Wil je graag weten welke de beste chromebook zijn?

In dit artikel ga ik de beste chromebook laptops bespreken. Ik heb voor jou 5 beste chromebooks die ik heb gekozen na mijn onderzoek. 

Een tijdje geleden was ik opzoek naar een chromebook die goed genoeg was voor videobewerking en toen heb ik besloten om hier even de top 5 beste chromebook te bespreken. 

Deze chromebooks heb ik gekozen aan de hand van de componenten, reviews, prijs en kwaliteit en formaat. 

De top 5 beste chromebook laptops

Acer Chromebook Spin 13 CP713

Acer Chromebook Spin 13 CP713 - Beste chromebook

De Acer Chromebook Spin 13 CP713 is een geweldige chromebook laptop voor als je video’s en foto’s wilt gaan bewerken. 

Deze laptop is sterk genoeg om de meeste taken uit te voeren en dankzij de flexibiliteit die de laptop heeft kan je altijd de scherm tot wel 360 graden kantelen. 

Dit is heel handig voor als je de chromebook als een tablet wilt gebruiken en als je erop wilt teken met de meegeleverde Wacom Stylus pen. 

Deze chromebook beschikt over de Chrome OS waardoor je niet een Windows OS hebt. Maar de goede aan de chrome OS is, is dat het heel weinig energie gebruikt. 

Beeldscherm

De Acer chromebook Spin 13 CP713 heeft een 13.5 inch beeldscherm met een geweldige Quad HD resolutie. De resolutie is 1440p en de paneel van de scherm is een IPS paneel waarmee je alle kleuren op het scherm perfect kunt zien. 

Processor 

De processor van de laptop is de Intel core i7 processor. Deze processor is een Quad core processor dit betekent dat er 4 cores zijn die werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4Ghz. 

Ram

De werkgeheugen van dit laptop is 8GB. Met 8GB kan je alle programma’s die er zijn normaal gebruiken op een laptop en daarnaast ook nog internetten. 

Opslag

De opslag van dit laptop is een Flash die beschikt over 64GB. Met 64GB kan je genoeg programma’s installeren en ook een aantal bestanden opslaan. Als je meer opslag nodig hebt kan je altijd een externe hdd nemen. 

Videokaart

De videokaart van deze laptop is de Intel UHD Graphics 620. Dit is een shared videokaart en is niet bedoeld om te gamen.

Verder is de besturingssysteem van de laptop Google Chrome OS waardoor je niet zelf alles kan downloaden zoals een Windows OS.

Maar wat handig is aan de Chrome OS is dat het sneller, veiliger is en het gebruikt niet veel energie waardoor je heel lang zonder opladen de laptop kan gebruiken.

Lenovo Chromebook C340 

Beste chromebook - Lenovo Chromebook C340-15

De Lenovo Chromebook C340 is ook een van de beste chromebook in prijs en kwaliteit. Deze laptop is een uitstekende keus voor als je een laptop wilt voor je dagelijkse taken en studie. 

Beeldscherm

De beeldscherm van dit laptop is 15.6 inch en daarnaast is de resolutie Full HD. De beeldscherm heeft 50Ghz verversingssnelheid en de paneel van de laptop is een IPS paneel. 

Processor

Met een Intel core i3 processor kan je veel doen. Deze processor is een dual core processor en deze 2 cores werken op een geweldige snelheid van 2.2Ghz tot 3.4Ghz. 

Ram

De ram van dit chromebook is 4GB en dit is genoeg om de meeste taken uit te voeren zonder enige zorgen. 

Opslag

Met een geweldige opslag kan je makkelijk je programma’s en bestanden opslaan. Deze laptop heeft een Flash met 128GB

Videokaart

Ook deze laptop beschikt over een videokaart chipset. Deze is de Intel UHD Graphics 620 ook. Deze videokaart is niet bedoeld om te gamen maar het helpt bij sommige taken.

De besturingssysteem is ook de Google Chrome OS en zoals al vertelt helpt deze bij energie besparing, snelheid en veiligheid.

Lenovo Chromebook S330

Beste chromebook - Lenovo Chromebook S330

Een van de beste chromebook en goedkoopste is de Lenovo Chromebook S330. Deze laptop heeft een prijs rond de 250 euro en de snelheid en kwaliteit ervan is uitstekend. 

Deze laptop zal jij gebruiken voor je dagelijkse taken. De laptop is zeer snel vergeleken met andere modellen van dezelfde prijs. 

Als je een laptop nodig hebt die je overal kan meenemen voor een goede prijs dan is deze een zeer goede keus. 

Beeldscherm 

Een 14 inch scherm met een Full HD resolutie waarop jij alles op geweldige kwaliteit kan zien. Verder heeft deze laptop niet een IPS paneel maar wel een TN paneel ietsjes minder goed is. 

Processor

De processor van dit laptop is de mediaTek Quad core processor. Deze processor heeft 4 cores die werken op een vaste snelheid van 2.1Ghz. 

Ram

De ram in dit laptop is ook 4GB en dit is genoeg voor als je alleen dagelijkse taken gaat uitvoeren en internetten. Als je meer wilt doen dan kan je altijd naar de andere beste chromebooks kijken. 

Opslag

De opslag van deze geweldige chromebook is 64GB. Dit is meer dan genoeg om je programma’s erop te installeren en om genoeg bestanden erop te bewaren. 

Videokaart

De videokaart van deze super goedkope laptop is de Intel UHD Graphics 600. Dit is een shared videokaart en is niet bedoeld om  games mee te spelen maar om de laptop te helpen bij sommige taken.

Ook zoals de andere laptops beschikt deze laptop over een Chrome OS waardoor je zelf niet alles kan installeren zoals op een Windows OS.

De geweldige voordelen aan een Chrome OS is dat het minder energie gebruikt, sneller is en veiliger.

HP Chromebook X360

HP Chromebook x360 14 - Chromebook laptop

De HP Chromebook X360 is een andere geweldige keus voor als je een zeer goede prijs wilt betalen voor een uitstekende laptop. Deze laptop beschikt over geweldige componenten en functionaliteit. 

Met deze componenten kun je genoeg doen en dankzij de flexibiliteit en de touchscreen kan je makkelijk door het internet surfen.  

Beeldscherm 

De beeldscherm van deze laptop is 14 inch. Dit is handig voor als je deze overal wilt meenemen zal het niet lastig zijn om te vervoeren. 

De resolutie van de laptop is een Full HD resolutie en die is zeer handig voor als je films, series en video’s op Youtube op Full HD wilt zien. 

De paneel van de laptop is een IPS paneel. Een IPS paneel zorgt voor dat de kleuren op de beeldscherm goed worden weergegeven zodat je de ware kleuren kunt zien. 

Processor

De processor in dit laptop is de intel core i3 processor. Deze processor is een dual core processor waardoor het 2 cores heeft. Deze 2 cores werken op een snelheid die gaat van 2.2Ghz tot 3.4Ghz. 

Ram

De ram van deze chromebook is 8GB en dit is meer dan de vorige chromebook. Met 8GB kan je makkelijk van alles doen en zelf ook multitasken zonder enige probleem. 

Opslag

De opslag van deze laptop is ook 64GB en dit is genoeg om je programma’s en bestanden op te slaan. Met deze opslag kan je wel genoeg bestanden opslaan en programma’s. 

Als je meer opslag wilt kan je altijd een externe harde schijf erbij bestellen en zal je meer ruimte hebben om veel projecten op te slaan. 

Videokaart

De videokaart in deze laptop is de Intel UHD Graphics 620. Dit is de meest voorkomen videokaart in de Chromebook laptops. Dit is een shared videokaart is het is niet bedoeld om mee spelletjes te spelen.

Conclusie 

Als je graag de beste chromebook laptop wilt, Het is het belangrijk dat je van te voren weet dat de meeste van deze laptop een Chrome OS hebben. Maar daarnaast is dit heel handig omdat het gebruikt minder energie en je kan makkelijk deze laptops gebruiken omdat ze snel zijn. Ook zijn ze heel flexibel en kan je bij de meeste touchscreen gebruiken. Ze zijn zeer goedkoop en zijn zeer sterk voor de prijs.  

Categorized in: