Beste game laptop 2019 – Top 10 game laptops

De beste game laptop 2019 zal je hier vinden. We zullen 10 game laptops bespreken die zeer goed zijn voor dit jaar. Deze laptops beschikken over geweldige componenten waardoor je veel meer dan gamen kunt gaan doen.

De top 10 game laptops 2019

Acer Aspire 7 A715

Acer Aspire 7 A715-72G-56BC Main Image

De Acer Aspire 7 A715 is een van de beste game laptops in 2019. Deze laptop beschikt over een geweldige videokaart waarbij je games zoals Destiny 2, League of Legends, Fortnite en Overwatch op hoge instellingen kunt spelen. Verder beschikt deze laptop over een SSD waarbij de laptop snel opstart en je games snel opstarten.

Verder heb je bij deze laptop ook 1TB waarmee je projecten en grote games kunt opslaan. Je hoeft je geen zorgen te maken met het onthouden van wachtwoorden dankzij de vingerafdrukscanner waarmee je makkelijk kunt inloggen.

De ram en processor van deze laptop zijn geweldig en je kunt ook video’s en foto’s bewerken ermee. Ook kan je veel taken tegelijk doen omdat deze super sterk zijn. De beeldscherm is een Full HD beeldscherm met een IPS paneel waarmee je kleuren goed kunt zien. Dit is heel handig omdat je tijdens het gamen alles goed wilt zien. Verder helpt dit je bij het bewerken van foto’s als je kleuren wilt toepassen.

Componenten: I5 quad core(4), 8GB RAM, SSD + HDD en GTX 1050 TI

Wat vinden andere van deze laptop?

Pluspunten

 • Snel
 • Stevig
 • Typt prettig
 • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Vlekgevoelig

Review

Voor 900€ is dit vrijwel de enige laptop die verkrijgbaar is met een 8th gen i5 en een GTX1050ti. Daarnaast voelt de behuizing kwalitatief aan en is de laptop toch nog redelijk licht.

MSI GF62

Tweedekans MSI GF62VR 7RF-1013NL Main Image

De MSI GF62 is een geweldige laptop voor gamen met een coole gaming design. Dit is een van de beste game laptop 2019 dankzij de nieuwe type videokaart die het beschikt waarmee je de meeste nieuwe games op hoge instelling kan spelen.

Naast de uitstekende videokaart waarmee je games speelt heeft deze laptop ook uitstekende processor en ram geheugen. Dankzij de uitstekende ram en processor kan je deze laptop ook gebruiken voor video’s en foto’s bewerking.

De opslag van deze laptop is uitstekend. Het is een combinatie van SSD en HDD waardoor de laptop snel zal draaien dankzij de ssd en veel opslag zal hebben dankzij de HDD.

Componenten: I7 quad core(4), 16GB RAM, SSD + HDD en GTX 1060

Wat vinden andere van deze laptop?

Pluspunten

 • Licht gewicht
 • Mooi design
 • Beeldscherm

Minpunten

 • Ventilator(Fan)

Review

Uitermate tevreden met het product. Ik doe momenteel een ICT opleiding en alle programma’s benodigd hiervoor runnen goed op de laptop. Ook kan ik hierop met Ultra settings gamen. De ventilator is soms een beetje luid tijdens het gamen, maar dit wordt goed gemaakt door de performance.

HP Omen 17

HP Omen 17-an194nd Main Image

De HP Omen 17 is een uitstekende 17 inch laptop met een Full HD beeldscherm. Deze laptop beschikt over G-sync waardoor je tijdens het gamen geen Framedrops zal zien. Verder heeft deze laptop 120Hz en dit zorgt ervoor dat snelle bewegingen goed te zien zijn zonder dat ze er blurry uitzien.

Dankzij de videokaart met 6GB VRAM kun je nieuwe games spelen op high zonder enige zorgen. Deze laptop is zeer handig voor nieuwe games te spelen en ook als je naar school of werk gaat.

Componenten: I7 Hexa core(6), 16GB RAM, SSD + HDD en GTX 1060

Wat vinden andere van dit laptop?

Pluspunten

 • Goeie processor die power leverd
 • Hij is stil tijdens het gamen
 • Stevig en degelijk
 • Erg mooi design

Minpunten

 • Laptop is ietsjes zwaar om mee te nemen

Review

Ik gebruik hem om te gamen en om zware edit programma’s te runnen, Ik ben er onwijs blij mee en heb er nog geen spijt van gehad. Het gamen op zware games is top, geen lagg of andere langzame haperingen in het spel, het editten van video’s is ook waanzinnig en loopt niet vast.

HP Pavilion G15

HP Pavilion G15-cx0500nd Main Image

De HP pavilion G15 is een geweldige laptop voor gamers. Deze laptop is een 15 inch laptop die zeer makkelijk te vervoeren is. Dankzij de geweldige videokaart dat deze laptop beschikt kun je deze gebruiken om VR Games te spelen met een VR Bril. Verder kun je veel meer doen met deze laptop zoals foto’s en video’s bewerken zonder enige probleem. Dankzij de uitstekende processor en de ram kan je met deze laptop zeer makkelijk multitasken en alles doen wat je met een laptop zou kunnen doen.

Componenten: I7 Hexa core(6), 16GB RAM, SSD + HDD en GTX 1060

Mening van andere gebruikers?

Pluspunten

 • Heerlijk snel
 • Professionele look
 • Mooi scherm
 • Lichtgevend toetsenbord

Minpunten

 • Touch pd kon beter

Review

Sinds bijna een week eigenaar van deze geweldige laptop. Hij ziet er aan de buitenkant professioneel uit. Veel laptops met dit soort specs zien er een beetje apart uit. (denk hierbij aan gaming look) Natuurlijk is de processor, videokaart en de SSD ook een verademing. Tot nu toe kan hij zware programma’s goed hebben. Opstarten in 10 seconden, het is toch geweldig? Het IPS scherm ziet er ook gewoon top uit. Van het lichtgevende toetsenbord heb ik ook veel profijt.

MSI GL63

MSI GL63 8SE-058NL Main Image

Met de MSI GL63 kun je elke game spelen die er is. Deze geweldige laptop kan gebruikt worden voor alles en beschikt over geweldige componenten. De laptop beschikt over een videokaart waarmee je VR games kan spelen met een VR bril. Verder heeft deze laptop een SSD en HDD combinatie waarmee je veel games op kunt slaan en de laptop zal binnen 15 seconden opstarten.

Componenten: I7 hexa core(6), 16GB RAM, SSD + HDD en RTX 2060

Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520-15IKBN 80WK016TMH Main Image

De Lenovo Legion Y520 is een uitstekende keus voor als je niet veel wilt uitgeven voor een gaming laptop. Deze laptop ligt rond de 1000 euro en beschikt over geweldige componenten waarmee je kunt games. Dankzij de SSD start de laptop binnen 15 seconden en laden je games sneller. De componenten die het beschikt daarnaast zijn zeer handig voor als je naast gamen ook foto’s en video’s wilt bewerken of veel taken tegelijk wilt uitvoeren.

Componenten: I7 quad core(4), 16GB RAM, SSD + HDD en GTX 1050TI

MSI GS65 Stealth

MSI GS65 Stealth Thin 8RE-042NL Main Image

De MSI GS65 Stealth is een van de beste laptop 2019 dankzij de coole design die het beschikt. Deze laptop heeft een rgb toetsenbord waardoor je deze s avond kunt gebruiken en alles kan zien dankzij deze verlichting. Daarnaast heeft deze game laptop een geweldige videokaart waarmee je VR kan spelen en games op ultra instellingen. Deze game laptop is 15.6 inch laptop en is 1.79 cm dun waardoor het niet veel weegt.

Componenten: I7 Hexa core(6), 16GB RAM, SSD en GTX 1060

Acer Predator Helios

Acer Predator Helios PH317-52-74NB Main Image

Een van de beste game laptop 2019 met een geweldige design is de Acer Predator Helios. Deze laptop beschikt over uitstekende componenten waarmee je van alles kunt doen. De videokaart in deze laptop is zeer sterk en kan makkelijk gebruikt worden voor VR en om games te spelen op hoge instellingen zonder enige probleem. Verder heeft deze laptop uitstekende opslag waarmee je genoeg games kan opslaan en ook dat zorgt ervoor dat de laptop binnen enkele seconden opstart.

Componenten: I7 hexa core(6), 16GB RAM, SSD + HDD en GTX 1060

Dell XPS 15

Dell XPS 15 9570 CNX97003 Main Image

De Dell XPS 15 een zakelijke game laptop 2019. Een geweldige keus voor game laptop 2019. Deze laptop is een van de meest gekozen laptop voor studenten die graag een uitstekende laptop willen waarmee ze van alles kunnen doen. De laptop beschikt over een geweldige processor waarmee je van alles kunt doen zoals video’s en foto’s bewerken en veel meer. De ram is meer dan genoeg en je kunt multitasken zonder dat de laptop traag van wordt. De laptop heeft een professionele design en kan gebruikt worden om te gamen. Een aanrader voor als je graag wilt gamen maar ook een professionele look op de laptop wilt hebben.

Componenten: i7 processor Hexa core(6), 16GB RAM, SSD en GTX 1050TI

Lenovo Legion Y530

Lenovo Legion Y530 - 15"Full HD - Zakelijke Laptop

De Lenovo Legion Y530 een geweldige game laptop 2019 keus. Deze laptop heeft een geweldige beeldscherm met 144hz waardoor je snelle bewegingen beter kunt zien. De processor en de ram in deze game laptop zijn van topklasse en hiermee kun je makkelijk andere dingen doen zoals video’s en foto’s bewerken zonder enige zorgen. Zoals bij de andere laptops beschikt deze laptop ook over een combinatie van SSD en HDD als opslag. De SSD is zeer handig en zorgt ervoor dat de laptop binnen enkele seconden opstart. De videokaart is een GTX 1060 en hiermee kun je VR of games spelen op ultra instellingen.

Componenten: i7 processor hexa core(6), 16GB Ram, SSD+HDD en GTX 1060

Om al deze laptop volledig te bekijken kun je op product bekijken klikken. Veel bedankt voor het lezen van deze artikel en tot de volgende keer.

Bekijk ook: Goedkope gaming laptop – Top 5

Asus gaming laptops – Beste Asus gaming laptops