DE BESTE 10 INCH LAPTOPS | MINI LAPTOPS

De Beste 10 inch laptops. Deze laptop worden ook wel eens mini laptops genoemd. Als jij op zoek bent naar een mini laptop dan zijn de laptops die we tijdens deze artikel zullen bespreken je beste keuzes.

Deze laptop hebben wij gekozen door de componenten en de aantal reviews. Componenten en aantal reviews door andere is een grote reden en factor waardoor we deze laptop kiezen in deze artikel.

Als je op zoek bent naar een mini laptop dan zijn deze zeker je beste keus. Deze laptops hebben wij genomen vanuit de meest bekende laptop webshop die er is. En uit de reviews hebben we besloten deze in dit artikel te nemen.

We zullen van elke laptop een beetje uitleg geven en vertellen welke componenten ze hebben en waarvoor deze component het beste gebruikt voor wordt. Zodat u al een idee krijg van wat deze laptop wel of niet kunnen.

Als u meer wilt weten over deze producten. Neem gerust een kijkje door op de naam van de laptop te klikken of op de afbeelding. Waardoor u wordt verwezen naar deze webwinkel.

Bekijk alle 10 inch laptops hier!

of bekijk onze review over een aantal laptops hieronder.

  • Asus Transformer Book (eerste keus)

10 inch laptop - Mini laptop Asus Transformer Book

De Asus Transformer Book is een van de beste  10 inch kleine laptops die zeker goed gebruikt kan worden voor internetten en dagelijkse taken zoals film en serie kijken.

De resolutie van deze mini laptop is 1280 x 800 p en heeft een IPS paneel beeldscherm. De processor van deze 10 inch laptop is de Intel atom. Dit is een quad core cpu met en turbo frequency van 1.92 Ghz.

De werkgeheugen van deze laptop is 4 GB ram. Dit is goed genoeg voor dagelijkse taken zoals fims en serie kijken, social media en internetten. Je kan ermee wel een aantal programma’s gebruiken maar niet veel anders wordt deze laptop zeer langzaam.

  • Asus Transformer Book (tweede keus goedkoper)

voorkant Transformer Book T101HA-GR004T

De Asus Transformer Book is een 10 inch kleine laptop die zeker goed gebruikt kan worden voor internetten en dagelijkse taken zoals film en serie kijken.

De resolutie van deze mini laptop is 1280 x 800 p en heeft een IPS paneel beeldscherm. De processor van deze 10 inch laptop is de Intel atom. Dit is een quad core cpu met en turbo frequency van 1.92 Ghz.

De werkgeheugen van deze laptop is 2 GB ram en is minder dan hierboven. Deze ram is alleen genoeg om internet te browsen en misschien wel series en film kijken. Je kan niet met dit ram veel programma’s gaan gebruiken anders zal je laptop langzaam worden of misschien wel crashen.

  • Lenovo Yoga Book Pro

voorkant Yoga Book Pro YB1-X91F Zwart

De Lenovo Yoga Book Pro is een tablet en laptop combinatie. Dit is een 10 inch laptop met een resolutie van 1920 x 1200 p Full HD met een IPS paneel beeldscherm. Zeker een van de beste 10 inch laptops die er zijn.

Processor van deze mini laptop is de Intel Atom. Dit is een quad core cpu met een kloksnelheid van 1.4 Ghz en een turbo frequentie van 2.4 Ghz.

De werkgeheugen is 4GB en dit is zeker goed genoeg voor zo een mini laptop. Mini laptops zijn niet bedoeld voor grote taken en daarom hebben deze ook geen extreem sterke componenten.

  • Asus Chromebook Flip

10 inch laptops - Mini laptop Asus Chromebook Flip

De Asus Chromebook Flip laptop. Deze Chromebook ondersteunt de google play store waarbij je games, boeken, muziek, films en de android app van microsoft office kunt downloaden.

 

Dit is een Chromebook dus je zal geen windows programma op kunnen hebben. Daarnaast beschikt deze chromebook over 16 GB Flash waardoor deze snel zal opstarten.

 

Dit chromebook is alleen geschikt voor internetten omdat de componenten die het bezit zeer laag zijn. Dual core cpu met een snelheid van 1.5 ghz. 4 GB ram geheugen en 16 GB flash schijf. 16 GB is alleen genoeg voor foto’s en heel weinig programma’s.

  • Medion Akoya

10 inch laptops - mini laptop Medion Akoya

De Medion Akoya is een perfecte 10 inch laptop van Medion. Deze laptop ook zoals de andere is zeker bedoeld voor Internetten, social media en films en serie kijken.

De processor van deze mini laptop is de Intel atom een quad core Intel CPU met 1.4 Ghz kloksnelheid en 2 GB ram geheugen waardoor je alleen maar 1 tot 2 taken kan doen tegelijk. Tenslotte krijg je bij deze mini laptop 64 GB SSD waardoor je 10 inch laptop binnen 15 seconden opstart.

Dit waren de beste 10 inch laptops die er zijn. Deze mini laptops zijn niet bedoeld voor grote dingen zoals Fotobewerking, videobewerking of gamen. Deze 10 inch laptops zijn meer bedoeld om af en toe even te internetten en je social media bekijken net zoals een tablet. Je kan er wel kleine games op spelen van de store of browser games.

Als je meer kleine laptops wilt zien met betere componenten bekijk onze 12 inch en 13 inch laptop blog.

Categorized in:

Tagged in: