Een 2 in 1 laptop voor fotobewerking is heel handig. Dit komt omdat je gemakkelijk is om een 2 in 1 laptop te gebruiken omdat je het scherm kan draaien 360 graden om het toetsenbord.

Zo kan je de laptop gebruiken als een tablet. Ook is dit handig voor als je graag series of film wilt kijken en je wilt niet het toetsenbord voor je hebben.

Een 2 in 1 laptop voor fotobewerking heeft veel voordelen en je kunt ook makkelijk projecten presenteren aan anderen. Dit komt omdat je het in zoveel verschillende standen kan gebruiken.

Top 5 – 2 in 1 laptop voor fotobewerking

Lenovo Yoga 530

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Lenovo Yoga 530-14IKB 81EK00HWMH voorkant

Als eerst hebben we de Lenovo Yoga 530. Dit is een uitstekende 2 in 1 laptop voor fotobewerking dankzij de IPS paneel die het beschikt en de touchscreen. De touchscreen is heel handig voor als je ontwerpen wilt schetsen.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm is een 14 inch scherm met een Full HD scherpte. De reflectie in deze laptop is glanzend en de paneel is een IPS Paneel. Een IPS Paneel is cruciaal voor als je foto’s wilt bewerken omdat het de ware kleuren weergeeft op het scherm. Zo kan jij kleuren veranderen tijdens het bewerken van foto’s.

Processor: De processor in deze laptop is de intel core i5 quad core processor met een kloksnelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.4Ghz. Dit is een uitstekende processor voor fotobewerking.

Ram: De is van deze laptop is 8GB. Met 8GB kun je genoeg doen en ook multitasken. Maar als je veel meer wilt multitasken dan zal je wel voor 16GB moeten gaan. 8GB is het minimum wat je zal willen hebben in een laptop voor foto’s of videobewerking.

Opslag: De opslag in deze laptop is een SSD met 256GB waardoor je genoeg opslag hebt. Hierin kun je genoeg projecten en programma’s opslaan. Als je meer opslag nodig hebt kun je altijd een externe opslag halen.

 

HP Envy X360

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

HP Envy X360 15-cn0300nd visual leverancier

De HP Envy X360 is een uitstekende laptop voor als je graag een laptop wilt met veel opslag. Deze 2 in 1 laptop voor fotobewerking beschikt over een SSD en een HDD

waardoor je genoeg geheugen hebt voor programma’s en projecten. Je kan met deze 2 in 1 laptop video’s en foto’s bewerken en dankzij de opslag kun je veel projecten opslaan.

Componenten

Beeldscherm: De HP Envy X360 is een 15.6 inch laptop met een Full HD scherpte. Deze laptop beschikt over een Glanzend reflectie met een IPS Paneel waardoor je kleuren goed kunt zien.

Processor: Een zeer sterke processor waarmee je foto’s kunt bewerken. De intel core i7 quad core(4) processor heeft een snelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz. Zo makkelijk gezegd ligt de snelheid van deze processor tussen 1.8Ghz en 4Ghz.

Ram: De ram in deze laptop is geweldig. Met 16GB ram kun je meer dan genoeg doen. Je kan zeer makkelijk foto’s en video’s bewerken en bovenal ook multitasken.

Opslag: De laptop heeft een uitstekende opslag. De opslag in deze laptop is een combinatie van HDD en SSD waardoor alles snel draait. Dankzij de SSD start de laptop binnen 15 seconden en starten je apps supersnel. Daarnaast kun je de HDD gebruiken om klaargemaakte grote projecten op te slaan.

Videokaart: De videokaart van deze laptop is de Nvidia GeForce MX150. Deze videokaart beschikt over 4GB VRAM waardoor je games kan spelen op gemiddelde of hoger instellingen.

 

Acer Spin 3 SP314

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Acer Spin 3 SP314-51-59BP bovenkant

Als je niet veel wilt uitgeven voor een 2 in 1 laptop voor fotobewerking dan is de Acer Spin 3 SP314 een geweldige keus. Deze laptop beschikt over voldoende kracht waarmee je programma’s als photoshop kan draaien voor fotobewerking. De laptop is 14 inch en is eenvoudig om mee te nemen naar school of kantoor.

Componenten

Beeldscherm: Een 14 inch beeldscherm met geweldige Glanzend reflectie en een IPS paneel waardoor je de kleuren goed zien.

Processor: De processor van deze laptop is een intel core i5 quad core(4) processor met een snelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.4Ghz.

Ram: De ram in deze laptop is 8GB en dit is genoeg om foto’s te bewerken. Daarnaast kun je ook aantal taken tegelijk uitvoeren zonder enige probleem.

Opslag: De opslag in deze laptop is een SSD met 256GB waarmee je projecten kunt opslaan. Daarnaast zorgt deze ervoor dat de laptop binnen 15 seconden opstart.

 

HP Pavilion X360

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Tweedekans HP Pavilion X360 14-ba191nd linkerkant

De HP Pavilion X360 is een 2 in 1 laptop voor fotobewerking waarmee je veel meer kan doen dan alleen foto’s bewerken. Deze laptop is zeer sterk en kan gebruikt worden voor Video’s en foto’s bewerken, Films & series kijken en gamen op lage instellingen.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm in deze laptop is 14 inch en beschikt over een Full HD scherpte, Glanzend reflectie en een IPS paneel.

Processor: De processor in een intel core i7 quad core(4) processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz en een turbo snelheid van 4Ghz.

Ram: De ram in deze laptop is 8GB en dit is genoeg om foto’s te kunnen bewerken en om te kunnen multitasken.

Opslag: De opslag in deze laptop is een SSD met 256GB. Deze SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen enkele seconden opstart en dan je applicaties snel draaien.

 

Microsoft Surface Pro 6

[su_animate]Product bekijken[/su_animate]

Microsoft Surface Pro 6 - i5 - 8 GB - 256 GB Black voorkant

De Microsoft Surface Pro 6 is een geweldige 2 in 1 laptop voor fotobewerking die superlicht is een makkelijk meegenomen kan worden omdat het 0.77kg is. Deze 12.3 inch laptop komt ook met een touchscreen waardoor je makkelijk kan navigeren.

Componenten

Beeldscherm: De beeldscherm is 12.3 inch en beschikt over een Quad HD(1440p) scherpte met een IPS paneel waarmee je kleuren goed kunt zien.

Processor: De processor van deze laptop is de intel core i5 quad core(4) processor met een snelheid van 1.6Ghz en een turbo snelheid van 3.4Ghz.

Ram: De ram in deze laptop is 8GB en dit is genoeg om te kunnen foto’s bewerken en om te multitasken.

Opslag: De opslag zoals de andere laptop is een SSD met 256GB. Dit is genoeg om projecten op te slaan en ook programma’s.

Categorized in: