Tijdens deze beste koop laptop 2020: Top 10  beste keuzes artikel zullen we de beste koop laptops bespreken. Daarnaast zullen we laptops van dezelfde type vergelijken en laten zien waar het verschil in zit en waarom onze keuze beter is.

Beste koop laptop 2020: Top 10 keuzes

  • Acer Aspire 5 A515

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Acer Aspire 5 A515-52G-70CN Main Image

 

Als eerst hebben we de Acer Aspire 5 A515. Een van de beste koop laptop 2020 waarmee je veel kan.

Dit is een geweldige laptop met perfecte combinatie in prijs en kwaliteit. Deze laptop beschikt over uitstekende componenten waarmee je gemakkelijk kunt en prima ram om te multitasken.

We hebben alle Acer Aspire 5 A515 gekeken en kwamen op tot onze beste keus in prijs en kwaliteit.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 15,6 inch met een Full HD scherpte (1080p) waarmee je videos in HD kunt bekijken. Daarnaast heeft deze laptop een IPS Paneel waardoor je kleuren op deze beeldscherm goed kunt zien.

Processor: De processor in deze laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4.6Ghz. De cache geheugen van deze laptop is 8MB en hier wordt tijdelijke informatie opgeslagen.

Ram: De ram geheugen of terwijl werkgeheugen is 8GB DDR4. Met 8GB Ram kun je meer dan genoeg doen met deze laptop. Multi tasking is ook mogelijk met deze 8G DDR4 Ram. De DDR4 ram is de snelste ram op dit moment.

Videokaart: De videokaart in deze laptop is de Nvidia GeForce MX 130 en deze laptop heeft 2GB Vram waardoor je games op low of medium kunt spelen zonder enige zorgen.

Opslag: De opslag van deze laptop een SSD met 256GB. Dit is zeer handig en is genoeg voor als je video wilt gaan bewerken. Denk eraan dat als je grote projecten wilt opslaan voor een lange periode dat je meer opslag nodig zal hebben zoals een externe harde schijf.

Extra’s: De laptop heeft een Windows 10 home OS, Wireless AC, 3 USB Poorten en een HD Ready(720p) webcam.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Batterij

Snelheid

Licht in gewicht

Verlicht toetsenbord

 

De minpunten

Geen CD of DVD Speler

Review

Snel opstarten en gebruiksvriendelijk en precies wat je verwacht van een goede laptop.”

Bekijk ook: Beste laptops in prijs en kwaliteit – Top 5

  • Lenovo Ideapad 330S

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Lenovo Ideapad 330S-15IKB 81F500P6MH Main Image

 

Als onze tweede laptop hebben we de Lenovo Ideapad 330s een van de beste koop laptop 2020 dankzij de uitstekende processor van deze laptop en de opslag.

De laptop heeft geweldige componenten om te kunnen videobewerken en foto bewerken . Ook heeft deze laptop een goede beeldscherm waarmee je de kleuren goed kunt zien.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch beeldscherm met een Full HD(1080p) scherpte en een IPS Paneel voor ware kleuren weergeving.

Processor:  De processor van deze laptop in een intel core i7 Quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz.

Ram: De ram van deze laptop is 8GB. Met 8GB werkgeheugen kun je meer dan genoeg doen zoals videobewerken en foto’s bewerken. Deze laptop kan maximaal 12GB Ram beschikken voor als je later wilt upgrade.

Videokaart:  De videokaart in deze laptop is de intel UHD Graphics 620. Dit is niet goed voor gamen.

Opslag: De opslag van deze laptop is geweldig. Het is een SSD met 512 GB waardoor je meer dan genoeg erop kunt opslaan. Als je meer opslag nodig hebt in de toekomst kun je een Externe harde schijf kopen.

Extra’s: De laptop heeft 2 usb poorten, een HD Ready(720p) webcam en een accu die 9u meegaat.  

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Laptop start snel op

Verlicht toetsenbord

Ziet er mooi uit

Snel

De minpunten

Aan en uit knop is te klein

Review

Mooie laptop met goede performance voor een redelijke prijs”

  • HP Pavilion 15

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

HP Pavilion 15-cs0121nb Azerty Main Image

 

De HP Pavilion 15 is een uitstekende laptop waarmee je veel taken kan uitvoeren zoals video bewerken, foto bewerken en multitasken.

Dit is een van de beste koop laptop 2020 die beschikt over geweldige componenten en scherm waarmee je veel kan doen.

Ook beschikt deze laptop over IPS Paneel waardoor je alles in perfecte kleuren kunt zien.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch laptop met een Full HD beeldscherm en een IPS Paneel.

Processor: De processor van deze laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz

Ram: De ram geheugen van deze laptop is 8GB DDR4. Met 8GB kun je meer dan genoeg doen en kun je ook multitasken. De DDR4 Ram is de snelste ram op dit moment.

Videokaart: De videokaart is Intel UHD Graphics 620. Deze videokaart is niet bedoeld om te gamen. Deze laptop is meer bedoeld voor andere taken.

Opslag: De opslag van deze laptop is een combinatie van Flash en HDD. De Flash opslag zorgt voor dat de laptop binnen enkele seconden opstart terwijl de HDD is bedoeld om gegevens op te slaan.

Extra’s: Deze laptop heeft een Windows 10 OS, 2 Poorten USB, HD Ready(720p) webcam en een Accu die 9u meegaat.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Licht gewicht

Up to date specs

Accuduur

Snel

De minpunten

Relatief kleine SSD

Review

Geen floppy reader

Zie ook: Top 5 laptops voor video en fotobewerking

  • Lenovo Yoga 530

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00G9MH Main Image

 

De Lenovo Yoga 530 is een prima laptop en een van de beste koop laptop 2020 met touchscreen. Dit is een laptop waarmee je dingen kunt doen zoals foto’s bewerken, internetten en series kunt kijken. Dankzij de ram kun je ook veel verschillende taken tegelijk uitvoeren.

Componenten

Beeldscherm: De Lenovo Yoga 530 heeft een 14 inch laptop met een Full HD(1080p) beeldscherm en een IPS Paneel.

Processor: De processor van deze laptop is de Intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 3.7Ghz. De cache van deze laptop is 8MB en hier slaat de CPU tijdelijke info.

Ram: De werkgeheugen van deze laptop is 8GB. Met 8GB kun je gemakkelijk multitasken en ook internetten en programma’s draaien.

Videokaart: De videokaart in deze laptop is niet bedoeld voor gamen. De Intel UHD Graphics 620 is de videokaart dat deze laptop beschikt.

Opslag: De opslag van deze laptop is een SSD met 256GB. Dit is genoeg voor als je een aantal programma’s wilt draaien en projecten wilt opslaan.

Extra’s: Deze laptop heeft een Windows 10 OS, 2 Poorten USB, HD Ready(720p) webcam en een Accu die 8u meegaat.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Licht gewicht

Design

Accuduur

Snel

De minpunten

Glanzend scherm soms storend

Review

Touchscreen en tablet modus… Zou ik dat echt gaan gebruiken? Uhm, het was heerlijk om bij simpele taken de laptop in driehoek stand te zetten, te ‘swipen’ en korte teksten met touchscreen in te voeren.

  • Apple macbook Air 13.3

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Apple MacBook Air 13,3" (2018) 16/512GB - 1,6 GHz Space Gray Main Image

 

Voor de mac users hebben we de Apple macbook Air 13.3. Dit is een van de beste koop laptop 2020 die beschikt over MacOS en is een van de meest gebruikte laptops dankzij de design en de prestaties. Zeker een must have voor zakelijk gebruik of school.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 13,3 inch beeldscherm met een Retina scherpte en een IPS Paneel waardoor je de ware kleuren kan weerzien.

Processor: De processor van deze laptop is de Intel core i5 dual core(2) processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.6Ghz. De cache geheugen van deze laptop is 4MB is hier wordt tijdelijke informatie opgeslagen.

Ram: De ram geheugen van deze laptop is 16GB. Zoals al besproken is 16GB meer dan genoeg voor videobewerking en andere taken.

Opslag: De opslag van deze laptop is 512GB SSD. Een SSD is zeer handig omdat het zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart.

Extra’s: Deze laptop heeft Mac OS besturingssysteem, 2 Poorten USB, HD Ready(720p) webcam en een Accu die 12u meegaat.

Een geweldige en beste koop laptop 2020 dankzij de componenten die het beschikt voor de prijs. Macbook laptops zijn altijd de meest gekozen laptops door de snelheid.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Licht gewicht

Vingerscanner

Accuduur

Snel

De minpunten

Prijs

Review

Mooie laptop, die handig mee te nemen is. Werkt snel en gebruiksvriendelijk. De prijs is misschien aan de hoge kant.”

