Wat zijn de beste gaming laptops op dit moment en welke moet je kiezen voor je favoriete games. Gaming laptops zijn steeds meer lucratief geworden doordat onderdelen sterker worden. Je kunt dus nu goedkope gaming laptops vinden waarmee je de meeste games op kunt spelen.

Top 5 Beste Gaming Laptops Op dit Moment:

 1. Acer Predator Helios Neo 16
 2. HP Omen 17
 3. HP Victur 15
 4. MSI Thin GF63
 5. HP Omen Transcend 16

Gaming laptops zijn nu goedkoper dan ooit en zijn nu meer praktisch voor zware games. De meeste laptops nu hebben een prijs rond de 1000 euro en je kunt al de meeste games op hoge FPS spelen.

Wat is een gaming laptop?

Wat is een gaming laptop precies en want onderheid het van andere laptops in de markt. Hier zal ik je een aantal kenmerken geven waaraan je kan zien of een laptop bedoeld is voor gamers.

Gaming Design

Ten eerste het design van een gaming laptop. Het design van een gaming laptop is zo gemaakt om gamers aan te trekken. Dit doen ze door middel van coole RGB-verlichting, grote cooler en coole behuizing en designs.

Dedicated videokaart – Wat is dat?

Een van de grootste redenen waarom gaming laptops bestaan is door dedicated videokaarten.

Dit zijn los grafische kaarten die niet verbonden zijn aan de processor. Omdat ze niet verbonden zijn, kunnen ze ook meer kracht gebruiken door middel van meer energie en eigen opslag.

Door zijn eigen opslag, meer calculatie, kracht en meer cores kunnen de dedicated videokaarten meer aan. Dit zijn dus daarom de sterkste grafische kaarten op de markt.

Met deze kaarten kunnen games worden gespeeld als Fortnite, Minecraft, Warzone enzovoort omdat de 3D-modellen in games worden gerenderd door de videokaart.

Hoge verversingssnelheid – Refresh Rate/Hz/Hertz??

Verversingssnelheid of wel Refresh Rate, Hertz of Hz. De functie met veel verschillende namen maar iets wat heel belangrijk is voor gamers en competitieve spelers.

Verversingssnelheid staat voor het aantal keren dat het scherm wordt ververst per seconden.

Normaal gesproken hebben de meeste laptops, maar 60 Hz. Voor gamen wil je juist meer en zeker als je FPS-games speelt. Met 120 Hz of hoger zit je perfect voor zowel competitieve games als single player games.

G-Sync en FreeSync – Wat zijn deze technologieën

G-Sync en FreeSync zijn andere coole technologieën die heel belangrijk zijn voor veel gamers. Niet alleen zorgen deze technologieën voor betere prestaties, ze geven je ook meer stabiele FPS in zware games.

G-sync is bedoeld voor Nvidia-videokaarten daarvan de G van GeForce. Deze verhelpt met tearing en stuttering in je games. Dit is heel handig voor games zoals CSGO, Fortnite, Call Of Duty en zulke games.

Er zijn 3 verschillende G-sync functies en deze is de normale G-sync, G-sync Ultimate en G-sync compatible. Elke van deze is anders en geven je ook verschillende kwaliteiten.

FreeSync is bedoeld voor AMD-videokaarten en is ook goedkoper dan Nvidia-videokaarten. Voor Freesync heb je ook 3 verschillende versies, de FreeSync normaal, FreeSync 2 HDR en FreeSync Premium.

Als je precies wilt weten hoe deze technologieën werken dan lees verder over G-sync en FreeSync.

Kracht Monsters

Gaming laptops hebben maar een taak dat ze moeten doen en dat is zware apps aankunnen. Games worden beschouwd als zware applicaties door hoeveel kracht ze nodig hebben om goed te worden gedraaid.

Gaming laptops moeten beschikken over sterke videokaarten, prima processor en werkgeheugen om nieuwe en oude games aan te kunnen.

Gaming laptops zijn daarom duur, ze moeten meer krachtig zijn dan je gewone laptops. Er zijn natuurlijk wel een aantal gaming laptops die goedkoop zijn en nog wel sterk zijn.

De meeste budget gaming laptops zijn nog steeds goed voor een lage prijs door andere functies weg te halen. Veel gaming laptops hebben zwaardere componenten, lagere batterijduur en slechtere beeldkwaliteit om de prijs gunstig te maken voor gamers.

Waarom een gaming laptop?

Waarom en wanneer ga je voor een gaming laptop. Niet alleen gamers kiezen tegenwoordig voor een gaming laptop, ook ontwerpers en ondernemers kiezen voor gaming laptops.

Dit komt doordat gaming laptops heel sterk zijn voor de prijs. Ze komen niet met flashy extra’s die je niet gaat gebruiken, ze zijn gemaakt voor zware opdrachten.

Ideaal voor gamers

Als een gamer wil je ook een laptop die ideaal is voor je. Een gaming laptop is perfect voor als je bij je vrienden wilt gamen, vaak onderweg bent of een laptop nodig hebt voor je studie.

Kracht Monsters

Gaming laptops hebben maar een doel en dat is krachtiger zijn dan elke andere laptop. Met puur ruwe kracht kunnen deze laptop naast games ook andere zware programma’s aan voor werk.

Geschikt voor zware taken (werk en ondernemers)

Gaming laptops zijn ook geschikt voor andere zware taken. Veel ondernemers kiezen ook voor gaming laptops als de HP Victus 15. Deze heeft een professionele behuizing maar is bedoeld voor zware taken en games.

Prijs/Kwaliteit

De grootste voordeel aan een gaming laptop is de prijs en kwaliteit. De meeste gaming laptops kosten bijna 400 euro minder dan veel andere laptops met de zelfde componenten.

Dit komt doordat gaming laptops geen extra onnodige functies hebben die niet noodzakelijk zijn. Je betaald voor wat je krijgt en daarom hebben we ook 5 beste gaming laptops die perfect zijn in prijs en kwaliteit.

Top 5 Beste Gaming laptops van Dec. 2023

1. Acer Predator Helios Neo 16 – Beste Prijs/Kwaliteit Gaming Laptop Zware Games.

De beste gaming laptop op dit moment door zijn uitstekende prijs en kwaliteit is de Acer Predator Helios Neo 16. Dit is een 16 inch laptop met een Quad HD-resolutie waarop jij je favoriete games kunt spelen zonder enige lag.

Acer Predator Helios Neo 16 - Beste gaming laptop voor zware games en Kwaliteit
Acer Predator Helios Neo 16 – Beste gaming laptop voor zware games en Kwaliteit

De beste gaming laptop onder de 2000 die bedoeld is voor zware games en hoge instellingen dankzij de superkrachtige processor, werkgeheugen en RTX-videokaart.

Games zoals Call Of Duty: Warzone, FIFA 23, Fortnite en Hogwarts Legacy kunnen makkelijk gespeeld worden op deze gaming laptop.

De laptop is een ideale keuze voor gamers die een laptop willen voor nu en de toekomst. Aangezien de componenten in deze laptop, is deze geschikt voor huidige games en nieuwe games.

De laptop is ook te gebruiken voor andere zware taken. Stel je moet werken aan een project voor jezelf, school of werk dan kan deze laptop ze zeker aan.

Dankzij de intel core i9 processor, de 32 GB werkgeheugen en de RTX 4070 videokaart is er niets wat deze laptop aankan.

De kwaliteit van je games zullen er ook beter uitzien dankzij de Quad HD-resolutie. Dit is een resolutie hoger dan Full HD waardoor er meer pixels op het scherm zijn.

De laptop is 16 inch en dit geeft voldoende ruimte voor gamers. Geen externe monitor meer hoeven te gebruiken dankzij de grote scherm.

Als jij naast je favoriete single player games ook veel competitieve games speelt dan is deze laptop goed voor je. Je verversingssnelheid is 165 Hz, waardoor je sneller bent dan je tegenstanders met reageren of snelle situaties.

Acer Predator Helios 16 – Beste Prijs/Kwaliteit Gaming Laptop voor Quad HD en Kwaliteit

Specificaties

Specificaties:Acer Predator Helios Neo 16
Beeldscherm16inch, WQXGA, 165Hz, IPS paneel, Anti Reflecterend
ProcessorIntel core i9, Tetracosa core(24), 5.4Ghz
Werkgeheugen32GB ram
Opslag1TB SSD
VideokaartNvidia GeForce RTX 4070 – 8GB vram
BesturingssysteemWindows 11 home
Gewicht2.6 kg
PoortenUsb A, C, Hdmi poort, Thunderbolt
Verlichte toetsenbordJa
Batterijduur8 uren
Geschikt voorZware games op Hoge instellingen, Gaming, Fotobewerking, Videobewerking, VR
PluspuntenMinpunten
✅ Specificaties maken het de prijs waard❌ Vrij luid bij hoge belasting.
✅ Opvallend goede bouwkwaliteit, stevige laptop
✅ Kerntemperatuur van onderdelen blijft op een prima niveau
✅ Laptop voor toekomstige games

Dit is een ideale keuze voor gamers die een wat hogere budget hebben voor een gaming laptop. Denk eraan dat gaming laptops en gaming desktops heel duur zijn als je high-end wilt. Dit komt doordat games steeds minder goed worden geoptimized en de videokaarten steeds sterker moeten zijn.

2. HP Omen 17 – Sterkste Gaming Laptop 4080/4090 Grafisch Kaart!

De allersterkste gaming laptop op dit moment is de HP Omen 17. Deze komt met de nieuwste en sterkste grafische kaart die beschikbaar zijn, de RTX 4080 en 4090.

HP Omen 17 - Beste 17 inch gaming laptop met RTX 4080 en 4090
HP Omen 17 – Beste 17 inch gaming laptop met RTX 4080 en 4090

Als een van de allersterkste die beschikbaar zijn is de laptop best wel duur. Het is alleen bedoeld voor gamers die op zoek zijn naar de high-end gaming laptops.

De laptop is 17.3 inch en dit is ideaal voor gamers die geen externe monitor willen gebruiken. Met zo een groot scherm samen met de Quad HD-resolutie zul jij alles op topkwaliteit zien, zowel single player games als multiplayer.

De laptop is zo sterk dat het ook geschikt is voor andere zware taken zoals foto en videobewerking in 4K, 3D ontwerpen en veel andere zware taken.

Ook kun je games spelen die heel populair zijn nu zoals Warzone, Fortnite, Roblox, VR games, Minecraft enzovoort.

Een andere coole kenmerk van deze laptop is dat het toetsenbord mechanisch is. Normaal gesproken zijn laptop toetsenbord gewoon normaal, maar deze is wel mechanisch.

Aansluitingen voor een extra scherm, je gaming muis en gaming headset zijn allemaal beschikbaar. Voor een gamer is een laptop gaming muis en draadloze gaming headset heel belangrijk.

HP Omen 17 – Sterkste Gaming Laptop 4080/4090 Grafisch Kaart!

Specificaties

Specificaties:HP Omen 17
Beeldscherm17.3inch, Quad HD, 240Hz, IPS paneel, Anti reflecterend
ProcessorIntel Core i9, Tetracosa core(24), 5.4Ghz
Werkgeheugen32GB ram
Opslag2TB SSD
VideokaartNvidia GeForce RTX 4090 – 16GB vram
BesturingssysteemWindows 11 Home
Gewicht2.78 kg
PoortenUsb A, C, Hdmi poort, Thunderbolt
Verlichte toetsenbordJa, Mechanische toetsen
Batterijduur5.5 uren
Geschikt voorAlles, behalve onderweg. Dit is een monster van een laptop en kan elke taak aan. Is alleen minder goed voor onderweg
PluspuntenMinpunten
✅ Snelle Laptop❌ Batterijduur
✅ Goed scherm❌ Speaker geluid wat minder goed
✅ Lange oplaadkabel
✅ Krachtige videokaart
✅ Supersnel

3. HP Victus 15 – Gaming Laptop Voor Zakelijk Gebruik

Een van de meest bekende gaming laptops op dit moment de HP Victus 15. Dit is de ideale gaming laptop voor gebruikers die een professionele look willen behouden voor werk, zakelijk of school.

HP Victus 15 - Gaming Laptop Voor Zakelijk Gebruik
HP Victus 15 – Gaming Laptop Voor Zakelijk Gebruik

De laptop is een goede gaming laptop voor lichte games en middelzware games zoals Fortnite, Roblox, FIFA 23 enzovoort.

De laptop is ook heel handig voor andere zware taken voor werk en school het is daarom dat het zoveel wordt gekozen.

De laptop heeft een zeer mooie 15.6 inch behuizing met een Full HD resolutie en 144Hertz verversingssnelheid. Dit is een prima formaat voor gamers en zeker als je geen externe monitor wilt gebruiken.

De laptop heeft ook een best wel hogere batterijduur van 8.5 uren waardoor het hoger is dan andere game laptops. Dit is ook een grote kenmerk waarom deze laptop gekozen wordt voor school en games, zakelijk en games en ook voor onderweg.

De HP Victus 15 is een van de beste gaming laptops onder de 1000 euro op dit moment. De componenten en de behuizing van de laptop zitten er sterk en stevig uit.

