 

Er zit veel variatie in hun laptops. Ze zijn allemaal supersnel waardoor je nooit meer je zorgen hoeft te maken over vertraging tijdens het uitvoeren van je taken. 

HP

De HP laptops. Wie kent ze nou niet, Dit is een van de meest bekende merken van laptops over de jaren. 

De laptops van HP zijn net zoals de Lenovo Laptops. De prijzen en de kwaliteit ervan zijn zeer goed. 

Beste laptop merk HP

Daarnaast kan je verschillende type laptops vinden die je op elke gebied zouden kunnen helpen. 

Zo kan je een laptop kiezen voor als je alleen dagelijkse taken wilt uitvoeren zoals de HP pavilion 15 maar je kan ook een nemen voor videobewerking zoals de HP Envy 17. 

Ook hebben ze laptops die je kan gebruiken om te gamen zoals de HP Omen 17 die zeer sterk is in games en waarmee je ook video’s en foto’s kan bewerken. 

De prijzen van deze laptops zijn zeer goed en gebruikers die laptops van HP beschikken laten veel goede reviews achter over de laptops die ze hebben.

Acer

Als je een budget laptop wilt waarmee je dagelijkse taken kan uitvoeren en die goedkoop is dan  is Acer je beste keus. 

De Acer laptops zijn een van de goedkoopste op de markt en ze hebben fantastische componenten waarmee je voldoende kan doen. 

Beste laptop merk Acer

Niet alleen voor dagelijkse taken zijn de laptops goed maar ook voor als je graag goedkoop wilt blijven voor een goede laptop zijn hun de beste. 

Acer heeft geweldige laptops die bij veel verschillende gebruikers passen. Ze hebben goedkope laptops voor dagelijkse taken, gaming en ook 2 in 1 laptops voor onderweg. 

Ik raad Acer laptops zeker aan voor als je in een lage budget wilt blijven voor een goede laptop. 

MSI

Welke gamer kent MSI nou niet. Msi is een van de bekendste merken voor gamers en ze hebben geweldige MSI laptops die zijn voor gamers, studenten en mensen die werken. 

Beste laptop merk voor gaming MSI

De geweldige punt van MSI is dat ze laptops hebben die goed zijn voor gaming maar dat ook een coole look hebben die niet te veel game-look heeft. 

De laptops zoals de MSI GS65 heeft een professionele look maar is wel goed voor gaming. De laptop heeft ook coole toetsenbord verlichting voor als je s avond gaat werken of gamen. 

Ik zelf zou zelf voor een MSI laptop gaan als ik niet mijn Dell XPS 13  had. Ik vind dat ik veel meer kan doen met een MSI laptop omdat ik ook kan gamen. 

Dit is heel handig voor als je even naar een vriend ga en daar even met hen wilt gamen. Ook handig voor als je op vakantie gaat en je hebt even niets te doen kun jij altijd op je laptop even wat gamen of werken. 

Microsoft

De Microsoft laptops. Deze zijn al een tijdje op de markt en zelf heb ik er geen een gezien. Het belangrijke eraan is dat ze zeer compact zijn en nemen niet veel plek in. 

Beste laptop merk Microsoft laptops

Deze laptops zijn een combinatie van laptop en tablet waardoor je net zoals een 2 in 1 laptop veel kan doen. 

De laptop zijn niet super sterk maar hebben wel veel functionaliteiten zoals geweldige resolutie en touchscreen waardoor je makkelijk kan surfen. 

Toshiba

De Toshiba laptops zijn ook wel een geweldige keus voor meeste mensen. Dit zijn laptops die goed zijn maar niet echt geweldig wanneer het komt tot design. 

Beste laptop merken Toshiba

De design van deze laptops voelen een beetje naar  een mix van nieuwe tech en oude tech tegelijk. Zo hebben ze bijvoorbeeld de oude knop op de toetsenbord bij sommige modellen. 

Maar…

Dat betekend niet dat ze slecht zijn. Veel van deze laptops hebben zeer sterke componenten voor een goede prijs. Dit zorgt er wel voor dat de laptop ietsjes dikker zijn dan andere maar ze zijn wel sterker. 

Alienware

Wanneer het komt tot gamen op de hoogste instellingen die er zijn dan zijn de Alienware laptops een perfecte keus. 

Beste laptop merken in 2021 - Alienware

Deze Alienware laptops zijn niet normaal sterk en beschikken over componenten die elke game aankunnen. Zo kan je de Alienware M15 als voorbeeld nemen die beschikt over de nieuwste RTX 2080 die zeker elke nieuwe game aankan zonder enige zorgen. 

Conclusie

De meeste laptop merken zijn sterk in een specifieke gebied. Zo kan je de Apple macbook laptops in zakelijk gebied en voor studenten nemen en een Dell laptop voor als je hetzelfde wilt maar dan met een Windows besturingssysteem. 

De Asus laptop is zeer goed voor snelheid en ze zijn zeer compact. Deze laptops zijn ook heel handig voor video en fotobewerking zoals de Lenovo laptops. Ook zijn de macbook en Dell laptops goed voor dit maar ze zijn ietsje duurder.