Beste 2 in 1 laptops (Laptops/Tablet Hybrid)

De beste 2 in 1 laptops. We zullen de beste 2 in 1 laptops bespreken en wat deze laptops zo goed maakt. 

De meeste van deze laptops zijn geschikt voor veel dingen en dat zullen we ook bespreken. Het handige aan een 2 in 1 laptop is dat je het makkelijk kan vouwen en gebruiken in veel verschillende manieren. 

Dit maakt een 2 in 1 laptop beter dan een normale laptop. Want als je gaat slapen en je wilt graag een serie kijken, kun je makkelijk met een 2 in 1 laptop de toetsenbord en het scherm vouwen en deze als een tablet gebruiken. 

De top 5 beste 2 in 1 laptops

Lenovo Yoga 530 

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK01A6MH - Beste 2 in 1 laptops 2019

Als eerst hebben we de Lenovo Yoga 530. Dit is een geweldige laptop voor foto’s en videobewerking. Je kunt het scherm 360 graden om het toetsenbord draaien en zo kun je de laptop in verschillende standen gebruiken. 

Verder beschikt de laptop over touchscreen waardoor je makkelijk en eenvoudig alles bij de hand hebt. Hiermee kun je ook met een touch pen ontwerpen zonder dat je de muis hoeft te gebruiken. 

Componenten:

Dit is een 14 inch laptop met een Full HD(1080p) beeldscherm waarmee je video en films op hd kunt bekijken. Ook heel handig voor als je foto’s en video’s op full hd wilt bewerken of maken. 

De paneel van deze laptop is een IPS paneel en hier kun je de kleuren heel goed bekijken. Heel handig voor als je foto’s en video’s wilt bewerken. Ook is dit handig voor films en video’s kijken omdat de kleuren heel goed worden weergegeven. 

De processor van deze laptop is de intel core i7 quad core(4) processor met een snelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 3.7Ghz. 

De ram van deze laptop is 8GB en dit is genoeg om van alles te doen. Het enige probleem is als je veel gaat multitasken dan kan de laptop wat langzaam worden. 

De opslag in deze laptop is een SSD met 256GB. Dit is genoeg om programma’s en kleine projecten op te slaan. Als je grotere projecten wilt opslaan zal je wel een externe harde schijf moeten kopen ernaast. 

HP Envy X360 

HP Envy x360 15-dr1948nd Main Image

Een geweldige en zeker een van de beste 2 in 1 laptops is de HP Envy X360. Met touchscreen scherm waardoor je alles bij de hand hebt en een geweldige opslag is dit een van de beste 2 in 1 laptop keuze die je hebt. 

Verder beschikt deze laptop over een videokaart waarmee je games op lage instellingen kunt spelen. Dus je kunt wel spelen maar het is niet bedoeld voor high end gaming op high graphics. 

Componenten

Deze 2 in 1 laptop is 15.6 inch en heeft een Full HD(1080p) beeldscherm met een IPS paneel die alle kleuren goed weergeeft. 

De processor is een intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8 tot 4 Ghz. Verder is de ram geheugen van deze laptop 16GB en dit is meer dan genoeg om te multitasken en om programma’s te draaien die zeer zwaar zijn. 

Verder hebben we de opslag van deze laptop. Dit is een combinatie van SSD en HDD. De SSD beschikt over 256GB en hier zal je de meest belangrijke programma’s op hebben. 

Daarnaast dankzij de SSD start de laptop binnen enkele seconden. De HDD is 1TB en dit is genoeg om projecten en grote bestanden op te slaan. 

Acer Chromebook R13

Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP - Beste 2 in 1 laptops 2019

Als je graag een wat goedkopere 2 in 1 laptop wilt dan is de Acer Chromebook R13 een uitstekende keus. Dit is een geweldige laptop voor als je op school samenvattingen moeten maken, e-mail moet checken en presentaties.

Dit is een 13.3 inch laptop met een Full HD(1080p). Verder is de paneel van deze laptop een IPS paneel waardoor je de kleuren goed kunt zien. 

De processor van deze laptop is de MediaTek met 4 cores. De snelheid van deze processor is 2.1 Ghz. Dit is genoeg om dagelijkse taken uit te voeren.

De ram van deze laptop is 4GB is dit is genoeg om dagelijkse taken uit te voeren. Ook kun je hiermee een klein beetje multitasken maar niet veel. 

De opslag in deze laptop is uitstekend. De opslag is een flash drive met 64GB waarin je standaard programma’s op kunt slaan en projecten zoals samenvattingen, presentaties en verslagen. 

HP Pavilion X360

HP Pavilion x360 14-dh0937nd Main Image

De HP pavilion x360 is een geweldige en snelle laptop met een zeer mooie scherm. De laptop heeft een geweldige Full HD beeldscherm waarin je alles goed kunt zien. Daarnaast dankzij de IPS paneel kun je de kleuren goed zien. 

Dit is een 14 inch laptop met een uitstekende processor waarmee je dagelijkse taken kunt uitvoeren zonder enige probleem. Daarnaast kun je ook internet browsen zonder dat de laptop langzaam wordt. 

De processor is de intel core i3 dual core(2). Deze processor heeft een snelheid van 2.2Ghz die tot 4Ghz turbo gaat. 

De werkgeheugen van deze laptop is 8GB. Dit is meer dan genoeg om veel te kunnen multitasken en internet browsen. De type van deze ram is de snelste type die er tot nu toe is. Dit is zeer handig en je zal geen last hebben van langzame laptop. 

De opslag van deze laptop is een SSD. Een SSD is zeer belangrijk in een laptop of computer omdat deze zorgt ervoor dat het systeem binnen enkele seconden opstart. Dankzij een SSD start een laptop binnen 15 seconden. Je krijgt in deze laptop een totale ssd opslag van 128GB. 

Microsoft Surface Go

Microsoft Surface Go - 8 GB - 128 GB Main Image

Als je graag een laptop wilt die meer een tablet is dat is dit je beste keus. De Microsoft Surface Go is een tablet laptop die je kunt gebruiken met een toetsenbord om je taken uit te voeren. 

De laptop is 10 inch en beschikt over een Wide UXGA scherpte. De paneel is een IPS paneel waarmee de kleuren op het scherm goed worden weergegeven. 

De processor van deze laptop is de intel pentium dual core(2) met een kloksnelheid van 1.6Ghz. Verder heeft deze laptop 8GB werkgeheugen dat genoeg is om taken uit te voeren en internet browsen. 

Zoals de vorige laptop beschikt deze ook over een SSD dit zeer geweldig is en zorgt ervoor dat de laptop snel opstart. Deze opslag is 128GB SSD en is genoeg om standaard programma’s op te hebben en documenten. 

Dit waren de beste 2 in 1 laptops. Als je meer over laptop wilt lezen en weten bekijk onze andere artikelen. 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.