Top 5 beste koop 17 inch laptops [Beste prijs en kwaliteit]

Wil jij graag de beste koop 17 inch laptop kopen die bij jouw past?

Ik zal in deze artikel de top 5 beste koop 17 inch laptops bespreken. Deze laptops hebben de beste prijs en kwaliteit waardoor je zeker in 2020 een goede ervaring mee zal hebben.

Deze 17 inch laptops hebben een goede prijs en kwaliteit en beschikken over een geweldige processor. Dit zijn betaalbare laptops waardoor je niet veel geld hoeft uit te geven.

De top 5 beste koop 17 inch laptops – Prijs/Kwaliteit

  • 17 inch laptop voor alles

De Lenovo IdeaPad L340 is een perfecte laptop voor als je alles ermee wilt gaan doen. Dit is een van de beste koop 17 inch laptops die er zijn.

De 17 inch laptop heeft een Full HD resolutie waardoor je alles op hoge kwaliteit kan zien. De paneel van de scherm is een IPS paneel.

beste koop 17 inch laptop - Full HD

Een IPS paneel weergeeft de kleuren beter dan alle andere panelen en daarom wordt deze zo vaak gekozen boven de andere.

Verder heeft deze 17 inch laptop geweldige reviews gekregen en scoort het een 9 van de 10 uit alle reviews bij elkaar.

De processor van deze goede 17 inch laptop is een intel core i7 Hexa core processor die een snelheid heeft van 2.6Ghz tot 4.5 Ghz

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB en dat is meer dan genoeg voor alle taken. Jij kan makkelijk multitasken met deze hoeveelheid ram.

Tenslotte de opslag en de videokaart van deze 17 inch laptop die alles kan. De opslag van de laptop is 1256GB en dat is de combinatie van SSD en HDD.

De videokaart is de Nvidia GeForce GTX 1050 en dit videokaart heeft 3GB Vram waardoor je de meeste games kan spelen op gemiddeld en hoog instellingen.

  • 17 inch laptop voor 700 euro – Full HD

Een 17 inch laptop en een van de beste laptop voor 700 euro met een Full HD resolutie is de Acer Aspire 3 A317. Deze i7 laptop heeft een i5 processor waardoor het snel genoeg is voor de meeste taken.

Acer Aspire 3 A317-51-51ZB Main Image

Deze 17 inch laptop voor 700 euro heeft een  Full HD resolutie van 1920 x 1080p. De paneel van de laptop is een IPS paneel waardoor de kleuren perfect worden weergegeven. Ook is dit geweldig voor Fotobewerking op Photoshop.

Deze 17 inch laptop heeft een i5 processor die 4 cores beschikt. De kloksnelheid van dit processor is 1.6 Ghz tot 4.2 Ghz. De werkgeheugen van dit laptop is 8GB en dit is voldoende voor de meeste taken die je gaat uitvoeren.

De opslag van dit laptop is een SSD met 512GB. Dit is genoeg om de meeste programma’s en bestanden op te slaan. Dit is een van de beste laptop prijs en kwaliteit.

  • 17 inch laptop voor fotobewerking

De beste 17 inch laptop voor fotobewerking is de Asus VivoBook Pro. Deze laptop heeft over 60 reviews gekregen en het scoort een 9.5 van de 10.

De Asus VivoBook Pro is een geweldige 17 inch laptop full hd resolutie waarop jij alles op hd kan bekijken. De Resolutie van deze laptop is 1920 x 1080.

Asus VivoBook Pro N705UD-GC137T Main Image

De paneel van dit laptop is een ips paneel en deze is je beste keus. Verder is de cpu van deze laptop de intel core i5 quad core processor met een kloksnelheid van 1.6 Ghz tot 3.4Ghz.

De werkgeheugen van deze laptop is 8GB en dat is genoeg om foto te bewerken. Daarnaast is de opslag een combinatie van SSD en HDD waarin je 1128GB krijgt in totaal.

De videokaart van deze laptop is de GTX 1050 en deze heeft 2GB Vram. Dit is heel weinig maar je kan hiermee wel een aantal games spelen. Dit is een van de beste laptop prijs en kwaliteit voor fotobewerking.

  • Laptop voor videobewerking 17 inch

Een 17 inch laptop voor vide0bewerking is de Acer Aspire A317-51. Deze 17 inch laptop voor videobewerking heeft een Full HD resolutie voor HD videobewerking.

Acer Aspire 3 A317-51-732P Main Image

Daarnaast dankzij de i7 processor kan je videobewerking op Adobe After effects zonder enige probleem. Verder dankzij de ssd start deze ook binnen 15 seconden en kan je makkelijk aan de slag.

Deze prima laptop voor videobewerking is een 17 inch laptop full hd beeldscherm waardoor je makkelijk op hoge kwaliteit video’s kan bewerken.

Verder door de ips paneel worden kleuren perfect weergegeven en kan je ook met kleuren aan de slag gaan in effecten. De processor is de intel core i7 quad core processor met een snelheid van 1.8Ghz tot 4.9Ghz.

De werkgeheugen van de laptop is 8GB en dit is genoeg voor videobewerking. De opslag van de laptop is een SSD van 512GB waarin je voldoende video’s projecten op kan slaan.

Denk eraan dat als je meer opslag wilt dan je een externe harde schijf zal moeten nemen.

  • 17 inch gaming laptop

Als een gamer zal je jezelf zeker afvragen “Wat is een goede laptop voor mij” wel hier ga ik de beste 17 inch gaming laptop van 2020.

Een geweldige 17 inch gaming laptop is de MSI GS75 9SD. Deze game laptop beschikt over genoeg kracht om de nieuwste games te spelen zonder enige probleem.

MSI GS75 9SD-818NL Main Image

De 17 inch gaming laptop heeft een resolutie van 1920 x 1080 en daarnaast ook nog 144 Hz. Dit is een van de beste koop 17 inch laptop die er is voor gaming.

De paneel van deze laptop is een TN paneel. Als een gamer is een paneel niet super belangrijk omdat je graag meer fps wilt dan kleur kwaliteit.

De processor in de intel core i7 hexa core(6) met een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. Dit is een super snelle processor en hiermee kan je ook video’s en foto’s bewerken.

De ram van de laptop is 16GB en dit is perfect voor gaming en multitasken. De opslag is een SSD en deze heeft 512GB waarin je voldoende programma’s en games op kan hebben.

Ik raad je wel om een externe hdd te nemen voor als je heel veel games wilt gaan spelen. Als je veel games wilt installeren is 512GB niet genoeg.

Tenslotte de videokaart. De videokaart is het meest belangrijke voor gamers. De videokaart van deze 17 inch gaming laptop is de GTX 1660 TI en deze heeft 6GB VRAM waarop je alle games mee kan spelen.