Dit is een ideale laptop voor jongeren die een laptop willen voor werk en school. De laptop is ook handig voor mensen die werken met een laptop en die thuis even een lichte spelletje willen spelen.

HP Victus 15 – Gaming Laptop Voor Zakelijk Gebruik

Specificaties

Specificaties:HP Victus 15
Beeldscherm15.6inch, Full HD, 144Hz, IPS paneel, Anti reflecterend
ProcessorIntel core i7, Tetradeca core(14), 5Ghz
Werkgeheugen8GB ram
Opslag512GB SSD
VideokaartNvidia GeForce RTX 4050 – 6GB vram
BesturingssysteemWindows 11 Home
Gewicht2.29 kg
PoortenUsb A, C, Hdmi poort
Verlichte toetsenbordJa
Batterijduur8.5 uren
Geschikt voorLichte en middelzware games, fotobewerking, videobewerking, Zakelijk gebruik, School, Onderweg
PluspuntenMinpunten
✅ Ziet er strak uit❌ Baterrijduur
✅ Gaming laptop zeer goede zakelijke laptop
✅ Goede videokaart
✅ Mooi design
✅ Snelle processor

4. MSI Thin GF63 – Goedkope Sterke Gaming Laptop

De goedkoopste gaming laptop voor middelzware games. De laptop is geweldig voor thuis en als je veel moet reizen. De MSI Thin GF63 is een top keuze voor gamers die een budget hebben onder de 800 euro.

Beste Budget Gaming Laptop - MSI Thin GF63
Beste Budget Gaming Laptop – MSI Thin GF63

De beste keuze op dit moment voor een gaming laptop die goedkoop en sterk is, is de MSI Thin GF63. Deze laptop is een monster van een laptop en heeft een top prijs onder de 800 euro.

De laptop is 15.6 inch waardoor je niet een externe monitor hoeft te gebruiken en komt ook met Full HD resolutie. Op deze resolutie beleef jij je favoriete games op top kwaliteit en hoeft de videokaart ook niet super hard te werken zoals op hogere resoluties.

Verder heeft de laptop scherm ook 144Hertz waardoor het geweldig is voor FPS games. Ook games waarbij je eerder dan je tegenstander wilt zijn is verversingssnelheid belangrijk.

Verder wat onderheid deze laptops van andere is de lage batterijduur die het heeft. Omdat het een budget gaming laptop is, is de batterij niet de beste waardoor je na een aantal uren al leeg bent.

Het is daarom een laptop voor als jij veel thuis game of bij vrienden. Het is niet echt ideaal om op batterij alleen te gamen. Je kan dat wel doen maar dan moet je weten dat je gaw zou moeten laden als je ergens komt.

Specificaties

Specificaties:MSI Thin GF63
Beeldscherm15.6inch, Full HD, 144Hz, IPS paneel, Anti Reflecterend
ProcessorIntel Core i7, 4.7Ghz Turbo
Werkgeheugen16GB ram
Opslag512GB SSD
VideokaartNvidia GeForce RTX 3050 – 4GB vram
BesturingssysteemWindows 11 Home
Gewicht1.86 kg
PoortenUsb A, C, Hdmi poort
Verlichte toetsenbordJa
Batterijduur4 uren
Geschikt voorInternetten, Fotobewerking, Videobewerking, Gamen, Streamen
PluspuntenMinpunten
✅ Niet te groot of te zwaar om mee te nemen❌ Moet snel aan oplader om beter functioneren
✅ Kan autocad goed runnen❌ Baterij gaat snel leeg
✅ Is echt snel
✅ Mooi design
✅ Speelt sims op de hoogste instellingen moeiteloos

5. HP Omen Transcend 16 – Stijlvolle Gaming Laptop RTX 4070

De beste gaming laptop voor competitieve gamers en FPS gamers. Deze laptop komt met een zeer hoge verversingssnelheid van 240 Hertz waardoor jij elke detail in snelle beelden ziet.

240Hz gaming laptop - Competitieve spelers beste laptop keuze - E-sports
240Hz gaming laptop – Competitieve spelers beste laptop keuze – E-sports

De HP Omen Transcend 16 is een wat betere keuze voor als je meer iets zakelijks wilt met veel kracht.

De laptop is 16 inch met Quad HD resolutie waarmee je de nieuwste games op kunt spelen en ervan genieten.

De laptopscherm heeft ook een super hoge verversingssnelheid van 240Hertz waardoor het perfect is voor competitieve gamers. De laptop is verder heel elegant en ziet er professioneel uit.

Het is een geweldige keuze voor ondernemers die ook gamers zijn en die iets sterks willen. Wel is het niet geschikt voor de zwaarste games door de oude RTX videokaart model.

De reden dat ik dit meer een laptop voor professionele gebruik vindt komt door de design. Behuizing ziet er zeer elegant uit en straal niet de gaming vibe zoveel.

De laptop heeft zulke sterke componenten dat de batterijduur laag is. Wanneer componenten heel sterk zijn gebruiken ze meer energie en wordt batterijduur lager.

Verder dan dat is het een ideale laptop ook voor competitieve door de hoge 240Hertz. Voor Fortnite en Csgo is het top voor snelle reaction en builden.

Specificaties

Specificaties:HP Omen Transcend 16
Beeldscherm16inch, WQXGA, 240Hz, MiniLED, Sync, Anti reflecterend
ProcessorIntel Core i9, Tetracosa core(24), 5.4Ghz
Werkgeheugen32GB ram
Opslag1TB SSD
VideokaartNvidia GeForce RTX 4070
BesturingssysteemWindows 11 Home
Gewicht2.17 kg
PoortenUsb A, C, Hdmi poort
Verlichte toetsenbordJa
Batterijduur5.75 uren
Geschikt voorBasistaken, Fotobewerking, Videobewerking, VR, Streaming, Game design en 3D animatie
PluspuntenMinpunten
✅Praktisch overal mee te nemen❌ Batterij snel leeg
✅ Goede performance
✅ Stille fans
✅ Mooi duidelijke scherm
✅ Toetsenbord ruim, voor dikke vingers

Gaming Laptop Waarop Letten

Prijs

Het eerste waar je naar wilt kijken bij het vinden van jouw ideale gaming laptop is de prijs ervan. Je budget is het belangrijkste aangezien dat bepaal wat voor gaming laptop je kan kopen.

Behuizing

De behuizing van een gaming laptop is ook een grote punt om op te letten. Door op foto’s te kijken kun je al zien of de laptop een goede behuizing heeft. Kijk goed bijvoorbeeld naar de fan positions, reviews van andere gebruikers over behuizing en reviews op internet ook.

formaat hoort ook bij behuizing en daar moet je ook naar kijken. Wat is de formaat en is deze ideaal voor jou. Als je bijvoorbeeld een kleinere tas wilt dragen dan is een 15 inch laptop beter dan een 17 inch.

Besturingssysteem

Kort gezegd kies je altijd voor Windows. Windows is de beturingssysteem waarvoor bijna elke pc game voor is gemaakt computers.

Blijft dus bij Windows besturingssysteem.

Beeldscherm

Beeldscherm is een wat grotere punt om naar te kijken. Hier moeten we kijken naar de resolutie, paneel en scherpte van de scherm. Ook kijken we naar andere functies zoals verversingssnelheid en beeldkwaliteit.

Resolutie

De eerste waar je naar kijk bij de beeldscherm van een laptop is de resolutie. Voor gamers zijn de perfecte resoluties voor een laptop Full HD of Quad HD.

Hoe hoger de resolutie hoe meer pixels, hoe meer pixels hoe harder de grafische kaart moet werken in games en in het algemeen. Dus, blijf a.u.b bij Full HD en Quad HD resolutie laptops voor jouw games.

Paneel

Ook heel erg simpel, blijf bij IPS paneel. Deze geven je de beste kwaliteit in kleuren en contrast in je games. Heel handig voor kwaliteit in single player games om alles goed te beleven.

Reflectie

Naast de paneel heb je ook te maken met reflectie. Dit wordt vaak niet veel besproken maar is de oorzaak waarom jij soms niet met een laptop in de zon kunt werken. Een glanzend reflectie geeft als dat het wel door zonlicht wordt verminderd.

De kwaliteit wordt slechter en je kunt bijna niets zien bij glanzend schermen. De anti reflecterend aan de andere hand is wel een perfecte reflectie voor zowel binnen in het donker als buiten in de zonlicht.

G-Sync of FreeSync

De laatste waar je naar wilt kijken is voor als de laptop scherm G-sync of Freesync heeft. Er zijn alleen een heel kleine deel van laptops die het hebben en deze hebben betere en stabielere FPS.

Processor

We gaan nu door naar de processoren voor gamers. Als er gamer wil je gaan voor een procesor die een i5/Ryzen 5 is of hoger. Het liefts kies je voor een Intel Core i7/Ryzen 7 om nieuwe games smooth te kunnen spelen en hoge instellingen.

Werkgeheugen

Altijd 16GB voor gamen we gaan niet lager dan dit. Er zijn denk ik ook geen goede gaming laptops met lagere werkgeheugen beschikbaar.

Gewoon kiezen voor 16GB geloof me dit is echt het ideale of hoger natuurlijk dat kan ook.

Videokaart

De grafische kaart in een gaming laptop is wel ietjes lastiger want het hangt allemaal af van je resolutie. Zoals ik al eerder zei, hoe hoger de resolutie hoe sterker de grafische kaart nodig hoort te zijn.

Dit is ook de reden dat je vaak hoor hoe lastig het is om op 4K stabiel te kunnen gamen. Dit komt doordat er meer pixels op het scherm komen die gerenderd moeten worden door de videokaart.

Hier is een leuke tabel die laat zien wat het beste is voor welke resolutie die je kiest.

ResolutieVideo Random Access Memory (vram)
1920×1080 pixels (Full HD)4GB+
2560×1440 pixels (Quad HD)8GB+
3640×2160 pixels (Ultra HD)12GB+

Voor gaming laptops zou ik wel tussen Full HD en Quad HD blijven. Zelfs op dit moment is 4K gaming niet ideaal voor de meeste gebruikers. Dit komt door de stuttering in games, lag spikes en door onstabiele frames.

Gaming Laptop Voordelen & Nadelen

Voordelen – Gaming Laptop

 • Sterk voor de prijs
 • Voldoende verlichting
 • Krachtig voor zware taken

Nadelen – Gaming Laptop

 • Lage batterijduur
 • Zwaarder dan normale laptops
 • Geluid die fans soms maken

Draadloze Laptop Gaming Muis

Een gaming laptop is niet te gebruiken zonder een draadloze gaming muis voor laptop. De touchpad van een laptop is nooit never te gebruiken om te gamen.

Als jij een gamer bent dat weet je dat al zeker. Een gaming muis is cruciaal en zeker als het gaat om te maken op een laptop.

Een draadloze gaming muis is cruciaal voor snelle reacties en om goed in je games te kunnen schieten en bewegen.

Gaming Headset Voor Laptop

Een andere belangrijke ding is een draadloze gaming headset voor laptops. Tegenwoordig zijn een super coole headsets die je kunt verbinden aan je telefoon en laptop tegerlijkertijd.

Deze zijn super handig voor gamers die een casual headset willen voor gamen en voor onderweg. Deze bespreek ik verder in de beste koptelefoon voor laptop.

Beste Gaming Laptop Merken

1. HP

2. MSI

3. Acer

4. Asus

5. Lenovo

Game Laptop Samenstellen

Op dit moment is het samenstellen van een gaming laptop heel lastig en bijna niet mogelijk. Ik heb even een beetje gezocht en de enige website die we zagen was Pcspecialist.

Hier kun je nog een aantal dingen veranderen aan de laptop maar niet echt samenstellen als een gaming pc. Ik kon zelf niet eens kiezen voor de nieuwe videokaarten de RTX 40series want ze hebben alleen de oude RTX 30series.

Zelf zou ik aanraden om te kiezen voor een laptop prebuild maar die je nog zelf kan uitbreiden. Kijk daarom goed naar de werkgeheugen enzo en als deze te veranderen zijn.

Gaming Laptop Refurbished

De enige webwinkel die ik zou aanraden voor een refurbished gaming laptop is Coolblue.

Ze zijn heel betrouwbaar en beschikken over veel reviews. Dit betekent dat als er iets gebeurt met je laptop dat je sneller hulp zal krijgen dan bij een andere winkel.

Refurbished staat voor tweede hands of tweedekans. Dit zijn laptops die door een andere eigenaar is geretourneerd zodat iemand anders deze kan gebruiken. Meestal gaat het om laptops die maar 1 of 2 weken zijn gebruikt.

Gerelateerde Vragen

Hoe duur is een goede game laptop? – gaming laptops beginnen vanaf een prijs van 699,- en deze zijn al een prima keuze. Een top keuze voor een lage prijs is de Msi Thin GF63.

Wat is het verschil tussen een laptop en een gaming laptop? – Een normale laptop heeft geen sterke videokaart en een gaming laptop wel. Het draaid allemaal om de grafisch kaart meer niet.

Waarom een gaming laptop? – Een gaming laptop kies je wanneer je een sterke videokaart nodig hebt. Games beshikken over 3D objecten en deze moeten worden gerenderd door een sterke videokaart met eigen opslag.