De Top 5 Beste Gaming Laptops in 2021

De beste gaming laptops 2021 moeten beschikken over uitstekende componenten zoals videokaart om goed te kunnen presteren. 

Een videokaart op dit moment moet minimaal beschikken over 4GB vram of meer om goed te kunnen presteren in nieuwe games.

Daarom zal ik de beste gaming laptops van 2021 bespreken die een zeer goede vram beschikken voor gamen. 

De reden dat je meer dan 3GB vram nodig hebt is omdat nieuwe games steeds meer complexer worden gemaakt.

De vram zorgt ervoor dat de videokaart meer kan doen en betere kwaliteit kan processen. Verder is niet alleen de hoeveelheid geheugen in een videokaart dat belangrijk is maar de snelheid ook.

Daarnaast heb je minimaal 8GB werkgeheugen om te kunnen gamen. Maar wij adviseren om 16GB te nemen omdat je dan kan multitasken ook programma’s zoals discord en chrome kunt draaien tijdens het gamen. 

Een geweldige gaming laptop moet 15 inch zijn of lager. Maar als je lager gaat zal je wel meer moeten betalen. Zo daarom is een 15 inch gaming laptop geweldig voor gamers omdat het niet te groot is en ook niet te klein. 

Als een gamer wil je graag ook een Full HD beeldscherm en niet  hoger. Als je hoger gaat in een resolutie zal je laptop veel meer sterk moeten zijn om games te kunnen draaien.

Daarom vinden we het belangrijk dat je een laptop kies die Full HD is voor perfecte fps tijdens het gamen. 

De Top 5 beste gaming laptops 2021

Bekijk de laptops met de link onder de naam (Laptop bekijken) voor meer informatie over de geweldige gaming laptop die je interesseert. 

 

MSI GF63 

MSI GF63 8RD-050NL - Top 5 beste gaming laptops 2019

Als je een laptop wilt waarvoor je niet veel hoeft te betalen en graag de meeste games kan spelen dan is de MSI GF63 een geweldige keus. Dit is een van de beste gaming laptops 2021 dankzij de geweldige componenten. 

Dit is een 15.6 inch laptop met een geweldige beeldscherm die full hd is. De paneel van dit laptop is een IPS paneel. Dit is heel handig voor als je perfecte kleuren wilt tijdens het gamen of voor als je foto’s wilt bewerken qua kleuren. 

MSI GF63 8RD-050NL - Top 5 beste gaming laptops 2019

De laptop heeft een geweldige processor die je zelfs kan gebruiken om video’s en foto’s  te bewerken. De intel core i7 hexa core(6) processor heeft een snelheid van 2.2 Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. 

Normaal zal je met een quad core(4) i7 al veel kunnen doen qua gamen maar met een hexa core(6) werken er 6 cores op een geweldige snelheid waardoor je applicaties sneller draaien zoals games. 

De werkgeheugen in dit laptop is 16gb waar genoeg is om te gamen en om te multitasken. Als je bijvoorbeeld discord wilt gebruiken om met vrienden te praten terwijl je aan het gamen bent heb je zeker 16gb ram nodig. Vaak wil je ook muziek luisteren zo dit helpt ook. 

De opslag van dit laptop is een prima combinatie van HDD en SSD. Een SSD is wat het meest wordt gebruikt op dit moment omdat het zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart en dat applicaties sneller opstarten. De SSD is 256GB en de HDD is 1TB. Dit is meer dan genoeg om games op te slaan en veel meer. 

De videokaart van dit laptop is de GTX 1050TI. Deze videokaart heeft 4GB vram en hiermee kun je meeste games op hoge instellingen spelen zonder enige probleem. 

HP Omen 15

HP Omen 15-dc0977nd Main Image

De HP Omen 15 is ook een goede gaming laptop voor 2021. Deze laptop heeft een geweldige prijs en een fantastische videokaart om de nieuwste games te kunnen spelen. 

Dit is een Full HD laptop die 15.6 inch is waardoor je het makkelijk kan vervoeren. De paneel is een IPS paneel en hierdoor worden kleuren op de beeldscherm better weergegeven. 

De HP omen 15 is zeker een van de beste gaming laptops 2021 en wordt ook veel gekozen. Vergelijkbare gaming laptops beschikken niet over zo geweldige componenten waardoor deze laptop de beste is in zijn prijs. 

Ook zoals de vorige laptop beschikt deze laptop over een intel core i7 hexa core(6) met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. 

De werkgeheugen van deze laptop is 16GB en dit is genoeg om te gamen en om te multitasken. Wil je graag muziek luisteren, discord gebruiken en gamen dan zal deze ram goed genoeg zijn voor dit. 

De opslag van dit laptop is een SSD en een HDD. De SSD is 256GB en de HDD is 1TB en dit is meer dan genoeg om games en applicaties te kunnen installeren. 

De videokaart is de meest belangrijk in deze laptop. Deze laptop beschikt over de GTX 1060 met 3GB Vram.

Dit is genoeg om de meeste games te kunnen spelen. De GTX 1060 3GB is 40% sneller dan de GTX 1050 TI en daarom hebben we deze precies er onder om het verschil te bespreken.

Je kan het vergelijken met een SSD en een HDD. de HDD heeft meer geheugen maar een SSD is sneller. 

Bekijk ook: De beste laptops die er zijn!

Lenovo Legion Y530

Lenovo Legion Y530-15ICH 81LB001FMH Main Image

Wil je graag een laptop waarmee je alle games kunt spelen zonder zorgen dat je gaat laggen of iets dergelijk dan is de Lenovo Legion Y530.

Dit is een van de beste gaming laptops 2021 dankzij de prijs en kwaliteit die het heeft.

Dankzij de videokaart in deze laptop kun je de nieuwe games spelen op hoge instellingen. Daarnaast kun je ook VR games spelen zonder enige probleem.

Verder beschikt deze laptop over 144Hz beeldscherm waarbij snelle beelden beter worden weergegeven. 

De lenovo Legion Y530 zit op een hoge spot in de beste gaming laptops 2021. Dit komt omdat de componenten in deze laptop zijn van de nieuwste en meest gebruikte componenten om de nieuwe games te spelen. 

De beeldscherm van deze laptop is een 15.6 inch beeld met een Full HD scherpte. Daarnaast heeft de beeldscherm een ips paneel en anti reflecterende scherm. 

Zoals de meeste gaming laptops die we hebben besproken hiervoor heeft deze laptop ook een Intel core i7 hexa core(6) processor met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. Dit is de meest gebruikte processor voor gaming omdat het optimaal is en heeft geweldige snelheid. 

De werkgeheugen van deze laptop zoals de andere is ook 16GB. Zoals al verteld is dit heel handig voor als je muziek of discord wilt draaien tijdens het gamen. 

De opslag van dit laptop is een HDD en een SSD die samen 1256GB  maken. De SSD beschikt over 256GB en de HDD over 1TB. Dit is meer dan genoeg om bestanden en programma’s op te slaan. 

De videokaart van dit laptop is ook de GTX 1060 maar met meer VRAM. De VRAM van dit laptop is 6GB en dit is echt super hoog en kun je zeker elke game die er is op hoge instellingen of hoger spelen zonder probleem. 

HP Pavilion G15

HP Pavilion G15-cx0500nd Main Image

De HP Pavilion G15 is ook een geweldige gaming laptop voor dit jaar. Deze laptop heeft over 250 reviews en beschikt over geweldige componenten. Deze componenten zijn uitstekend voor gaming, foto’s en videobewerking en veel meer. 

De laptop is 15.6 inch en heeft een Full hd beeldscherm met een ips paneel. De ips paneel in deze laptop weergeeft de kleuren op een perfecte manier.

Dit is zeer handig voor als je kleuren wilt bewerken op foto’s of tijdens het gamen beter kleuren wilt zien. 

De processor zoals de andere laptops is de Intel core i7 hexa core(6) processor met een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. 

De werkgeheugen van dit laptop is 16GB. Dit is meer dan genoeg zoals al eerder besproken. Met 16GB kun je gamen en andere taken ook uitvoeren waardoor je dan meer flexibiliteit zal hebben tijdens het gamen. 

Ook deze laptop heeft een combinatie van ssd en hdd die samen 1256GB is. De ssd beschikt over 256GB en de HDD is 1TB. Dit is meer dan genoeg om games op te slaan en programma’s. 

De videokaart van dit laptop is de GTX 1060 met 3GB VRAM. Zoals bij de vorige laptop is deze 40% sneller dan de GTX 1050TI met 4GB en daarom ook handiger om te gebruiken. 

MSI GS65 Stealth

Tweedekans MSI GS65 Stealth Thin 8RF-038NL Main Image

Wil je een van de beste gaming laptops 2021 waaruit je voor een heel lange tijd niet hoeft te vervangen? Dan is de MSI GS65 Stealth je beste keus voor een gaming laptop in 2021. 

Dit is zeker een van de beste gaming laptops 2021 dankzij de geweldige design, componenten en gewicht. 

Deze msi gaming laptop is 15.6 inch en heeft een Full HD waarin je Full hd video’s kunt bekijken of gamen. Daarnaast heeft de beeldscherm ook een ips paneel waarin kleuren beter worden weergegeven. 

De processor is ook zoals bij de andere laptops omdat deze zeer goed is voor gaming. De intel core i7 hexa core(6) heeft een kloksnelheid van 2.2Ghz en een turbo snelheid van 4.1Ghz. 

De werkgeheugen in deze laptop is 32GB van de snelste type die er is. De type DDR4 is de snelste ram type op dit moment en de nieuwste. Wil je gamen, muziek luisteren, discord gebruiken en veel applicaties tegelijk draaien dan hoe meer ram hoe beter en zeker is 32GB genoeg. 

De opslag is wat minder dan de andere maar wel van de snelste type. In deze laptop krijgt je een SSD met 512GB waarin je games en applicaties kunt opslaan.

Zolang je niet veel games download die veel GB zijn dan zit je goed. Maar je hoeft je niet veel zorgen te maken want je kunt altijd een externe HDD nemen die niet veel kosten met 1TB of meer. 

Nu gaan we het hebben over de videokaart van deze beest laptop. Deze laptop beschikt over de Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q met 8GB Vram.

Dit is meer dan genoeg om elke game te spelen om max instellingen. Zeker een van de beste videokaart die er op dit moment zijn. 

En met deze laptop eindigen we deze artikel. Als je graag een van deze beste gaming laptops 2021 wilt bekijken kun je op de naam van de laptop klikken waarbij je meer kunt lezen over deze laptops en vergelijkbare laptops kunt zien. 

Bedankt voor het lezen en een fijne dag verder, tot de volgende keer.