Beste 17 inch laptops (Kies de Juiste 17 inch laptop)

Vind hier de beste 17 inch laptops die er zijn. 

Als je opzoek bent naar de beste 17 inch laptops dan zit je op de juiste plek. In dit artikel ga ik de beste 17 inch laptops bespreken die er zijn en waarom ze zo goed zijn. 

17 inch laptop

Deze laptops hebben geweldige componenten en hebben uitstekende reviews gekregen waardoor niet alleen ik maar veel andere het de beste 17 inch laptops vinden. 

Waarom een 17 inch laptop

Als je graag een laptop wilt die je niet veel gaat verplaatsen of die zeer sterk is voor een goede prijs dan zijn de 17 inch laptops je beste keuzes. 

Omdat deze laptops groter zijn dan alle andere hebben ze ook meer ruimte in zich. Dit betekend dat deze laptops ook meer en grotere componenten in zich kunnen hebben. 

De 17 inch laptops kosten ook vaak minder dan een kleinere laptop met dezelfde componenten. 

De Beste 17 inch Laptops

Hieronder heb ik de top 5 beste 17 inch laptops die ik heb uitgekozen na mijn onderzoek naar de beste 17 inch laptop in 2020 en verder. 

HP Envy 17

Om te beginnen met de beste 17 inch laptops heb ik de HP Envy 17 gekozen. Deze laptop heeft over 132 reviews gekregen en het scoort behoorlijk goed uit alle reviews. 

HP ENVY 17 - Beste 17 inch Laptops

Verder is deze laptop ook krachtig genoeg voor taken zoals video en fotobewerking waardoor je niet alleen dagelijkse taken kan uitvoeren maar ook veel andere extra dingen kan doen. 

Wat nog heel ongewoon is is de prijs van deze laptop. De prijs zit rond de 500 euro en normaal voor een videobewerking laptop zal je rond de 1000 moeten uitgeven. 

Beeldscherm

De beeldscherm van deze hp 17 is een 17.3 inch beeldscherm met een HD+ 900 pixels resolutie. De paneel van deze laptop is een TN paneel. Een TN paneel is niet zo goed als een IPS paneel maar het is wel ok. 

Processor

De processor van de laptop is de AMD A9 processor met 2 cores. De 2 cores van deze processor werken op een snelheid van 3.1Ghz tot 3.7Ghz.

Ram

De ram van deze laptop is 8GB werkgeheugen. Met 8GB heb je genoeg om je taken uit te voeren en ook om te multitasken. 

Opslag

De opslag van dit laptop is een SSD van 256GB. Met een SSD kan je veel doen en je kan makkelijk aan de slag gaan. Een laptop start binnen 15 seconden met een SSD. 

 

Bekijk ook: De beste 15 inch laptops

 

HP Omen 17

Voor de gamers die graag een sterke laptop willen heb ik de HP Omen 17 gekozen. Niet alleen maar is de prijs van deze laptop goed maar ook de componenten zijn zeer abnormaal voor de prijs. 

HP OMEN 17 - Beste 17 inch laptop

De laptop beschikt over 144Hz en als een gamer moet je zeker weten wat dit is. Daarnaast is de resolutie ook full hd waardoor je op geweldige kwaliteit kan gamen. 

Beeldscherm

De HP Omen 17 heeft een 17.3 inch beeldscherm met een Full HD resolutie waarop je videos, series, films kan bekijken en ook lekker op full hd kan gamen. 

De beeldscherm heeft ook daarnaast ook 144Hz en dit is geweldige voor snelle verversingssnelheid en dit helpt ook zodat je laptop sneller gaat. 

Dit is ook handig voor als je meer wilt zien in je games zoals FPS games waar alles snel gaat. Dankzij verversingssnelheid wordt er meer weergegeven en sneller op je beeldscherm. 

De paneel van de laptop is een IPS paneel en dankzij de paneel worden de kleuren op de beeldscherm perfect weergegeven.

Processor

De processor van dit laptop is de Intel core i7 processor. Deze processor is een hexa core processor en dit betekend dat de processor 6 cores heeft. Deze 6 cores werken op een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

Ram

De ram geheugen van dit laptop is 16GB. Met 16GB ram geheugen kan je alles doen. Je kan makkelijk multitasken en alle programma’s draaien die jij maar wilt.

Opslag

De opslag van dit laptop is een combinatie van zowel ssd als hdd. De totale opslag is 1512 GB en dit is meer dan genoeg om al je bestanden, programma’s en projecten op te slaan. 

Videokaart

De videokaart van deze beste 17 inch laptop voor gaming is de Nvidia GeForce RTX 2060. Deze videokaart is sterk genoeg om de nieuwste games te spelen en je zal zeker hiervan genieten. 

Lenovo IdeaPad L340

Lenovo IdeaPad L340 - Beste 17 inch laptops

De Lenovo Ideapad L340 is een andere geweldige laptop voor als je alles wilt gaan doen. Deze laptop is sterk genoeg voor gaming, videobewerking, fotobewerking en dagelijkse taken. 

De laptop heeft een geweldige design voor zowel gamers als professionele gebruikers. Verder beschikt de laptop over verlichte toetsenbord waardoor je makkelijk ook s avond kan werken. 

Beeldscherm

De Lenovo IdeaPad L340 is een geweldige laptop met een 17.3 inch beeldscherm. Deze beeldscherm heeft een Full HD resolutie met een IPS paneel die alle kleuren perfect weergeeft. 

Processor

De processor in dit laptop is de intel core i7 processor. Deze processor is een hexa core processor dus 6 cores en deze cores werken op een snelheid van 2.6Ghz tot 4.5Ghz. 

Ram

De ram in deze laptop is 8GB en met 8GB kan je meer dan genoeg doen. Multitasken met 8GB is zeker mogelijk en vaak zien mensen het verschil niet tussen 8GB en 16GB. 

Opslag

De opslag van deze laptop is een SSD met 256GB. Met een SSD start de laptop binnen 15 seconden waardoor je snel aan de slag kunt gaan. 

HP Envy 17

17 inch laptop - HP ENVY 17

De HP Envy 17 komt in twee modellen waaruit je kan kiezen. Je kan kiezen voor de wat goedkopere waardoor je alleen foto’s kan bewerken maar je kan ook kiezen voor de wat duurdere waardoor je alles kan doen behalve gamen. 

Beide zijn zeer goed en ze hebben beide dezelfde design. De laptop ziet er erg professioneel uit en het is zeer snel waardoor je deze makkelijk kan gebruiken. 

Beeldscherm

De HP Envy 17 is ook een van de beste 17 inch laptops die er zijn. Deze laptop heeft een 17.3 inch beeldscherm met een Full HD resolutie waarmee je alles op HD kunt zien. 

Verder is de paneel van deze laptop een IPS paneel die alle kleuren goed weergeeft op de scherm. Dit komt zeker goed van pas als je series, films en videos kijkt of als je foto’s aan het bewerken bent. 

Processor

Verder hebben we de processor van deze laptop en dat is de Intel core i7 Quad core processor. Deze quad core processor heeft 4 cores en deze cores werken op een snelheid van 1.8Ghz tot 4.9Ghz.

Ram

De ram van de laptop is 16GB en dit is meer dan genoeg om van alles te doen en ook veel te multitasken zonder enige zorgen. 

Opslag

De opslag van de laptop is voldoende. De opslag is een SSD met 512 GB en hierin kan je genoeg programma’s 

Lenovo Legion Y540

Lenovo Legion Y540 - 17 inch gaming laptop

Mijn laatste keus voor de beste 17 inch laptops is de Lenovo Legion Y540. Dit is zeker de sterkste 17 inch laptop die ik heb gezien voor de prijs en kwaliteit. 

Deze laptop is zo sterk dat je games erop kan spelen en zelfs VR. De laptop heeft een geweldige look dat voor iedereen aantrekkelijk is. 

Het is een laptop waarop je games kan spelen maar de design die het heeft past bij iedereen. 

Beeldscherm

De beeldscherm van de Lenovo Legion Y540 is 17.3 inch full hd en daarnaast heeft de beeldscherm ook een IPS paneel waardoor de kleuren perfect worden weergegeven. 

De hertz van deze beeldscherm is 144Hz en dit is super goed omdat de beeldscherm meer wordt ververst en je zal ook alles in motion beter zien. Dit zie je zeer goed wanneer je de muis beweegt vergeleken met 60hz. 

Ook beschikt deze beeldscherm over G-sync waardoor je tijdens het gamen minder fps drops zal zien en zullen je beeldscherm en grafische kaart samenwerken om meer fps te krijgen. 

Processor

De processor van dit laptop is de intel core i7 processor. De processor is een Hexa core processor dus er zitten 6 cores erin. Deze cores draaien op een snelheid van 3.3Ghz tot 5Ghz. Zeker een van de beste processor in deze lijst van beste 17 inch laptops. 

Ram

De werkgeheugen van dit laptop is 16GB. Met 16GB kan je veel doen en zal je bijna nooit vertraging zien op deze laptop. 

Opslag

Tenslotte de opslag van dit laptop is een combinatie van SSD en HDD. De HDD is 1TB en de SSD is 256GB en dit is meer dan genoeg om al je programma’s, games, projecten en bestanden op te slaan.