Beste HP laptops

De beste HP laptops

Beste all around hp laptop De HP Omen 15

4.5/5 uit 45 Reviews

HP Omen 15-dc0982nd Main Image

Kort over deze laptop

Als beste hp laptop voor all around gebruikers is de HP Omen 15. Deze laptop beschikt over alle componenten die je nodig zal hebben voor bijna alles, als je graag wilt fotobewerken, videobewerken, internetten of gamen deze hp laptop is je beste keus.

Belangrijk over deze laptop is de 144Hz en de Gsync. Als je niet weet wat deze doen kort uitgelegd is dat 144Hz alles sneller laat gaan wat je in je laptop doet zoals muis bewegingen worden beter herkend en ook bij het gamen zie je minder wazigheid en meer helderheid. Gsync is gemaakt zodat je tijdens het gamen geen fps drop krijgt. Zoek op Google over deze termen voor meer informatie.

Meer over deze laptop

De HP Omen 15 is een uitstekende hp laptop voor all around gebruikers dit is een 15,6 inch laptop met een Full HD monitor. Daarnaast beschikt deze laptop over een IPS paneel die zeer goed is omdat het de ware kleuren weergeeft op de beeldscherm. Dit komt goed van pas voor als je foto of video gaat bewerken.

Deze Hp laptop beschikt over een intel core i7 hexa core(6) processor met een kloksnelheid van 2.2 ghz en een turbo snelheid van 4.1 Ghz. Deze processor is super sterk omdat het beschikt over 6 cores dus gaat het super snel. Er wordt meer gedaan in 6 cores dan 4 cores of 2.

Ook heeft deze laptop uitstekend ram geheugen. Deze laptop heeft 16GB werkgeheugen van type DDR4. De type DDR4 is de nieuwst ram type die er is en deze gaat supersnel vergelijken met de oude type DDR3.

Verder heeft deze laptop een perfecte opslag want het is een combinatie van SSD en HDD die samen 1256GB zijn. Je kan de SSD gebruiken om je windows op te zetten en je belangrijke bestanden of games omdat deze sneller gaat dan de HDD. Je kan de HDD gebruiken voor projecten en bestanden die je minder gebruikt zoals video’s en grote games of videobewerking projecten.

Tenslotte en meest belangrijke onderdeel voor gamers is de Videokaart. Deze laptop beschikt over de Nvidia GeForce GTX 2070 Max-Q. Deze videokaart beschikt over 8GB VRAM en is zeer sterk om nieuwe games te spelen op high of extreme.

 

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

Pluspunten

 • Fijne laptop voor beginnende en hardcore gamers
 • Scherm is super scherp en gedetailleerd
 • Top laptop

Minpunten

 • Fans kunnen luid worden als je sterke games speelt.

Beste hp laptop voor dagelijkse taken en fotobewerking

4.5/5 uit 151 Reviews

HP Pavilion 15-cs0952nd Main Image

De beste laptop voor fotobewerking en dagelijkse taken is de HP Pavilion 15. Deze 15.6 Hp laptop beschikt over een Full HD beeldscherm met een ips paneel. Zoals al eerder besproken is de ips paneel een “Must Have” voor als je fotos of videos wilt gaan bewerken. Dit komt omdat de ips paneel de ware kleuren op je beeldscherm weergeeft.

Daarnaast heeft deze laptop een uitstekende intel core i5 Quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.4Ghz. Verder heeft deze laptop een werkgeheugen van 8GB dat genoeg is voor fotobewerking en dagelijkse taken. Tenslotte heeft deze laptop genoeg opslag ruimte. Je krijgt bij deze laptop een combinatie van Flash en HDD die samen 1016 GB is.

Wat vinden andere gebruikers van deze laptop?

Pluspunten

 • Helemaal top en dat voor zo een prijs!
 • Batterij duur
 • Licht gewicht
 • Snel
 • Design
 • Betaalbaar en uiterst geschikt voor elke engineering student
 • Super laptop

Minpunten

 • Relatief kleine SSD
 • Geen

Beste hp laptop voor videobewerking

4.8/5 uit 276 Reviews

HP Pavilion G15-cx0830nd Main Image

Onze beste keus hp laptop voor videobewerking is de HP Pavilion G15. Deze 15.6 inch laptop heeft een Full HD beeldscherm met een IPS paneel dit zorgt ervoor dat je de ware kleuren zit op het beeldscherm.

Niet alleen heeft deze laptop een uitstekende beeldscherm voor videobewerking maar de processor die het beschikt is ook uitstekend. De intel core i7 hexa core(6) heeft een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz.

HP Pavilion G15-cx0830nd detail

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB. 16GB is zeer goed voor videobewerking omdat je meerdere taken kan uitvoeren en meerdere effecten kan toepassen zonder dat je laptop crash. Daarnaast is deze werkgeheugen van type DDR4 en deze is de snelste op dit moment. Tenslotte heeft deze laptop een geweldige opslag. De opslag in deze laptop is een combinatie van SSD en HDD die samen 1256GB zijn. Je krijgt een SSD met 256GB en een HDD van 1000GB. Je kan gemakkelijk deze gebruiken door in de SSD je belangrijke bestanden en windows te hebben en projecten in de HDD.

Denk eraan dat deze laptop ook voor zakelijk gebruikt kan worden.

Wat vinden andere van deze laptop?

Pluspunten

 • Professionele look
 • Heerlijk snel
 • Mooi scherm
 • Lichtgevend toetsenbord

Minpunten

 • Vingerafdruk

Beste zakelijke hp laptop

5/5 uit 25 Reviews

HP Envy 13-ah0913nd Main Image

Onze beste keus hp laptop voor zakelijk gebruik is de HP Envy 13. Deze laptop is een uitstekende keus voor zakelijk gebruik als je een hp laptop wilt.

Dit is een 13,3 inch laptop die makkelijk te vervoeren is. Het heeft een Full HD beeldscherm met een ips paneel voor ware kleuren weergeving.

De processor in deze laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4.0Ghz.

Daarnaast heeft deze laptop 8GB werkgeheugen die goed genoeg is voor zakelijk gebruik omdat je dan niet teveel taken zal uitvoeren en tenslotte en opslag van 256SSD.

Wat vinden andere van deze laptop?

Pluspunten

 • Lichtgewicht
 • Stevig behuizing
 • Fijn toetsenbord
 • Compact en plat

Minpunten

 • Geen touchscreen

De beste HP laptop voor gamers

4.5/5 uit 30 reviews

HP Omen 17-an194nd Main Image

De beste hp laptop voor gamers is de HP Omen 17. Deze 17.3 inch laptop heeft een Full HD beeldscherm en een IPS paneel die ware kleuren weergeeft. Dit is zeer handig omdat je graag van elke hoek je beeldscherm goed wilt zien.

De belangrijkste component voor een gamer is de videokaart. De videokaart in deze laptop is de Nvidia GeForce GTX 1060. Deze videokaart beschikt over 6GB VRAM en dit is meer dan genoeg om de games die er nu zijn op high of extreme te kunnen spelen.

Daarnaast is de processor zeer belangrijk voor gamers omdat deze data naar de videokaart moet sturen. De processor van deze laptop is de intel core i7 Hexa core(6) processor met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. Dit is een uitstekende processor en zeker kan je ook foto en videobewerken met deze laptop dankzij deze processor.

Een andere component die zeer belangrijk voor gamen is de werkgeheugen of wel de ram geheugen. De ram van deze laptop is 16GB DDR4. De DDR4 ram is de snelste op de markt op dit moment en deze laptop heeft meer dan genoeg. Dankzij de 16GB ram kan jij gamen en browsen zonder dat je laptop er langzaam van wordt.

Tenslotte gaan we het hebben over de opslag waarin jij je games zult opslaan. De opslag in deze laptop is een geweldige samenvoeging omdat het een combinatie is van SSD en HDD. De HDD beschikt 1000GB en de SSD beschikt 256GB, dit is meer dan genoeg om je games op te slaan.

Wat vinden andere van deze laptop?

Pluspunten

 • Stevig en degelijk
 • Erg snelle processor, SSD en RAM
 • Geluid is perfect
 • Snel, kan gamen op ultra

Minpunten

 • Kan cooling niet handmatig veranderen
 • Zwaar laptop

Over HP

Wij streven ernaar technologie te maken die voor iedereen, overal een betere levensstandaard creëert: elk individu, iedere organisatie en alle gemeenschappen overal ter wereld. Dat motiveert ons, inspireert ons om te doen wat wij doen. Te maken wat wij maken. Om uit te vinden en opnieuw uit te vinden. Om verrassende ervaringen te creëren. Wij willen meer bereiken omdat u meer wilt bereiken. U verandert de manier waarop u werkt. De manier waarop u speelt. De manier waarop u leeft. Met onze technologie kunt u de wereld opnieuw uitvinden.