Lees meer over: De beste laptops onder de 1000 euro

  • Acer Swift 3

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Acer Swift 3 SF314-56-5427 Main Image

 

Een van de beste koop laptop 2020 van Acer is de Acer swift 3 is een prima laptop die ontzettend veel goede reviews heeft ontvangen van gebruikers. Deze laptop is geweldig voor fotobewerking en dagelijkse taken en heeft een 14 inch grootte waardoor mensen deze laptop geweldig vinden.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 14 inch beeldscherm met een Full HD(1080p) scherpte en een IPS Paneel.

Processor: De processor van deze laptop is de Intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz. De cache geheugen van deze laptop is 8MB en hier wordt tijdelijke informatie opgeslagen.

Ram: De werkgeheugen van deze laptop is 8GB en dit is meer dan genoeg om taken uit te voeren. De laptop beschikt over 2x 4GB.

Opslag: De opslag van deze is een SSD met 256GB. Dit is meer dan genoeg om bestanden op te slaan en projecten. Als je meer wilt opslaan kun je altijd een externe harde schijf kopen.

Extra’s: Deze laptop heeft een Windows 10 OS, 3 Poorten USB, HD Ready(720p) webcam en een Accu die 10u meegaat.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Licht gewicht

Snelle processor

Accuduur

Super design

De minpunten

Delete knop zit naast de aan/uit knop

Review

Deze laptop gekocht voor mee naar school. Mijn schooljaar is nog niet begonnen, maar ik kan niet wachten om mijn nieuwe laptop mee te nemen naar de colleges. De laptop is erg snel en is makkelijk in gebruik. Met gemak draait hij meerdere programma’s tegelijk. Ook de Sims 4 draait hij zonder moeite erg snel en gemakkelijk, waar ik erg blij mee ben in mijn vrije tijd.

  • Acer Aspire 1 A114

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Acer Aspire 1 A114-32-C6U9 Main Image

 

Een van de beste koop laptop 2020 voor de prijs de Acer Aspire 1 A114 is ook een geweldige Acer laptop die veel wordt gebruikt voor dagelijkse taken dankzij de componenten die het beschikt. De laptop is geweldig en heeft ook uitstekende reviews gekregen.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 14 inch beeldscherm met een Full HD(1080p) scherpte een een TN Paneel.

Processor: De processor van deze laptop is de Intel Celeron Quad core(4) met een kloksnelheid van 1.1Ghz en een turbo snelheid van 2.4Ghz.

Ram: De ram geheugen van deze laptop is 4GB. Met 4GB kun je gemakkelijk door het internet browsen en video’s kijken.

Opslag: De opslag in deze laptop is een Flash met 64GB. 64GB is meer dan genoeg voor deze laptop als je alleen video’s gaat bekijken en internetten.

Extra’s: 3 USB Poorten, VGA 480P webcam, 6h Accuduur,

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Beste prijs/kwaliteit verhouding ooit

Snel

Goed formaat

Lang werkend op batterij

De minpunten

Niet alles is te downloaden door de Windows S

Review

Ik gebruik mijn laptop voor school, dus doe er niet veel meer mee dan word documentjes openen etc en series kijken, maar ik ben tot nu toe erg tevreden. Hij is licht wat het makkelijk maakt hem mee te nemen, hij is snel met opstarten en snel met het openen van de pagina`s. Al met al zeker het geld waard.”

  • HP Omen 15

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

HP Omen 15-dc0975nd Main Image

 

Geweldige beste koop laptop 2020 voor gamers de HP Omen 15. Dit is een 15.6 inch laptop die makkelijk te vervoeren is en heeft geweldige componenten. Met deze componenten kun je dingen doen zoals Gamen, video en foto’s bewerken zonder enige zorgen.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm is 15,6 inch, is Full HD(1080P) en heeft een Anti reflecterende IPS Paneel.

Processor: De processor van deze laptop is de intel core i7 hexa core(6) met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz.

Ram: De ram geheugen van deze geweldige laptop is 16GB en de type van deze ram is DDR4. Met 16GB kun je zeker van alles doen en tegelijk ook. Dankzij de type DDR4 kan deze ram op een geweldige snelheid werken omdat deze de snelste type is op dit moment.

Videokaart: De videokaart van deze laptop is de Nvidia GeForce GTX 1050 Ti met 4GB VRAM. Met 4GB Vram kun je bijna elke game die er is spelen tussen medium en extreme.

Opslag: De opslag van deze laptop is een combinatie van SSD en HDD. De SSD van deze laptop is 256GB en zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart terwijl je HDD is meer om projecten en grote programma’s op te slaan.

Extra’s: De laptop heeft 3 Poorten USB, Verlicht toetsenbord, ingebouwde luidsprekers, HD Ready(720P) webcam en de accu kan 4h lang.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Snelheid

Koeling

Prijs/Kwaliteit

Zeer Stevige laptop

De minpunten

Je ziet snel vlekken

Review

Ik raad deze laptop aan hij is zeer degelijk, draait de meeste spellen op hoge/ultra settings! 144hz scherm is heel fijn en haarscherp! Alle minpunten kunnen worden opgelost door gebruik van oordopjes / gaming headset!

Bekijk meer laptops op: De beste webwinkel voor Laptops in Nederland en Belgie

  • Asus Vivobook R540NA

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Asus VivoBook R540NA-DM224T Main Image

 

Zeker een van de beste koop laptop 2020 de Asus Vivobook R540NA een uitstekende laptop met een geweldige prestatie vermogen. Dankzij de processor kun je deze laptop gebruiken voor school om taken zoals tekstverwerken of films te kijken.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm is 15,6 inch, heeft een Full HD(1080p) met een TN Paneel.

Processor: De processor van deze laptop is de Intel Prentium Quad core(4) Processor met een kloksnelheid van 1.1Ghz en een turbo snelheid van 2.5Ghz.

Ram: De ram geheugen van deze laptop is 8GB en daarmee kun je multitasken zonder dat de laptop van traag wordt.

Opslag: De opslag in deze laptop is een SSD met 128GB waarmee je bestanden kunt opslaan zonder zorgen.

Extra’s: De laptop heeft 3 Poorten USB, ingebouwde luidsprekers, VGA(480P) webcam en de accu kan 9h lang.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Snelheid

Licht

Prijs/Kwaliteit

Mooi en compact design

De minpunten

Touchpad heeft geen scrollvlak

Review

mooie en compacte laptop met goede specificaties voor een scherpe prijs.

  • HP Pavilion G15

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

HP Pavilion G15-cx0500nd Main Image

 

Als laatst hebben we een van de beste koop laptop 2020 de HP Pavilion G15. Met de geweldige componenten dat deze laptop beschikt en hoe groot het is is dit een van de meest beste koop laptop 2020. De laptop is 15.6 inch en is geweldig om mee te nemen.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch laptop met een Full HD(1080P) beeldscherm en een IPS Paneel.

Processor: De processor in deze laptop is de Intel core i7 hexa core(6) processor met een kloksnelheid van 2,2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz.

Ram: De ram is deze laptop is 16GB. Met 16GB kun je meer dan genoeg doen met deze laptop. Je kunt gemakkelijk multitasken en ook video’s bewerken. De type DDR4 is de snelste type waardoor deze 16GB ram snel werken.

Videokaart: De videokaart van deze laptop is de Nvidia GeForce GTX 1060 en deze heeft 3GB Vram waardoor je elke game op medium tot extreme kunt spelen.

Opslag: De opslag van deze laptop is een combinatie van SSD en HDD. Dit is heel handig omdat de SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart en de HDD is 1TB en deze kun je gebruiken om projecten en programma’s op te slaan.

Extra’s: Windows 10, 2 USB Poorten, HD Ready(720P) webcam, Accu die 9u meekan en deze laptop kan gebruik worden voor films kijken in Full HD, Foto’s bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken en video’s bewerken.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

De pluspunten

Snelheid

Licht

Prijs/Kwaliteit

Mooi en compact design

De minpunten

Touchpad heeft geen scrollvlak

Review

Sinds bijna een week eigenaar van deze geweldige laptop. Hij ziet er aan de buitenkant professioneel uit. Veel laptops met dit soort specs zien er een beetje apart uit. (denk hierbij aan gaming look) Natuurlijk is de processor, videokaart en de SSD ook een verademing. Tot nu toe kan hij zware programma’s goed hebben. Opstarten in 10 seconden, het is toch geweldig? Het IPS scherm ziet er ook gewoon top uit.

Bekijk de beste laptops die je kan kiezen hier!

Bekijk meer hier: BLOG

Categorized in: